2016. augusztus 21. vasárnap

aug. 21
14:05
NB I: Pintér Attila a Fradi ellen; Bódi legyőzné a DVSC-t (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójában a Mezőkövesdet irányító Pintér Attila korábbi csapatához, a Ferencvároshoz látogat. A korábbi szövetségi kapitány mellett még egy nagy „visszatérője” lesz a vasárnapi körnek: Bódi Ádám már a Videoton játékosaként lép pályára a Debrecen ellen.
aug. 21
14:39
Rio 2016: fapados, de zseniális – pörgetős füzet Boltról (She)
Minimalista, de éppen ezért zseniális pörgetős füzetet készítettek Usain Boltról, aki három aranyérmet szerzett a riói olimpián, pályafutása során pedig már kilencnél tart.
aug. 21
14:42
NB I: Megtréfálja volt edzője a Fradit? (Agroinform)
Az újonc Mezőkövesdet látja vendégül a címvédő Ferencváros, amely magabiztos győzelemmel vonulna pihenőre.
aug. 21
14:57
Rio 2016: Neymar különleges személlyel ünnepelt – videó (She)
A Neymar vezette brazilok az 1–1-es rendes játékidőt és a gól nélküli hosszabbítást követően tizenegyespárbajban 5–4-re legyőzték a németeket a riói olimpia döntőjében, ezzel megszerezték az első ötkarikás aranyérmüket. A Barcelona kiválósága a lefújást követően egy számára különleges személlyel ünnepelt.
aug. 21
14:59
Rio 2016: az olimpikon úszók újraalkották a Baywatch főcímét – videó (She)
A cseh olimpiai szövetség marketingesei aranyérmet érdemelnek! YouTube-oldaluk reklámjaként ugyanis újratervezték a Baywatch főcímét, benne a riói olimpián induló úszóikkal. És nem lett rosszabb, mint az eredeti…
aug. 21
15:01
Rio 2016: az olimpia leglátványosabb vitorlázó és szörfképei (She)
A World Sailing a Facebook-oldalán osztotta meg a riói olimpia legjobb vitorlázós és szörfös képeit – ezekből válogattuk össze a legjobbakat. Egy biztos, látványban nem volt hiány!
aug. 21
15:15
Rio 2016: így búcsúzik Brazília – elöntötte az ürülék a repteret! (She)
A riói olimpia rendezése finoman szólva sem nevezhető zökkenőmentesnek, napról napra jöttek a problémák Brazíliában, és most egy nem túl gusztusos történettel sikerült is keretbe foglalni az olimpiát.
aug. 21
15:17
MotoGP: meglepetés – brit győzelem az esős brnói futamon (She)
A tizedik helyről induló brit Cal Crutchlow nyerte meg a gyorsaságimoros-világbajnokság Cseh Nagydíját a királykategóriában, ezzel ő az első brit versenyző, aki 1981 után első helyet ünnepelhet a MotoGP-ben. Az esős futam második helyén Valentino Rossi, harmadikként pedig a vb-éllovas Marc Márquez végzett.
aug. 21
15:19
NB I: Rangadóra készülnek Felcsúton - jön a Vidi-Loki (Agroinform)
Noha a felek a középmezőnyben tanyáznak, a Videoton-Debrecen mérkőzés még így is rangadónak számít.
aug. 21
15:33
NB I: a góllövőlista éllovasa sérülés miatt nem játszhat (She)
A labdarúgó NB I góllövőlistáját öt találattal vezető (és a válogatott keretébe is behívott) Eppel Márton sérülése miatt nem tud pályára lépni a Honvéd Gyirmót elleni bajnokiján a 7. fordulóban – derül ki a Facebook-bejegyzéséből.
aug. 21
15:51
Rio 2016: Usain Boltot bombázó barátnője várja haza – képek (She)
A kilencszeres olimpiai bajnok Usain Boltot óriási tömeg ünnepelte hazájában, Jamaicában. Bár a világsztár futó még Rióban van, hazaérkezése után is biztosan hatalmas fogadtatásban részesül majd a szurkolóktól és a szeretteitől egyaránt, köztük csinos barátnőjétől, Kasi J. Benett-től.
