2016. augusztus 25. csütörtök

aug. 25
16:47
Evezős-vb: Galambos Péter a döntőbe jutott! (She)
Sikerrel vette a csütörtöki középdöntőt, s ezzel bejutott a fináléba, azaz a legjobb hat közé Galambos Péter az evezősök világbajnokságán, Rotterdamban.
aug. 25
17:03
F1: Hamilton rajtbüntetésre számíthat a Belga Nagydíjon (She)
A hírek szerint a Mercedes több egységet is kicserél Lewis Hamilton autójának erőforrásán, és mivel a brit többől is az utolsót használja jelenleg, rajtbüntetéssel vághat neki a Belga Nagydíj vasárnapi futamának.
aug. 25
17:06
Elismerés: Király és Messi nyerte az UEFA szavazását (Agroinform)
Király Gábor nyerte el az Európa-bajnokság legszebb védése címet az UEFA közönségszavazásán.
aug. 25
17:21
Honvéd: Lanzafame újra piros-feketébe öltözik – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett az olasz Novarával, így a klubnál korábban már szereplő Davide Lanzafame hároméves szerződést írt alá a kispesti csapattal.
aug. 25
17:39
Úszás: Cseh László megkapja Eger díszpolgári címét (She)
Díszpolgári címet adományoz az egri önkormányzat Cseh László világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes úszónak; a legrangosabb városi kitüntetés adományozásáról a közgyűlés csütörtöki ülésén döntött.
aug. 25
17:57
Kézilabda: a világbajnokság végéig Xavi Sabaté a kapitány (She)
Férfi kézilabda-válogatottunk a Szerbia elleni, júniusi pótselejtezőn kettős győzelemmel jutott ki a jövő januári, franciaországi világbajnokságra. Csapatunk Xavi Sabaté, a Telekom Veszprém vezetőedzője irányításával érte el e sikert. Ezért és a mindvégig harmonikus, hatékony közös felkészülés ismeretében felvetődött a lehetősége, hogy a megbízott szövetségi kapitány a vb végéig, 2017. január…
aug. 25
17:59
BL: a csoportkör sorsolása – élőben az NSO-n! (She)
Csütörtök este 18 órakor (Tv: M4 Sport, Sport1) Monte-Carlóban elkészítik a labdarúgó Bajnokok Ligája 2016–2017-es idényének csoportbeosztását. Kövesse a sorsolást folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
aug. 25
18:00
Kézilabda: Megvan az "új" magyar szövetségi kapitány (Agroinform)
A Telekom Veszprém vezetőedzője marad a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a franciaországi vb végéig.
aug. 25
18:15
Chelsea: friss Eb-győztes kapust szerződtettek – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a horvát Dinamo Zagreb portugál kapusát, Eduardo Carvalhót.
aug. 25
18:33
Vuelta: Yates nyerte a szakaszt, de Atapuma tartja előnyét (She)
A brit Simon Yates nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny csütörtöki, hatodik szakaszát, amelyen összetettben változatlan előnnyel vezet a kolumbiai Darwin Atapuma.
aug. 25
18:33
Átigazolás: A bukik szerint eldőlt, hol folytatja Joe Hart (Agroinform)
Beindult a nyári kapuskeringő, a legújabb főszereplő pedig Joe Hart lehet, aki maradhat Angliában.
aug. 25
18:51
Európa-liga: újra két azeri csapat a csoportkörben, és négy belga! (She)
Akárcsak a Bajnokok Ligájában, az Európa-ligában is a selejtező utolsó körének visszavágóit rendezték a héten. Csütörtökön eldőlt: ismét lesz két azerbajdzsáni csapat az Európa-liga csoportkörében, és négy belga együttes is várhatja a péntek 13 órakor rendezendő sorsolást!
aug. 25
19:09
F1: Hamilton megerősítette a rajtbüntetést, hátrányból indul Belgiumban (She)
Nem sokkal ezelőtt még csak sejteni lehetett, hogy Lewis Hamilton rajtbüntetéssel kezdi meg a Belga Nagydíj hétvégéjét, nemrégiben pedig meg is erősítette, hogy hátra sorolják a rajtrácson a vasárnapi futamon.
