2016. július 23. szombat

júl. 23
20:54
Dortmund: „Götze ösztönei kezdtek eltűnni Münchenben” (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund vezérigazgatója, Hans-Joachim Watzke azt várja, hogy Mario Götze visszanyeri legjobb formáját azt követően, hogy hazatért a Bayern Münchentől.
júl. 23
21:30
MU: 35 milliós ajánlattal előznék be a Cityt Gabriel Jesusért? (She)
A Gazeta Esportiva értesülése szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United készen áll arra, hogy túllicitálja városi riválisát, a Cityt a brazilok nagy tehetségéért, Gabriel Jesusért.
júl. 23
22:06
Európai Szuperkupa: Teljesen ki van zárva, hogy játsszak – CR (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid aranylabdás kiválósága kizárta, hogy pályára lépjen a Sevilla elleni európai Szuperkupa-mérkőzésen.
júl. 23
22:08
Videó: furcsa büntető után fordított a DVTK az Újpest ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a DVTK 2–1-re legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 2. fordulójában. Íme, a találkozó összefoglalója!
júl. 23
22:42
Bayern München: Nem veszünk újabb támadót – Ancelotti (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint az együttes nem szerződtet újabb támadót.
júl. 23
22:44
Eurofutball: még várat magára az első Nikolics-gól (She)
Második mérkőzését sem tudta megnyerni a Legia Warszawa a lengyel labdarúgó-bajnokságban: Nikolics Nemanja csapata hazai pályán nem bírt (0–0) a Slask Wroclaw legénységével.
júl. 23
23:16
Felkészülés: Torres-góllal és kupadiadallal indult az Atlético (She)
A korábbi befolyásos klubelnöke emlékére rendezett IV. Memorial Jesus Gil y Gil megnyerésével kezdte a felkészülési időszakot az Atlético Madrid: Fernando Torres találata és egy öngól eredményezte a Numancia 2–0-s legyőzését a trófeáért vívott szombati mérkőzésen.
júl. 23
23:51
Palermo: nem aggasztja az elnököt a Balmaz elleni vereség (She)
Mint ismert, a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros a stadionavatóján 3–1-re legyőzte az olasz élvonalbeli Palermót. A Serie A-s klub elnöke, Maurizio Zamparini szerint nem aggasztó a vereség, hiszen olyan fontos játékosok is hiányoztak csapatából, mint Balogh Norbert.

Keresés