2016. július 29. péntek

júl. 29
16:21
NSM: megjelent a Nemzeti Sport Magazin Futball NB I 2016–2017 című kiadványa! (She)
Az immár hagyományos, 100 oldalas kiadványban ezúttal is teljes részletességgel foglalkozunk a hazai élmezőnnyel.
júl. 29
16:23
F1: Jenson Buttont a mannheimi kórházban vizsgálták (She)
A mannheimi kórházban vizsgálták Jenson Buttont, a McLaren brit F1-es pilótáját, mert a Német Nagydíj második szabadedzésén súlyos szemirritációval küszködött.
júl. 29
16:39
Rio 2016: ki nem találná, miből lett elege a súlyemelőnek! (She)
Nem a rengeteg edzésből, de nem is a riói veszélyekből lett elege az olimpiára készülő brazil súlyemelőnek, Fernando Saraiva Reisnek. A hazai közönség előtt éremért harcoló sportoló úgy érzi, nem bír többet enni.
júl. 29
16:41
Rio 2016: báránnyal járja a világot, fuvolázott – 9 Hosszú-titok (She)
Hosszú Katinkát és édesanyját, Bakos Barbarát még áprilisban választotta nagykövetének a P&G a „Köszi, Anyu!” kampányához, melynek köszönhetően ők ketten a szokottnál egy picivel több időt tudtak együtt eltölteni: interjúkat adtak és rendezvényeken vettek részt közösen. Most az úszónő édesanyja osztott meg eddig nem ismert titkokat a kiváló sportolóról.
júl. 29
17:16
Inter: fordulat – Mancini új szerződést kaphat! (She)
Nemrégiben arról szóltak a hírek, hogy Roberto Mancini jövő nyáron lejáró szerződését az Inter nem hosszabbítja meg, sőt, hogy a klub hamarosan szerződést bont a vezetőedzővel. Úgy tűnik, most fordulat állt be az ügyben.
júl. 29
17:21
Olasz foci: Semmi sem garancia még a sikerre - Allegri (Agroinform)
A Juventus trénere szerint hiába igazoltak remekül, ez önmagában még kevés ahhoz, hogy elérjék a céljaikat.
júl. 29
17:33
Anglia: a magyarokat sokkoló csatár nagy bajba kerülhet (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) fogadási csalással vádolta meg az élvonalbeli bajnokság 2015–2016-os szezonjának végén kieső Norwich City északír támadóját, Kyle Laffertyt.
júl. 29
17:51
Tömegsport: vasárnap akár kétszer is át lehet úszni a Balatont (She)
Július 31-én, vasárnap rendezik az „I love Balaton 2X"-et, azt a különleges versenyt, amelyen akár kétszer is átúszhatják az indulók a Balatont. A már negyedszerre sorra kerülő viadalon két táv közül választhatnak a nevezők: 2000 métert vagy 4400 métert úszhatnak le festői környezetben.
júl. 29
17:53
F1: a Mercedes két igazi ellenfele a pálya és saját maga (She)
A Mercedes a Német Nagydíjon is megközelíthetetlen lesz, de Nico Rosbergnek és főleg Lewis Hamiltonnak oda kell figyelnie minden apróságra, amely miatt a riválisok mögé kerülhet. A vb-címvédő például már a szabadedzésen sem kockáztathatta meg, hogy kiszélesítse az egyes kanyart, mert közvetve tíz rajthelyes büntetést kockáztatott. A Red Bull és a Ferrari megint egymás ellen csatázhat majd.
júl. 29
18:09
F1: francia pilóta válthatja ősszel a Manor versenyzőjét (She)
Rio Haryanto helye egyre bizonytalanabb a Manornál, a legfrissebb hírek szerint a Belga Nagydíjtól a Renault tartalék versenyzője, Esteban Ocon válthatja az indonéziai pilótát.
júl. 29
18:45
NBA: szívszaggató, így próbálja visszakönyörögni magát az elfeledett sztár (She)
A többek közt a Los Angeles Lakers és a Boston Celtics NBA-csapatánál is megforduló kosaras, Von Wafer élete nem úgy alakult, ahogy tervezte. Mára, 31 esztendősen már nincs esélye visszakerülni a legjobbak közé. De nem adja fel.
júl. 29
18:51
Szerencsejáték-ipar: Újabb országban legalizálhatják a sportfogadást (Agroinform)
Indiában gazdasági fellendülést és hatalmas adóbevételeket remélnek a legalizálástól.
