2017. január 27. péntek

jan. 27
15:15
Spanyol foci: Jól megjárta a Barca és az Atlético a sorsolással (Agroinform)
Nem lesz Atlético-Barcelona álomdöntő a spanyol Király Kupában, miután a két csapatot összesorsolták a négy között.
jan. 27
15:17
Aus. Open: döbbentes győzelmi táncot lejtett a páros – videó (She)
Mint megírtuk, a női párosban a Babos Tímeáékat a nyolcaddöntőben búcsúztató Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safárová duó lett a bajnok az Australian Openen, miután három szettben legyőzte az Andrea Hlavácková, Peng Su-aj párost. A két lány a kupa átvétele után igen mulatságos tánccal ünnepelte címét.
jan. 27
15:19
Serie A: Weisz Árpádra emlékeztek Bolognában (She)
Ma van a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapja, ebből az alkalomból Weisz Árpádra emlékeztek Bolognában, és megkoszorúzták a korábbi kiváló edző 2009-ben felavatott emléktábláját – írta az mlsz.hu.
jan. 27
15:33
Aus. Open: elképesztő győzelmi táncot lejtett a páros – videó (She)
Mint megírtuk, a női párosban a Babos Tímeáékat a nyolcaddöntőben búcsúztató Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safárová duó lett a bajnok az Australian Openen, miután három szettben legyőzte az Andrea Hlavácková, Peng Su-aj párost. A két lány a kupa átvétele után igen mulatságos tánccal ünnepelte címét.
jan. 27
15:35
Felkészülés: kikapott, a harmadik helyért játszik a Haladás (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás 1–0-s vereséget szenvedett a horvát Lokomotiva Zagrebtől a medulini Arena-kupa harmadik fordulójában.
jan. 27
15:51
Felkészülés: az MTK 2–0-ra legyőzte a Senicát (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen az MTK 2–0-ra legyőzte a szlovákiai Senicát (Szenice) az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.
jan. 27
16:09
F1: nem sikerült megmenteni, csődbe ment a Manor-istálló (She)
Pénteken minden dolgozót hazaküldtek az F1-ben szereplő Manortól, ugyanis az istállót működtető cégnek nincs semmilyen pénzügyi forrása arra, hogy folytassa a munkát, és szinte biztossá vált, hogy 2017-től nem vesz részt a Formula–1 küzdelmeiben.
jan. 27
16:09
Australian Open: Testvérháború a trófeáért (Agroinform)
Serena Williams a 23., míg Venus Williams a 8. Grand Slam-címéért száll harcba szombaton, az Australian Open döntőjében.
jan. 27
16:11
Alpesi vk: Lindsey Vonn megint bukott, ráesett a sérült karjára (She)
Bukott, és a közelmúltban sérült karjára esett Lindsey Vonn, az amerikaiak alpesi síző sztárja, de ezzel együtt indul szombaton az olaszországi Cortina d'Ampezzóban sorra kerülő lesikló világkupaversenyen.
jan. 27
16:13
NFL: „hős” lett a Pats–Steelers előtt tűzriadót okozó férfiból (She)
Az egyik bostoni étterem tulajdonosának olyannyira tetszett, hogy a New England Patriots Pittsburgh Steelers elleni NFL-főcsoportdöntője előtti éjszakán egy férfi bekapcsolta a tűzjelzőt a vendégek szállodájában – ezzel megzavarva a pittsburghi játékosokat –, hogy egészen érdekes akcióval állt elő.
jan. 27
16:42
NB I: szerződtette Tankocskát és meccset nyert a Gyirmót (She)
Volodimir Tancsik személyében ukrán csatárt szerződtetett a Gyirmót – adta hírül pénteken hivatalos honlapján az NB I-es labdarúgócsapat. A gyirmótiak felkészülési mérkőzést is vívtak pénteken, 2–1-re győztek az NB III-as Kaposvár vendégeként.
