2016. július 20. szerda

júl. 20
16:15
Átigazolás: Órákon belül eldőlhet Pogba sorsa (Agroinform)
A francia sztár kijelentette, távozni akar a Juventus csapatától. Végleg eldőlt, hogy távozik Itáliából?
júl. 20
16:30
Női kézi: lehet, hogy nem kell albérletben játszania a Fradinak (She)
Mint korábban megírtuk, az Elek Gyula Aréna felújítása miatt a „faházban" kezdte meg a felkészülést a Ferencváros női kézilabdacsapata. Elek Gábor vezetőedző a Nemzeti Sportnak elmondta, elképzelhető, hogy a bajnokságban nem kell majd albérletben játszaniuk egyetlen mérkőzést sem.
júl. 20
16:48
Videó: Jovetics őrült góljával nyert az Inter a 92. percben (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen az olasz Internazionale 2–1-re legyőzte az MLS-ben szereplő Real Salt Lake együttesét a utahi Rio Tinto Stadionban. A mindent eldöntő gólt a montenegrói Sztevan Jovetics szerezte. Nem akármilyen mozdulattal…
júl. 20
16:50
Napoli: elképesztő ajánlat Higuaínért – nem a Juventustól! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis szerdai sajtótájékoztatóján elárulta, hogy az Atlético Madrid 60 millió eurót, valamint játékosokat ajánlott fel Gonzalo Higuaínért cserébe, ám az olaszok nemet mondtak.
júl. 20
16:52
Kézi: A következő szezon Győrje is az én csapatom – Kelecsényi (She)
Mint korábban megírtuk, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának éléről tavasszal távozó Kelecsényi Ernő a szlovák szövetség alelnöke lett. A sportvezető a pozsonyi Új Szónak adott interjújában elmondta, a következő szezon Győrjét is a magáénak érzi, miközben a szlovák kézilabda fellendítésén fáradozik.
júl. 20
17:06
Tottenham: átment az orvosin a Marseille fiatal szélsője (She)
A Sky Sports értesülése szerint átment az orvosi vizsgálaton a Premier League-ben szereplő Tottenhamnél Georges-Kevin N'Koudou, a Marseille 21 éves futballistája.
júl. 20
17:08
Videó: Hazard mutatta be a FIFA 17 legújabb változását (She)
Eden Hazard, a FIFA 17 egyik borítósztárja mutatta be a futballjáték egyik új funkcióját. A szeptember végén megjelenő játékban sokkal keményebb test test elleni küzdelem várható, miután a játékosok képesek lesznek feltartóztatni a rájuk rontó védőket.
júl. 20
17:10
F1: így hajt végre évente 30 ezer fejlesztést a Red Bull (She)
A Red Bull-istálló egy idény alatt 30 ezer apró fejlesztést hajt végre az F1-es autóján, aminek köszönhetően a teljes szezon alatt nagyjából egy másodperces javulást ér el körönként. Ez is kiderült szerdán a négyszeres világbajnok istálló Magyar Nagydíj előtti sajtótájékoztatóján.
júl. 20
17:24
Tour de France: Froome tovább növelte előnyét (She)
Az orosz Ilnur Zakarin nyerte meg a Tour de France 17. szakaszát, amelyen a sárga trikós Chris Froome tovább növelte előnyét.
júl. 20
17:26
Hertha: Nikolicséktól Dárdaihoz került a szlovák válogatott (She)
Dárdai Pál csapatában, a Hertha BSC-ben folytatja pályafutását Ondrej Duda, a szlovák labdarúgó-válogatott támadója.
júl. 20
17:28
Légiósok: Priskin csütörtökön pályára léphet az El-ben (She)
A Jelgava elleni Európa-liga-selejtező visszavágójára készülő Slovan Bratislava a hivatalos honlapján tudatta, hogy Priskin Tamás is a csapattal tartott a párharc lettországi visszavágójára.
