2014. január 15. szerda

jan. 15
12:16
Belgium: újra vándorbotot ragadott a volt diósgyőri (She)
A korábban a Diósgyőri VTK-ban futballozó bolíviai középpályás, Vicente Arze az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoverlába tart.
jan. 15
12:30
Profi boksz: Erdei Zsolt Eb-címért bokszol Magyarországon (Agroinform)
A korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi világbajnok március 8-án Kecskeméten a WBO Európa-bajnoki címéért küzdhet meg.
jan. 15
12:48
DVTK: a szlovák légiós távozna, Antal Botond jön? (She)
Sajtóhírek szerint távozhat Michal Hanek a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK-tól. A szlovák védekező középpályás szerződése a szezon végén lejár Diósgyőrben.
jan. 15
12:48
Spanyol Király Kupa: Mumusához utazik a Real Madrid (Agroinform)
A Spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjének második mérkőzésén a Real Madrid az Osasunához látogat.
jan. 15
12:50
Németország: edzője keresi Hajnal Tamás új helyét (She)
Hajnal Tamás új szerepkörben, közvetlenül a védők előtt játszó középpályásként szerepelt a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi rajtjára készülő Ingolstadt legutóbbi felkészülési mérkőzésén.
jan. 15
13:06
Videó: a hátulról szerencsésen átdobott Cavs-palánk esete (She)
Négy mérkőzést rendeztek az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Meglepetésre a Cleveland Cavaliers 120–118-as győzelmet aratott a Los Angeles Lakers vendégeként. Valószínűleg az sem kárpótolja a Lakers-híveket, hogy a nap egyik legszebb jelenetét a csapat játékosa, Jodie Meeks mutatta be. Az átlagban 13.9 pontot szerző kosaras kiszorított helyzetből dobta át…
jan. 15
13:08
DVTK: A harmadik helyről álmodunk - Tomiszlav Szivics (She)
A DVTK labdarúgócsapatának mai, idei első edzését követően Tomiszlav Szivics vezetőedző a célokról beszélt a Nemzeti Sport Online-nak, míg Kovács Zoltán sportigazgató a keretben várható változásokra reagált.
jan. 15
13:24
Brazília: Adriano-rajongók, figyelem! Valami készül (She)
Adriano már három hete tréningezik a brazil élvonalbeli Atlético Paranaensével, a kedve nem ment el a munkától, és brazíliai beszámolók szerint esély van arra, hogy a 48-szoros brazil válogatott támadó jó másfél év után újra profi klubhoz szerződik.
jan. 15
13:26
Vb 2014: Csalódott vagyok, de büszke is - Kassai (She)
Kassai Viktor csalódott, hogy stábjával nem került be az idei világbajnokságra utazó játékvezetői keretbe.
jan. 15
13:42
VB 2014: Kassai csalódott, de büszke az eddig elért eredményeire (Agroinform)
Nem került be az idei, brazíliai labdarúgó-világbajnokság játékvezetői közé Kassai Viktor.
jan. 15
14:00
Arsenal: a német csodagyerek sérülten is izgatja Wengert (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság tabelláját vezető Arsenal akár már januárban, de legkésőbb a nyáron kész kifizetni a 45 millió eurós kivásárlási árat Julian Draxlerért, a Schalke támadó középpályásáért. Arsene Wenger menedzsert az sem riasztja el, hogy a fiatal játékos súlyos sérülésből lábadozik.
jan. 15
14:02
UEFA: Reus, Özil és Bale az év csapatában, barcás nincs (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetségnél (UEFA) is lehetett szavazni az év csapatára. A több mint 6 millió voksoló által összeállított együttesben némi meglepetésre egyetlen Barcelona-játékos sem került be, ellentétben a zürichi FIFA-gálán kihirdetett FIFPro-tizeneggyel, melyben négy katalán futballista is volt.
jan. 15
14:18
FTC: Dibusz aláírt a zöld-fehérekhez - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján közölte, hogy szerződést kötött Dibusz Dénessel. A 23 esztendős kapus a bajnoki rivális PMFC-től érkezik, a kontraktus részleteit nem hozta nyilvánosságra a fővárosi klub.
