2011. január 26. szerda

jan. 26
16:48
Di Resta a Force India pilótája lett (Metropol)
A brit Paul di Resta hivatalosan is a Forma-1-es Force India pilótája lett. Ezt a silverstone-i székhelyű istálló szerdán, di Resta lakóhelyén, egy Glasgow-ban rendezett sajtókonferencián jelentette be.
jan. 26
17:03
Felkészülés: a Bp. Honvéd nullra verte a másodosztályú aradiakat (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bp. Honvéd nemzetközi felkészülési mérkőzésen háromgólos győzelmet aratott a román másodosztályú UTA Arad ellen.
jan. 26
17:24
EURO 2012: Platini elégedett (Metropol)
Dicsérte Lengyelországot és Ukrajnát az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, Michel Platini a 2012-es Európa-bajnokságra való felkészülést illetően.
jan. 26
17:26
Justine Henin ismét befejezte pályafutását (Metropol)
A volt világelső Justine Henin elhúzódó sérülésére hivatkozva szerdán bejelentette, hogy végleg befejezi teniszpályafutását.
jan. 26
18:15
F1: a Hispania autója márciusra kész, az utolsó teszten kipróbálhatják (She)
A Hispania Racing Team vezetői remélik, hogy az új autó 2011. március 3-ra elkészül, és a szezon kezdete előtti utolsó kollektív teszten ki is tudják próbálni. Mint ismert, előző évben az autó nem készült el, így tesztelés nélkül vágtak neki a bajnokságnak.
jan. 26
18:15
Berki segít a Vasason? (Blikk)
Budapest - Berki Krisztiánnal (30) is tárgyalt Markovits László (40) a Vasas Futball Kft. eladásáról.
jan. 26
18:17
Férfi kézi MK: nem akar a Veszprémmel játszani, visszalépett az FTC (She)
Visszalépett a férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjétől a Ferencváros, és ezért vállalja a 200 ezer forintos bírságot. Horváth István szakosztály-vezető az MTI-nek szerdán elmondta: úgy érzik, hogy a versenykiírás rossz, pontatlan, és ezért fordulhatott elő, hogy a Szeged elbúcsúztatása után egyből összekerültek a toronymagas esélyes Veszprémmel.
jan. 26
18:33
Ferencváros: Lipcseiék is nyertek, két góllal megverték a Vácot (She)
A Ferencváros második együttese kétgólos győzelmet aratott felkészülési mérkőzésen a Vác felett. Lipcsei Péter együttese 2–0-ra nyert a Népligetben, mindkét gól a második félidő első felében esett.
jan. 26
18:51
Hoffmannék hatodik helyről várják a kűrt (Infostart)
A Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim jégtáncpáros hatodik helyről várja a kűrt a szerdai original programot követően a Bernben zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 26
18:51
Budapest Honvéd: Supka Attila két próbajátékos szerződtetését javasolja (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Budapest Honvéd nemzetközi felkészülési mérkőzésen háromgólos győzelmet aratott a román másodosztályú UTA Arad felett. Supka Attila vezetőedző a találkozó után elmondta, két próbajátékos szerződtetését javasolja a vezetőségnek.
jan. 26
18:53
Felkészülés: Sarasenidze gólja kevés volt a Győrnek a DAC ellen (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen az élvonalbeli Győri ETO FC hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett a szlovákiai DAC-tól.
jan. 26
19:09
Haladás: három fiatal az első keretben, felajánlás a szurkolóknak (She)
Sajtótájékoztatót tartott a mai nap folyamán az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szombathelyi Haladás, amelyen bemutatták a már korábban leigazolt Nagy II Gábort és Totka Dánielt, de azt is bejelentették, hogy az Illés Béla Akadémia három tehetséges játékosa, Gyurján Bence, Farkas Márk és Szvoboda Szabolcs is az első csapathoz került.