júl. 20
17:45
Magyar válogatott: Megvan Bogdán Ádám új klubja (Agroinform)
A Liverpool magyar kapusa kölcsönben a másodosztályú Wiganben folytatja pályafutását.
júl. 20
18:00
Videó: ezt csak Karimmal! – Benzema különös szerencsehozója (She)
Karim Benzemáról, a Real Madrid labdarúgócsapatának francia klasszisáról köztudott, hogy babonás. Erre példa az alábbi videó is. A blancók pedig most lerántották a leplet a támadó egyik rituáléjáról, amely a madridi kilences szerint szerencsét hoz neki.
júl. 20
18:02
Légiósok: Nikolicsnak több megkeresése is volt, de... (She)
Nikolics Nemanja, a magyar válogatott és a Legia Warszawa labdarúgója újra elkezdte a tőle már „megszokott” gólgyártást: tegnap este két góllal járult hozzá csapata továbbjutásához a Bajnokok Ligájában. A mérkőzés után egy lengyel televíziónak válaszolt rövidem a jövőjét firtató kérdésekre.
júl. 20
18:04
F1: Hamilton kettőt előzne, Rosberg megtörné magyar átkát (She)
Lewis Hamilton az ötödik győzelmére készül a Magyar Nagydíjon, amelyen 12 éve nem nyert az a pilóta, aki abban az évben a világbajnoki címet is megszerezte. Ez átöleli a Michael Schumacher legutóbbi világbajnoki diadala óta eltelt időszakot. Kimi Räikkönen a Hungaroring dobogós rangsorában válhat egyedüli éllovassá, míg Nico Rosberg végre megtörné rossz sorozatát hazánkban, és felállna a dobogóra.
júl. 20
18:15
Liverpool: 75 százalék – Bogdánra is ez vonatkozik (She)
A Liverpool Echo értesülései szerint a Liverpool labdarúgócsapata megpróbálja biztosítani, hogy kölcsönadott futballistái – így a szerdán a Wigan Athletichez kerülő Bogdán Ádám – rendszeres játéklehetőséghez jussanak. A Poolnak nem érdeke, hogy kölcsönjátékosai a kispadot koptassák – és nyomást is gyakorol a fogadó klubokra.
júl. 20
18:17
Tenisz: Nadal megnyitotta a múzeumát szülővárosában (She)
Rafael Nadal megnyitott a saját múzeumát a szülővárosában, Manacorban. A spanyol teniszklasszis bízik benne, hogy a riói olimpiára teljesen felépül.
júl. 20
18:33
Besiktas: Gomezt elrettentette a politikai helyzet, távozik (She)
A feszült belpolitikai helyzet miatt elhagyja a török bajnok Besiktas labdarúgócsapatát Mario Gomez, az isztambuli klub német válogatott támadója.
júl. 20
18:35
Rio 2016: az oroszok nem terveznek bojkottot az olimpiára (She)
Oroszország nem szándékozik a riói olimpia bojkottjával tiltakozni az orosz doppingbotrány kezelésének módja ellen – nyilatkozta Alekszandr Zsukov, az Orosz Olimpiai Bizottság elnöke.
júl. 20
18:39
Riói olimpia: Esélytelenek az aranyra a londoni magyar bajnokok? (Agroinform)
A fogadóirodák oddsai szerint az öt "ismétlő" közül csupán egyiküknek van reális esélye olimpiai aranyérmet nyerni.
júl. 20
18:51
BL: Böde a visszavágón kezd a Fradiban a Partizani ellen (She)
Az első mérkőzésen csereként beállva gólt szerző Böde Dániel kezdőként lép pályára a Ferencváros labdarúgócsapatában a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében, a Partizani elleni hazai visszavágón.
júl. 20
19:09
Eb 2016: könyv a magyar válogatott Eb-szerepléséről (She)
A CSAPAT 2016 címmel mindössze tíz nappal a döntő lefújása után könyv jelent meg az idei labdarúgó Európa-bajnokságról, melynek középpontjában a magyar válogatott franciaországi szereplése áll.