aug. 21
15:53
Rio 2016: olimpiai bajnokunk visszavonult a válogatottól (She)
Az olimpiai bajnok magyar vízilabdázó, Kis Gábor bejelentette, hogy visszavonul a válogatottól.
aug. 21
15:54
La Liga: Nehéz ütközettel indít a Real Madrid (Agroinform)
A királyi gárdából Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Luka Modric és Pepe is hiányzik majd a Sociedad elleni meccsen.
aug. 21
16:09
Tenisz: Balázs Attila és Bukta Ágnes nyerte az ob-t (She)
A férfiaknál Balázs Attila, a nőknél pedig Bukta Ágnes nyerte meg a Győrben rendezett tenisz országos bajnokságot.
aug. 21
16:11
Primera División: Suárez szerint Messi egy „fenevad” (She)
Luis Suárez és Lionel Messi igazi tűzijátékot rendezett a Real Betis elleni szombaton 6–2-re megnyert mérkőzésen a spanyol labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában.
aug. 21
16:13
Rio 2016: először növelte érmeinek számát az előző házigazda (She)
Rio de Janeiróban fordult elő először az újkori olimpiák történetében, hogy az előző játékokat rendező ország növelni tudta érmeinek számát.
aug. 21
16:15
Rali-vb: a címvédő nyert Németországban, magyar pontok (She)
A címvédő Sebastien Ogier nyerte a vasárnap zárult rali-világbajnokság németországi futamát, amelyen a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a WRC2 kategóriában nyolcadik, összetettben pedig 15. lett, így negyedszer szerzett pontot az idényben.
aug. 21
16:27
Rio 2016: Hosszú és Kozák is bekerült az olimpiai top 10-be! (She)
Két magyar, a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka és az immár ötszörös ötkarikás aranyérmes kajakos, Kozák Danuta szerepel a riói játékok tíz legeredményesebb sportolója között.
aug. 21
16:30
Riói olimpia: Két magyar is bekerült a TOP10-be (Agroinform)
Hosszú Katinka és Kozák Danuta is ott van az olimpiai legsikeresebb sportolói között. Phelps és Bolt sem maradt ki.
aug. 21
16:45
PL: Stuani volt a Boro nyerőembere a Sunderland ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2. fordulójában a Middlesbrough idegenben 2–1-re legyőzte a Sunderlandet.
aug. 21
16:47
Kép: levágott bikafejjel tiltakoztak Gulácsiék csapata ellen – 18+ (She)
Egy levágott bikafejet találtak szombaton a drezdai stadionban a Dynamo Dresden–RB Leipzig Német Kupa labdarúgó-mérkőzés után – a helyi sajtó szerint ez nyilvánvaló tiltakozás a Bundesligába feljutott lipcsei csapat ellen.
aug. 21
16:48
Riói olimpia: Pimaszul trollkodott az ünneplő brazilokkal a német tini (Agroinform)
Örüljetek, két éve hetet kaptatok tőlünk - ezt üzente Robert Bauer az elveszített olimpiai döntő után.
aug. 21
17:03
Rio 2016: kenyai maratoni arany, Gáspár jól hajrázott (She)
A kenyai Eliud Kipchoge 2:08:44 órás idővel megnyerte a férfi maratoni futást a riói olimpián. Az etióp Feyisa Lilesa szerezte meg az ezüstérmet, az amerikai Galen Rupp lett a harmadik. Kipchoge hazája második maratoni aranyát nyerte meg.
aug. 21
17:19
Rio 2016: kenyai maratoni arany, Józsa jól hajrázott (She)
A kenyai Eliud Kipchoge 2:08:44 órás idővel megnyerte a férfi maratoni futást a riói olimpián. Az etióp Feyisa Lilesa szerezte meg az ezüstérmet, az amerikai Galen Rupp lett a harmadik. Kipchoge hazája második maratoni aranyát nyerte meg.