aug. 25
19:11
BL: Guardiola a Barca, Nikolicsék a Real ellen – csoportbeosztás (She)
Csütörtökön kora este Monta-Carlóban megtartották a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását. A Manchester City élére a nyáron kinevezett Pep Guardiola korábbi csapatával, Barcelonával is találkozik majd a C-csoportban. A címvédő Real Madrid portugál sztárja, Cristiano Ronaldo nevelőklubja, a Sporting CP ellen is pályára léphet, de az F-csoportba került a nyáron rendkívül jól erősítő…
aug. 25
19:13
Rio 2016: szabállyal ellentétes ítéleteket hoztak – Lőrincz (She)
Lőrincz Viktor birkózó szerint a szabályokkal szembemenő ítéletek születtek a Rio de Janeiró-i olimpián a kötöttfogásúak 85 kilogrammos súlycsoportjának bronzmérkőzésén, amelyen végül kikapott.
aug. 25
19:15
UEFA: mindent megnyert, elvitte Marozsán elől a díjat (She)
A norvég Ada Hegerberg nyerte meg az UEFA Év női játékosa-díjat, amelyet a Bajnokok Ligája-csoportkör sorsolása után vehetett át Monacóban.
aug. 25
19:27
UEFA: Cristiano Ronaldo megint győzött, beérte Messit (She)
Cristiano Ronaldo nyerte meg az UEFA Év játékosa-díjat, amelyet a Bajnokok Ligája-csoportkör sorsolása után vehetett át Monacóban.
aug. 25
19:45
BL: Roberto Carlos szokatlan dolgot művelt a sorsolásnál (She)
Mint arról beszámoltunk, Roberto Carlos is részt vett a labdarúgó Bajnokok Ligája sorsolásánál. Az egykori kiváló brazil hátvéd az egyik golyót visszatette és egy másikat húzott helyette…
aug. 25
19:45
Bundesliga: Lezárul egy korszak vagy történelmet látunk (Agroinform)
A bajnoki címre idén is a bajorok a tűnnek legesélyesebbnek, de sokan vannak, akik meglepetést várnak.
aug. 25
20:03
Gyémánt Liga: Kővágó a harmadik diszkoszvetésben (She)
Az olimpiai hetedik helyezett diszkoszvető, Kővágó Zoltán a harmadik lett az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat lausanne-i viadalán, csütörtökön.
aug. 25
20:18
BL: Tavaly nagy esélyt szalasztottunk el Sevillában – Allegri (She)
Giuseppe Marotta, az olasz Juventus vezérigazgatója a BL-csoportkör sorsolása után elmondta, a gárda elsődleges célja a csoportkörből való továbbjutás.
aug. 25
20:20
FA-kupa: ilyen gólpasszt ember fia nem adhat – videó (She)
Még augusztus 20-án játszották a Guernsey–Thamesmead Town (2–2) labdarúgó-mérkőzést az angol FA-kupa selejtezőjében. A meccs arról a gólról maradhat emlékezetes – Jack Mahoney szerezte a vendégeknek –, amely helyett elvileg kirúgásnak kellett volna következnie… A szél „közbeszólt”.
aug. 25
20:36
BL: Trükkös csoport, óvatosnak kell lennünk – Ancelotti (She)
Csütörtökön kora este Monte-Carlóban megtartották a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását. A csoportbeosztások elkészítése után többek között a két német sztárcsapat, a Bayern München és a Borussia Dortmund vezetőedzője értékelte a látottakat, de megszólalt az angol bajnoki címvédő, a BL-újonc Leicester City trénere is.
