2016. július 17. vasárnap

júl. 17
18:31
Strandkézilabda-vb: mindkét csapatunk negyedik lett (She)
A férfi és a női magyar válogatott is a negyedik helyen végzett a budapesti strandkézilabda-világbajnokságon.
júl. 17
18:45
OM: megegyeztek a Spursszel a fiatal szélsőről – sajtóhír (She)
Francia lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Tottenham megegyezett az Olympique Marseille-jel Georges-Kevin N'Koudou átigazolási díjáról.
júl. 17
18:47
Felkészülés: drámai finissel nyert tornát a Dárdai-csapat (She)
A Hertha BSC nyerte meg az MSV Duisburg négyes labdarúgó-villámtornáját vasárnap, miután a fináléban tizenegyesekkel legyőzte a házigazdát.
júl. 17
18:49
Tour de France: kolumbiai szakaszsiker, Froome maradt az élen (She)
A kolumbiai Jarlinson Pantano nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 15., vasárnapi szakaszát, amelyen összetettben megőrizte előnyét a címvédő brit Chris Froome.
júl. 17
18:51
Sportrepülés: német öröm a lerövidített, esős budapesti futamon (She)
Matthias Dolderer nyerte meg a Red Bull Air Race világbajnoki sorozat budapesti, negyedik állomását. A német pilóta Spielberghez hasonlóan a magyar fővárosban sem talált legyőzőre, így megerősítette helyét az összesített rangsor élén. Az időjárás miatt alaposan átírták a programot, a lerövidített versenyért pedig csak a szokásos pontok 75 százalékát osztották ki.
júl. 17
18:53
Újpest: Vignjevics elárulta, reaktiválja-e Kabát Pétert (She)
Mint ismert, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpestet átigazolási embargóval sújtotta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), így felvetődött annak a lehetősége, hogy a visszavonulását korábban bejelentő Kabát Péter visszatér. Nebojsa Vignjevics azonban lehűtötte a kedélyeket.
júl. 17
19:03
Tour: kolumbiai szakaszsiker, Froome maradt az élen (She)
A kolumbiai Jarlinson Pantano nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 15., vasárnapi szakaszát, amelyen összetettben megőrizte előnyét a címvédő brit Chris Froome.
júl. 17
19:05
Díjugratás: magyar siker a budapesti Grand Prix-n is (She)
Ifjabb Szabó Gábor révén magyar sikerrel zárult a Nemzeti Lovardában vasárnap rendezett díjugrató Grand Prix is.
júl. 17
19:36
NFL: megőrültek Beckhamért a müncheni emberek – videó (She)
Odell Beckham Jr., a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Giants fantasztikus elkapója Münchenben népszerűsíti a sportágat. A félelmetes egykezes elkapásaival hamar nagy hírnévre szert tevő játékos találkozott a Bayern München játékosaival, a helyi amerikaifutball-együttessel, a Munich Cowboyszal, és éltették őt a müncheni utcán is az emberek.
júl. 17
19:38
Légiósok: Koman Vladimir Törökországba igazolt (She)
Koman Vladimir a török labdarúgó-bajnokság élvonalába idén visszajutó Adanasporban folytatja pályafutását.
júl. 17
19:54
Felkészülés: Kalmár Zsolt a kezdőben, tíz gólt vágtak (She)
Kalmár Zsolt kezdőként lépett pályára az RB Leipzig labdarúgócsapatában, amely vasárnap 10–0-ra legyőzte alsóbb osztályú német ellenfelét.
júl. 17
19:56
NB I: a Paks elvitt egy pontot a 11-est is hibázó DVSC-től (She)
Az egy büntetőt is kihagyó Debrecen hazai pályán képtelen volt legyőzni a Paksot a labdarúgó NB I első fordulójában.
júl. 17
19:58
NB I: a Vasas legyőzte az MTK-t Dunaújvárosban (She)
A labdarúgó NB I 1. fordulójában a Vasas Ádám Martin tizenegyesből szerzett góljával 1–0-ra győzött az MTK ellen a kék-fehérek ideiglenes otthonában, Dunaújvárosban.
