2013. január 24. csütörtök

jan. 24
11:45
Mocsai: büszke vagyok a csapatomra (Behaviour)
Büszke a spanyolországi világbajnokság nyolcadik helyén zárt csapatára Mocsai Lajos, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
jan. 24
11:47
Mocsai büszke a csapatra (Infostart)
Büszke a spanyolországi világbajnokság nyolcadik helyén zárt csapatára Mocsai Lajos, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
jan. 24
11:47
Eltörött Casillas kézfejcsontja (Metropol)
Eltörött az egyik kézfejcsontja a Real Madrid kapusának a Valencia elleni kupameccsen.
jan. 24
12:03
DVSC: Ez semmiképpen sem afrikai embernek való - Sidibe (She)
A Debreceni VSC szenegáli támadója, Ibrahima Sidibe szerint a bajnokság első felében jobb teljesítményt kellett volna nyújtaniuk, de bizakodó a jövőt illetően. Az őszi szezonban négy gólt szerző játékos a dvsc.hu-nak elmondta, hogy a magyar telet nem tudja megszokni, ám nagyon készül a tavaszi szezonra.
jan. 24
12:05
NFL: Tom Brady és Frank Gore is pénzbírságot kapott (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) két büntetést is kiszabott a múlt heti konferenciadöntőkkel kapcsolatban, a New England Patriots irányítója, Tom Brady és a San Francisco 49ers futója, Frank Gore is pénzbüntetést kapott.
jan. 24
12:21
Real Madrid: Casillas keze eltört, két hónapra kieshet (She)
Rossz hír a Real Madrid és a spanyol labdarúgó-válogatott szimpatizánsainak: a tüzetes orvosi vizsgálatok bal kezén törést állapítottak meg Iker Casillasnál, akire két hónapos kényszerpihenő várhat.
jan. 24
12:23
Videoton: Roppant felkészült - az új „cséká” az edzőről (She)
Sándor György Szaúd-Arábiába igazolása után Tóth Balázs lett a Videoton új csapatkapitánya. A labdarúgó a vidi.hu-nak beszélt a karszalaggal járó feladatokról, a tavaszról és az új edzőről, José Gomesről.
jan. 24
12:39
DVTK: a kameruni légiós szerint bajnokok lehetnek (She)
Mohamadou Abdouraman, a Diósgyőri VTK labdarúgójának a térde még továbbra sem százszázalékos, de hétről hétre javul, és már közel áll hozzá.
jan. 24
12:41
Videó: tombolt az orosz hokis, ököllel ütötte ellenfelét (She)
A Dinamo Minszk-SZKA jégkorongmérkőzés 14. percében elszabadultak az indulatok, miután Jevgenyij Artyuhint ellenfele a palánkhoz lökte, amit az orosz nem vett jó néven. Artyuhinnál azonnal elszakadt a cérna, és Janne Jalovaarát a mezénél fogva jégre rántotta, rátérdelt, és ököllel ütötte. Íme!
jan. 24
12:57
Kaposvár: Prukner iskolába vitte a Rákóczi labdarúgóit (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvár labdarúgócsapatának játékosai meglátogatták a városi Gyakorló Iskola tanulóit, hogy népszerűsítsék a futballt – adta hírül a rakoczifc.hu.
jan. 24
12:59
Válogatott: a románok a mieink kizárására spekulálnak (She)
A román Gazeta Sportulirol napilap internetes oldalának – kissé szenzációhajhász – cikke szerint elképzelhető, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség kizárja Magyarországot a 2014-es világbajnoki selejtezősorozat küzdelmeiből.
jan. 24
13:01
Haladás: a durva belépő után csak erősíteni tud Radó (She)
A Szombathelyi Haladás Ajka elleni megnyert edzőmeccse (5–1) közben a vendégek hátvédje, Sallér Márk sportszerűtlen belépővel harcképtelenné tette a Haladás támadóját, Radó Andrást. A fiatal játékos a sérülés következtében egyelőre csak erősíteni tud.
