2016. július 4. hétfő

júl. 4
20:38
Rio 2016: sikerre készül Brazília, itt a válasz, miért (She)
Tárt karokkal várja a világot Brazília, amely augusztusban olimpiát, szeptemberben pedig paralimpiát rendez Rio de Janeiróban.
júl. 4
20:40
Eb 2016: „Olyan vagyok, mint CR, csak nem vagyok úgy kiéhezve a gólokra” (She)
Mesut Özil, a német labdarúgó-válogatott középpályása állítja, nagyon hasonló futballista, mint Cristiano Ronaldo, egyetlen apró különbséggel…
júl. 4
20:42
Juventus: öt év után távozik a cserék csúcstartója (She)
Simone Padoin elhagyja a Juventust, és a következő szezonban az újonc Cagliarit erősíti majd – adta hírül a két olasz labdarúgócsapat.
júl. 4
20:44
Rögbi7: magyar Eb-bronzérem a harmadik vonalban (She)
A magyar férfi hetesrögbi-válogatott bronzérmet szerzett a burgaszi konferencia 1-es Európa-bajnokságon, ami a sportágban az olimpiai szakág harmadik vonalának felel meg. Legjobbjaink – akik tavaly a második vonalban szerepeltek – öt győzelemmel és egy vereséggel zártak.
júl. 4
20:46
Rio 2016: Nemesapáti búcsúja a venezuelai bokszkvalifikáción (She)
A 81 kilogrammos Nemesapáti Norbert első mérkőzésén kikapott és kiesett a profi, valamint félprofi ökölvívóknak kiírt olimpiai kvalifikációs tornán a venezuelai Vargasban, ahol a sportág utolsó kvótaszerző versenyét rendezik a riói játékokra.
júl. 4
20:54
Légiósok: Bogdán újra edzésbe állt a Liverpoolnál (She)
Újra edzésben van Bogdán Ádám a Liverpoolnál. Erről a közösségi oldalán egy fotóval számolt be a magyar válogatott kapus, aki Simon Mignolet és Danny Ward szabadsága miatt egyelőre úgy készül, hogy nagy valószínűség szerint a Liverpool amerikai túrájára is utaznia kell. Bogdán a következő szezonban rendszeres játéklehetőséghez szeretne jutni, ezért bízik benne, hogy a Mersey-parti klub…
júl. 4
20:56
Eb 2016: egy átlag feletti lengyel szurkolóhölgy – galéria (She)
A labdarúgó Eb negyeddöntőjének mérkőzésein is feltűntek szép és csúnya szurkolók, mi újra előbbiekből próbáltunk válogatni. Nézze meg képgalériánkat!
júl. 4
21:12
Eb 2016: egymillió eurót gyűjtenek, hogy Wilmots végre eltűnjön (She)
Nehezen csillapodnak az indulatok Belgiumban a válogatott Eb-kiesése után: a sokra hivatott játékosokból álló nemzeti csapat a negyeddöntőben teljesen megérdemelten 3–1-re kikapott a sokkal esélytelenebbnek tartott Walestől, a kapus Thibaut Courtois összeveszett a szövetségi kapitány Marc Wilmotsszal, a szakvezető és a Belga Labdarúgó-szövetség kötélhúzást folytat a menesztés esetén…
júl. 4
21:30
Dopping: felfüggesztették az orosz kerékpárbajnokot (She)
Felfüggesztették a versenyzői engedélyét Tatyana Antosina orosz kerékpárosnak, mert szervezetében növekedési hormon nyomaira bukkantak.
júl. 4
21:48
Ligue 1: Eb-résztvevő lengyel játékost igazolt a Monaco (She)
Kamil Glik személyében lengyel Eb-résztvevő labdarúgót igazolt a francia bajnokság legutóbbi harmadik helyezettje, a BL-selejtezőben induló Monaco.
júl. 4
22:06
Eb 2016: Zaza 11-ese kicsit más végkifejlettel, az izlandi megőrült (She)
Íme, a 2168. variáció Simone Zaza híressé vált tizenegyesére.
júl. 4
22:42
DVSC: Máté Péter távozik, NB II-es csapatnál folytatja (She)
Máté Péter távozik a DVSC-Teva labdarúgócsapatától, és az NB II-es Nyíregyházában folytatja pályafutását – adta hírül a debreceni klub.
júl. 4
22:44
Barcelona: szinte megegyeztek, de jött a Real, és rájuk ígért (She)
Az AS spanyol sportnapilap értesülése szerint a Real Madrid is ajánlatot tett Gabriel Jesusért, a Palmeiras labdarúgójáért, akinek szerződtetésén a Barcelona már hónapok óta dolgozik.
júl. 4
22:46
FTC: újra a Népligetben edzenek a Fradi Eb-hősei (She)
Az Európa-bajnokságról hazatérve nem sokat pihenhettek a Ferencváros válogatott labdarúgói. Gera Zoltán, Dibusz Dénes és társaik azonnal belevetették magukat a nyári felkészülésbe és a Népligetben edzettek a csapattal.
júl. 4
23:00
Válogatott: amíg Szalaiék Ibizán csapatják, addig Király… (She)
Amíg Dibusz Dénesék a magyar labdarúgó-válogatott Eb-szereplését követően a Népligetbe tértek vissza edzeni, addig a játékosok egy része nyaralással piheni ki a kontinenstorna fáradalmait. Szalai Ádám Ibizát választotta a pihenésre, míg Király Gábor a magyar tengernél lazít.
júl. 4
23:36
Serie A: Pogba már nem követi a Juventust a Twitteren, de… (She)
A drukkerek minden apró részletet árgus szemekkel figyelnek a közösségi média felületein, amely kedvenc játékosaikkal kapcsolatos. Nincs ez másként Paul Pogbával sem, aki az alábbi szurkolói észrevétel szerint már nem követi a Juventus labdarúgócsapatának Twitter-csatornáját, azonban az Instagramon még igen. Az internetezők előbbiből azonnal következtetéseket próbáltak levonni az esetből: Pogba az…
júl. 4
23:38
NS: celeb lett-e Király?; Mit érez Madaras? – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Keresés