2012. január 8. vasárnap

jan. 8
13:12
Scholes visszatér (Infostart)
Fél évvel visszavonulása után visszatér Paul Scholes a Manchester United labdarúgó-csapatához.
jan. 8
13:15
Tornagyőztes a magyar vízilabda-válogatott (Metropol)
Kanada és a világbajnok Olaszország után a vasárnapi zárókörben Németország legjobbjait is legyőzte a magyar férfi vízilabda-válogatott, s veretlenül tartotta itthon a Volvo Kupát.
jan. 8
13:18
Két mérkőzéssel folytatódik vasárnap a rájátszás (Agroinform)
Giants-Falcons és Broncos-Steelers – minden, amit a rangadók előtt tudni érdemes.
jan. 8
13:30
Sífutás: Kowalczyk sorozatban harmadszor nyerte meg a Tourt (She)
A nők 9 km-es szabad stílusú versenyével zárult a Tour de Ski, az olaszországi Val di Fiemmében. A győzelmet a lengyel Justyna Kowalczyk szerezte meg – aki sorozatban harmadszor győzött a Touron – két norvég, Marit Björgen és Therese Johaug előtt.
jan. 8
13:36
Justyna Kowalczyk sorozatban harmadszor nyert összetettben (Agroinform)
Újra a lengyel Justyna Kowalczyk nyerte meg a sífutók Tour de Ski sorozatát, ezúttal a norvég Marit Björgen előtt.
jan. 8
13:48
Anzsi: vége Dzsudzsákék szabadságának, ma már teszteken vesznek részt - fotó (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala hivatalos honlapján tette közzé, hogy véget ért a játékosok negyvennapos szabadsága, és ma már teszteken vesznek részt a futballisták.
jan. 8
13:50
Videó: Stoudemire, Vince Carter és Carmelo Anthony is emberén át zsákolt (She)
Ahogyan azt már megszokhattuk, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) csapatai a 14. játéknapon is hozták a szebbnél szebb jeleneteket. Amar'e Stoudemire, Vince Carter és Carmelo Anthony is blokkolni felugró emberén keresztül zsákolt hatalmasat, de a legszebb tíz momentumból három is a Los Angeles Clippersnek köszönhető: Chris Paul szólója, az ugyanő labdaszerzését követő pazar alley-…
jan. 8
13:52
FA-kupa: Scholes csere, Rooney kezd a City ellen - összeállítások (She)
A Manchester City–Manchester United FA-kupa-párharc első szenzációja, hogy a vendégek kispadján a cserék között szerepel Paul Scholes, a „vörös ördögök” tavaly visszavonult középpályása, aki megegyezett Sir Alex Fergusonnal arról, hogy a szezon végéig játszik a Unitedban.
jan. 8
14:06
Videó: Jarome Iginla 500. gólját lőtte a Calgary színeiben (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Calgary Flames hazai pályán 3–1-re legyőzte az idén remekül teljesítő Minnesota Wildot. A találkozóról a legfontosabb adat azonban nem a végeredmény, hanem az, hogy Jarome Iginla megszerezte pályafutásának 500. NHL-alapszakasz gólját. A 34 éves szélső az 1996–1997-es szezon óta termeli a pontokat (tegyük hozzá: '95–96-ban már bemutatkozott a rájátszásban, de a…
jan. 8
14:08
Északi összetett: kettős norvég siker az oberstdorfi egyéni versenyen (She)
A németországi Oberstdorfban folytatódott az északi összetett versenyzők világkupa-sorozata. A szombati csapatverseny után vasárnap is a norvég versenyzők domináltak, hiszen Mikko Kokslien nyert honfitársa, Magnus Moan és a német Björn Kircheisen előtt.
jan. 8
14:12
Őrület Manchesterben, a United kiejtette a Cityt (Agroinform)
A Manchester United fantasztikus mérkőzésen 3-2-re nyert a címvédő City vendégeként a 3. fordulóban.
jan. 8
14:14
Paul Scholes visszatér a szezon végéig (Agroinform)
Újra játékba áll Paul Scholes, a Manchester United élő futball-legendája, aki augusztusban köszönt el a szurkolóktól.
jan. 8
14:30
Az újonc otthonában kapott ki a Sevilla - videó (Agroinform)
A spanyol bajnokság 18. fordulójában a Rayo Vallecano 2-1-es győzelmet aratott a Sevilla ellen.