jan. 15
14:20
Téli sportok: a jó idő miatt elhalasztják a Snow Dayt (She)
A szokatlanul enyhe, csapadékmentes időjárásra való tekintettel elhalasztják a szervezők az eplényi Nordica Síarénába, január 19-re meghirdetett Snow Day elnevezésű sportnapot.
jan. 15
14:36
Így nyerhet a Mocsai-csapat a norvégok ellen (Infostart)
Könnyed átmozgatást tartottak szerda délelőtt a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott játékosai az aalborgi Gigantiumban, ahol csütörtökön, a norvégok ellen ki-ki mérkőzést játszanak.
jan. 15
14:36
NFL: a Coltscal és a Ravensszel is nyert SB-t az új Lions-edző (She)
Újabb két csapat talált magának vezetőedzőt a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL). A Detroit Lionst Jim Caldwell, a Tennessee Titanst pedig Ken Whisenhunt irányítja a következő idényben.
jan. 15
14:36
Kassai: nagy versengés volt az európai helyekért (Metropol)
A FIFA nem jelölte Kassait az idei, brazíliai világbajnokság játékvezetői közé.
jan. 15
14:36
Férfi kosárlabda Euroliga: A címvédő otthonába látogat a Barcelona (Agroinform)
Az Olimpiakosznál vizitál a Barcelona, míg a Real Madrid a Bayern Münchennel találkozik.
jan. 15
14:38
Kassai Viktor csalódott - Ezért nem utazik (Infostart)
Kassai Viktor csalódottan vette tudomásul, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) nem jelölte az idei, brazíliai világbajnokság játékvezetői közé. A döntéssel kapcsolatban elmondta: szűkös az Európából a vb-re utazók névsora, nagy volt a versengés a kontinensen.
jan. 15
14:38
Australian Open: Djokovics és Serena Williams is edzett egyet a második fordulóban (Agroinform)
A címvédő Novak Djokovics 107 perc alatt, sima három szettben győzött az argentin Leonardo Mayer ellen.
jan. 15
14:54
NB III: kérdéses a folytatás Ebesen, a közgyűlés dönt róla (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint még nem dőlt el, hogy az NB III Keleti csoportjában szereplő Ebes folytatja-e a bajnokságot, vagy visszalép a küzdelmektől. A csütörtökön esedékes rendkívüli közgyűlés határozhat a kérdésben.
jan. 15
14:54
Férfi kézilabda Eb: Száz százalék kell a norvégok ellen is (Agroinform)
A magyar válogatott csütörtökön a norvégok ellen ki-ki mérkőzést játszik.
jan. 15
15:12
Messi kimaradt a legjobbak közül (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapjának olvasói nem választották be a 2013-as év csapatába Lionel Messit, az FC Barcelona argentin sztárját.
jan. 15
15:12
Férfi kézi Eb: Elkezdtem élvezni, hogy itt vagyok - Ancsin (She)
Könnyed átmozgatást tartottak szerda délelőtt a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott játékosai az aalborgi Gigantiumban, ahol csütörtökön ki-ki mérkőzést játszanak a norvégokkal.
jan. 15
15:14
F1: bárki szavazhat az új Ferrari nevéről, bemutató 25-én (She)
A Formula–1-ben szereplő Ferrari-istálló január 25-én 14.30-kor az interneten mutatja be 2014-es versenyautóját, amellyel Fernando Alonso mellett Kimi Raikkönen száll harcba a világbajnoki pontokért.
jan. 15
15:30
Messi kimaradt az UEFA év csapatából (Metropol)
Az olvasók a Bayern München játékosait helyezték előtérbe.
jan. 15
15:30
Elismerés: Messi kimaradt az UEFA év csapatából (Agroinform)
Az Európai Labdarúgó Szövetség honlapjának olvasói nem választották be a 2013-as év csapatába a Barca argentin sztárját.
