2016. augusztus 31. szerda

aug. 31
15:33
Kézi: az FCM sikeredzője és Wilbek is távozik posztjáról (She)
Nem sokkal a szeptember 6-i dán szezonrajt előtt távozik a Győri Audi ETO KC-val egy Bajnokok Ligája-csoportban szereplő dán FC Midtjylland vezetőedzője, Helle Thomsen, miután nem értett egyet a klubvezetőség stratégiai elképzeléseivel. A csapattal három bajnoki címet, egy KEK-et és egy EHF-kupát nyerő szakembert eddigi segítője, Kristian Kristensen váltja.
aug. 31
15:35
US Open: „A szádba rakom a golyóimat” – Tomic egy nézőnek (She)
A US Open férfi küzdelmeinek első fordulójának egyik legnagyobb meglepetését az ausztrál Bernard Tomic veresége jelentette. A világranglista 19. helyezettje négy szettben kapott ki 6:4, 6:3, 4:6, 7:6-ra a bosnyák Dzumhurtól. Nemcsak a formája, hanem az idegei sem voltak rendben Tomicnak.
aug. 31
15:51
Bundesliga: a Darmstadt felbontotta Garics szerződését (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő SV Darmstadt 98 hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést bontott Garics Györggyel.
aug. 31
15:53
Man. City: távozott a francia középpályás, Sevillában folytatja (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester City a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Samir Nasrit erre a szezonra kölcsönadta az Európa-liga-győztes Sevillának.
aug. 31
16:27
NB II: a ZTE az MTK-ból igazolt szélső középpályást (She)
A Zalaegerszeg NB II-es labdarúgócsapata egy évre kölcsönvette Jakab Dávidot az MTK-tól.
aug. 31
16:45
Paks: Bajner Bálint távozott, Olaszországba szerződött! (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks támadója, Bajner Bálint az olasz harmadosztályú Modenához szerződött – jelentette be az itáliai klub a hivatalos honlapján.
aug. 31
16:47
UEFA: a korrupció és a dopping ellen harcolna az elnökjelölt (She)
A korrupció, a doppingolás és a bundázás visszaszorítását nevezte legfőbb céljának a szlovén Aleksandar Ceferin, aki versenybe száll az elnöki posztért az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szeptemberi tisztújító kongresszusán.
aug. 31
16:57
US Open: Nagyon nem érte meg meglepetésekre fogadni az első körben (Agroinform)
Rendkívül kevés alkalommal nyert az underdog az első forduló 128 mérkőzése alatt.
aug. 31
17:03
DVSC: két játékos Kaposvárra szerződött – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC hivatalos oldalán jelentette be, hogy Ludánszki Bence és Kertész Tamás a Kaposvári Rákóczinál folytatja pályafutását.
aug. 31
17:05
Jégkorong: az Ocskay-emléktornával kezdődik a szezon Fehérváron (She)
Négy jégkorongcsapat küzd meg a győzelemért a hétvégén nyolcadszor sorra kerülő Ifj. Ocskay Gábor Emléktornán, melyen a lengyel Comarch Cracovia, az osztrák Moser Medical Graz 99ers, a MAC Budapest és aFehérvár AV19 lép pályára.
aug. 31
17:07
Bundesliga: Gulácsi klubja görög válogatott védőt igazolt (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő RB Leipzignél folytatja pályafutását Kirjakosz Papadopulosz, a Bayer Leverkusen védője.
aug. 31
17:09
NOB: reformjavaslatok a dopping visszaszorítására (She)
Tizenhét nemzeti doppingellenes szövetség szerdai koppenhágai találkozóján javaslatokat fogalmazott meg a tiltott szerek használatának visszaszorítására.
aug. 31
17:21
Honvéd: Újpest? Nem! Zsótér Kispestre igazolt! – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédhoz szerződött Zsótér Donát, a belga Sint-Truiden játékosa.
aug. 31
17:39
Kép: a holland válogatott óriási trollkodással jelentette be új csapatát (She)
Adam Maher, a PSV labdarúgója a török bajnokságban szereplő Osmanlisporhoz szerződött kölcsönbe. Eddig minden érthető. A helyzetet bonyolítja, hogy sokáig úgy nézett ki, a holland válogatott középpályás az ország topklubjához, a Fenerbahcéhoz szerződik. Maher azonban egy pimasz képpel jelezte a fővárosiaknak, hogy másra esett a választása.