jan. 8
14:42
Videó: a sevillai védelem elintézte a Rayo győzelmét (She)
A Rayo Vallecano hazai pályán 2–1-re legyőzte a Sevillát. A hazaiak két góljában jelentős szerepet vállalt a vendégek védelme is. Először a kapussal nem értették meg egymást a hátvédek, majd Raúl Tamudo támadhatta Javi Varast teljes magányban, hiszen a hátvédek egészen más úton jártak.
jan. 8
14:44
Sílövészet: Neuner három lövőhibával is nyerni tudott odahaza (She)
A női 12.5 km-es tömegrajtos versennyel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a németországi Oberhofban. A győzelmet a német Magdalena Neuner szerezte meg a norvég Tora Berger és honfitársnője, Andrea Henkel előtt.
jan. 8
14:46
Videó: Vincent Kompany erősen kérdéses kiállítása az MU ellen (She)
Már a 12. percben megfogyatkozott a Manchester City csapata a Manchester United elleni FA-kupa rangadón, miután Foy játékvezető erősen kérdéses körülmények között kiállította a csapatkapitány Vincent Kompanyt. Tekintse meg a jelenetet!
jan. 8
14:48
Az Udinesének nem okozott gondot a Cesena legyőzése - videó (Agroinform)
A Serie A 17. fordulójának vasárnapi mérkőzésén az Udinese 4-1-es győzelmet aratott hazai pályán a Cesena ellen.
jan. 8
14:48
Serie A: legyőzte a Cesenát az Udinese, és átvette a vezetést (She)
Az Udinese 4–1-re legyőzte a Cesenát a Serie A 17. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén, és ezzel átvette a vezetést a tabellán. A tőle egy-egy ponttal lemaradó Milan az Atalanta, a Juventus pedig a Lecce otthonában tehet a visszaelőzés érdekében.
jan. 8
15:00
Videó: Wayne Rooney tökéletes fejesével szerzett vezetést a United (She)
Az FA-kupa rangadóján, a Manchester City–Manchester United mérkőzésen már a 10. percben megszerezték a vezetést a vendégek. Wayne Rooney érkezett kiválóan a beívelt labdára, és fejelte pontosan a léc alá.
jan. 8
15:02
Labdarúgás: „Nem lehet látni a Barcelona uralmának végét” (She)
Egyelőre nem látni és semmi jel nem utal arra, hogy hamarosan megszakadna a Barcelona labdarúgócsapatának dominanciája - legalábbis így vélekedik Andy Roxburgh, az európai szövetség (UEFA) technikai igazgatója, aki a magyar edzőknek tart két napon át előadásokat a telki edzőcentrumban az MLSZ szakmai napok keretében.
jan. 8
15:03
Marad a Barcelona-dominancia? (Behaviour)
Egyelőre nem látni és semmi jel nem utal arra, hogy hamarosan megszakadna a Barcelona labdarúgócsapatának dominanciája - legalábbis így vélekedik Andy Roxburgh, az európai szövetség (UEFA) technikai igazgatója, aki a magyar edzőknek tart két napon át előadásokat a telki edzőcentrumban az MLSZ szakmai napok keretében.
jan. 8
15:06
A barcelonai rangadón zárkóznának Messiék (Agroinform)
A címvédő Barcelona a városi rivális Espanyol otthonában gyűjtené be a három pontot.
jan. 8
15:18
Videó: Danny Welbeck kapáslövéséből hatalmas MU-gól született (She)
Az FA-kupa rangadóján, a Manchester City–Manchester United találkozón már a 30. percben megszerezte második gólját az MU: Danny Welbeck egy felpattanó lövést vágott védhetetlenül a bal oldali kapufa mellé.
jan. 8
15:20
Videó: Rooney kihagyta a büntetőt, de a kipattanót már értékesíteni tudta (She)
A Manchester City–Manchester United FA-kupa-rangadón az emberhátrányba került világoskékek ellen tizenegyest ítélt Chris Foy játékvezető a 39. percben. A végrehajtásra már egy minutummal került sor, Wayne Rooney állt a büntetőponthoz, Costel Pantilimon azonban hárította a lövését. A kipattanóra azonban a csatár ért oda elsőként, és a hálóba fejelt.