jan. 26
19:11
Barcelona: Ha abbahagyom a futballt, golfozni fogok - Abidal (She)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona hátvédje, Éric Abidal egy helyi sportnapilapnak nyilatkozott jövőjével kapcsolatban, és elmondta, hogy szívesen meghosszabbítaná 2012-ben lejáró szerződését, de már a futball utáni életére vonatkozóan is vannak tervei, szívesen töltené a mindennapjait golfozással.
jan. 26
19:12
Wayne Gretzky 50 éves (Metropol)
A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) és az észak-amerikai profiliga (NHL) külön emlékoldalt szánt Wayne Gretzkynek, aki szerdán ünnepli 50. születésnapját.
jan. 26
19:27
Arsenal: Bacary Sagna nem játszhat a vasárnapi Ligakupa-mérkőzésen (She)
Bacary Sagna, az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal játékosa sérülés miatt nem játszhat a vasárnapi Huddersfield Town – a Newcastle United által kölcsönadott Kádár Tamás átmeneti klubja – elleni Ligakupa-mérkőzésen – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 26
19:29
Dortmund: eltört Kagava lábujja, kihagyhatja a szezon hátralevő részét (She)
A német első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund japán válogatott középpályásának, Kagava Sindzsinek eltört a lábujja, így nemcsak az Ázsia-kupa döntőjét kénytelen kihagyni, hanem – ügynöke tájékoztatása szerint – elképzelhető, hogy a szezon hátralévő részét is.
jan. 26
19:45
Olasz Kupa: a Milan elbúcsúztatta Koman Vladimirékat (She)
Alexandre Pato két góljának is köszönhetően a Milan bejutott az Olasz Kupa legjobb négy csapata közé, miután a negyeddöntőben 2–1-re legyőzte idegenben a Sampdoriát. A hazaiaknál Koman Vladimir a 72. percben lépett pályára, míg Laczkó Zsolt végig a kispadon foglalt helyet.
jan. 26
19:47
Videó: Pato zseniális kötényt adva lőtt nagy gólt a Milanban (She)
Ahogy már beszámoltunk róla, Alexandre Pato két góljának is köszönhetően a Milan bejutott az Olasz Kupa legjobb négy csapata közé, miután a negyeddöntőben 2–1-re legyőzte idegenben a Sampdoriát. Nézze meg a találkozó góljait!
jan. 26
19:49
Felkészülés: a Kecskemét döntetlennel kezdte a horvát tábort (She)
Horvátországban edzőtáborozik a Kecskemét élvonalbeli labdarúgócsapata, Tomiszlav Szivics együttese szerdán játszotta le első nemzetközi felkészülési mérkőzését, amelyen döntetlent ért el a horvát első osztályú NK Karlovec ellen.
jan. 26
20:03
Győr: Pintérnek nincs szüksége Arzére, a bolíviai már távozott (She)
Eldőlt, hogy nem lesz az élvonalbeli Győri ETO labdarúgócsapatának játékosa Vicente Arze.
jan. 26
20:05
Női kosárlabda NB I: a Zalaegerszeg négy ponttal nyert Győrben (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 17. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen a Zalaegerszeg négy ponttal nyert Győrben.
jan. 26
20:21
Contador kemény büntetést kapott (Infostart)
A Spanyol Kerékpáros Szövetség egy évre eltiltotta Alberto Contadort, akinek tavaly a Tour de France-győzelmekor doppingszert mutattak ki a szervezetében.
jan. 26
20:21
Kerékpár: Contadort egy évre tiltotta el a spanyol szövetség (She)
A Spanyol Kerékpáros-szövetség egy évre eltiltotta Alberto Contadort, akinek tavaly a Tour de France-győzelmekor doppingszert mutattak ki a szervezetében.
jan. 26
20:24
Olasz Kupa: Pato duplájával elődöntős a Milan (Metropol)
Az AC Milan a brazil Pato duplájával 2-1-re győzött a Sampdoria otthonában a labdarúgó Olasz Kupa negyeddöntőjének szerdai játéknapján.
jan. 26
20:26
Az NFL vezetőjének fizetése 1 dollár lehet (Metropol)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) vezetőjének, Roger Goodellnek fizetése évi 1 dollárra csökken, amennyiben nem sikerül megállapodni az új kollektív szerződésben a tulajdonosoknak és a játékos-szakszervezetnek.