aug. 31
17:51
Átigazolás: A Videoton nem tud leállni, újabb erősítések a csapatnál (Agroinform)
Szerb felnőtt és horvát utánpótlásválogatott játékossal erősítette tovább keretét a Videoton gárdája.
aug. 31
17:57
NB I: elkészült az őszi szezon teljes menetrendje (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség csütörtökön elkészítette az NB I őszi szezonjának teljes menetrendjét, így hivatalossá vált a csapatok programja a 8.-19. fordulóig. Ezzel egy időben az MLSZ a televíziós közvetítések rendjét is közreadta, mely szerint fordulónként továbbra is két bajnokit tűz a műsorára az M4 Sport. Az őszi idény december 10-én zárul a 19. kör mérkőzéseivel. A szezon első FTC–Újpest…
aug. 31
17:59
Női kézi: a Vác négy góllal nyert a tartalékos Győr ellen (She)
A Vác női kézilabdacsapata felkészülési mérkőzésen 31–27-re legyőzte az NB I címvédőjét, a Győri Audi ETO KC-t.
aug. 31
18:01
Úszás: Hosszú Katinka három aranynál tart a szerdai versenynapon (She)
Hosszú Katinka aranyérmet nyert a rövidpályás úszó világkupa-sorozat berlini versenyének második napján 100 méter háton, 400 méter gyorson és 100 méter vegyesen. Háromszoros olimpiai bajnokunk a harmadik, míg Jakabos Zsuzsanna negyedik lett 100 méter gyorson.
aug. 31
18:16
Stoke: erős nap, Bony után a holland védő is aláírt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Stoke City Wilfried Bony után Bruno Martins Indit, a Porto védőjét is megszerezte.
aug. 31
18:33
Videó: már örült, de névrokona kora reggel tönkretette a napját (She)
Rendkívül kínos véget ért az országúti kerékpározó Jamie Wilkins számára a Via Roma Twilight Criterium elnevezésű éjszakai versenyen. A hajnali befutónál Wilkins már előre örült a győzelmének, de azt nem vette észre, hogy közben megelőzték, így a második helyen végzett.
aug. 31
18:35
Chelsea: Conte a Fiorentina védőjével erősített – hivatalos (She)
Az olasz Fiorentina után a Premier League-ben szereplő Chelsea is megerősítette az átigazolás tényét, így biztossá vált, hogy a londoni „kékeknél” folytatja pályafutását Marcos Alonso.
aug. 31
18:51
Man. City: újabb játékost adtak kölcsön, ezúttal Valenciába (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Valencia hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette Eliaquim Mangalát a Manchester Citytől. A hírt az angol klub is megerősítette.
aug. 31
18:53
NB III: öt perc alatt elfogyott az 1000 jegy a Pécs–Fradira (She)
A Nemzeti Sport információi szerint öt perc alatt elfogyott az 1000, vendégcsapat számára fenntartott jegy a Pécs–Ferencváros (szeptember 11., 17.30) NB III-as bajnokira.
aug. 31
19:03
Átigazolás: Sokszoros magyar válogatott is Debrecenbe szerződik (Agroinform)
Úgy tűnik, teljes a megújulás a Cívisvárosban, Tőzsér Dániel is hazatért egykori nevelőegyesületéhez.
aug. 31
19:09
DVSC: Tőzsér Dániel hazaigazolt – hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online információi, Tőzsér Dániel hazaigazolt, a DVSC-ben folytatja pályafutását. A 31 éves középpályás hároméves szerződést kötött a Lokival.
aug. 31
19:11
Vuelta: Froome szakaszt nyert, de Quintana tartja előnyét (She)
A Tour de France-győztes Chris Froome nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny szerdai, 11. szakaszát, összetettben viszont továbbra is a kolumbiai Nairo Quintana vezet.
aug. 31
19:27
Juventus: visszatért a „zebrákhoz” a Chelsea szélsője (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus hivatalos honlapján jelentette be, hogy szezononként öt millió euróért 2019-ig kölcsönvette a Chelsea játékosát, Juan Cuadradót, ám a kolumbiai játékost a kölcsön ideje alatt, vagy annak lejárta után végleg megvásárolhatja a Chelsea-től.