jan. 8
15:22
Sífutás: Cologna nem botlott, Northugot még Hellner is megelőzte (She)
A férfiak 9 km-es szabad stílusú versenyével zárult a Tour de Ski, az olaszországi Val di Fiemmében. A győzelmet a svájci Dario Cologna szerezte meg – aki megvédte címét, és már harmadszor diadalmaskodott a versenyen – a svéd Marcus Hellner és a norvég Petter Northug előtt.
jan. 8
15:24
A Man. City visszaköveteli Carlos Téveztől a fizetését (Agroinform)
Az angol klub szeretné visszakapni a feleslegesen elutalt fizetését Téveznek.
jan. 8
15:36
Videó: Rooney kihagyta a büntetőt, de a kipattanót már értékesítette (She)
A Manchester City–Manchester United FA-kupa-rangadón az emberhátrányba került világoskékek ellen tizenegyest ítélt Chris Foy játékvezető a 39. percben. A végrehajtásra már egy perccel később került sor, Wayne Rooney állt a büntetőponthoz, Costel Pantilimon azonban hárította a lövését. A kipattanóra azonban a csatár ért oda elsőként, és a hálóba fejelt.
jan. 8
15:38
FA-kupa: Futács Márkó kezd a Stamford Bridge-en a Chelsea ellen (She)
A legutóbbi két bajnokiján gólt szerző Futács Márkó kezdőként lép pályára a másodosztályú Portsmouthban a Chelsea elleni FA-kupa-mérkőzésen. Futács, aki élete lehetőségének nevezte a meccset, előretolt csatárként lép pályára a Stamford Bridge-en.
jan. 8
15:40
Videó: Antonio Di Natale góljai keretbe foglalták a Cesena elleni meccset (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az Udinese hazai pályán 4–1-re legyőzte a Cesena együttesét az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. Antonio Di Natale kezdte meg a gólgyártást, már az 1. percben eredményes volt. Citadin Eder még az első félidőben egyenlített, ám a második játékrészben beindult az udinei henger, Asamoah szerencsés gólját Dusan Basta bombája követte, majd a 82.…
jan. 8
15:42
Híres rangadók a futballvilágban II. (Agroinform)
Sorozatunk második részében Olaszországot, Közép-Kelet és Dél-Európát valamint Dél-Amerikát vettük górcső alá.
jan. 8
15:54
Gyorskorcsolya: Tóth Ágota megkönnyezte első hazai Eb-jét (She)
Saját bevallása szerint nagyon meghatotta a magyar szurkolók szeretete Tóth Ágotát, a Városligeti Műjégpályán vasárnap zárult összetett gyorskorcsolya Európa-bajnokság egyetlen magyar indulóját.
jan. 8
15:56
Videó: Kolarov precíz szabadrúgásával szépített a Manchester City (She)
A Manchester City–Manchester United FA-kupa-rangadó második félidejét az emberhátrányban küzdő hazaiak kezdték jobban, a 48. percben egy góllal közelebb kerültek a három találattal vezető vendégekhez, miután Alekszandar Kolarov 24 méterről elvégzett szabadrúgására nem ért oda Anders Lindegaard.
jan. 8
15:58
Videó: a visszatérő Scholes hibáját követően felzárkózott a City az MU-ra (She)
Az FA-kupa rangadója, a Manchester City–Manchester United találkozó kapcsán majd minden internetes portál címlapjára került, hogy a visszavonult Paul Scholes a kispadon kapott helyet Sir Alex Fergusontól. Be is állt a rutinos középpályás, majd nem sokkal később eladta a labdát, amelyből James Milner megindult, középre passzolt Sergio Agüerónak. Az argentin elsőre még Lindegaard kapusba lőtt, a…
jan. 8
16:00
Dario Colonga is harmadszor nyert összetettben (Agroinform)
A svájci Dario Cologna megvédte címét a sífutók Tour de Ski sorozatán.
jan. 8
16:02
Sablikova pályafutása negyedik aranyérmét szerezte (Agroinform)
A kétszeres olimpiai bajnok, címvédő Martina Sablikova nyerte gyorskorcsolya Eb női versenyét.
jan. 8
16:04
José Mourinho öt millió euróval többet ér Josep Guardiolánál (Agroinform)
Egy felmérés alapján José Mourinho a 0-100-as skálán 74, míg Josep Guardiola 56 pontot ért el.
