2016. július 12. kedd

júl. 12
17:33
Juventus: Marchisio nem ment el Rihannához, de kiengesztelte (She)
Claudio Marchisio, a Juventus labdarúgója szeretett volna elmenni Rihanna torinói koncertjére, ám éppen térdsérüléséből lábadozik, s nem akart kockáztatni. Ellenben küldött egy mezt az énekesnőnek „Ririnek, szeretettel” felirattal.
júl. 12
17:35
Haladás: „Két napig bújtam az internetet a magyar futballról” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás új igazolása, a holland Sjoerd Overgoor a haladas.hu-nak beszélt a Magyarországra igazolásának körülményeiről, és elárulta, hogy nem sokat tudott hazánk futballjáról.
júl. 12
18:09
MLSZ: az Eb-n kapott pénz harmadát fejlesztésre fordítják (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a sikeres Európa-bajnoki szereplésnek köszönhető bevétel nagyjából egyharmadát fejlesztésekre, utánpótlásra költi majd – jelentette ki Gudra Tamás, az MLSZ gazdasági igazgatója a Sport Tv Mai Helyzet című műsorában.
júl. 12
18:11
Barcelona: Rakitic nekiállt pólózni az olimpiai bajnokkal (She)
Ivan Rakitic is kipróbálta a vízilabdát. Ráadásul a Barcelona labdarúgójának meglehetősen szakavatott tanára volt, hiszen a horvátok olimpiai bajnok pólósával, Niksa Dobuddal dobálgatott egy keveset.
júl. 12
18:13
BL: Nikolics Nemanja a Legia kezdőjében (She)
Az Eb-nyolcaddöntős magyar labdarúgó-válogatott varsói légiósát, Nikolics Nemanját a bosnyák Zrinjski Mostar elleni BL-selejtező első felvonásán a Legia kezdőcsapatába jelölte Besnik Hasi, a lengyel együttes irányítását június elején átevő vezetőedző.
júl. 12
18:27
Barca: a PSG védője lehet a harmadik nyári érkező – sajtóhír (She)
A TV3 információi szerint a PSG 22 éves francia védője, Lucas Digne lehet a Barcelona labdarúgócsapatának harmadik igazolása a nyáron. A katalán tévéadó úgy tudja: a felek közötti tárgyalások előrehaladott állapotban vannak, 48 órán belül le is zárulhatnak.
júl. 12
18:45
Tour: ausztrál szakaszsiker, Froome maradt az élen (She)
Michael Matthews nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny keddi, tizedik szakaszát, amelyen összetettben megőrizte előnyét a címvédő brit Chris Froome.
júl. 12
18:47
Németország: Joachim Löw döntött a jövőjéről (She)
A labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében kieső német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw a kiesést követően napokig elbújt a sajtó elől, és az is felmerült, hogy elhagyja posztját, de a trénerrel való egyeztetés után a szövetség megerősítette: továbbra is marad a kapitány.
júl. 12
18:48
Bulvár: A fogadóirodák már látják közeledni az UFO-kat! (Agroinform)
A bukik egyre kisebb szorzót kínálnak arra, hogy már idén bizonyíték lesz az idegenek létezésére.
júl. 12
19:03
5próba Rióba: a Margitszigetről még ki lehet jutni Rióba! (She)
Július 23-án az 5próba Rióba programsorozatot zárásaként a főváros szívében, a budapesti sportélet ikonikus helyszínén, a gyönyörű Margitszigeten teheti próbára magát minden érdeklődő futás, kerékpározás, gyaloglás vagy úszás tusákban és zsebelheti be az értük járó „Rió pontokat", amelyekkel értékes nyereményekért szállhat harcba és akár a riói olimpiára is eljuthatsz, csupán 1000 forintos…
júl. 12
19:18
Rio 2016: nem vírus miatt marad távol a sztárkerékpáros (She)
Alberto Contador spanyol országúti kerékpáros a Tour de France-on szerzett sérülései miatt nem indul az augusztus 5-én kezdődő riói olimpián.
júl. 12
19:20
FTC: Tiszteletben tartjuk az UEFA döntését – Doll (She)
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője nehéz mérkőzést vár a Partizani Tirana ellen, de reményei szerint labdarúgói mentálisan erősek lesznek a szerdai BL-selejtezőn, még ha eredetileg egy másik ellenfélre készültek is.
