2013. március 26. kedd

márc. 26
11:50
Vb 2014: Ausztrália 0-2-ről mentett pontot Omán ellen (She)
A labdarúgó-világbajnoki selejtezők ázsiai zónájában Ausztrália otthon 2–2-es döntetlent játszott Ománnal. Az arab vendégek már 2–0-ra is vezettek, de a házigazda a 85. percben kiegyenlített, megmentve így egy pontot.
márc. 26
11:52
Vb 2014: Scolari Kakáról, meztelen nőről, brazil örömről (She)
Luiz Felipe Scolari, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint Oroszország csapatában igen szervezett ellenfélre akadtak hétfő este, így az 1–1-es londoni döntetlen semmiképpen sem kudarc, sőt a hajrábeli talpra állás kifejezetten biztató a világbajnoki felkészülés közepette.
márc. 26
11:57
Egy év Stramaccionival az Internél (Agroinform)
Az Inter fiatal szakvezetője 2012. március 26-a óta ül a milánói fekete-kékek kispadján.
márc. 26
12:06
Férfi kézi BL: a kieliek szerint sem könnyű a sorsolás (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája keddi sorsolásán az MKB Veszprém a címvédő THW Kielt kapta ellenfélül a negyeddöntőben. A veszprémi játékosok egyetértettek abban, hogy a legnehezebb rivális következik a nyolc között, ám a német csapat képviselője sem tűnt maradéktalanul boldognak a párosítással.
márc. 26
12:06
A legerősebb csapatot kapta a Veszprém (Metropol)
A címvédő Kiel ellen játszanak a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
márc. 26
12:08
Barcelona: Tito Vilanova két hónap után hazatért (She)
Kedden hazatért a katalán fővárosba Tito Vilanova, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője, akit közel két hónapig kezeltek New Yorkban.
márc. 26
12:10
Olaszország: 6 Juve- és 5 Milan-játékos Prandelli kezdőjében? (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli nem döntötte még el, hogyan áll fel a squadra azzurra a Málta elleni világbajnok selejtezőn, de a hétfő délelőtti edzésből kiindulva még az sem zárható ki, hogy csak Juventus- és Milan-játékosok alkotják majd a kezdő tizenegyet.
márc. 26
12:24
Újpest: külföldi edző jöhet, két-három jelölt van (She)
Minden bizonnyal külföldi vezetőedzője lesz az Újpestnek, ám azt egyelőre Roderick Duchatelet klubtulajdonos sem tudja megmondani, hogy mikor. A Megyeri úti klubvezető elárulta, két-három jelöltje van, de egyikük sem magyar.
márc. 26
12:24
Sorsoltak a vízilabda kupákban (Metropol)
A Szeged férfi csapata szerb, az Eger női csapata orosz ellenfelet kapott.
márc. 26
12:26
Videó: Ha túljutunk a Kielen, könnyebb lesz a Final Four – Iváncsik T. (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája bécsi sorsolásán az MKB Veszprém a címvédő THW Kielt kapta ellenfélül a negyeddöntőben. Az NSO Tv-nek Iváncsik Tamás elmondta, bizakodó a továbbjutást illetően.
márc. 26
12:33
Vilanova már Barcelonában van (Agroinform)
Kedden hazatért a katalán fővárosba Tito Vilanova, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője.
márc. 26
12:42
Vb 2014: Gomez és Höwedes sem játszhat a kazahok ellen (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) a hivatalos honlapján bejelentette, hogy sérülés miatt sem Mario Gomez, sem Benedikt Höwedes nem lehet ott a Kazahsztán elleni keddi világbajnoki selejtezőn.
márc. 26
12:44
MLSZ: visszavonták a Dunakanyar-Vác licencét (She)
Az MLSZ elsőfokú licencadó bizottsága visszavonta a Dunakanyar-Vác Labdarúgó Kft. NB II-es licencét a 2012–2013-as bajnoki évad vonatkozásában, mivel a csapat az MLSZ elnöksége által elfogadott klublicencszabályzatban előírt több kritériumnak nem felel meg – adta hírül a szövetség hivatalos honlapja.