aug. 31
20:21
Chelsea: David Luiz visszatért a „kékekhez” – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea hivatalos honlapján bejelentette, hogy megegyezett a Paris Saint-Germainnel korábbi játékosuk, David Luiz visszavásárlásáról. A londoni klub később azt is közölte, a játékossal is minden megállapodott, valamint Luiz az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon is átment, így a 29 éves védő három évre aláírt a „kékekhez”.
aug. 31
20:23
Férfi kosár Eb-sel.: Hanga-parádé és remek siker a britek ellen (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott remek játékkal legyőzte a brit csapatot szerdán a hatmeccses Európa-bajnoki selejtezősorozat kecskeméti nyitómérkőzésén.
aug. 31
21:16
US Open: Djokovics játék nélkül ment tovább; Raonic kiesett (She)
A címvédő Novak Djokovics játék nélkül jutott a harmadik fordulóba az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon, de Rafael Nadal sem időzött sokat a pályán. A nőknél kiesett a 3. kiemelt Garbine Muguruza, a férfiaknál pedig az idei wimbledoni döntős Milos Raonic.
aug. 31
21:18
Röplabda: szettlabdája is volt juniorjainknak az oroszok ellen (She)
Szerdán az eddig száz százalékos Oroszország volt a mieink ellenfele a szlovák–magyar közös rendezésű női junior Európa-bajnokságon, Győrben. A papírformának fittyet hányva, a mieinknek az első játszmában még szettlabdája is volt, végül azonban az orosz csapat azt és a mérkőzést is megnyerte.
aug. 31
21:33
Felkészülés: a Mezőkövesd hatot vágott a Hatvannak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd 6–0-ra legyőzte a harmadosztályú Hatvant a két csapat felkészülési mérkőzésén – tudósít a mezokovesdzsory.hu.
aug. 31
21:35
Liverpool: Sturridge-ot felajánlották egy londoni nagycsapatnak – sajtóhír (She)
A goal.com értesülései szerint a Liverpool játékosának, Daniel Sturridge-nak a képviselői felajánlották ügyfelüket az Arsenalnak.
aug. 31
21:37
Videó: a Fradi új igazolása látványos góllal kezdett (She)
Edzésen is bemutatkozott a Ferencváros labdarúgócsapatának új szerzeménye, Rju Szung Vu. A dél-koreai támadó középpályás egy remek mozdulattal szerzett gólt az egymás közötti játék során. A fradi.hu videója.
aug. 31
21:51
Felkészülés: Mhitarjan megsérült a válogatottban – videó (She)
A cseh labdarúgó-válogatott Ladislav Krejci, Vaclav Kadlec és Jan Kopic góljával 3–0-ra nyert Örményország ellen a két együttes szerdai felkészülési mérkőzésén. Az örmények sztárját, – a Manchester United nyári szerzeményét – Henrih Mhitarjant egy sérülés miatt a találkozó 38. percében le kellett cserélni.
aug. 31
21:53
Kép: Pogba előre jelezte, most meg is csináltatta az új haját (She)
Paul Pogbától, a Manchester United labdarúgójától már megszokhattuk, hogy nagyon szereti saját ízlése szerint alakítani a haját. A francia válogatott középpályás most az Instagram-oldalán közzétett videóban mutatta be vadonatúj, az egyik oldalon egy korallsiklót, míg a másikon egyedi mintákat ábrázoló frizuráját.
aug. 31
22:09
FIFA: Infantino 420 millió forintnyi fizetést kap, de itt nincs vége (She)
Másfél millió svájci frank (mintegy 420 millió forint) lesz a FIFA elnökének idei, éves fizetése – közölte szerdán a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség.
aug. 31
22:27
Gyirmót: kölcsönbe érkezik a Vasas csatára – hivatalos (She)
Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport Online információja, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján jelentette be, hogy mindenben megegyezett a Gyirmót FC Győrrel, így az angyalföldi együttes csatára, Novák Csanád egy évig kölcsönben a győri alakulatot erősíti.