jan. 15
15:32
Átigazolás: Öt védővel szemez a Barcelona (Agroinform)
A katalán csapat lassan egy éve védőt keres és az AS három új hátvédet dobott be.
jan. 15
15:48
NB III: a volt válogatott távozik Albert csapatától (She)
A rutinos Bárányos Zsolt távozik a télen edzőt váltó, Zsivóczky Gyula helyett immár ifjabb Albert Flórián által edzett Budaörstől – derül ki az NB III-as labdarúgócsapat honlapjáról.
jan. 15
15:50
DVSC: román élvonalbeli csapattal is készülnek (She)
A román élvonalbeli FC Botosani-nal vív felkészülési mérkőzést a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva. A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint az összecsapást szombaton 13 órakor rendezik Debrecenben.
jan. 15
15:52
Blog: „Minden benne volt az ikszben, amiért szeretjük férfi kéziseinket” (She)
A dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság alatt a Nemzeti Sport Online-on rendszeres bloggal jelentkezik lapunk szakírója, Bálint Mátyás. Ezúttal az Izland elleni heroikus döntetlent elemzi.
jan. 15
15:54
Vb 2014: Kassai NB I-es meccsei is mérlegre kerültek (She)
Kassai Viktor magyar élvonalban vezetett mérkőzéseit is elemezték szakmailag abban a folyamatban, amelynek végén a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) illetékes bizottsága kiválasztotta a brazíliai világbajnokságra utazó 25 triót plusz nyolc párost. Kassai és csapata nem került be közéjük.
jan. 15
15:56
Női kosár Euroliga: nagy győri zakó a címvédő otthonában (She)
A papírformának megfelelően a Hat-Agro Uni Győr súlyos, 115–51-es vereséget szenvedett a címvédő Jekatyerinburg otthonában a női kosárlabda Euroliga szerdai játéknapján.
jan. 15
15:58
NB I: Pölöskey Péter mégsem tud elszerződni Pécsről (She)
Korábban a PMFC labdarúgócsapata is megerősítette, hogy Pölöskey Péter közös megegyezéssel távozik a klubtól, ám a játékost képviselő menedzserirodától azt a tájékoztatást kaptuk, változhat a helyzet, mert a szabályok értelmében a Debrecen és a PMFC után egy harmadik klubban már nem léphet pályára ebben a szezonban.
jan. 15
16:06
Aus. Open: Nem játszottam valami fényesen - Babos (She)
Az előzetes tervekkel ellentétben Babos Tímea nem az Australian Openen próbálja ki a vegyes páros versenyszámot. A 20 éves magyar teniszező és Mariusz Frystenberg éppen lemaradtak a főtábláról, így Babos már csak női párosban javíthat az egyéni búcsú után. A horvát Petra Marticcsal magyar idő szerint csütörtök délelőtt mutatkoznak be a Dominika Cibulková, Yanina Wickmayer szlovák, belga páros…
jan. 15
16:06
NB I: Dibusz Dénes aláírt a Fradihoz (Agroinform)
A Ferencváros átigazolta a PMFC-től a kapus Dibusz Dénest.
jan. 15
16:08
Videó: a pályára menekítették a családokat Mexikóban (She)
Óriási szurkolói rendbontás miatt felfüggesztették a szünetben a labdarúgó Mexikói Kupa legutóbbi fordulójában rendezett Atlético San Luis–Tigres mérkőzést. A hazai drukkerek ugyanis petárdákat és egyéb tárgyakat dobáltak a vendég ultrákra, akik azonnal visszavágtak. Pánik tört ki a szurkolók között, akiket végül beengedtek a pályára, és amíg nem tettek rendet a biztonsági szervek, addig ott…
jan. 15
16:10
NB II: a Haladás csatára Gyirmóton folytathatja (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Haladás labdarúgócsapatának csatára, Andorka Péter jó eséllyel az NB II-es Gyirmótnál folytatja a pályafutását.