márc. 26
12:51
Tanulnának a Kiel elleni hibákból a veszprémiek (Agroinform)
A címvédő német Kielt kapta ellenfélnek az MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
márc. 26
13:00
Férfi kézi BL: A legrosszabb sorsolás, amit kaphattunk - Ortega (She)
Antonio Carlos Ortega, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának spanyol vezetőedzője a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének sorsolása után elmondta, a legrosszabb forgatókönyv valósult meg a THW Kiellel.
márc. 26
13:02
Anglia: „Nem tudom megérteni Rio Ferdinand döntését" (She)
Az angol labdarúgó-válogatott legendás kapusa, Peter Shilton a TalkSPORTnak adott interjújában kifejtette: nem érti Rio Ferdinandot, aki nem sokkal a márciusi vb-selejtezők előtt értesítette Roy Hodgson angol szövetségi kapitányt, hogy nem tudja vállalni a játékot.
márc. 26
13:04
Videó: „Köszöntünk itthon, Tito″ – Vilanova hazatért (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, kedden hazatért a katalán fővárosba Tito Vilanova, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője, akit közel két hónapig kezeltek New Yorkban. A katalán klub ezzel a videóval köszöntötte a trénert. Íme!
márc. 26
13:06
U17-es Eb-selejtező: a havazás miatt változás a programban (She)
Az elmúlt 24 órában lehullott nagy mennyiségű hó keresztülhúzta az eredeti számításokat, így az U17-es Európa-bajnoki selejtező elitkörének 3-as csoportjában mindkét mai mérkőzését Telkiben rendezik meg – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
márc. 26
13:09
Minden, amit a török-magyarról tudni érdemes (Agroinform)
A románok elleni drámai pontvesztés után kell talpra állnia a magyar válogatottnak, de Isztambulban ez nem lesz egyszerű
márc. 26
13:18
Barcelona: a Pepe, Ramos, Varane trióból erősítene Piqué (She)
Gerard Piqué, a Barcelona labdarúgócsapatának védője a Marcának nyilatkozott a katalánokat sújtó sérüléshullámról. A huszonhat éves játékos a megüresedett posztokra legszívesebben az ősi rivális Real Madridból igazolna, méghozzá a Pepe, Sergio Ramos, Raphaël Varane hármasból.
márc. 26
13:20
Sporttámogatás: hatvanmilliót ad a főváros 8 világversenyhez (She)
A Fővárosi Önkormányzat 60 millió forinttal támogatja az április és szeptember között Budapesten sorra kerülő nyolc világversenyt, amelyek között négy világbajnokság és két Európa-bajnokság szerepel.
márc. 26
13:27
Mourinhónak szerződést ajánlott a Chelsea - sajtóhír (Agroinform)
A Daily Express információja szerint Roman Abramovics hároméves szerződést kínált José Mourinhónak.
márc. 26
13:29
Elhunyt az Everestet meghódító Hillary-expedíció utolsó tagja (Agroinform)
Nyolcvankilenc éves korában elhunyt George Lowe, a legendás 1953-as Mount Everest expedíció utolsó élő tagja.
márc. 26
13:36
Videó: ligaelsőt vert a címvédő - a Kings meg sem állt ötig (She)
Némi meglepetésre 5–4-es vereséget szenvedett a ligaelső Chicago Blackhawks hazai pályán a címvédő Los Angeles Kingstől az NHL legutóbbi játéknapján. A végletekig szoros összecsapáson a vendégek Dustin Brown másfél perccel a rendes játékidő vége előtt lőtt góljának köszönhetően győzték le a Chicagót. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
márc. 26
13:45
Csábi József szerint nyerhetünk Törökországban - videó (Agroinform)
A magyar válogatott kedden 19.30-kor Törökországban lép fel világbajnoki selejtezőn.
márc. 26
13:54
Török-magyar: nincs B-terv, Avci csak a győzelemre hajt (She)
Abdullah Avcinak, a török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának nincs B-terve a Magyarország elleni, 19.30-kor kezdődő vb-selejtezőre: a szakvezető csak a győzelemmel számol, máson nem is gondolkozik. Persze az ősszel magukat nagyon rossz helyzetbe sodró törököknek már egy pontvesztés is végzetes lenne továbbjutási esélyeik szempontjából...