aug. 21
17:21
NB I: Tóth Bence újra a Fradi ellen játszhat – kezdőcsapatok (She)
Íme, a labdarúgó NB I 7. fordulójának 18 órától kezdődő meccseinek kezdőcsapatai!
aug. 21
17:36
Rio 2016: két győri a női kézis álomcsapatban (She)
A riói olimpia női kézilabdatornájának végével kihirdették az álomcsapatot, amelybe két győri játékos is bekerült.
aug. 21
17:38
NB II: az 5. forduló – élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB II 5. fordulójában a Sopron veresége után új elsőt avatnak a Nyíregyháza–Siófok meccs után, de az esti Balmazújváros–Csákvár rangadó után akár újabb fordulat is jöhet. Kövesse a vasárnapi mérkőzések alakulását élő eredménykövetőnkkel!
aug. 21
17:39
Spanyol foci: A kopasz chilei meghozta a káoszt (Agroinform)
Szombat este a Sevilla egy 10 gólt hozó meccsen, 6-4-re győzte le az Espanyolt.
aug. 21
17:54
Videó: a Barca is megirigyelné a PL-újonc látványos gólját (She)
A Middlesbrough nagyon látványos góllal duplázta meg előnyét a Sunderland ellen az angol labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában. Az újonc játékosai a Barcelona tiki-takájához hasonlóan a végletekig kijátszották a ziccert, amelyet a meccsen duplázó, ezzel nyerőemberré váló Christian Stuani értékesített.
aug. 21
17:56
NB I: Haladás–Paks – élőben az NSO-n! (She)
Haladás–Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 21
17:58
Német Kupa: Husztiék tizenegyespárbajban mentek tovább (She)
Kleinheisler László győztes meccsen debütált az őt kölcsönvevő Darmstadtban: az élvonalbeli együttes 7–0-ra kiütötte az ötödosztályú Bremer SV-t a Német Kupa első fordulójában.
aug. 21
18:30
Rio 2016: drámai végjáték után Pau Gasoléké a kosárbronz (She)
A riói olimpia férfi kosárlabda-viadalán Spanyolország végzett a harmadik helyen, miután a bronzmeccsen 89–88-ra legyőzte Ausztráliát. A mérkőzésen Patty Mills és Pau Gasol is remekelt, előbbi 30 pontig, utóbbi 31 pontig és 11 lepattanóig jutott.
aug. 21
19:06
Rio 2016: Neymar nem csak érmet kapott aranyból – kép (She)
Biztosan sokan látták már a brazil labdarúgót, Neymart abban a reklámban, amelyben borotválkozik a legújabb borotvával. A riói olimpiai döntőben az utolsó tizenegyest belövő, ezzel a sportágban hazája első ötkarikás aranyérmét megszerző támadó most egy egyedi ajándékot kapott az őt szponzoráló amerikai vállalattól.
aug. 21
19:08
PL: kiszenvedte a West Ham, a végén jött a döntés – videó (She)
A West Ham United 1–0-ra legyőzte hazai pályán az AFC Bournemouth-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2. fordulójában. A mindent eldöntő gólt Michail Antonio szerezte a 85. percben, a vendégek Harry Arter kiállítása miatt emberhátrányban fejezték be a mérkőzést.
aug. 21
19:23
Vuelta: belga szakaszgyőzelem, Kwiatkowski az élen (She)
A belga Gianni Meersman nyerte a spanyol kerékpáros körverseny, a Vuelta a Espana második, vasárnapi szakaszát, míg összetettben a lengyel Michal Kwiatkowski vette át a vezetést.
aug. 21
19:25
Rio 2016: az utolsó magyar is befejezte olimpiai szereplését (She)
Az utolsó magyar olimpikon is befejezte szereplését a riói ötkarikás játékokon: Parti András a 24. helyen zárta a férfiak hegyikerékpáros versenyét.
aug. 21
19:27
Rio 2016: razzia a jegyüzérkedéssel vádolt ír sportdiplomatáknál (She)
Útleveleket, számítógépeket, mobiltelefonokat és belépőket foglalt le a brazil rendőrség az Ír Olimpiai Tanács jegyüzérkedéssel gyanúsított három tagjának riói szállásán, illetve irodájában.
