2011. január 21. péntek

jan. 21
14:54
Ez az igazi luxus: elfelejtett Porsche, elveszített Ferrari (Infostart)
Feledékeny a brit élsport, amelynek legjobban fizetett sztárjai esetenként Ferrarijukat hagyják el, máskor az megy ki a fejükből, hogy van valahol egy Porschéjuk.
jan. 21
14:54
Juventus: A futballisták nem keresnek túl sokat - Gianluigi Buffon (She)
Az olasz élvonalban szereplő Juventus kapusa, Gianluigi Buffon megjegyezte, hogy a futballisták nincsenek túlfizetve, és megvédte a legjobban kereső sztárjátékosokat is, például Wayne Rooneyt, a Manchester United támadóját, aki a hírek szerint heti 250 ezer fontot tehet zsebre .
jan. 21
14:56
Antidopping: ez segít a magyar sportolóknak (Infostart)
Az szolgálja a magyar sportolók érdekét, ha gördülékenyen és színvonalasan működik a Magyar TUE Bizottság - hangsúlyozta Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője. Kiemelte, hogy a nemzetközi szakszövetségek TUE-bizottságai nem kötelesek automatikusan elfogadni a nemzeti TUE-bizottságok engedélyét. Ez alapján a magyar versenyzők helyzetét megkönnyítené, ha az itthon működő…
jan. 21
14:56
Újpest: Tisza elsősorban külföldre készül, de a DVSC is szóba jöhet (She)
Tisza Tibornak hétfőig adott haladékot az Újpest FC – a csatárnak addig kell eldöntenie, hogy meghosszabbítja-e a nyáron lejáró szerződését. Ha nem teszi, akkor már a télen távozhat. Tisza elsősorban külföldön folytatná, de a Nemzeti Sport információi szerint akár Debrecenben is kiköthet, ha más országból nem kap megfelelő ajánlatot.
jan. 21
15:12
Manchester United: nem csak a klub, Giggs is hajlik a hosszabbításra (She)
Egyre valószínűbb, hogy Ryan Giggs a következő idényben is a Manchester United labdarúgója lesz. A klub részéről már korábban jelezték, hogy továbbra is számítanának a szélsőre, és most maga az érintett is úgy nyilatkozott, hogy szívesen lehúzna (legalább) még egy évet.
jan. 21
15:48
Autósport: hererák miatt félbehagyta a versenyzést az F2 bajnoka (She)
Hererákot diagnosztizáltak Dean Stoneman, a Formula–2 tavalyi bajnoka szervezetében. A 20 éves brit autóversenyzőnek emiatt fel kell hagynia pályafutása folytatásával, s visszalépett a Renault-világsorozat 2011-es idényétől.
jan. 21
15:50
Bayern München: Klose újra a kezdőcsapatban akar szerepelni (She)
Miroslav Klose, a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Bayern München támadója elmondta: vissza akar kerülni a kezdő tizenegybe. Louis van Gaal, a bajorok vezetőedzője Mario Gomezt preferálja első számú csatárként.
jan. 21
15:52
Felkészülés: a Haladás két góllal győzött az Újpest ellen (She)
A Haladás labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–1-re nyert hazai környezetben az Újpest ellen.
jan. 21
16:06
Australian Open: „Megtanultam, hol vannak a korlátaim" - Venus Williams (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Venus Williams sérülés miatt feladta az Andrea Petkovic elleni harmadik fordulós mérkőzését az Australian Openen. A teniszező csalódottan nyilatkozott a meccset követően, de elmondta, hogy tanult az esetből: most megtapasztalta, hol vannak a korlátai.
jan. 21
16:24
Kecskemét: négy meccs a programban a horvát edzőtábor alatt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét január 23-ától egy tíznapos edzőtábor keretében a horvátországi Novigradba utazik, ahol négy felkészülési meccs is szerepel a programban.
jan. 21
16:26
Euro 2012: megszüntette a nyomozást a ciprusi ügyészség (She)
Megszüntette a nyomozást a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság helyszínkijelölésével kapcsolatban felhozott vádakkal összefüggésben a ciprusi ügyészség – közölte pénteken az európai szövetség (UEFA).