júl. 17
20:00
NB I: Mindhárom vasárnapi meccsen borult a papírforma (Agroinform)
Hazai pályán kapott ki a Vidi, megint nem tudott nyerni a Debrecen, a Vasas pedig ismét legyőzte az MTK-t.
júl. 17
20:30
Rio 2016: Péni és Tátrai is nyert az újvidéki GP-n (She)
A riói olimpiára készülő Péni István légpuskában aratott sikere után a 3x40 lövéses összetett számban is győzött a szerbiai Újvidéken rendezett nemzetközi sportlövő Grand Prix-versenyen, melyen Tátrai Miklós nyerte a szabadpisztolyosok viadalát.
júl. 17
20:48
NB I: Kondás Elemér elégedetlen a sok debreceni hiba miatt (She)
Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője nem volt elégedett csapata Paks elleni teljesítményével, mert érzése szerint az túl sokat hibázott az 1–1-gyel végződő meccsen, Csertői Aurél szerint az összkép alapján reális a döntetlen.
júl. 17
21:24
Chelsea: „Topjátékosok, de top, top, top, topok akarnak lenni” (She)
Antonio Conte, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea új menedzsere a következő szezonnal kapcsolatos elvárásairól beszélt, és arról, hogyan tervezi visszaadni, az előző szezonban tizedik helyen végző játékosai önbizalmát.
júl. 17
21:42
Eurofutball: Vida a 82. percben, 0–2-nél jött, a 94.-ben egyenlített (She)
Vida Kristopher csapata, a DAC 2–2-es döntetlent játszott az MSK Zilina otthonában a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában.
júl. 17
21:44
MTK: Teodoru nem akarta elveszíteni Besééket (She)
Az MTK labdarúgócsapatát irányító Teodoru Vaszilisz a Vasastól elszenvedett 1–0-s bajnoki vereségük után elmondta, miért nem szerepeltette Bese Barnabást és Mato Grgicet.
júl. 17
22:00
U19-es Eb: a németek játszhatnak az U20-as vb-ért (She)
A házigazda német válogatott 3–0-ra nyert Ausztria ellen az U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon, ezzel megszerezte csoportjában a harmadik helyet.
júl. 17
22:02
Golf: szenzációs British Open, még Woods rekordja is megdőlt (She)
A svéd Henrik Stenson nyerte meg a profi golfozók legfontosabb európai versenye, a British Open (The Open Championship) idei négynapos viadalát. A világranglista hatodik helyén álló negyvenéves sportember rekordok sorát döntötte meg a vasárnap véget érő skóciai versenyen.
júl. 17
22:04
Videó: Bognárt alig lehetett tartani – így nyert a DVTK (She)
Mint arról beszámoltunk, a Diósgyőr  2–1-re legyőzte Felcsúton a Videotont. Íme, a mérkőzés összefoglalója!
júl. 17
22:15
NB I: Debrecenben rohamosan fogynak a szurkolók – nézőszámok (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 2016–2017-es szezon 1. fordulójának átlaga az előző idényben tizenkilenc kört is maga mögé utasított volna, ennek ellenére több csapatnál is kevesebb néző látogatott ki a bajnoki nyitányra, mint az várható lett volna.
júl. 17
22:33
NHL: pazar „alapanyagnak” tartják Vayt Minnesotában (She)
Nem gyakori, hogy egy kapus erőteljes benyomást tesz, miközben elveszít három meccset, de Vay Ádám pont ezt tette a magyar válogatott kapujában a májusi világbajnokságon, amelynek köszönhetően kétéves szerződést kötött a Minnesotával – kezdi a magyar kapusról írt cikkét az NHL-ben szereplő Minnesota Wild klubhonlapja.
júl. 17
23:09
NS: Böde a két lábon járó gólgép; a jamaicai titkok tudója – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
júl. 17
23:45
Davis-kupa: brit–argentin párharc az elődöntőben (She)
Az egyik ágon Nagy-Britannia–Argentína párharcot rendeznek szeptemberben a tenisz Davis-kupa világcsoportjának elődöntőjében.

Keresés