aug. 21
19:39
Rio 2016: csak 21 éves, de már címet védett a női bokszoló (She)
Amerikai győzelem született a női 75 kilogrammos ökölvívók riói versenyén. A még mindig csak 21 éves Claressa Shields megvédte Londonban 17 évesen megszerzett aranyérmét.A férfiak 52 kilogrammos versenyében a 23 éves üzbég Shakhobidin Zoirov szerezte meg az aranyérmet.
aug. 21
19:41
NB II: nyert a Nyíregyháza, hármat vágott a Budaörs (She)
A labdarúgó NB II 5. fordulójában a Nyíregyháza hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Siófokot. A Budaörs csákvári albérletében hármat vágott a Cigándnak, míg a ZTE egy ponttal távozott a Szeged 2011 otthonából, Gyuláról. A Cegléd a Vácot, míg a Soroksár a SZEOL-t verte meg.
aug. 21
19:57
Rio 2016: elsöprő fölény a döntőben, orosz aranyérem (She)
A 25 éves orosz Szoszlan Ramonov a döntőben 11:0-ra legyőzte azeri ellenfelét, és 25 évesen megszerezte az olimpiai aranyérmet a szabadfogású birkózók 65 kilogrammos súlycsoportjában.
aug. 21
19:59
NB I: Videoton–DVSC – élőben az NSO-n! (She)
Videoton–DVSC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 21
20:01
NB I: tovább él a Haladás sorozata, a Paksot is legyőzte (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójában a Paks vezetést szerzett a Haladás ellen, de a szombathelyiek többek között David Joel Williams nagy góljának köszönhetően 3–1-re legyőzték a Paksot, ezzel sorozatban negyedik sikerüket aratták.
aug. 21
20:03
NB I: 0–0 – ikszelt a Honvéd a sereghajtóval (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójában a Budapest Honvéd hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a sereghajtó Gyirmót FC Győrrel.
aug. 21
20:05
NB I: nagy küzdelemben döntetlen a DVTK–Vasas (She)
Hiába szerzett vezetést Bacsa Patrik góljával a DVTK a Vasas ellen, Ádám Martin alig néhány perc múlva egyenlített, és hiába alakult ki utána sok helyzet a két kapu előtt, újabb gólt már nem láthatott a közönség.
aug. 21
20:15
NB I: az MTK és az Újpest veretlenségi sorozata sem szakadt meg (She)
Nem született gól az Újpest és az MTK rangadóján, így egyik csapat veretlenségi sorozata sem szakadt meg a labdarúgó NB I 7. fordulójában.
aug. 21
20:17
NB I: a Mezőkövesd pontot szerzett a Fradi otthonában (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójában a Ferencváros hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Mezőkövesddel.
aug. 21
20:19
Serie A: Bacca triplázott, de Donnarumma volt a Milan hőse (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) nyitó fordulójában a Milan a triplázó Carlos Bacca vezérletével 3–2-re legyőzte a ráadásban szépítő Torinót. A vendégek a 95. percben büntetőt rúghattak, de Gianluigi Donnarumma kivédte Andrea Belotti tizenegyesét. A meccs krónikájához tartozik, hogy Gabriel Paletta (Milan) a 94. percben megkapta második sárgáját is.
aug. 21
20:21
Rio 2016: mongol súlyemelő akadt fenn a doppingvizsgálaton (She)
Fennakadt a doppingvizsgálaton Csagnádorzs Öszöhbajar mongol súlyemelő a riói olimpián.
aug. 21
20:22
NB I: Pintér megfricskázta a Fradit, dobogón a Haladás (Agroinform)
A Fradi és a Honvéd nem bírt az újoncokkal, a Vasas Miskolcon is megőrizte első helyét.
aug. 21
20:23
Rio 2016: a brazil férfi röpisek harmadszor aranyérmesek (She)
A házigazda Brazília sikerével ért véget a riói olimpia férfi röplabdaversenye. A döntőben az olaszokat 3:0-ra legyőző brazilok 1992 és 2004 után harmadszor értek fel a csúcsra.

Keresés