2013. január 26. szombat

jan. 26
14:47
Videó: Tiger Woods bravúros ütéssel menekült ki a homokból (She)
Az alábbi videóban Tiger Woods egyik ütését mutatjuk be a San Diegó-i golftornáról. Az első játéknapon a 6. pályán a homokbunkerbe került az amerikai labdája, de remek ütéssel egyből a lyukba juttatta azt.
jan. 26
15:03
Aus. Open: a Bryan testvérek a 13. GS-tornasikerüket aratták (She)
Az első helyen kiemelt amerikai Bob Bryan, Mike Bryan duó nyerte meg a férfi párosok versenyét az Ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután a szombati döntőben két játszmában legyőzte a holland Robin Haase, Igor Sijsling kettőst.
jan. 26
15:03
A Bryan-testvérek nyertek (Metropol)
Az első helyen kiemelt amerikai Bob Bryan, Mike Bryan duó nyerte meg a férfi párosok versenyét az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután a szombati döntőben két játszmában legyőzte a holland Robin Haase, Igor Sijsling kettőst.
jan. 26
15:39
Felkészülés: nyolcat vágott a Vasas, négyet a Békéscsaba (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában harmadik helyen álló Kozármisleny 3–1-re nyert felkészülési mérkőzésen a Nagyatád ellen. A mislenyiek mindhárom gólját a napokban igazolt Birtalan Botond szerezte. A keleti élcsapatok közül kiütéses győzelmet aratott a Békéscsaba, gólfesztivált rendezett a Vasas, a Vác pedig 1–0-ra győzött.
jan. 26
15:57
Videó: Luis Suárez 19-szer dekázott a teniszlabdával (She)
Közkedvelt teszt a focisták körében, hogy ki hányat tud dekázni egy teniszlabdával. Most az uruguayi Luis Suárez, a Liverpool játékosa volt a soros. Az eredmény, a 19 érintés nem is olyan rossz… Persze ez csak a legjobb teljesítménye, Suáreznek volt egy ötérintéses kísérlete is.
jan. 26
15:57
Diego López pótolja a sérült Casillast (Metropol)
A Real Madrid labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Diego López.
jan. 26
15:59
Labdarúgás: a negyedik svéd diadal a Király-kupán (She)
Svédország válogatottja nyerte meg a hagyományos thaiföldi labdarúgó Király-kupát, miután a szombati döntőben 3–0-ra legyőzte Finnországot.
jan. 26
16:01
FA-kupa: a Man. City kiharcolta a 16 közé jutást - videó (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa 4. körében a Manchester City Pablo Zabaleta 85. percben szerzett góljával 1–0-ra nyert a Stoke City otthonában, így bejutott a legjobb 16 közé.
jan. 26
16:15
Felkészülés: másodszor már a Szpartak nyert Debrecenben (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–2-es vereséget szenvedett hazai környezetben a szerb élvonalban szereplő Szpartak Zlatibor Vodától. A debreceniek góljait Barzsó Attila és Pölöskey Péter szerezte.
jan. 26
16:33
Északi összetett: sorozatban harmadszor győzött Frenzel (She)
A németországi Klingenthalban folytatódott az északi összetett versenyzők világkupa-sorozata. A szombati Gundersen-versenyt a német Eric Frenzel nyerte meg honfitársa, Tino Edelmann és az osztrák Wilhelm Denifl előtt.
jan. 26
16:35
Németország: a magyar légióst áldozták fel a kapusért (She)
Nagy Dániel csapata, a tabellát vezető Osnabrück hazai pályán 3–2-re kikapott a második helyezett Karlsruhétól a német harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati rangadóján.
jan. 26
16:51
Felkészülés: a PMFC kikapott a szlovén éllovastól (She)
Egygólos vereséget szenvedett a PMFC-MATIAS NB I-es labdarúgócsapata a szlovén NK Maribortól a ma délután rendezett felkészülési mérkőzésen.