júl. 29
19:21
Rio 2016: betört Neymarék szállodájába, hihetetlen, honnan került elő (She)
A brazil labdarúgó-válogatott már javában készül a jövő szombaton kezdődő riói olimpiai játékokra. A keretben a három túlkoros játékos között ott van a Barcelona támadója, Neymar is, aki nem sejthette, hogy ki leskelődik utána a csapat szállodájában.
júl. 29
19:23
Juve: kiakadt a Napoli elnöke, nyílt levélben ment neki Higuaínnak (She)
Mint ismert, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus klubcsúcsot és olasz átigazolási rekordot jelentő 90 millió euróért szerződtette a Napoli csatárát, Gonzalo Higuaínt. Az új klubjánál való bemutatását követően az argentin játékos és az édesapja is a nápolyi klub elnökét, Aurelio De Laurentiis okolta a csatár távozásáért, aki egy nyílt levélben vágott vissza a…
júl. 29
19:25
Rio 2016: több kabalát is vitt magával a tornász Kovács Zsófia (She)
Elsőéves felnőttként indul a riói olimpián a tornász Kovács Zsófia, akinek két szeren is sikerült megemelnie kiinduló pontszámát a felkészülés alatt.
júl. 29
19:57
NB I: legyen az NSO „tudósítója”! Küldjön képet, videót! (She)
Ön kilátogat valamelyik NB I-es mérkőzésre? Lenne a Nemzeti Sport Online „tudósítója”? Kíváncsiak vagyunk, hogy Ön milyen érdekes sztorikat él meg a magyar bajnokik helyszínén.
júl. 29
20:15
Bursaspor: az elnök szerint Dzsudzsák biztosan távozik (She)
Ali Ay, a Bursaspor elnöke megérkezett csapata ausztriai edzőtáborába, ahol rögtönzött sajtótájékoztatót tartott, mely során érintette a klub magyar válogatott támadójának, Dzsudzsák Balázsnak a jövőjét is.
júl. 29
20:17
Rio 2016: egyetlen orosz súlyemelő sem indulhat az olimpián! (She)
Egyetlen orosz súlyemelő sem vehet részt a riói olimpián a sportági világszövetség (IWF) pénteki elnökségi döntése nyomán.
júl. 29
20:33
MU: az interjú el sem kezdődött, Ibra egóján csak nevetni lehet – videó (She)
A Manchester United labdarúgócsapatának hivatalos televíziója interjút készített Zlatan Ibrahimoviccsal. A nyáron szerződtetett svéd sztárnak a beszélgetés előtt a legújabb mezt kellett felvennie, amellyel elsőre problémája volt, de azonnal megtalálta benne a pozitívumot is.
júl. 29
20:51
Kosárlabda: nem jutott a négybe a magyar válogatott az U18-as Eb-n (She)
A magyar válogatott nem jutott elpdöntpbe a Sopronban zajló U18-as npi kosárlabda Európa-bajnokságon.
júl. 29
21:09
NB I: Gyirmóton folytatja a Thaiföldről hazatérő támadó (She)
A  labdarúgó NB I-ben szereplő Gyirmóton folytatja pályafutását Csiki Norbert.
júl. 29
21:27
Gyász: négy halálos áldozat a Libertadores-kupa döntője után (She)
Szörnyű tragédia történt a labdarúgó Libertadores-kupa döntőjének visszavágója után. A kolumbiai Medellínben rendezett Atlético Nacional–Independiente del Valle (1–0) mérkőzést követő ünneplésben négy ember vesztette életét.
júl. 29
21:29
Rio 2016: a menekült lány az életéért úszott, most az olimpián bizonyíthat (She)
A BBC terjedelmes cikket közölt a Szíriából Berlinbe menekült Juszra Mardiniről, aki 25 napnyi végeláthatatlan, gyötrelmes menekülése során az életéért küzdött, mígnem Németországban nemcsak békére lelt, hanem élete nagy lehetőségeként a riói olimpián is részt vehet.
júl. 29
21:31
DiaEuro 2016: negyedszer is döntős a magyar válogatott! (She)
Sorozatban negyedszer is döntőbe jutott a cukorbetegek magyar futsalválogatottja az Európa-bajnokságon, miután a szarajevói elődöntőben l-0-ra legyőzte Oroszországot.