júl. 20
19:27
BL: Ferencváros–Partizani Tirana visszavágó élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének visszavágóján a Ferencváros az albániai 1–1-et követően fogadja a Partizani Tiranát. Kövesse a második mérkőzés alakulását élő tudósításunk segítségével!
júl. 20
19:45
Tenisz: nem hoztak szerencsét a Chelsea által küldött cipők (She)
Az első helyen kiemelt Dominic Thiem az első mérkőzését elveszítette egyesben a kitzbüheli salakpályás tenisztornán. A 22 éves osztrák játékost 35 esztendős honfitársa, Jürgen Melzer verte meg 6:3, 7:5-re.
júl. 20
19:47
Videó: lökdösődés, ütközés – Rooneyék begurultak… a célba (She)
Az egyik neves autómárka segítségével különleges versenyt rendeztek négy manchesteri labdarúgó, Wayne Rooney, Marcus Rashford, Anthony Martial és Juan Mata részvételével. Ki nyerte a United házi bajnokságát?
júl. 20
19:49
BVB: megbukott az orvosin, nem szerződik a PL-be a védő (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund hivatalos Twitter-csatornáján számolt be arról, hogy Neven Szuboticsnál bordasérülést diagnosztizáltak az orvosi vizsgálatok során, így a szerb válogatott középhátvéd nem szerződik Angliába, a PL-újonc Middlesbrough-hoz.
júl. 20
20:18
Anglia: 24 órán belül Allardyce lesz a szövetségi kapitány (She)
Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint az FA 24 órán belül felajánlja a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztját Sam Allardyce-nak. A Sunderland menedzsere az Izland elleni Eb-fiaskó után lemondó Roy Hodgson utóda lehet.
júl. 20
20:20
Silk Way-rali: a kínaiak felforralták Szalay sörét (She)
Az időjárás közbeszólt: homokvihar miatt törölni kellett a Silk Way-rali szerdai szakaszát.
júl. 20
20:36
Wigan: „Bogdán tapasztalt, érkezése nagy versenyt teremt” (She)
Mint arról beszámoltunk, a Premier League-ben szereplő Liverpool magyar válogatott kapusa, Bogdán Ádám kölcsönben a másodosztályú Wigan Athleticben folytatja pályafutását. Cary Caldwellmenedszer megindkolta, miért szerződtették Bogdánt. A magyar válogatott kapus is beszélt a lehetőségről.
júl. 20
20:54
Légiósok: A Liverpoolnál megtapasztalhattam az abszolút topfutballt – Bogdán (She)
Mint arról beszámoltunk, a Premier League-ben szereplő Liverpool magyar válogatott kapusa, Bogdán Ádám kölcsönben a másodosztályú Wigan Athleticben folytatja pályafutását. Cary Caldwellmenedszer megindkolta, miért szerződtették Bogdánt. A magyar válogatott kapus is beszélt a lehetőségről.
júl. 20
20:56
MU: megegyeztek, Pogba ezen a nyáron érkezik – sajtóhír (She)
A L’Équipe értesülése szerint a Manchester United, a Juventus és Paul Pogba megegyezett egymással, így a francia labdarúgó a torinóiaktól a manchesteriekhez igazol, még ezen a nyáron.
júl. 20
21:12
Futócéllövő-vb: Major Veronika aranyérmes! (She)
Major Veronika aranyérmet szerzett a junior futócéllövők 10 méteres 20+20 lövéses számában a németországi Suhlban zajló futócéllövő-világbajnokságon.
júl. 20
21:30
BL: a Celtic elkerülte az irdatlan nagy szégyent (She)
A Rosenborg egymás után három gólt kapva 3–2-s vereséget szenvedett a Norrköping otthonában, ám 5–4-es összesítéssel így is továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörébe. Az Asztana a duplázó Marin Anicic 92. percben szerzett góljával harcolta ki a továbbjutást a Zalgiris Vilniusszal szemben.