aug. 25
20:38
Női BL: javított a Fradi, Fenyvesi volt a nyerő ember (She)
A magyar bajnok Ferencváros a második félidei góloknak köszönhetően 2–0-ra legyőzte a török Konak Belediyesport a női Bajnokok Ligája hollandiai selejtezőcsoportjának második fordulójában. A Fradi találatait Nagy Ágnes és Fenyvesi Evelin jegyezték.
aug. 25
20:40
Videó: ezért választotta őt a Barca! Cillessen top 10 (She)
A Barcelona klasszisai személyesen is megtapasztalhatták, mit jelent, ha Jasper Cillessen áll a kapuban. Az Ajaxtól a katalánokhoz szerződő kapust a tíz legszebb védésével búcsúztatta a holland klub.
aug. 25
20:54
Gyémánt Liga: Márton Anita az ötödik súlylökésben (She)
Az olimpiai bronzérmes súlylökõ, Márton Anita az ötödik helyen végzett az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat lausanne-i viadalán, csütörtökön.
aug. 25
20:56
F1: jelentős fejlesztésekkel készülnek Alonsóék a Belga Nagydíjra (She)
Újabb fejlesztéseket hajt végre erőforrásain a Honda, ezzel hét zsetont használ el a még meglévő 11-ből.
aug. 25
21:12
Real Madrid: James Rodríguez egyre közelebb a Juventushoz? (She)
A Real Madrid kolumbiai középpályása, James Rodríguez olajat öntött a távozásáról szóló pletykák tüzére, a hírek szerint Torinóban keres ingatlant.
aug. 25
21:14
BL: Harcolni fogunk a gólokért és a pontokért – Nikolics (She)
Csütörtökön kora este Monte-Carlóban tartották meg a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását. Nikolics Nemanja, a Legia Warszawa csatára a lengyel klub hivatalos honlapján értékelte a sorsoláson történteket.
aug. 25
22:06
Ajax: holland kapus érkezett a Newcastle-től – hivatalos (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Newcastle United hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évvel, 2018 nyaráig meghosszabbította Tim Krul szerződését, ezzel egy időben pedig azt is közölte: a holland kapus a 2016–2017-es szezont az Ajaxnál tölti kölcsönben.
aug. 25
22:24
Gyémánt Liga: Baji Balázs ötödik 110 méter gáton (She)
Az Európa-bajnoki második Baji Balázs az ötödik helyen végzett 110 méter gáton az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat lausanne-i viadalán, csütörtökön.
aug. 25
22:26
Kamion Eb: városi túrával indult a több ezer lóerős kaland (She)
Városi felvonulással kezdődött a kamionos Európa-bajnoki hétvége – a mezőny a Hungaroringről (ahol szombaton és vasárnap száguld) Budapestre hajtott, hogy ott is megmutassa magát a szurkolóknak.
aug. 25
23:00
El: játékvezetői tévedés, áldozatot szedett egy szimuláns (She)
Kiállították Stephane Ruffier-t, a francia Saint-Étienne kapusát a Beitar Jeruzsálem elleni labdarúgó Európa-liga-mérkőzésen. Az utolsó selejtezőkör visszavágóján az első félidő végén némi nézeteltérése támadt Etej Sehterrel. Utóbbi csak szimulálta a sérülést, a kapus viszont egyből piros lapot kapott.
aug. 25
23:02
US Open: Fucsovics újra nyert, már csak egy lépés a főtábla (She)
Fucsovics Márton három játszmában legyőzte az argentin Máximo Gonzálezt az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) selejtezőjének második körében, így már csak egy siker választja el élete első GS-főtáblás szereplésétől.
aug. 25
23:33
NS: Elekék elviszik a balhét; tessék meccsre menni! – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
aug. 25
23:35
Bajnokok Ligája: íme, a csoportkör teljes menetrendje! (She)
Csütörtökön késő délután Monte-Carlóban megtartották a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását, estére pedig az első számú európai kupasorozat teljes menetrendje is kialakult. Alább megtekintheti, melyik csapat, melyik játéknapon és hol szerepel majd, az utazni vágyóknak pedig a cikk alján található térkép jelenthet segítséget.

Keresés