2014. január 18. szombat

jan. 18
18:38
Videó: így győzte le a Fradi a Soroksárt (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgócsapata 5–1-re nyert az NB III Középcsoportját magabiztosan vezető Soroksár ellen. A gólokon Gyömbér (26.), Busai (44., 45.), Ionescu (86.), Péter A. (90.), illetve Lovrencsics osztozott. A mérkőzés összefoglalóját az alábbi videóban tekintheti meg.
jan. 18
19:06
Dakar 2014: spanyol örömök - Romáé és Comáé a végső siker (She)
Spanyol sikerekkel ért véget a 36. Dakar-rali: az autósoknál Nani Roma – a francia Michel Périnnel az oldalán –, a motorosoknál pedig Marc Coma győzött.
jan. 18
19:08
Férfi kézi Eb: „A presztízs miatt is fontos volt ez a siker” (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 31–25-re legyőzte Macedóniát a dániai Európa-bajnokság középdöntőjében. Mocsai Lajos szövetségi kapitány érthetően boldog volt a siker után, Ancsin Gábor szerint voltak hibák, amiket szeretnének javítani a házigazda elleni találkozóra.
jan. 18
19:42
Videó: így gálázott a Salzburg a Bayern München ellen (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Gulácsi Pétert végig a soraiban tudó Salzburg 3–0-ra legyőzte a Bayern Münchent a két csapat szombat kora esti salzburgi gálamérkőzésén. Az osztrák labdarúgó-bajnokság listavezetője a mérkőzés legvégén növelhette volna előnyét, de tizenegyest hibázott.
jan. 18
19:42
Átigazolás: Benítez 22 éves brazilt igazolt (Agroinform)
A Napoliban folytatja pályafutását a brazil Jorginho, aki az újonc Hellas Verona hagyja el Rafa Benítez hívó szavára.
jan. 18
19:44
Síugrás: a szlovénok az utolsó pillanatban álltak az élre (She)
A lengyelországi Zakopanéban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. Szombaton a csapatversenyt rendezték meg, amelyet a Jurij Tepes, Robert Kranjec, Jernej Damjan, Peter Prevc összeállítású szlovén csapat nyert meg a németek és az osztrákok előtt.
jan. 18
19:44
Férfi kézilabda Eb: Mindenki megoldotta a feladatait - Mocsai Lajos (Agroinform)
A magyar férfi kézilabda-válogatott Macedónia elleni győzelme után a szövetségi kapitány természetesen elégedett volt.
jan. 18
19:46
Női kosárlabda KEL: ráadásban kapott ki a Sopron (She)
A Sopron nagyot hajrázva hosszabbításra mentette a Rózsahegy elleni mérkőzését a női kosárlabda Közép-európai Liga szombati játéknapján, de a ráadásban végül alulmaradt vendéglátójával szemben.
jan. 18
19:48
Győri ETO: Burgos dűlőre jutott a jövőjével kapcsolatban (She)
Rafael Burgos hazája egyik internetes portáljának elmondta: esze ágában sincs elhagynia a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO-t. A salvadori támadót hírbe hozták korábbi klubjával, a KTE-Phoenix Mecanóval, ám ő nem akar csapatot váltani.
jan. 18
19:50
Világfutball: az ATM ellenállt Gyepesék próbálkozásainak (She)
Gyepes Gábor csapata, a Sarawak Crocs idegenben 2–0-ra kikapott az ATM nevű csapattól a malajziai labdarúgó-bajnokság szombaton lejátszott első fordulójában.
jan. 18
19:52
Férfi vízi ob I: hárman is négyet vágtak a Szolnokban (She)
A Szolnok nagyon simán legyőzte a Debrecent a férfi vízilabda ob I 15. fordulójában. A Honvéd a Kaposvár ellen diadalmaskodott.
jan. 18
20:00
Malajzia: az ATM ellenállt Gyepesék próbálkozásainak (She)
Gyepes Gábor csapata, a Sarawak Crocs idegenben 2–0-ra kikapott az ATM nevű csapattól a malajziai labdarúgó-bajnokság szombaton lejátszott első fordulójában.
jan. 18
20:00
Eltemették Adamst (Blikk)
Point Fortin – A Ferencváros távollétében temették el hazájában, Trinidad és Tobagón Akeem Adamset (†22). A zöld-fehérek védője, tavaly szeptember 25-én szenvedett súlyos szívinfarktust, majd a szövődmények következtében életmentő műtéteket kellett végrehajtani rajta, a bal lábát amputálták.
jan. 18
20:02
Videó: buta adok-kapok és örömjáték, amire mindenki felkapta a fejét (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a magyar kézilabda-válogatott 31–25-re legyőzte Macedóniát a Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság középszakaszának első fordulójában. A mérkőzést követően Zubai Szabolcs, Császár Gábor, Putics Barna és Schuch Timuzsin, a magyar válogatott játékosai már a dánok elleni meccsről is beszéltek az NSO Tv kamerája előtt.
