2014. január 10. péntek

jan. 10
23:00
Topligák: Pontokat vesztett a Monaco, megléphet a PSG (Agroinform)
A Valenciennes elleni évzáró vereség után döntetlennel kezdte az újévet a Monaco a francia bajnokságban.
jan. 10
23:18
Primera División: Recio kettőt, a Granada négyet vágott (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 19. fordulójában a Granada hazai környezetben négy gólt lőtt a Valladolidnak, és nem mellékesen egyet sem kapott. A találkozón José Recio duplázott.
jan. 10
23:20
Videó: védhetetlen - vállal ejtette át a Montpellier kapusát (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 20. fordulójában a Montpellier hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Monacóval. Lavyin Kurzawa nem akármilyen góllal szerzett vezetést a vendégeknek, ezt végül Mbaye Niang egyenlítette ki úgy, hogy kihagyta a büntetőt, és csak a kipattanót lőtte be.
jan. 10
23:36
Felkészülés: a Galata legyőzte az Ajaxot, döntős Antalyában (She)
Az Antalya Kupa nemzetközi labdarúgó felkészülési torna elődöntőjében a török Galatasaray 2–1-re legyőzte a holland Ajaxot, így bejutott a fináléba, ahol az ellenfele a skót Celtic lesz.
jan. 10
23:38
Férfi kosár Euroliga: Hangáék otthon kaptak ki a Panától (She)
A férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének második fordulójában a Hanga Ádámot is soraiban tudó spanyol Laboral Kutxa hazai környezetben nyolcpontos vereséget szenvedett a görög Panathinaikosztól. A magyar légiós csereként beállva 12 perc alatt hat pontot, egy lepattanót és két gólpasszt szerzett.

Keresés