jan. 26
17:09
Videó: Szalai Ádám duplája a Fürth ellen (She)
A német Bundesliga 19. fordulójában két honfitársunkat foglalkoztató csapat játszik egymással. Hazai oldalon a Greuther Fürth alkalmazásában álló Stieber Zoltán, míg a vendégeknél a magyar válogatott csatára, Szalai Ádám lépett pályára. A mérkőzés 53. percében a manziak Szalai révén szerezték meg a vezetést, egy kipattanó labdát lőtt a hálóba. A 83. percben ismét betalált a támadó, ezúttal…
jan. 26
17:11
Felkészülés: a Siófok 3-0-ra legyőzte a Veszprémet (She)
A labdarúgó NB I sereghajtója, a BFC Siófok 3–0-ra győzött az NB II-es Veszprém ellen a ma délutáni felkészülési mérkőzésen.
jan. 26
17:13
Serie B: Feczesinék folytatták nagyszerű sorozatukat (She)
Feczesin Róbert (Ascoli) győztes csapat tagja volt, Filkor Attila (Pro Vercelli) a kispadon ült új klubjában az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 23. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 26
17:27
Felkészülés: nyolcat vágott a Vasas, négyet a Békéscsaba (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában harmadik helyen álló Kozármisleny 3–1-re nyert felkészülési mérkőzésen a Nagyatád ellen. A mislenyiek mindhárom gólját a napokban igazolt Birtalan Botond szerezte. A keleti élcsapatok közül kiütéses győzelmet aratott a Békéscsaba, gólfesztivált rendezett a Vasas, a Vác pedig 1–0-ra győzött.
jan. 26
17:29
Műkorcsolya Eb: spanyol győzelem a férfiaknál Zágrábban (She)
A spanyol Javier Fernández nyerte meg a férfiak versenyét a zágrábi műkorcsolya Európa-bajnokságon, megelőzve a 2011-ben győztes francia Florent Amodiót.
jan. 26
17:31
Női póló világliga: magyar siker a világbajnok ellen (She)
Magyarország női vízilabda-válogatottja 10–8-ra legyőzte a világbajnok Görögországot a világliga európai selejtezőjének szombati játéknapján Egerben.
jan. 26
17:45
Videó: Szalai Ádám második gólját szerezte meg a Fürth ellen (She)
A magyar támadó 70. percben begyűjtött sárgája miatt kénytelen lesz kihagyni a soron következő, Bayern München elleni bajnokit. Ezt nemcsak ő, hanem csapata is sajnálhatja, ugyanis jövő héten hiányozhatnak a Szalai-gólok. A válogatott kilencese második találatát remek kiugratás után szerezte a Greuther Fürth elleni mérkőzésen.
jan. 26
17:47
Bundesliga: Szalai-dupla, mainzi diadal Fürthben (She)
Szalai Ádám megszerezte szezonbeli tizedik és tizenegyedik gólját is a német Bundesligában, ezzel feljött a negyedik helyre a góllövőlistán – csapata pedig 3–0-ra győzött a Greuther Fürth otthonában. Szalai ugyanakkor sárga lapot is kapott, így lemarad eltiltás miatt a Bayern München elleni rangadóról. Szalai végigjátszotta a mérkőzést, Stieber Zoltán 69. percet kapott, Huszti Szabolcs 85 percet…
jan. 26
17:49
Liverpool: megegyeztek az Interrel a brazil középpályásról (She)
A Liverpool labdarúgócsapata megegyezett az Internazionaléval a brazil Philippe Coutinho átigazolásáról, így ha a támadó középpályás megfelel az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, a „vörösöknél” folytatja pályafutását.
jan. 26
18:03
Sakk: Lékó két győzelem után remizett Wijk aan Zee-ben (She)
Egymás után elért két győzelmet követően Lékó Péter remizett az orosz Szergej Karjakinnal a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló sakk szupertorna 12. fordulójában.
jan. 26
18:05
Afrika-kupa: Elefántcsontpart a végén megszórta Tunéziát (She)
Elefántcsontpart válogatottja a hajrában szerzett két gól révén végül fölényesen, 3–0-ra legyőzte Tunéziát a Dél-Afrikában zajló labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupáján a D-csoport második fordulójának szombati első mérkőzésén.
jan. 26
18:07
Síugrás: Gregor Schlierenzauer nyert Vikersundban (She)
A norvégiai Vikersundban egy sírepülő versennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati egyéni versenyt az osztrák Gregor Schlierenzauer nyerte, aki mostani sikerével beérte az örökranglistán az eddigi listavezető finn Matti Nykänent. A második a svájci Simon Ammann, a harmedik a szlovén Robert Kranjec lett.