márc. 26
13:56
Női kézi: újabb Valcea-játékos érkezhet a Vardar Szkopjéhoz (She)
A L'Équipe értesülése szerint nyáron elhagyja az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatát Alexandrina Barbosa, és a nagy erősítésbe fogó macedón Vardar Szkopje színeiben folytatja a pályafutását.
márc. 26
14:03
Füldugóval is lehet hárompontost dobni - videó (Agroinform)
Háttal állva is sikerült beletalálnia egy szurkoló italába Geoff Wardnak a füldugójával.
márc. 26
14:12
Török-magyar: Csábi szerint egységesebb csapatot alkotunk (She)
Egervári Sándor szövetségi kapitány stábjának egyik tagja, Csábi József szerint a törökök egyénileg jobbak, mint a románok, de egységes csapatjátékkal sikerülhet megnyerni a mai világbajnoki selejtezőt.
márc. 26
14:14
Vb 2014: Dél-Korea a 97. percben döntött Katar ellen (She)
A labdarúgó-világbajnoki selejtezők ázsiai zónájában Dél-Korea hazai pályán a 97. percben rúgott Szon Hung Min-góllal 2–1-re legyőzte Katart, így átvette a vezetést az A-csoportban.
márc. 26
14:21
Visszavonták a Dunakanyar-Vác licencét (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség illetékes bizottsága visszavonta a másodosztályban szereplő Dunakanyar-Vác licencét.
márc. 26
14:30
Videó: óriási öngóllal majdnem megverte magát Ausztrália (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a labdarúgó-világbajnoki selejtezők ázsiai zónájában Ausztrália otthon 2–2-es döntetlent játszott Ománnal. Az arab vendégek már a 49. percben 2–0-ra vezettek, miután egy középre adott labdát Michael Jedinak, az ausztrálok középpályása a saját hálójába lőtt. Íme, a mérkőzés összefoglalója!
márc. 26
14:39
Pokoli 120 perc vár ránk - Antonio Carlos Ortega (Agroinform)
A címvédő német Kielt kapta ellenfélnek az MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
márc. 26
14:41
Simon Antal a ZTE új vezetőedzője (Agroinform)
A legutóbb Egerben dolgozó Simon Antalt nevezték ki az NB II Nyugati csoportjának hetedik helyén álló Zalaegerszeghez.
márc. 26
14:48
Lezárulhat egy fejezet az európai futballban (Infostart)
Ma 17 mérkőzéssel folytatódik a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozata, melynek I csoportjában a világ- és Európa-bajnok spanyolok - akik meglepetésre nem bírtak pénteken a finnekkel (1-1) - csak úgy szerezhetik vissza az éllovas pozíciót, ha nyernek Franciaországban. Ha a második helyen ragadnak, nagy valószínűséggel pótselejtezőre kényszerülnek - ez azt jelzi, hogy…
márc. 26
14:48
DVTK: a gyógyulás útján a leukémiával kezelt Rakaczki Bence (She)
Rakaczki Bence, a Diósgyőr NB I-es labdarúgócsapatának leukémiával küzdő 19 éves kapusa megnyerte az egészségéért folytatott meccsét, és most mindenki azon van, hogy ne legyen visszavágó – ezzel a sporthasonlattal élt Nagy Kálmán, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház gyermekellátásért felelős igazgatóhelyettese keddi sajtótájékoztatóján Miskolcon.
márc. 26
14:50
U17-es Eb: Magyarország-Finnország élőben az NSO-n (She)
Kedden megkezdi a magyar U17-es labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtező elitkörét. Pisont István együttese Telkiben próbálja meg kiharcolni a kontinensviadalon való szereplést, az első ellenfél 14.30-tól Finnország lesz. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
márc. 26
14:52
Real Madrid: Özil hosszabbítana, egy kis pluszért - sajtóhír (She)
Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid német válogatott játékmestere, Mesut Özil meghosszabbítaná a szerződését a „királyi gárdával".
márc. 26
14:54
Hegymászás: Erőssék a Kancsendzönga meghódítására készülnek (She)
A 8586 méter magas Kancsendzönga meghódítását tűzte ki célul a Magyarok a világ nyolcezresein elnevezésű expedíciósorozat csapata, amely szerdán indul útnak Budapestről.
márc. 26
14:57
A havazás miatt programváltozás az U17-es Eb-elitkörben (Agroinform)
Az időjárás átírta a programot a hazai rendezésű U17-es Európa-bajnoki-selejtező elitkör első napján.