jan. 26
20:39
Sokba kerül Messinek a születésnapi ajándék (Infostart)
A Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) megbüntette Lionel Messit, az FC Barcelona argentin támadóját, aki szombaton góljának ünneplésekor a televíziós kamera előtt felhúzta a mezét, amely alatt egy "Feliz cumple mami" (Boldog szülinapot, anyu!) feliratú trikót viselt.
jan. 26
20:39
Felkészülés: Huszti Szabolcs betalált az Al-Hilal ellen (She)
A Zenit felkészülési mérkőzésen 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel szenvedett vereséget a szaúdi Al-Hilal ellen. A mérkőzést Dubaiban játszották.
jan. 26
20:42
Contadort egy évre tiltották el (Metropol)
A Spanyol Kerékpáros Szövetség egy évre eltiltotta Alberto Contadort, akinek tavaly a Tour de France-győzelmekor doppingszert mutattak ki a szervezetében.
jan. 26
20:57
Felkészülés: Huszti Szabolcs betalált az al-Hilalnak (She)
A Zenit felkészülési mérkőzésen 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel vereséget szenvedett a szaúdi al-Hilaltól. A meccset Dubaiban játszották.
jan. 26
20:59
Brescia: Feczesin Róbert az Ascolihoz került kölcsönbe (She)
Az olasz Ascoliban folytatja pályafutását Feczesin Róbert. A Brescia magyar támadója fél évre, kölcsönbe került a másodosztályú klubhoz.
jan. 26
21:01
Videó: Huszti szabadrúgásból vette be az al-Hilal kapuját (She)
Ahogy már beszámoltunk róla, a Zenit felkészülési mérkőzésen 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel vereséget szenvedett az al-Hilaltól. Huszti Szabolcs a 62. percben megpattanó szabadrúgással vette be a szaúdi csapat kapuját.
jan. 26
21:03
Német Kupa: másodosztályú ellenféltől kapott ki a Hoffenheim és a Lautern is (She)
A labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjének szerdai játéknapján a másodosztályú MSV Duisburg hazai pályán búcsúztatta az élvonalbeli Kaiserslauternt.
jan. 26
21:15
Bundesliga: tovább erősödhet a Hoffenheim, ezúttal a Bayern játékosával (She)
Német lapértesülések szerint az élvonalbeli (Bundesliga) Bayern München labdarúgója, Edson Braafheid megegyezett a Hoffenheim vezetőivel, így még a januári átigazolási időszakban klubot válthat.
jan. 26
21:51
Profi ökölvívás: Márquez és Morales még nem egyezett meg egymással (She)
Korántsem biztos, hogy április 9-én valóban sor kerül a tervezett Juan Manuel Márquez–Érik Morales profi ökölvívó szuperrangadóra. A könnyűsúlyú világbajnok Márquez szerint ugyanis egyelőre nincs megegyezés.
jan. 26
22:09
Király-kupa: a Real Madrid egygólos előnyhöz jutott Sevillában (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata egygólos előnyt szerzett magának Sevillában a spanyol Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén, így José Mourinho együttese kifejezetten bizakodva várhatja a hazai visszavágót. A mérkőzés egyetlen találatát – csakúgy, mint a Real Madrid hétvégi bajnokiján a Mallorca ellen – Karim Benzema szerezte.
jan. 26
22:11
Légióssors: az utolsó oldhami magyar, Fodor Ferenc is hazatér (She)
A klub hivatalos honlapjának közlése szerint az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Oldham Athletic szerződést bontott fiatal magyar játékosával, Fodor Ferenccel.
jan. 26
22:45
Német Kupa: Gómez és Müller vezérletével elődöntőben a Bayern (She)
A labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjében a Bayern München Mario Gómez és Arjen Robben találatával, valamint Thomas Müller duplájával 4–0-ra nyert a Stieber Zoltánt a 82. percig a soraiban tudó Aachen otthonában, így bejutott a legjobb négy közé.