jan. 26
18:21
Siófok: a DVSC-től igazolt középpályást a sereghajtó (She)
Mokánszki Norbert személyében debreceni középpályással erősített az élvonalbeli BFC Siófok labdarúgócsapata.
jan. 26
18:23
Női kosár NB I: széttriplázták a zalaiak Károlyi idénycsúcsát (She)
A Zalaegerszeg hazai pályán a papírformának megfelelően 87–65-re legyőzte a BSE-t a női kosárlabda NB I középszakaszának alsóházában, az 1. forduló szombati mérkőzésén.
jan. 26
18:25
Primera División: a Barca-verők ikszeltek Vigóban (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának nyitó mérkőzésén a Celta Vigo 1–1-es döntetlenre végzett az elmúlt héten a Barcelona veretlenségi sorozatát megszakító Real Sociedaddal.
jan. 26
18:27
FA-kupa: szoros Arsenal-siker, Kovácsék bravúrja (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa 4. fordulójában az Arsenal 3–2-re nyert a Brighton otthonában, a Kovács Jánost végig foglalkoztató, ötödik ligás Luton pedig óriási meglepetésre idegenben legyőzte a Norwichot.
jan. 26
18:29
Videó: a DVTK győzelemmel kezdte el a felkészülését (She)
A Diósgyőri VTK január hetedikén kezdte meg a tavaszi szezonra a felkészülést, február hatodikán Belek felé veszi az irányt. Idáig csak edzésen rúghattak labdába játékosok, azonban szombaton, idei első találkozóján a DVTK a Balmazújvárost múlta felül 3–1-re.
jan. 26
18:39
Videó: Gervinho indította el az Elefánt-hengert Tunézia ellen (She)
Az Afrika-kupa csoportkörének második fordulójában Elefáncsontpart 3–0-ra múlta felül Tunéziát. A gólgyártást az Arsenal támadója, Gervinho kezdte el egy gyönyörűen kipasszolt akció végén, majd Yaya Touré 20 méterről lőtte ki a bal felső sarkot. A sort végül a 89. percben beálló Ya Konan zárta, aki egy középre passzolt labdát helyezett a bal alsó sarokba.
jan. 26
18:39
Ultimátum Armstrongnak (Blikk)
New York - Az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége (USADA) február 6-ig adott határidőt Lance Armstrongnak (41) arra, hogy együttműködjön a szervezettel
jan. 26
18:41
Játékossors: a Siófoktól búcsúzó játékos futsalra vált (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő BFC Siófoktól távozó 33 éves Sipos Norbert ideiglenesen felhagy a nagypályás futballal, és a Haladás VSE futsalcsapatában folytatja pályafutását.
jan. 26
18:43
FA-kupa: Kovácsék 27 éve nem látott szenzációs sikere (She)
Mint arról már beszámoltunk, Kovács János együttese, az ötödosztályú Luton 1–0-ra legyőzte idegenben az élvonalbeli Norwichot az FA-kupa 4. fordulójában.
jan. 26
18:57
Videó: Walcott csereként talált be a Brighton ellen (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa 4. fordulójában az Arsenal 3–2-re nyert a Brighton otthonában. A kiélezett találkozón az „ágyúsok” a 85. percig nem álltak továbbjutásra, akkor azonban érkezett Theo Walcott, aki egy szöglet után kifejelt labdát lőtt a kapuba.
jan. 26
18:57
Szalai két gólt szerzett Stieberék ellen (Metropol)
Tizedik és tizenegyedik találatát szerezte a magyar játékos.
jan. 26
18:59
Felkészülés: hosszú mérkőzésen kapott ki a Kaposvár (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi FC 3–2-s vereséget szenvedett a szlovák élvonalbeli FC Nitrától.
jan. 26
19:01
Kaposvár: két próbajátékost is tesztelt a szakmai stáb (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi FC szakmai stábja a 3–2-re elveszített FC Nitra elleni felkészülési mérkőzésen két próbajátékost is tesztelt.
