2016. augusztus 8. hétfő

aug. 8
18:06
Rio 2016: Ungvári Miklós is a vigaszágon folytathatja (She)
Karakas Hedvig után Ungvári Miklósnak sem sikerült négy közé jutnia a riói olimpia cselgáncsversenyében.
aug. 8
18:08
PL: a hétvégén az új csatornán lesznek a meccsek; ők kommentálnak (She)
Már most hétvégén a TV2 Csoport új csatornáján, a Spíler TV-n lesznek láthatóak az angol  élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rajtoló idényének meccsei. A találkozókat Hethéssy Zoltán és Somos Ákos közvetíti kommentátorként.
aug. 8
18:10
Más ez az iksz, mint a szerbek ellen: a pólósok nem tudták legyőzni Ausztráliát (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott második olimpiai csoportmérkőzésén 9–9-es döntetlenre végzett Ausztráliával, így két meccs után két iksszel áll.
aug. 8
18:12
Rio 2016: Harcsa Zoltán győzött, és bejutott a 16 közé (She)
Harcsa Zoltán megosztott pontozásos győzelmet aratott a türkmén Arslanbek Achilov ellen az olimpiai ökölvívótorna 75 kg-os súlycsoportjában, és bejutott a legjobb 16 közé.
aug. 8
18:14
Kenderesi az első, Cseh a 2. idővel elődöntős 200 pillangón (She)
A riói olimpia úszóprogramjának harmadik napjának délutáni szakaszában három számban rendeztek előfutamokat. A 19 éves Kenderesi Tamás saját futamában lehajrázta a 19-szeres olimpiai bajnok Michael Phelpst, és a legjobb idővel jutott tovább 200 pillangón. Ugyanebben a számban Cseh a második idővel kvalifikálta magát a legjobb tizenhat közé. Hosszú Katinka olimpiai csúcsot úszva jutott tovább 200…
aug. 8
18:42
Rio 2016: Verrasztó és Késely sem jutott tovább 200 gyorson (She)
Verrasztó Evelyn és Késely Ajna sem fért be a legjobb tizenhat közé a 200 méteres gyorsúszásban a riói olimpián. Előbbi a 28., utóbbi pedig a 25. helyen zárt összesítésben.
aug. 8
18:44
Rio 2016: nem az út miatt törtek el a kerékpárosok csontjai? (She)
A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) szerint nem a kijelölt útvonal volt az oka a riói olimpia országúti kerékpárversenyein történt baleseteknek.
aug. 8
18:51
Riói olimpia: Neymar odaszúrt a válogatottnak, elárulta mi a gond (Agroinform)
A brazil focicsapat sztárja kritizálta az edzői stábot, mondván a válogatottnak nincsen állóképessége.
aug. 8
18:57
Rio 2016: Kenderesi megverte Phelpst, Cseh a 2. idővel jutott tovább (She)
Kenderesi Tamás többek között Michael Phelpst megelőzve az első helyen zárta a 200 méteres pillangóúszás 3. előfutamát a riói olimpián. A fiatal úszóhoz hasonlóan Cseh László is megnyerte a saját előfutamát. Összesítésben Kenderesi a legjobb, Cseh pedig a második legjobb idővel jutott az elődöntőbe.
aug. 8
19:27
Protipp: Beragadtunk az olimpiai rajtnál (Agroinform)
Tippmestereink nem kezdték jól a riói tornát, de sok van még a viadalból, nem adjuk fel.
aug. 8
19:33
Rio 2016: Hosszú olimpiai csúccsal, Jakabos 9.-ként jutott tovább (She)
Hosszú Katinka a futamát megnyerve, összesítésben a legjobb idővel, új olimpiai rekordot úszva jutott be az elődöntőbe a 200 méteres vegyes úszásban a riói olimpián. A szám másik magyar résztvevője, Jakabos Zsuzsanna futamában a 3. helyen ért célba, összesítésben a 9. helyen jutott tovább az elődöntőbe.
aug. 8
19:51
Rio 2016: Tegnapelőtt még örültünk az iksznek, ma már nem – Benedek (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott második olimpiai csoportmérkőzésén 9–9-es döntetlenre végzett Ausztráliával, így két meccs után két iksszel áll. A találkozót követően Varga Dénes válogatott vízilabdázó és Benedek Tibor szövetségi kapitány értékelt az M4 Sportnak.
aug. 8
20:09
Rio 2016: megkezdődtek a vitorlásversenyek, négy magyarral (She)
Megkezdődtek a vitorlásversenyek is a Rióban zajló nyári olimpián. Az első napon négy magyar versenyző volt érdekelt.
aug. 8
21:03
Futsal: indulhat az NB I-ben az FTC, négy játékost igazolt (She)
A Ferencváros futsalcsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség a zöld-fehér együttest – mint a legjobb nem feljutó csapatot – kérte fel az NB I-től visszalépő Vasas pótlására. Ennek köszönhetően a Ferencváros öt év után tér vissza a magyar élvonalba a 2016–2017-es idényben.