júl. 20
21:48
Rio 2016: fontos a védőoltások beadatása a kiutazás előtt (She)
A helyettes országos tisztifőorvos szerint a riói olimpiára látogatóknak érdemes utánanézni és beadatni a megfelelő védőoltásokat, illetve a fontos a palackozott víz és a megbízható forrásból származó élelmiszer fogyasztása.
júl. 20
21:50
PL: vallott az exliverpooli védő, tömte magába a gyógyszereket (She)
Daniel Agger, a Liverpool korábbi labdarúgója, 31 éves korában, 2016 júniusában jelentette be: visszavonul a profi futballtól. A 75-szörös dán válogatott a Jyllands-Posten dán újságnak adott hosszabb interjút, melyben többek között elismerte, pályafutását nagyban befolyásolta a túlzásba vitt gyógyszerfogyasztás.
júl. 20
22:15
Bajnokok Ligája: Óriási Fradi-égés, már az albán ezüstérmes is sok volt a magyar bajnoknak (Agroinform)
A Ferencváros 210 perc alatt nem tudta megverni a Partizanit, a szerencse pedig az albánokkal volt. Hihetetlen szégyen!
júl. 20
22:24
Felkészülés: fiataljai hozták meg Conte első Chelsea-s sikerét (She)
Szerdán rengeteg felkészülési labdarúgó-mérkőzést rendeztek szerte a világban, így több topligás csapat is pályára lépett. Az angol élvonalbeli Chelsea első győzelmét aratta az olasz menedzsere, Antonio Conte vezetésével. Az olasz első osztályú csapatok rendre győzelmet arattak, de a spanyol együttesek sem vallottak szégyent.
júl. 20
22:26
BL: az albán ezüstérmes kiejtette a Ferencvárost (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata tizenegyesekkel alulmaradt az albán ezüstérmes Partizani Tiranával szemben a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének visszavágóján.
júl. 20
23:00
BL: Nehéz ilyenkor bármit mondani – Dibusz Dénes (She)
Mint arról beszámoltunk, az albán Partizani tizenegyesekkel kiverte a Ferencvárostz a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjéből. A meccs után Dibusz Dénes értékelt az M4 Sportnak.
júl. 20
23:02
BL: Nagyon szégyellem magam – Lovrencsics (She)
Lovrencsics Gergő nem „maszatolt” az FTC BL-búcsúját követően – a magyar bajnokcsapat az albán ezüstérmes Partizani Tiranával szemben maradt alul 1–1, 1–1, tizenegyesek után, nem csoda, hogy a magyar válogatott szélső nagyon szégyellte magát.
júl. 20
23:04
Felkészülés: Guardiola vereséggel debütált a Man. City kispadján (She)
Pep Guardiola korábbi csapata, a Bayern München ellen mutatkozott be a Manchester City kispadján a két csapat felkészülési mérkőzésén. Mindkét együttesben rengeteg fiatal játékos kapott lehetőséget, a mérkőzést pedig egy húszéves támadó középpályás, Erdal Öztürk gólja döntötte el a bajorok javára.
júl. 20
23:06
Férfi kézi: Dzsamali a Meskov Bresztben folytatja (She)
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a 2016–2017-es idényre a fehérorosz Meskov Bresztnek adta kölcsön Dzsamali Imant.
júl. 20
23:08
BL: „Egyeseknek 180 fokos fordulat kell, mert így nem lesz hosszú jövőjük a Fradinál” (She)
Thomas Doll a sajtótájékoztatón értékelte az albán Partizani elleni kiesést a Bajnokok Ligája selejtezőjéből. Doll elmondta, néhány játékosnak változtatnia kell a hozzáállásán, különben nem lesz hosszú jövője a klubnál. A vezetőedző olyan kérdésekre válaszolt, mint hogy miért nem elég a nemzetközi porondon az, ami az NB I-ben megfelelő. Kijelentette, lehet, olyan játékosokra van szükség, akik…
júl. 20
23:51
NS: Ha én vagyok az oka, azonnal összecsomagolok – Doll (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Keresés