jan. 24
13:15
Profinak áll az olimpiai és világbajnok kínai ökölvívó (Metropol)
A 31 éves Csou áprilisban Makaóban mutatkozik be a hivatásosok között.
jan. 24
13:33
Premjer-liga: a Rubin 12 millió euróért szerződtette M'Vilát (She)
Az Európa-ligában szereplő Rubin Kazany labdarúgóklubja 12 millió euróért átigazolta Yann M’Vilát a Stade Rennes együttesétől.
jan. 24
13:35
Man. United: Zahának már csak az orvosi vizsgálat van hátra (She)
Szigetországi lapértesülések szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United megállapodott a Crystal Palace tehetségével, Wilfried Zahával.
jan. 24
13:37
Úszás: Kiss László az idei vb-n is jó eredményt vár (She)
Kiss László, az úszóválogatott tisztében újabb négy évre megerősített szövetségi kapitánya bizakodva várja a nyári barcelonai világbajnokságot.
jan. 24
13:39
Juventus: Llorente a nyártól a torinóiaknál folytatja - hivatalos (She)
A Juventus labdarúgócsapatának hivatalos honlapja nyilvánosságra hozta, hogy a spanyol világbajnok támadó, Fernando Llorente július 1-jétől a torinói klubnál folytatja pályafutását.
jan. 24
13:41
Ökölvívás: profinak áll az olimpiai és világbajnok kínai (She)
Profi szerződést írt alá a kínaiak legkiválóbb amatőr ökölvívója, a kétszeres olimpiai bajnok Csou Si-ming.
jan. 24
13:43
Kerékpár: a doppingos múltú vezető fél évig nem dolgozhat (She)
Fél évre eltiltották Rudi Kemnát, az Argos-Shimano kerékpárcsapat vezetőjét, aki elismerte, hogy tíz évvel ezelőtt, aktív versenyzőként doppingolt.
jan. 24
13:51
Real Madrid: Ez a hír a klubot akarta destabilizálni - Pérez (She)
Florentino Pérez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid elnöke rendkívüli sajtótájékoztató keretében cáfolta a Marca napilap mai hírét, amely szerint Iker Casillas és Sergio Ramos ultimátumot adott neki: vagy José Mourinho vezetőedző távozik a nyáron, vagy ők.
jan. 24
13:51
Mocsai büszke a magyar csapatra (Metropol)
Büszke a spanyolországi világbajnokság nyolcadik helyén zárt csapatára Mocsai Lajos, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
jan. 24
13:53
Videó: egy hajszálon múlt a döntetlen a Mocsai-csapatnak (She)
A negyeddöntőben búcsúzott a magyar férfi kézilabda-válogatott a spanyolországi világbajnokságon, miután 28-26-ra kikapott a legutóbbi vb-n ezüstérmes, Európa-bajnok dán csapattól. A második félidő remek hajrája ellenére az első hibáit már nem tudtuk kijavítani, és a 60. percben Henrik Möllgaard az alapvonalról a rövid sarokba vágta a labdát, ezzel megpecsételve a magyar válogatott sorsát.…
jan. 24
14:09
Paks: Szivics szerint több a pozitívum, mint a negatívum (She)
Az NB I-es Paks vezetőedzője, Tomiszlav Szivics szerint nagy fizikai próbatételnek vannak kitéve játékosai. A szakember klubja hivatalos honlapjának elmondta, a Pápa elleni edzőmeccsen látott már pozitívumokat.
jan. 24
14:11
Női kézi BL: nem épül fel a két podgoricai a győri meccsig (She)
Majda Mehmedovics és Elena Gjorgijevszka személyében két hosszabb ideje sérült játékosa nélkül kényszerül kiállni a címvédő Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapata a Győri Audi ETO KC elleni idegenbeli BL-mérkőzésére, február 2-án.
jan. 24
14:13
Videoton: Dzsudzsák játéka nem befolyásol minket - Gomes (She)
A Videoton frissen kinevezett vezetőedzője, José Gomes a vidi.hu-nak nyilatkozott a Dinamo Moszkva elleni felkészülési meccs előtt. Mint mondta, Dzsudzsák Balázs jelenléte nem befolyásolja csapatát, ám a sokpasszos játékot elvárja.