aug. 8
21:21
Tenisz: a korábbi bombaszervás lett Berdych edzője (She)
A korábbi wimbledoni bajnok horvát Goran Ivaniseviccsel készül a jövőben a férfi tenisz-világranglistán nyolcadik cseh Tomás Berdych.
aug. 8
21:23
Rio 2016: Pellielo harmadszor is ezüstérmes trapban (She)
Véget ért a férfi traplövők versenyszámának döntője a riói olimpián. Az aranyérmet a horvát Josip Glasnovic szerezte meg az olasz Giovanni Pellielo előtt, míg a bronzpárharcot a brit Edward Ling nyerte meg, 13:9 arányban bizonyulva jobbnak a cseh David Kosteleckynél.
aug. 8
21:57
Motokrossz: a technikai hiba a magyar vezetésébe került (She)
Elszenvedte első peches versenyét a szezonban Szvoboda Bence, a cseh motokrossz-bajnokságban vitézkedő 24 éves magyar motoros. Három forduló után két összetett győzelemmel vezette az MX2-es kategória pontvadászatát. Kaplicében az összetört hátsó kerék 21 pontos hátrányba taszította francia ellenfelével szemben.
aug. 8
21:59
Rio 2016: Wozniackival trollkodta a bokszoló Rory McIlroyt – fotó (She)
Máris megvan a riói olimpia legkellemetlenebb üzenetváltása? Könnyen lehet!
aug. 8
22:15
Rio 2016: Karakas legyőzőjéé az első brazil arany (She)
A brazil Rafaela Silva megszerezte a házigazdák első aranyérmét a riói olimpián. A 24 éves sportoló a mongol Szumijaa Dordzsszürent győzte le vazaarival az 57 kg-os női cselgáncsozók döntőjében.
aug. 8
22:33
Rio 2016: újabb kínai aranyérem a műugróknál (She)
A kínai Csen Ai-szen és Lin Jüe nyerte meg a férfiak szinkron toronyugrásának aranyérmét a riói olimpián. Az ezüstérmet az amerikaiak, a bronzot a britek vihetik haza.
aug. 8
22:35
Rio 2016: Ungvári vereséget szenvedett, nem nyert érmet (She)
Ungvári Miklós ipponnal gyors vereséget szenvedett a sikeres karfeszítést alkalmazó belga Dirk Van Tichelttől a cselgáncsozók 73 kilogrammos súlycsoportjának bronzmérkőzésén hétfő este, így az ötödik helyen zárta a riói olimpiát.
aug. 8
22:37
Rio 2016: korán búcsúzott a világcsúcstartó a férfi íjászoknál (She)
Már a második fordulóban búcsúzott a férfi íjászok egyéni versenyében a riói olimpián a világbajnok Kim Vu Dzsin, aki világcsúcsot lőtt a pénteki rangsorolóban.
aug. 8
22:39
Rio 2016: elképesztő ázsiai dominancia súlyemelésben – 12/12 (She)
Kettős thaiföldi siker született a női 58 kg-os súlyemelésben a riói olimpián: az aranyérmet Sukanya Srisurat szerezte meg, mögötte pedig honfitársa, Pimsiri Sirikaew végzett. Az ázsiai dominanciát erősítve a tajvani Kuo Hszeng-csun zárt a harmadik helyen.
aug. 8
23:24
Rio 2016: zavaróak a brazil szurkolók agresszív megnyilvánulásai (She)
A sportolók és a külföldi nézők számára rendkívül zavaróak a brazil szurkolók agresszív megnyilvánulásai a Rio de Janeiró-i olimpián.
aug. 8
23:36
Riói olimpia: A Tippmixpro nem reagált Kenderesi egyéni csúcsára, nagy hiba?! (Agroinform)
200 pillangón nem csak Cseh Lacira, hanem Kenderesi Tamásra is érdemes odafigyelni, aki délután a legjobb időt úszta.
aug. 8
23:42
Rio 2016: a hollandok a világbajnoktól is pontot loptak (She)
A hétfő női nap volt a röplabdázók olimpiai küzdelmeiben. A B-csoportban újabb bravúrt ért el a szombaton a vb-ezüstérmes Kínát legyőző holland válogatott.
aug. 8
23:44
Rio 2016: brazil és argentin drukker esett egymásnak Del Potro meccsén – képek (She)
Egy brazil és egy argentin szurkoló összeverekedett egymással a Juan Martín del Potro–Joao Sousa teniszmérkőzésen a riói olimpián.
aug. 8
23:46
Rio 2016: iszonyú fájdalmakat élt át a bringás az ütközés után – fotók (She)
Súlyos sérülésekkel szállították kórházba Melissa Hoskins ausztrál női pályakerékpárost, aki a riói olimpia hétfői edzésnapján hatalmasat bukott, amikor összeütközött a társaival.

Keresés