jan. 21
16:28
Alpesi sí: Hans Grugger túl az életveszélyen, de kómában tartják (She)
Túl van az életveszélyen Hans Grugger osztrák alpesi síző, aki a férfiak világkupa-sorozatának csütörtöki, kitzbüheli lesiklóedzésén hatalmasat bukott.
jan. 21
16:30
Sílövészet: Tora Berger sorozatban a harmadik versenyét nyerte meg (She)
Az olaszországi Anterselvában a női 7.5 km-es sprintversennyel folytatódott a sílövő-világkupa. A győzelmet a norvég Tora Berger szerezte meg a szlovák Anastasiya Kuzmina és az orosz Olga Zajceva előtt. A norvég biatlonista sorozatban a harmadik vk-viadalát nyerte meg.
jan. 21
16:42
Ázsia-kupa: duplázott a dortmundi légiós, drámai japán továbbjutás (She)
Japán válogatottja 3–2-re legyőzte a házigazda Katart a labdarúgó Ázsia-kupa a negyeddöntő első pénteki mérkőzésn, és ezzel bejutott a legjobb négy közé.
jan. 21
17:18
Videó: labda helyett Burdisso fejét találta el a Lazio román légiósa (She)
Durva mozdulata után sárga lapot kapott Stefan Radu a csütörtökön lejátszott Roma–Lazio mérkőzésen (2–1) az Olasz Kupában. Az első félidő 19. percében a Lazio román légiósa csúnyán arcon rúgta az argentin Nicolás Burdissót. Íme, az eset videón!
jan. 21
17:20
Férfi kézilabda-vb: Jönköpingben a csapat, még nincs döntés Pérezről (She)
A pénteki szünnap utazással és edzéssel telt a magyar férfi kézilabda-válogatott számára a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
jan. 21
17:22
Hamburg: a Real Madrid kétmillió eurós ajánlata Van Nistelrooyért - lapinformáció (She)
A spanyol Marca című spanyol sportnapilap internetes kiadása úgy tudja: a Real Madrid kétmillió eurós ajánlatot tett a német Hamburgnak utóbbiak jelenlegi, előbbiek volt holland centeréért, Ruud van Nistelrooyért. A spanyolok jelenleg a gondolkodási időt kérő németek válaszára várnak.
jan. 21
17:36
Arsenal: Samah, Denílson és Wilshere is bevethető a Wigan ellen (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) élvonalában szereplő Arsenal három sérült játékosa visszatérhet a Wigan elleni szombati bajnokin.
jan. 21
17:36
Nemzet Sportolója: 10 embert jelöltek (Metropol)
Tíz sportemberre érkezett jelölés a Nemzet Sportolója címre vonatkozóan a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportért felelős államtitkárságára.
jan. 21
17:38
Barcelona: Alves nem fogadta el a klub újabb ajánlatát - lapinformáció (She)
Az El Mundo Deportivo spanyol napilap információi szerint Dani Alves nem fogadta el a Barcelona labdarúgócsapatának új szerződéshosszabbítási ajánlatát sem.
jan. 21
17:54
CSZKA: Angliába hívják Hondát, ő Madridba menne, de Moszkvában marad (She)
Hiába érdeklődik az Arsenal, a Liverpool és az Aston Villa is a japán Honda Keiszuke iránt, az orosz élvonalban szereplő CSZKA Moszkva japán támadója Spanyolországban, az Atlético Madridban szeretne játszani. A megoldás az lesz, hogy a nyárig Moszkvában marad – árulta el a játékos ügynöke.
jan. 21
17:56
Debrecen: Nikolov Balázs már edzett, holnap tárgyalnak a jövőjéről (She)
Nikolov Balázs pénteken már részt vett az élvonalbeli Debrecen labdarúgócsapatának edzésén, szombaton pedig asztalhoz ül a vezetőkkel, hogy tárgyaljanak az esetleges közös folytatásról.
jan. 21
18:12
Belgium: a Standard Liege szemet vetett a Loki volt támadójára (She)
Elképzelhető, hogy Ibrahima Sidibe még a télen elhagyja a Sint-Truident, és az ugyancsak a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Standard Liege játékosaként folytatja a szezont.