jan. 26
22:47
Belgium: Kovács Péterék egygólos előnyt szereztek idegenben (She)
A Belga Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén Kovács Péter csapata, a Lierse SK egygólos előnyt szerzett idegenben a visszavágóra. A magyar légiós nem lépett pályára a találkozón.
jan. 26
23:03
Premier League: a Liverpool furcsa öngóllal győzte le Gera Zoltánékat (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójának szerdán bepótolt mérkőzésén a Liverpool egy furcsa öngóllal kerekedett a Fulham fölé az Anfield Roadon. A vendégek magyar légiósa, Gera Zoltán ezúttal is a kispadon kezdett, majd csereként szállt be a 63. percben. Csapata akkor már egygólos hátrányban volt.
jan. 26
23:05
Skócia: Balogh János nélkül kapott ki a Hearts a Celtictől (She)
A skót labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Celtic hazai pályán könnyedén, 4–0-ra legyőzte a Heartsot. A vendégeknél Balogh János végig a kispadon ült.
jan. 26
23:07
Bayern: Van Bommel távozása után Lahm lett a csapatkapitány (She)
Miután a holland Mark van Bommel az olasz AC Milanhoz szerződött, Louis van Gaal, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője Philipp Lahmot nevezte ki csapatkapitánynak, a helyettese pedig Bastian Schweinsteiger lett.
jan. 26
23:09
Videó: a Fulham egészen elképesztő öngóljával nyert a Liverpool (She)
Ritkán születik olyan találat, mint amilyen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójának szerdán bepótolt Liverpool–Fulham mérkőzésén. Az öngólt vétő John Pantsil talán maga sem tudja pontosan, hogyan került hálóba a labda.
jan. 26
23:39
Videó: a Bayernnek nem jelentett gondot a gyenge aacheni védelem (She)
Ahogy már beszámoltunk róla, a labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjében a Bayern München Mario Gómez és Arjen Robben találatával, valamint Thomas Müller duplájával 4–0-ra nyert a Stieber Zoltánt a 82. percig a soraiban tudó Aachen otthonában, így bejutott a legjobb négy közé. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
jan. 26
23:41
Olasz Kupa: az Inter tizenegyesekkel búcsúztatta a Napolit (She)
Az Inter bejutott a legjobb négy közé a labdarúgó Olasz Kupában, miután a negyeddöntőben tizenegyesekkel legyőzte idegenben a Napolit. A rendes játékidő, valamint a hosszabbítás nem hozott gólt, a tízenegyespárbajban azonban csupán a hazai csapat hibázott – egyszer.
jan. 26
23:43
Holland Kupa: Dzsudzsákék tizenegyesekkel búcsúztak a negyeddöntőben (She)
A labdarúgó Holland Kupa negyeddöntőjében a Dzsudzsák Balázst végig a soraiban tudó PSV Eindhoven 1–1-es rendes játékidő után tizenegyesekkel 7–6-ra kaptak ki a Twente otthonában, így a hazaiak jutottak be az elődöntőbe. Dzsudzsák nem hibázott a büntetőpárbaj során.
jan. 26
23:45
Anglia: a Birmingham lesz az Arsenal ellenfele a Ligakupa döntőjében (She)
Az Arsenal után a Birmingham labdarúgócsapata jutott be az angol Ligakupa február 27-i fináléjába. A Birmingham a sorozat elődöntőjének szerdai visszavágóján hosszabbításban győzött a West Ham United ellen.
jan. 26
23:57
Férfi kosár Euroliga: a Real Madrid és az Efes Pilsen is idegenben nyert (She)
A férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének második fordulójában a szerdai játéknapon négy mérkőzést rendeztek, mind a négy összecsapáson a vendégcsapatok diadalmaskodtak, így a Real Madrid, a Lietuvos Rytas, az Efes Pilsen és az Olympiakosz.
jan. 26
23:59
Király-kupa: a Barca ezúttal öttel is beérte az Almería ellen (She)
A spanyol labdarúgó Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Barcelona hazai pályán 5–0-ra nyert az Almería ellen.

Keresés