jan. 18
20:02
Újra bukott Kubica (Blikk)
Monte-Carlo – Újra nagyot bukott Robert Kubica (29) raliautójával.
jan. 18
20:04
Sakk: Rapport döntetlent játszott Wijk aan Zeében (She)
Rapport Richárd a sötét bábukat vezetve döntetlent ért el a holland Loek van Wely ellen a hollandiai Wijk aan Zeében zajló sakkszupertorna hatodik fordulójában.
jan. 18
20:04
Kabalái segíthetik Schumachert (Blikk)
Grenoble – Megkerült amulettje hozhat szerencsét a felépülésben Michael Schumachernek (45).
jan. 18
20:06
Serie A: a Roma fél gőzzel is kiütötte a Livornót (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 20. fordulójának nyitó mérkőzésén a Roma 3–0-ra legyőzte a kiesőhelyen álló Livorno együttesét, így ideiglenesen öt pontra zárkózott a listavezető Juventus mögött. Rudi Garcia együttese már az első félidőben eldöntötte a lényegi kérdéseket: Destro és Strootman révén bő fél óra után két góllal vezettek a hazaiak, amit Ljajics egészített ki háromra a második…
jan. 18
20:06
Kiütöttük Macedóniát (Blikk)
Herning – Megtört a jég – megszerezte első győzelmét a magyar férfikézilabda-válogatott a Dániában zajló Európa-bajnokságon. Mocsai Lajos (59) szövetségi kapitány együttese felpörgött a középdöntő első fordulójára, s 31-25-re verte Macedóniát.
jan. 18
20:08
Férfi kézi Eb: az izlandiak átgázoltak Ausztrián (She)
Izland simán legyőzte Ausztriát a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében. A mieink csoportjában rendezett találkozón a szigetországiak végig irányítottak, sikerük nem forgott kockán, a végeredmény 33–27 lett.
jan. 18
20:08
Szomorú január (Blikk)
Magyarország – Több százan gyújtottak gyertyát Rakaczki Bence († 20) emlékére pénteken este a DVTK labdarúgóstadionjában.
jan. 18
20:10
Férfi kosár NB I: nyíregyházi bravúr a Sopron ellen (She)
A férfi kosárlabda NB I 17. fordulójában a sereghajtó Nyíregyháza hazai pályán 73–63-ra legyőzte a meccs előtt 10–6-os mérleggel álló Sopront. A 28 pontot szóró Jara Doyne vezérelte nyíregyháziak ezzel először nyertek kétszer egymás után az idényben.
jan. 18
20:18
FTC: Vannak posztok, ahol erősítésre szorulunk - Doll (She)
A Soroksár elleni felkészülési találkozót követően Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője elmondta, hogy a pályán már megvalósult egy-két elképzelése, ennek ellenére szükség van még erősítésre.
jan. 18
20:36
Női kézilabda NB I: érdi döntetlen Vácon; nyert a Győri ETO (She)
Kiélezett mérkőzésen döntetlent ért el az Érd Vácon szombaton a női kézilabda NB I 15. fordulójában. A Győri Audi ETO négy góllal bizonyult jobbnak a Békéscsabánál.
jan. 18
20:36
La Liga: Ma nyugodtan alhatunk - Ancelotti (Agroinform)
Gareth Bale is betalált a Real Betis kapujába, fölényesen győzött Sevillában a Real Madrid. Ancelotti jubileumhoz ért.
jan. 18
20:38
Női kosárlabda KEL: otthon nyert a PINKK Pécsi 424 (She)
A PINKK Pécsi 424 csapata hat ponttal jobbnak bizonyult a Pöstyénnél a női kosárlabda Közép-európai Liga szombati játéknapján.
jan. 18
20:40
PL: pontot rabolt az Aston Villa a Liverpooltól (She)
Nem bírt odahaza a Liverpool az Aston Villával az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában, pedig felállt kétgólos hátrányból is. A mérkőzés kettő kettőre végződött.
jan. 18
20:42
NB II: elküldték Kiprichet Békéscsabáról, itáliai kiszemelt (She)
Sajtóhírek szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba szerződést ajánl az Olaszországban légióskodó Pataki Zsoltnak. A magyar állampolgárságra váró Tomas Fraslert tovább teszteli a tiszaújvárosi edzőtáborozásra utazó együttes.