aug. 31
22:29
Liverpool: sikerült végre elpasszolniuk Balotellit (She)
A Nice hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Mario Balotellit, a Liverpool csatárát.
aug. 31
22:31
Vízilabda: legyőztük Japánt, a görögökkel játszunk az ifi-vb negyeddöntőjében (She)
A magyar ifi fiú vízilabda-válogatott 15–11-re legyőzte Japánt a korosztályos világbajnokság nyolc közé jutásért zajló mérkőzésén. A mieink Görögországgal mérkőznek meg csütörtökön a legjobb négy közé kerülésért.
aug. 31
22:33
Videó: megható – a szurkoló berohant a pályára egy Schweini-szelfiért (She)
Mint arról beszámoltunk, Bastian Schweinsteiger a finnek elleni felkészülési mérkőzésen szerepelt a utoljára a német labdarúgó-válogatottban. Mielőtt a nationalelfben 121 alkalommal szereplő középpályást lecserélték volna, egy szurkoló szaladt be a pályára, hogy egy közös fotót készítsen a klasszis játékossal.
aug. 31
22:45
Videó: Schweinsteigernél eltört a mécses, sírva búcsúzott (She)
Bastian Schweinstegier a finnek elleni felkészülési mérkőzésen szerepelt utoljára a német labdarúgó-válogatottban. A nationalelfben 121 alkalommal szereplő középpályás könnyek között köszönt el a közönségtől és a nemzeti csapattól.
aug. 31
23:03
PL: a Sporting klasszisa a Leicesternél folytatja pályafutását (She)
A Premier League-ben szereplő Leicester City hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a portugál Sporting CP támadóját, Iszlam Szlimanit.
aug. 31
23:05
Videoton: Fiola Attila érkezett a PAFC-tól – hivatalos (She)
A Puskás Akadémia és a Videoton megállapodott egymással – a magyar válogatott védő a fehérvári csapatban folytatja pályafutását. Nem született meglepetés: ma már korábban beszámoltunk arról, hogy megtörténik a klubváltás.
aug. 31
23:07
Felkészülés: győzelemmel búcsúztatták Schweinsteigert a németek (She)
A német labdarúgó-válogatott Max Meyer és Mesut Özil góljával 2–0-ra legyőzte Finnországot a két csapat felkészülési mérkőzésén, mely egyben – és elsősorban – Bastian Schweinsteiger búcsúmeccse is volt a Nationalelftől.
aug. 31
23:09
NB II: két fiatal Kisvárdán; a gyirmóti támadó nem jön (She)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint az NB I-es Gyirmót csatára, Simon Attila a korábbi információkkal ellentétben mégsem igazol a másodosztályú Kisvárda labdarúgócsapatához, mivel nem született meg a megegyezés a felek között. A szabolcsiak ellenben két fiatal játékossal erősítették meg keretüket.
aug. 31
23:11
Legia: nagyon úgy tűnik, hogy eldőlt Nikolics jövője! (She)
A Legia Warszawa magyar válogatott támadója, Nikolics Nemanja harminc perccel az átigazolási időszak vége előtt a Facebook-oldalán tulajdonképpen megerősítette, hogy nem igazol el.
aug. 31
23:19
MTK: Hegedüs Lajos Gyirmótra szerződhet (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK kapusa, Hegedüs Lajos Gyirmóton folytathatja pályafutását.
aug. 31
23:36
FTC: Nagy egyelőre nem vált klubot, ragaszkodnak hozzá (She)
Lengyel sajtóhírek szerint Nagy Dominik átigazolási ügyében nem zárulnak le a tárgyalások Ferencváros és a Legia Warszawa között a nyári átigazolási időszak véghajrájában, így a 21 éves játékos marad a magyar élvonalban. Ennek ellenére a varsói alakulatnál nem tesznek le a középpályás szerződtetéséről, aki így legközelebb a télen csatlakozhat a lengyel címvédőhöz.
aug. 31
23:54
Vasas: alig több mint fél év után távozik a légiós (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a klub görög légiósával, Iliasz Ignatidisszel. A 19 éves csatár februárban igazolt az angyalföldi klubhoz, ám alig több mint fél év után édesanyja súlyos betegsége miatt kérte szerződése felbontását.

Keresés