jan. 24
14:15
Videó: döntse el, melyik az év csapata! – szavazás (She)
A Nemzeti Sport, a Blikk és a Felix Promotion menedzseriroda közös szervezésében idén is szavazást hirdetünk olvasóink között. Voksukat az evsportoloja.hu weboldalon tehetik meg különböző kategóriákban. Az év férfi olimpikonja kategóriában érdekelt Dombi Rudolf nyilatkozott az NSO Tv-nek arról, hogy melyik csapatra tenné le a voksát.
jan. 24
14:17
Légióssors: Bodor riválisa lehet az ETO-nál próbálkozó szerb (She)
A szerb Joszip Projics egy héttel ezelőtt mondott búcsút az itthon listavezető Rába ETO-nak, a héten már a Bodor Boldizsárt foglalkoztató belga Beerschot szakmai stábját próbálja meggyőzni képességeiről, és nélkülözhetetlenségéről.
jan. 24
14:27
Blog: Az összreservoirt felszabadítva - Bálint Mátyás írása a negyeddöntőről (She)
A spanyolországi férfi kézilabda-világbajnokság alatt a Nemzeti Sport Online-on rendszeres bloggal jelentkezik lapunk szakírója, Bálint Mátyás. Ezúttal utoljára, hiszen a magyar válogatottal együtt ő is búcsút vett a tornától. Legjobbjaink tegnap 28–26-ra kaptak ki Dániától a negyeddöntőben, így csomagolni kényszerültek.
jan. 24
14:27
Úszás: Kiss László az idei vb-n is jó eredményt vár (Behaviour)
Kiss László, az úszóválogatott tisztében újabb négy évre megerősített szövetségi kapitánya bizakodva várja a nyári, barcelonai világbajnokságot.
jan. 24
14:29
DVSC: a jobbhátvédnek jólesett a játék a kassaiak ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva jobbhátvédje, Bernáth Csaba a dvsc.hu-nak elmondta, örül, hogy elkerülik a sérülések, így kezdi visszanyerni a formáját, és élvezte a játékot az MFK Kosice elleni felkészülési mérkőzésen.
jan. 24
14:45
Dortmund: Lewandowski utódját keresik, Dzekóra nincs esély (She)
A Bundesliga címvédője, a Borussia Dortmund már keresi lengyel támadója, Robert Lewandowski utódját. A csatárnak 2014 júniusáig van szerződése jelenlegi klubjával, ám a zuhanyhíradó szerint a nyáron elhagyhatja csapatát.
jan. 24
15:03
Kecskemét: túl van a műtéten az álomcsapat jobbhátvédje (She)
Sós Márkó, a labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano kedden megműtött jobbhátvédje a klub honlapjának nyilatkozott jelenlegi állapotáról.
jan. 24
15:03
Spanyol világbajnok csatárt igazolt a Juventus (Metropol)
Fernando Llorente nyártól az olasz bajnokságban címvédő és listavezető Juventus labdarúgója lesz.
jan. 24
15:05
DVTK: visszajöttek a kölcsönben lévők, de továbbállhatnak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK négy labdarúgója szerepelt kölcsönben az ősszel, ők a téli felkészülési idejére visszatérnek Miskolcra, ám várhatóan tavasszal ismét kölcsönben folytatják.
jan. 24
15:07
Létesítmény: „menő helynek” szánják a Tüskecsarnokot (She)
Megjelent a lágymányosi Tüskecsarnok építésének közbeszerzési felhívása.
jan. 24
15:09
NB II: korábbi élvonalbeli játékossal erősíthet a Vasas (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Vasas a hivatalos Facebook-oldalán bejelentette, hogy péntektől teszteli a legutóbb Nyíregyházán futballozó Simon Attilát.