jan. 8
16:12
Visszavágott a United manchesteri riválisának (Infostart)
A Manchester United 3-2-re győzött a városi rivális City ellen az angol labdarúgó FA-kupa harmadik fordulójában.
jan. 8
16:12
FA-kupa: manchesteri dráma, a City tíz emberrel is ráijesztett a Unitedra (She)
A Manchester United labdarúgócsapata jutott be az angol FA-kupa 4. fordulójába, miután óriási csatában egy góllal nyert a városi rivális Manchester City ellen. Wayne Rooney 10. percben szerzett vezető találata után előbb létszámban megfogyatkozott a hazai pályán játszó City – Vincent Kompanyt állították ki a 12. percben –, majd a 40. percre már háromgólos hátrányba került. Roberto Mancini…
jan. 8
16:15
FA Kupa - A United legyőzte a címvédő Cityt a manchesteri derbin (Behaviour)
A Manchester United fantasztikus mérkőzésen 3-2-re nyert a címvédő, városi rivális Manchester City vendégeként az angol labdarúgó FA Kupa 3. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 8
16:18
Az UEFA technikai igazgatója szerint marad a Barcelona-dominancia (Agroinform)
A skót Andy Roxburgh a magyar edzőknek tartott előadásokat az MLSZ Telki edzőközpontjában.
jan. 8
16:30
Sílövészet: Birnbacher sikere tette teljessé a német örömünnepet (She)
A férfi 15 km-es tömegrajtos versennyel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a németországi Oberhofban. A győzelmet a német Andreas Birnbacher szerezte meg a francia Simon Fourcade és a norvég Emil Hegle Svendsen előtt.
jan. 8
16:33
Az MU legyőzte a Cityt a manchesteri derbin (Metropol)
A Manchester United fantasztikus mérkőzésen 3-2-re nyert a címvédő, városi rivális Manchester City vendégeként az angol labdarúgó FA Kupa 3. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 8
16:36
Lampardot Ancelotti csábíthatja el a PSG-hez (Agroinform)
A Chelsea-nél egyre kevésbé marasztalt középpályás Franciaországban zárhatja le karrierjét.
jan. 8
16:38
Milos Raonic nyerte a rövidítések döntőjét (Agroinform)
A fiatal kanadai győzelmével záródott az indiai torna, miután három játszmában legyőzte Tipszarevicset.
jan. 8
16:48
Profi ökölvívás: Manny Pacquiao júniusban bokszol legközelebb (She)
Június 9-én vagy 16-án fog legközelebb ringbe lépni a világ legjobb bokszolójának tartott Manny Pacquiao.
jan. 8
16:50
Videó: a hokiütő mentette meg a Winnipeg csapatát a góltól (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság alapszakaszának 89. játéknapján a Winnipeg Jets hosszabbítás után, idegenben győzte le 2–1-re a Buffalo Sabrest. A második negyedben egygólos Sabres-előnynél Jason Pominville akár kettőre is növelhette volna az előnyt, ám kapáslövésébe Ron Hainsey a lehető legjobb pillanatban tette bele az ütőjét, így a lelassuló korong Ondrej Pavelec kapus ölében kötött…
jan. 8
17:12
Nyert a Milan és a Juve, Totti duplázott a Romában (Agroinform)
A nagycsapatok közül megszerezte a három pontot a Milan, a Juve, a Roma és a Fiorentina is.
jan. 8
17:14
Több játékost és pénzt is adna a Videoton Kovács Istvánért (Agroinform)
A fehérváriak mindenképpen le szeretnék igazolni a 19 éves játékost, akinek hétfőn dőlhet el a sorsa.
jan. 8
17:24
Nem hibázott a Milan és a Juventus sem (Infostart)
A Milan és a Juventus is győzött az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 8
17:24
Serie A: győzelemmel kezdte az évet a Milan, a Juve és a Roma (She)
Győzelemmel kezdték a 2012-es esztendőt az élcsapatok az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A), az Udinese kora délutáni sikere után győzött az AC Milan és a Juventus is, és továbbra is azonos pontszámmal vezetik a tabellát. Sok volt a tizenegyes a 17. forduló vasárnap délutáni mérkőzésein: a 13 gólból öt is büntetőből született, ezek közül kettő Francesco Totti nevéhez fűződik – az AS Roma…

Keresés