2011. január 22. szombat

jan. 22
22:24
Férfi kézilabda-vb: súlyos magyar vereség Franciaországtól (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott súlyos, 13 gólos vereséget szenvedett a címvédő Franciaországtól a Svédországban zajló világbajnokság középdöntőjének első fordulójában.
jan. 22
22:42
Videó: Lionel Messi mamájának boldog születésnapja volt (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Barcelona 3–0-ra legyőzte a Racing Santandert a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombat esti mérkőzésén. Az aranylabdás Lionel Messi ismét csillogott, gólt szerzett és gólpasszt is adott. Tizenegyese után felhúzta mezét, megmutatva pólóját, amelyen boldog szülinapot kívánt anyukájának.
jan. 22
23:00
Eredivisie: Simon Krisztián hazai pályán is kikapott a Feyenoorddal (She)
A Simon Krisztiánt végig a soraiban tudó Feyenoord hazai pályán 1–0-ra kikapott a fordulót nála egy hellyel előrébb kezdő De Graafschaptól a holland labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
jan. 22
23:02
Férfi kézilabda-vb: a dánok egy góllal jobbak voltak a lengyeleknél (She)
A dán válogatott 28–27-re legyőzte Lengyelországot a svédországi férfi kézilabda-vb középdöntőjének első fordulójában.
jan. 22
23:18
Francia Kupa: a Bordeaux és a Brest a kicsik újabb két áldozata (She)
Folytatódott az élvonalbeli csapatok vesszőfutása a labdarúgó Francia Kupában: a szombati játéknapon a Girondins Bordeaux és a Brest fejezte be útját, alsóbb osztályú ellenfelük jutott be a legjobb 16 közé.
jan. 22
23:20
Sportlövészet: áramszünet nehezítette a férfi puskások helyzetét (She)
Másfél órás áramszünet nehezítette a férfi puskások helyzetét szombaton a Hungarian Open nemzetközi légfegyveres verseny első napján, amelyen a világ- és Európa-bajnok Sidi Péter nem várta meg, amíg a világítást helyreállítják, s végül nem versenyzett.
jan. 22
23:36
Videó: Ménez megalázó gólja volt a kegyelemdöfés a Cagliarinak (She)
Ahogyan már beszámoltunk róla, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 21. fordulójában a Roma hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Cagliarit, s ezzel feljött a második helyre a tabellán. Nézze meg a gólokat!
jan. 22
23:38
Ciprus: Leandróék elbukták a szuperrangadót, nőtt a hátrányuk (She)
Leandro csapata, az Omonia hazai pályán 1–0-ra kikapott az éllovas APOEL-től a ciprusi labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján, így hátránya hétpontosra nőtt.
jan. 22
23:54
Videó: Nem lehetek elégedett a csapattal - Mocsai Lajos (She)
A francia válogatott 37–24-es győzelmet aratott Magyarország nemzeti csapata felett a svédországi kézilabda-világbajnokságon. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok a mérkőzés első húsz percében még nem dominált, ám egy sikeres kapuscsere után (Omeyer helyett Karaboué), a játékmegszakítások elkerülésével fokozatosan felülkerekedett. Hallgassa meg Mocsai Lajos értékelését!

Keresés