jan. 21
18:12
Urbánnak futni is veszélyes lett volna az MTK tesztjén (Blikk)
jan. 21
18:14
Formula-1: Rosbergé lesz az első menet a Mercedes-istálló új gépével (She)
Nico Rosberg vezetheti elsőként a Mercedes-istálló 2011-es autóját. A Formula–1-es csapat az egyike lesz annak az öt gárdának, amely február elsején, a tesztidény első napján a valenciai boxutcában leplezi le autóját.
jan. 21
18:16
Elismerés: tíz sportembert jelöltek a Nemzet Sportolója címre (She)
Tíz sportemberre érkezett jelölés a Nemzet Sportolója címre vonatkozóan a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportért felelős államtitkárságára. A 12 fős társaságban Polyák Imre olimpiai bajnok birkózó november 15-i halálával üresedett meg egy hely.
jan. 21
18:30
Teremben bizonyítana az Újpest (Blikk)
Szombathely - Utolsó selejtezőjéhez érkezett a Borsodi nemzeti teremlabdarúgó bajnokság. A vasárnapi szombathelyi tornán is két csoportban szerepelnek a résztvevők.
jan. 21
18:48
Laczkó már a Juventus ellen készül (Blikk)
jan. 21
18:48
Roma: Ranieri szerint az Inter a bajnokság legnagyobb esélyese (She)
Claudio Ranieri, a Serie A-ban szereplő Roma vezetőedzője elmondta, hogy csapata a végsőkig küzd majd a bajnokság megnyeréséért. A szakember úgy véli, az Inter lesz a legnagyobb ellenfelük, mivel nem a Milant, hanem a fekete-kékeket tartja a scudetto legfőbb esélyesének.
jan. 21
18:50
Alves 410 milliót ér a törököknek (Blikk)
jan. 21
18:50
Atlético Madrid: Reyes kihagyhatja a Gijón elleni bajnokit (She)
José Antonio Reyes, a spanyol élvonalban szereplő Atlético Madrid labdarúgója minden bizonnyal nem léphet pályára csapata vasárnapi, Sporting Gijón elleni bajnokiján. Spanyol lapértesülések szerint a csatárra még orvosi vizsgálatok sora vár, azonban kevés az esély rá, hogy játszhat hétvégén.
jan. 21
19:06
Mallorca: négy játékosától is megválhat a csapat pénzügyi okok miatt (She)
Helyi lapértesülések szerint a spanyol élvonalbeli Mallorca labdarúgócsapata megválik négy játékosától még a téli átigazolási időszakban, mivel pénzügyi gondokkal küzd a klub. Gonzalo Castro, Enrique Corrales, Tuni és Martí Crespí a négy lehetséges távozó, akiktől meg szeretne válni a klub.
jan. 21
19:08
Real Madrid: Szalai Ádám az adu a Van Nistelrooy-ügyben? - sajtóhír (She)
Nem csillapodnak a találgatások Ruud van Nistelrooy esetleges Real Madridba kerülésével kapcsolatban: egy fantáziadús német forrás szerint Szalai Ádámnak, a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Mainz fiatal magyar támadójának bevonása megoldhatná az ügyletet.
jan. 21
19:24
Újpest: hosszú időre kidőlt az utánpótlás-válogatott szélső (She)
A tüzetes orvosi vizsgálatok kiderítették, hogy Kovács Dániel, a labdarúgó NB I 11. helyén telelő Újpest szerdán megsérülő szélsőjének térdszalagszakadása van – tájékoztat a lila-fehér klub hivatalos honlapja.
jan. 21
19:42
Milan: Fontosabb a csapat sikere, mint az Aranylabda – Ibrahimovic (She)
Zlatan Ibrahimovic, a Serie A-ban szereplő AC Milan svéd támadója egy sajtótájékoztatón kijelentette: számára a csapat sikerei mindig is fontosabbak lesznek, mint az egyéniek, például az Aranylabda megnyerése.
jan. 21
19:44
Ázsia-kupa: négy perc alatt két Bakajev-gól, négyben az üzbégek (She)
Üzbegisztán válogatottja 2–1-re legyőzte Jordániát a Katarban zajló labdarúgó Ázsia-kupa pénteki negyeddöntőjében, és bejutott a torna elődöntőjébe.