júl. 29
21:45
Atlétika ob: tizennégy éves ezüstérmes férfi 100-on! (She)
Az esélyeknek megfelelően Sipos János magabiztosan nyerte meg a férfi 100 méteres síkfutást a székesfehérvári atlétikai országos bajnokság első napján, melyen az igazi szenzációt az jelentette, hogy a második helyen a mindössze 14 éves Illovszky Dominik ért célba a klasszikus sprinttáv fináléjában.
júl. 29
22:03
Juve: „Újságírók=papagájok” – Pogba ügynöke bepöccent (She)
Paul Pogbának, az olasz élvonalbeli Juventus középpályásának ügyeit intéző Mino Raiola saját Twitter-csatornáján szólt oda az újságíróknak, valamint elmondta, nincs megállapodás a francia játékos átigazolását illetően az olasz együttes és az angol Manchester United között.
júl. 29
22:21
Rio 2016: itt a névsor, ők közvetítik majd az olimpiát (She)
Meglepetések nélküli kerettel utazik a közmédia a riói olimpiára. A franciaországi Európa-bajnoksághoz képest a csapatban egyetlen változás van: Gundel Takács Gábor ezúttal nem kommentátorként, hanem műsorvezetőként erősíti a gárdát – számolt be róla az m4sport.hu.
júl. 29
22:39
Lengyelország: Kádár először kapott lehetőséget az új idényben (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 3. fordulójának pénteki játéknapján a Lech Poznan hazai pályán 2–0-ra kikapott a Jagielloniától. A poznani együttes keretébe – először a szezon során – bekerült Kádár Tamás, sőt a 63. percben csereként pályára is lépett.
júl. 29
22:57
Női kézi: újabb nagy fogást könyvelhet el a Rosztov-Don (She)
A brazil Ana Paula Rodrigues után újabb klasszis játékost igazolt az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapata. A 30 éves spanyol válogatott balátlövő, Alexandrina Cabral Barbosa egy évre írt alá.
júl. 29
23:15
NS Hosszabbítás: Így volt jó, ahogy volt – Kovács Katalin (She)
Néhány nappal a riói olimpia megnyitója előtt a háromszoros olimpiai, 31-szeres világ- és 29-szeres Európa-bajnok Kovács Katalin bejelentette, lezárta kajakversenyzői pályafutását. Kicsit csalódott, de nincs hiányérzete, és nem is csinálna semmit másként.
júl. 29
23:17
Rio 2016: kigyulladt egy épület, evakuálni kellett az ausztrálokat – kép (She)
Rájár a rúd szegény ausztrál olimpikonokra. Néhány nappal ezelőtt az Ausztrál Olimpiai Bizottság élesen bírálta a riói olimpiai falut, most pedig, amikor végre beköltöztek, tűz ütött ki az egyik házban.
júl. 29
23:19
Felkészülés: Bogdán Ádám nélkül nyert a Wigan (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Wigan Athletic 4–3-ra legyőzte a harmadik vonalbeli Fleetwood Townt a két együttes felkészülési mérkőzésén. Bogdán Ádám ezúttal nem került be a Wigan keretébe, így a kaput a finn Jussi Jääskeläinen védte.
júl. 29
23:33
NS: Böde vs. Bognár; Köszönjük, Kati! – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
júl. 29
23:35
Videó: Terry lenyűgöző tette után szem nem marad szárazon (She)
Csodálatos ajándékkal és élménnyel lepte a Chelsea labdarúgócsapatának védője, John Terry az Angliában élő Dawson Rivermant. A 14 éves fiú imád focizni, a londoniak szurkol, a korábbi angol válogatott hátvéd pedig a kedvenc játékosa. Dawsonnak azonban egy születési rendellenesség miatt egyetlen új sincs a bal kezén, ráadásul amikor társaival játszik, akkor ő a kapus.
júl. 29
23:51
Tenisz: könnyed siker, Wawrinka már az elődöntőben (She)
A Torontóban zajló ATP 1000-es kemény pályás tenisztornán a második kiemelt svájci Stanislas Wawrinka könnyedén, 6:1, 6:3-ra legyőzte a dél-afrikai Kevin Andersont, így bejutott a legjobb négy közé, ahol a Grigor Dimitrovot három játszmában felülmúló japánnal, Nisikori Keivel találkozik.

Keresés