jan. 18
20:54
A Juventus újabb klubrekorddal állt bosszút a Sampdorián (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 20. fordulójának szombati mérkőzésén a Juventus gólgazdag és élvezetes találkozón 4–2-re legyőzte a Sampdoria együttesét, ezzel pedig sorozatban 12. bajnokiját is megnyerte, így a múlt hét után ismét klubrekordot döntött. A mérkőzésen Arturo Vidal duplázni tudott, rajta kívül Fernando Llorente és Paul Pogba volt eredményes a hazaiaktól, Barzagli pedig öngólt…
jan. 18
20:56
Férfi kosár Adria-liga: az Olaj nem bírt idegenben a Sirokival (She)
A férfi kosárlabda Adria-liga 17. fordulójában a Szolnoki Olaj 76–66-ra kikapott a bosnyák HKK Siroki Primorkától.
jan. 18
20:58
Eurofutball: mínusz egy pontjuk van, de ez az ő napjuk volt (She)
Elképesztő körülmények között harcolta ki a döntetlent a 15 büntetőponttal sújtott, ráadásul 11 mérkőzés óta nyeretlen Hearts a St. Johnstone ellen a skót labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 18
21:12
Haladás: két cseh, egy román ellenfél az edzőtáborban (She)
Két cseh, egy román és egy kínai csapattal is megmérkőzik a törökországi edzőtáborban a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 18
21:12
Célba értek a magyarok (Metropol)
A Sebestyén Sándor, Bognár József, Ungvári Miklós autós trió a 47., a motoros Dési János pedig az 54. helyen fejezte be a Dakar-ralit.
jan. 18
21:30
Vívás: a párbajtőröző Révész bronzérmes a dohai vk-n (She)
Bronzérmet nyert Révész Julianna a párbajtőrözők katari világkupaversenyén Dohában.
jan. 18
21:30
Bronzérmes Révész Julianna (Metropol)
A magyar párbajtőrözőnek ez a harmadik hely a legjobb eredménye a katari világkupa-versenyen.
jan. 18
21:48
Dakar 2014 - Célba ért a két magyar egység (Infostart)
A Sebestyén Sándor, Bognár József, Ungvári Miklós autós trió a 47., a motoros Dési János pedig az 54. helyen fejezte be a Dél-Amerikában rendezett 36. Dakar-ralit.
jan. 18
22:06
Bronzérmes a párbajtőröző Révész Julianna Dohában (Infostart)
Bronzérmet nyert Révész Julianna a párbajtőrözők katari világkupa-versenyén, Dohában.
jan. 18
22:06
Anglia: Davids felállt a kispadról; irány Milánó? (She)
Decemberi visszavonulása után távozik az angol ötödosztályú Barnet labdarúgócsapatától Edgar Davids vezetőedző. A játékos-edzőként tevékenykedő 74-szeres holland válogatott középpályást az idényben háromszor is kiállították, így decemberben bejelentette visszavonulását, majd szombaton a kispadról is felállt, és távozott a klubtól.
jan. 18
22:06
Premier League: Bármilyen nehéz a helyzet, Allardyce nem kockáztat (Agroinform)
Hiába csúszott vissza a West Ham a kiesőzónába, a menedzser nem akarja túljátszatni Andy Carrollt.
jan. 18
22:24
Férfi kézi Eb: a spanyoloknak sem kegyelmeztek a dánok (She)
A házigazda Dánia 31–28-ra legyőzte Spanyolország együttesét a férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában, ezzel jelentős lépést tett a továbbjutás felé.
jan. 18
22:42
Serie A: újabb győzelmével klubrekordot döntött a Juventus (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 20. fordulójának szombati mérkőzésén a Juventus gólgazdag és élvezetes találkozón 4–2-re legyőzte a Sampdoria együttesét, ezzel pedig sorozatban 12. bajnokiját is megnyerte, így a múlt hét után ismét klubrekordot döntött. A mérkőzésen Arturo Vidal duplázni tudott, rajta kívül Fernando Llorente és Paul Pogba volt eredményes a hazaiaktól, Barzagli pedig öngólt…
jan. 18
23:00
Eredivisie: Németh K. Otigbáék ellen gyarapította góljai számát (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 19. fordulójában a Heerenveen 2–2-re végzett hazai pályán a Roda ellen. A vendégek első gólját Németh Krisztián szerezte, a hazaiaknál Otigba Kenneth végig a pályán volt.
jan. 18
23:02
Röplabda: külföldön nem termett babér - eredmények (She)
Kazincbarcikai és Dág-siker a férfi röplabda NB I mai játéknapján. Női fronton mindkét csapatunk kikapott a Közép-európai Ligában. Összeállításunkban megtekintheti a mai eredményeket.
jan. 18
23:36
Videó: bajnokesélyesként is a bennmaradás a cél (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújváros PASE együttese élvonalbeli csapatokkal vívja felkészülési meccseit, NB II-es gólkirállyal erősített, három pont a lemaradása a listavezető Nyíregyháza Spartacus mögött, de Dobos Barna vezetőedző szerint a cél még mindig a bennmaradás. Tekintse meg az NSO Tv helyszíni riportját!

Keresés