júl. 12
19:24
EURO 2016: A pohár majdnem tele van - Kassai (Agroinform)
Kassai Viktor örül, hogy az elsőtől az utolsó sípszóig szerep jutott neki az Európa-bajnokságon.
júl. 12
19:54
BL: Nikolics szépen kilőtte a jobb felső sarkot – videó (She)
Nikolics Nemanja találatával szerezte meg a vezetést a Legia Warszawa idegenben a Zrinjski Mostar ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező második fordulójának első meccsén. Nem sokkal később a bosnyákok egyenlítettek. A párharc első felvonása végül iksszel zárult, visszavágó jövő héten Varsóban.
júl. 12
20:12
Real: CR sérülésével 6-8 hetet kell kihagyni (She)
Továbbra sincs végleges diagnózis Cristiano Ronaldo sérülésének súlyosságáról, abban viszont a spanyol lapok közös nevezőre jutottak, hogy a Szuperkupa mérkőzésen aligha lép pályára a portugál. A madridi kiadású As minimum egy hónapos kihagyásról ír, annyi kiegészítéssel: ilyen jellegű sérüléssel 6-8 hetet kell kihagyni.
júl. 12
20:14
Arsenal: a pénz mellett Giroud-t is postázni kell Higuaínért (She)
Olasz források szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenalnak Gonzalo Higuaínért a pénz mellett Olivier Giroud-t is postáznia kell Nápolyba. Mint kiderült, a francia ügynökének nem lenne ezzel semmi gondja.
júl. 12
21:24
Jégkorong: az ECHL bajnokcsapatából erősít a Fehérvár AV19 (She)
Az Észak-Amerikában harmadik vonalnak számító ECHL bajnokcsapatából erősít a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata. A 185 centiméter magas, 93 kilogramm súlyú David Makowski az Allen Americans csapatából érkezik Székesfehérvárra.
júl. 12
21:42
Rio 2016: meldoniummal bukott, de indulhat az olimpián (She)
A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) megszüntette a februárban meldoniummal lebukott Julija Jefimova orosz úszóval szemben elrendelt versenytilalmat, így a négyszeres világbajnok versenyző ott lehet az augusztus 5-én kezdődő riói olimpián.
júl. 12
22:15
Videó: villámsorozat sújtotta az NFL-csapat stadionját (She)
Nem mindennapi videót tett közzé a Facebook-oldalán Brad Panovich meteorológus. A felvételen a Bank of America Stadion, az NFL-ben szereplő Carolina Panthers otthona látható, és ahogy a viharos időben egymás után csapnak bele a villámok…
júl. 12
22:17
Kézi EHF-kupa: a magyar csapatok kiemeltként várják az első párharcukat (She)
A férfi és női kézilabda EHF-kupában elkészítették a kiemeléseket, melyből kiderül, hogy az összes magyar csapat kiemeltként várja a jövő keddi sorsolást. A férfiaknál a Tatabánya, a nőknél pedig a Debrecen, az Érd és a Dunaújváros is az utolsó körben csatlakozik a mezőnyhöz.
júl. 12
22:33
BL: Rodgers kínos premierje, gibraltári klubtól kapott ki a Celtic (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező második fordulójának első meccsén a skót Celtic egygólos vereséget szenvedett a gibraltári Lincoln Red Imps vendégeként.
júl. 12
22:51
Strandkézi-vb: hibátlan magyar nap, két-két győzelemmel (She)
Mindkét magyar válogatott győzelmekkel kezdte a margitszigeti strandkézilabda-világbajnokságot, a női csapat Thaiföld és Argentína, a férfi együttes pedig Uruguay és Argentína ellen győzött.
júl. 12
22:53
Felkészülés: döntetlent játszott cseh ellenfelével a PAFC (She)
A következő szezontól a labdarúgó NB II-ben szereplő Puskás Akadémia 1–1-es döntetlent játszott a cseh FK Viktoria Zizkov ellen.
júl. 12
23:27
NS: 12 év után BL-selejtezőben a Fradi; Mourinhóval az MU-szög – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Keresés