jan. 21
20:00
Férfi kosárlabda NB I: pécsi győzelmével ismét az élen a Szolnok (She)
Tizenegy gólos győzelmet aratott Pécsett a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata az élvonal 14. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, és ezzel utolérte a tabella élén az Albacompot, sőt, jobb kosárarányának köszönhetően meg is előzte székesfehérvári riválisát.
jan. 21
20:00
Siófok-Győr meccsel indul az NB I (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a Monicomp Liga tavaszi szezonjának órára bontott pontos menetrendjét.
jan. 21
20:18
Bundesliga 2: Király védéseire építve nyert idegenben a „kis München" (She)
Király Gábornak is jelentős érdemei voltak abban, hogy csapata két vereség után újra győzött: az 1860 München 1–0-ra nyert az Osnabrück otthonában a német labdarúgó-bajnokság másodosztályának pénteki játéknapján.
jan. 21
20:20
Női kosárlabda NB I: a Baja három ponttal nyert a Szolnok ellen (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 20. fordulójában a Baja három ponttal nyert hazai pályán a Szolnok ellen.
jan. 21
20:22
Profi ökölvívás: Fragomeni helyett Azzouzival kell beérnie Frenkelnek (She)
Alexander Frenkel elmondása szerint visszautasította kihívását a WBC korábbi cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnoka, Giacobba Fragomeni.
jan. 21
20:36
Férfi röplabda NB I: a Csepel idegenben, a Szeged otthon nyert (She)
Az élvonalbeli férfi röplabdabajnokság középszakaszában a Csepel idegenben, a Szeged hazai pályán győzött.
jan. 21
20:38
Férfi kézilabda-vb: a franciák elleni meccsre nem nevezik Pérezt (She)
Döntött a világbajnokságon szereplő magyar férfi kézilabda-válogatott szakmai stábja, a franciák elleni, első középdöntős mérkőzésre nem nevezi be Pérez Carlost, az MKB Veszprém 39 éves átlövőjét.
jan. 21
20:40
Női kosárlabda NB I: az Atomerőmű a Vasas-Csata otthonában győzött (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 20. fordulójában az Atomerőmű a Vasas-Csata otthonában győzött hosszabbításos mérkőzésen egy ponttal.
jan. 21
21:12
Jégkorong MK: a Vasas három góllal nyert Miskolcon (She)
A jégkorong Tippmix Magyar Kupában a Vasas háromgólos győzelmet aratott Miskolcon.
jan. 21
21:14
Görögország: régi ismerőse Németh Krisztián legújabb vetélytársa (She)
A görög labdarúgó-bajnokság mezőnyét vezető Olympiakosz Pireusz pénteken hivatalosan bejelentette, hogy az idény végéig szerződtette Rafik Dzsebburt az AEK-tól.
jan. 21
21:16
Női röplabda Extraliga: gödöllői és BSE-győzelem a felsőházban (She)
Gödöllői és BSE-siker született a női röplabda Extraliga középszakaszában. Az 5–8. helyért vívott küzdelemsorozatban az Újpest két szoros szettben 0:2-es hátrányba került a MÁV Előre SC otthonában, de fordítani tudott.
jan. 21
21:30
Tud féltestvéréről a sztárfocista (Blikk)
A válogatott labdarúgót mindössze egyszer látta élőben futballozni kistestvére.
jan. 21
21:30
Jégkorong MK: a Volán mínusz háromról felállt, de kikapott az FTC-től (She)
A jégkorong Tippmix Magyar Kupában a Ferencváros fordulatos mérkőzésen nyert Pesterzsébeten egy góllal a Sapa Fehérvár AV19 ellen.
jan. 21
21:32
Blog: Puskás Ferenc nemcsak a mi futballhősünk - Bicskei (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Bicskei Bertalan. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya mostani írásában beszámol egyiptomi látogatásáról, valamint összehasonlítja a libériai és az egyiptomi emberek mentalitását, mindennapjait, és Puskás Ferenc nevének erejéről is mesél.

Keresés