jan. 24
15:21
Videó: Bergkamp híres góljához hasonlót lőtt a nyolcéves fiú (She)
Zseniális gólt szerzett az Anderlecht 8 éves játékosa az Ajax elleni kispályás mérkőzésen. A kisfiú tengelye körül megfordulva és a védőt megkerülve rúgott gólt az ellenfélnek, akárcsak a legendás holland Dennis Bergkamp. Íme!
jan. 24
15:21
Gyurtáék éneklik az Újpest-indulót (Blikk)
jan. 24
15:39
FIFA: A zárt kapus büntetés nem elég - Blatter (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elnöke a FIFA honlapjának nyilatkozva ismét a rasszizmus kérdéséről beszélt, és kijelentette, a zárt kapus büntetést nem tartja elég keménynek, pontlevonással és visszasorolással sújtaná a vétkes klubokat.
jan. 24
15:39
Labdaszedőbe rúgott Hazard (Blikk)
Swansea – Labdaszedőt rugdosott a Chelsea belga futballistája, Eden Hazard (22)!
jan. 24
15:39
Mourinho ultimátumot kapott? (Metropol)
A Marca szerint az ultimátumról szóló információját "három különböző forrása" is megerősítette.
jan. 24
15:41
Felkészülés: Videoton-Dinamo Moszkva az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton csütörtökön Dzsudzsák Balázs együttesével, az orosz Dinamo Moszkvával csap össze felkészülési mérkőzésen.
jan. 24
15:57
Videó: elveszítette eszméletét az ütközésnél a 18 éves futballista (She)
Mint beszámoltunk róla, agyrázkódással szállították kórházba Daniel Pottsot, a West Ham United labdarúgócsapatának védőjét, aki szerda este az Arsenal elleni mérkőzésen összefejelt a riválist erősítő Bacary Sagnával. Tekintse meg a jelenetet!
jan. 24
15:59
Gyász: elhunyt Nyers László, Dunaújváros első olimpikonja (She)
Életének 79. évében elhunyt Nyers László Eb-bronzérmes birkózó, filmszínész. Ő volt a kétszeres olimpiai bajnok Kozma István állandó edzőpartnere, Dunaújváros első olimpikonja, és ő játszotta Kósa Ferenc Tízezer nap című filmjének egyik főszerepét.
jan. 24
16:01
Primera División: nyilatkozatpárbaj a Marca és a Real között (She)
A madridi Marca napilap – mely vezető cikkében megszellőztette, hogy Iker Casillas és Sergio Ramos ultimátumot intézett Florentino Pérez klubelnökhoz José Mourinho vezetőedző eltávolítása érdekében – igazgatója, Óscar Campillo révén reagált a Real Madrid elnökének sajtótájékoztatójára. Pérez destabilizációs kísérlettel vádolta meg a lapot és cáfolta, hogy Mourinho ultimátumot kapott volna.
jan. 24
16:15
Milan: Kaká és Balotelli sem érkezik - Berlusconi (She)
Sem a brazil Kaká, sem az olasz Mario Balotelli nem igazol az AC Milan labdarúgócsapatához.
jan. 24
16:15
Sportolóból topmodellek (Blikk)
Magyarország – Nemcsak a versenypályákon, hanem a kifutókon és a divatfotózásokon is közkedeveltek a magyar sport szépségei.
jan. 24
16:15
Kaká és Balotelli sem lesz a Milané (Metropol)
Elsősorban a pénz akadályozza meg mindkét futballista szerződtetését.
jan. 24
16:17
Újpest: Ahjupera előszerződést kötött a lila-fehérekkel (She)
Az észt válogatott támadó, Jarmo Ahjupera előszerződést írt alá az Újpest FC-vel, így a játékos a következő szezonban ismét a lila-fehéreknél folytathatja pályafutását – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 24
16:33
Újpest: kétgólos győzelem az azeri kupagyőztes ellen (She)
Az Újpest FC felkészülési mérkőzésen a törökországi Belekben Remili Mohamed duplájával 2–0-ra legyőzte az azeri FK Baki csapatát.

Keresés