márc. 26
14:59
A gyógyulás útján a leukémiával kezelt diósgyőri Rakaczki Bence (Agroinform)
Sikeres csontvelő transzplantációt követően Rakaczki Bencét otthonába bocsátották.
márc. 26
15:15
A köztársasági elnök lesz az ünnepségsorozat fővédnöke (Agroinform)
Áder János elvállalta az MKSZ 80. évfordulója alkalmából rendezendő ünnepségsorozat fővédnöki tisztét.
márc. 26
15:24
Videó: szurkolót kergettek a brazil-orosz meccs végén (She)
Felkészülési mérkőzésen Brazília 1–1-es döntetlent játszott Oroszországgal. A londoni találkozó 89. percében egy szurkoló rohant a pályára, amiért kis ideig a játék is megállt. Tekintse meg a jelenetet!
márc. 26
15:26
MLSZ: az FTC II Csepelen játssza hazai bajnoki meccseit (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága több, Ferencvárossal kapcsolatos döntést is hozott, amelyek értelmében engedélyezte, hogy a csapat a hazai NB I-es mérkőzéseit a 21. fordulótól a Puskás Ferenc Stadionban játssza, míg az NB II-es együttes a 20. fordulótól a Csepel FC stadionjában rendezheti a hazai találkozóit.
márc. 26
15:28
Profi ökölvívás: Erdei már Monacóban tréningezik (She)
Erdei Zsolt profi ökölvívó megérkezett soron következő mérkőzésének helyszínére, Monacóba. Madár reggel a néhai hercegnéről elnevezett Princesse Grace rózsakert körül már rótta is a köröket Fritz Sdunek jelenlétében, majd az idilli környezetben, kellemes 15 fokos időben árnyékolt, hangolódott a délutáni bokszedzésre. A „Monte-Carlo millió dolláros szupernégyes" torna minden bokszolójának…
márc. 26
15:42
F1: „A Red Bullnál Vettel a főnök, Webbernek mennie kell” (She)
Flavio Briatore, a Benetton, majd Renault-team korábbi csapatfőnöke éles kritikával illette a Red Bull-istálló vezetőségét a Malajziai Nagydíjon történt eset után, s azt mondta, szerinte Mark Webbernek ez az utolsó idénye az osztrák alakulatnál. Fernando Alonso szurkolójaként mindenesetre örül a címvédőnél kialakult helyzetnek.
márc. 26
15:44
Videó: Bryant zseniális zsákolása nem volt elég a Lakers-sikerhez (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján a Golden State Warriors 109–103-ra nyert a Los Angeles Lakers ellen. A Steph Curryt erre a találkozóra már össze is drótozó Warriors kis túlzással a félidőre eldöntötte a kaliforniai rangadót. Természetesen a 36 pontot termelő Kobe Bryantnek volt egy-két szava ehhez, ám csak látótávolságba tudta hozni az övéit, átlendíteni a…
márc. 26
15:46
Kosárlabda: Hanga és Lóránt is heti kategóriagyőztes (She)
Magyar szempontból abszolút kuriózumnak számít, hogy Európa két top kosárlabda-bajnokságában két magyar játékos lett fő statisztikai kategóriában az egész forduló legjobbja! Hanga Ádám holtversenyben a legtöbb lepattanót szedte le a spanyol ACB Ligában, míg Lóránt Péter a Serie A legjobb gólpasszadójának bizonyult, szintén holtversenyben. Hab a tortára, hogy mindkét honfitársunk klubja nagy…
márc. 26
15:51
Ez bizony megint Fourcade éve volt - szezonösszefoglaló (Agroinform)
Idén sem találta a férfi biatlon mezőny Martin Fourcade ellenszerét, aki minden szakágban megnyerte a Világkupát.
márc. 26
16:00
Vb 2014: üzbég lépés Brazília felé Libanon legyőzésével (She)
A labdarúgó vb-selejtezők ázsiai zónájában Üzbegisztán Libanon ellen aratott egygólos győzelmével visszavette a vezetést a tabellán a korábban Katart 2–1-re legyőző Dél-Koreától. Igaz, az üzbégek egy mérkőzéssel többet játszottak.

Keresés