jan. 15
16:24
MU: zárt kapukat döngetnek, az Everton megtartaná ászát (She)
Sajtóhírek szerint a Manchester United érdeklődésének ellenére Leighton Baines marad az angol élvonalbeli Everton labdarúgócsapatánál. Sőt, a válogatott hátvéd állítólag szerződést hosszabbít a liverpooli együttessel.
jan. 15
16:24
Molinókon üzentek Schumachernek a futballdrukkerek (Metropol)
Az FC Köln és a Schalke 04 labdarúgócsapatának szurkolói is drukkolnak Schuminak.
jan. 15
16:26
Videó: búcsú itthon - Erdei Zsolt méltó befejezésre készül? (She)
Mint beszámoltunk róla, profi ökölvívó világbajnokunk, Erdei Zsolt március 8-án a kecskeméti gálán ismét a kötelek közé lép. Bár még nem tudni, ki lesz Madár ellenfele, nem zárható ki, hogy ez lesz a pályafutása utolsó mérkőzése. Az NSO Tv riportja.
jan. 15
16:28
F1: molinókon üzennek a német futballdrukkerek Schuminak (She)
A másodosztályú 1. FC Köln és az élvonalbeli Schalke 04 labdarúgócsapatának szurkolói óriási molinókon üzennek majd a december végi síbalesete óta mesterséges kómában fekvő Michael Schumacher hétszeres Formula–1-es világbajnoknak.
jan. 15
16:42
PMFC: magyar és külföldi csoport érdeklődik a klub iránt (She)
Bánki Erik cáfolta, hogy ő lenne a pécsi labdarúgócsapat megmentője, de kapcsolatai révén egy külföldi és magyar befektetőjelölt is van.
jan. 15
16:42
Átigazolás: André Alvesnek hivatalosan nincs köze a Kaposvárhoz (Agroinform)
Noha a Kaposvár hétfőn bejelentette,szerződést kötött André Alvessel, kiderült, a transzfer még csak elméletben létezik.
jan. 15
16:44
Átigazolás: Nani nem érzi jól magát, a Manchester United megválhat tőle (Agroinform)
Habár Nani szeptember elején meghosszabbította szerződését, a Manchester United várja az ajánlatokat a szélsőre.
jan. 15
17:00
Barcelona: a születésnapján kapott új szerződést a védő (She)
A Barcelona hivatalosan bejelentette, hogy megállapodott fiatal labdarúgójával, Marc Bartrával: a középső védő idény végén lejáró szerződését 2017. június 30-ig meghosszabbították.
jan. 15
17:02
PMFC: az Atlético Madrid volt futballistája érkezhet (She)
Ahhoz képest, hogy néhány hete még a PMFC hosszú távú jövője is kérdésesnek tűnt, rövid időn belül 180 fokos fordulatot vehet a klub helyzete. Bánki Erik baranyai politikus arról nyilatkozott, hogy két befektető is érdeklődik a klub iránt, míg a legfrissebb értesüléseink szerint a háttérben már folynak egyeztetések a csapat megerősítéséről is – egy spanyol középpályás került képbe.
jan. 15
17:04
Paks: cseh, román, szlovák és dán ellenfél Belekben (She)
A Paksi FC labdarúgócsapata február ötödikén Törökországba utazik edzőtáborozni. A tíz teljes napba, amit Belekben tölt az együttes, négy nemzetközi mérkőzés fér bele: Csertői Aurél cseh, román, szlovák és dán ellenféllel szemben tesztelheti övéit – adta hírül a Paks hivatalos Facebook-oldala.
jan. 15
17:06
F1: a Red Bull-főnök Ecclestone maradása mellett szónokol (She)
Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke szerint továbbra is Bernie Ecclestone-nak kellene irányítania a Formula–1-et.
jan. 15
17:18
Videó: poén - az Australian Open eddigi legszebb labdamenete (She)
A hőség ellenére is képesek nagyon látványos labdameneteket produkálni a teniszezők az év első Grand Slam-tornáján, az Australian Openen. Az alábbi videóban mutatott teljesítményért Richard Gasquet és Nyikolaj Davigyenko egyaránt elismerést érdemel.

Keresés