jan. 26
19:15
Bundesliga: elnézést kért a Szalait „kisárgázó” bíró (She)
Szalai Ádám volt a főszereplője a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában lejátszott Greuther Fürth–Mainz mérkőzésnek: a mainziak magyar válogatott centere kétszer is betalált (ezzel most 11 góllal negyedik a góllövőlistán), a harmadik gólban is szerepet játszott, viszont Marco Fritz játékvezető műesésért sárga lappal büntette. Szalai ezzel lemarad öt sárga lapja miatt a Bayern…
jan. 26
19:17
Ligue 1: megint termelt a két tesó, mégsem nyert a Marseille (She)
A Marseille idegenben 2–2-es döntetlent játszott a Rennes-nel a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 22. fordulójának szombati rangadóján.
jan. 26
19:33
NFL: váltás a New Orleansnál, Saturday visszavonul (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) New Orleans Saintsnél az eltiltását letöltő Sean Payton vezetőedző nem sokat habozott, mindjárt megköszönte a védelemért felelős koordinátor, Steve Spagnuolo ténykedését. A helyét a hírek szerint a Kansas City Chiefstől menesztett Romeo Crennel veheti át, az azonban már biztosnak látszik, hogy az együttes átáll a 3–4-es védelmi sémára.
jan. 26
19:51
Férfi vízilabda ob I: a Vasas és az Eger is kiütéssel nyert (She)
A címvédő Vasas a várakozásnak megfelelően könnyedén, nyolc góllal nyert az élvonal második számú egri csapata ellen a férfi vízilabda ob I 15. fordulójában a Komjádi uszodában.
jan. 26
19:51
Kovácsék hatalmas bravúrja, Bogdánék búcsúztak (Metropol)
Az ötödosztályú Luton Town győzni tudott a Premier League-ben szereplő Norwich City otthonában. Nyert a MU is.
jan. 26
19:53
Női kézi NB I: nyolcgólos Fradi-siker Siófokon (She)
A női kézilabda NB I szombati mérkőzésén a Ferencváros 43–35-re nyert a Siófok ellen idegenben, a Vác pontot veszített Dunaújvárosban, míg a Kiskunhalas simán győzte le otthon a Békéscsabát.
jan. 26
19:55
Videó: „Pár év múlva már róluk fognak szólni a sporthírek” (She)
Első alkalommal rendezték meg a középiskolások nemzetközi versenyét, amelyen a magyar úszónövendékek mellett az osztrák fiatalok is képviseltették magukat. A megméretésen 120-an álltak rajtkőre, az eseményen az olimpiai bajnok vízilabdázó, Steinmetz Ádám adta át az érmeket.
jan. 26
20:09
Férfi kosár NB I: gázolt az ASE, nyert a Körmend és a Sopron (She)
Győzelemmel zárta a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 18. fordulóját az Atomerőmű, a Körmend, a Sopron és a Jászberény is.
jan. 26
20:27
Serie A: a Chievo Rómában tréfálta meg a Laziót (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában az esélyesebbnek vélt Lazio hazai pályán kapott ki 1–0-ra a Chievótól.
jan. 26
20:29
Női kézi BL: Larvik-győzelem a Győri ETO csoportjában (She)
A Larvik sikerével megkezdődött a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntős szakasza: a norvég bajnok hazai pályán 25–19-re győzte le a dán Randerst. A szünetben három gól volt a Larvik előnye, amelyet a második félidőben megdupláztak Linn-Kristin Riegelhuth Korenék.
jan. 26
20:31
Vívó-vk: Rédli András harmadik lett párbajtőrben (She)
Boczkó Gábor múlt heti dohai Grand Prix-győzelmét követően a szombaton Olaszországban a harmadik helyen végző Rédli András személyében ezen a hétvégén is van magyar érmes a férfi párbajtőrözők világkupa-sorozatában.
jan. 26
20:33
Női kosár: a Sopron nyert, a PEAC és a Győr vesztett az magyar-szlovák ligában (She)
A Sopron idegenben győzött, a PEAC-Pécs hazai pályán súlyos vereséget szenvedett a magyar-szlovák női kosárlabda-bajnokság nyitányán. A magyar bajnok Győr kikapott Pöstyénben.
jan. 26
20:35
Videó: a Milan neveltje lett a Lazio veszte (She)
A Serie A 22. fordulójában a Lazio tíz bajnoki után szenvedett vereséget hazai pályán a Chievótól. A talákozó 61. percében  meglepetésre megszerezték a vezetést a vendégek. Cyril Théréau előkészítése után Bojan Jokic bombázott a lécre, a kipattanót Alberto Paloschi terelte a hálóba, 0–1.

Keresés