jan. 27
16:45
La Liga: Kombit, undert és overt is ajánlunk hétvégére - tippek a spanyol fordulóra (Agroinform)
Nehéz meccs előtt áll az Atlético, ugyanakkor a Villarreal kiúszhat a mélytengeri árokból.
jan. 27
17:00
Videó: magyarral a soraiban ejtette ki a Salzburg a PSG-t (She)
A Red Bull Salzburg a 16 éves Szoboszlai Dominikkal a soraiban 3–2-re megverte a PSG-t az U17-es korosztálynak megrendezett katari Alkass nemzetközi torna elődöntőjében. A magyar középpályás csapattársa, Aminu Mohammed két fantasztikus góllal alapozta meg a négy közé jutást.
jan. 27
17:02
Alpesi sí: Ganong meglepetés sikere lesiklásban (She)
Pénteken a németországi Garmischban férfi lesikló futamot rendeztek a világkupában. A győzelmet az amerikai Travis Ganong szerezte meg.
jan. 27
17:04
Barca: Arda és Ter Stegen üzent egymásnak – ebből mi sül ki? (She)
Az FC Barcelona hazai pályán 5–2-re legyőzte a Real Sociedadot a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján, ezzel kettős győzelemmel, 6–2-es összesítéssel bejutott az elődöntőbe. A katalánok negyedik gólját Arda Turan szerezte, amit Marc-André ter Stegen nem hagyott szó nélkül…
jan. 27
17:16
Műkorcsolya Eb: a magyar aranyérmes tanítványa 27. lett (She)
A négyszeres győztes spanyol Javier Fernández vezet a férfiak pénteki rövid programja után az ostravai műkorcsolya Európa-bajnokságon, amelyen Borovoj Alexander 27. lett.
jan. 27
17:33
NB II: újabb klub vetett szemet a DVTK-tól távozó játékosra (She)
Két magyar próbajátékossal érkezett meg ciprusi edzőtáborába a labdarúgó NB II tavaszi rajtjára készülő Sopron – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
jan. 27
17:36
Női kézilabda: A középdöntőben folytatja a Győr és a Fradi (Agroinform)
Szombaton mindkét magyar csapatunk pályára lép a női kézilabda Bajnokok Ligájában.
jan. 27
17:51
Bundesliga 2.: Stieber nélkül debütál a Lautern új edzője (She)
Stieber Zoltán nélkül játssza első 2017-es tétmérkőzéseit a Bundesliga 2. 13. helyén álló Kaisterslautern. A magyar középpályás betegség miatt nem léphet pályára hétfőn a Hannover elleni bajnokin és jövő pénteken a Würzburger Kickers ellen.
jan. 27
18:09
Felkészülés: lengyel élvonalbeli csapatot győzött le a DVTK (She)
A DVTK 2–1-re legyőzte a lengyel élvonalbeli Ruch Chorzów legénységét a két labdarúgócsapat péntek délutáni felkészülési mérkőzésén Spanyolországban.
jan. 27
18:45
NS Hosszabbítás: indián nyár – Bozsik Péter (She)
A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás-mellékletből ajánljuk.
jan. 27
18:48
Bundesliga: Megszakadhat Szalaiék elképesztő sorozata (Agroinform)
A 18. fordulót rendezik a német Bundesligában a hétvégén, a listavezető Bayern München Brémába látogat.
jan. 27
19:03
Játékossors: a próbázó Filkor nem játszott a Vancouverben (She)
Csütörtökön beszámoltunk róla, hogy Filkor Attila próbajátékosként csatlakozott az MLS-ben szereplő Vancouver Whitecaps labdarúgócsapatához. A magyar focista a kanadaiak első felkészülési mérkőzésén nem kapott lehetőséget.
jan. 27
19:05
Liverpool: „Emberi dolog, hogy olykor kihagy helyzeteket” (She)
Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának német vezetőedzője biztos abban, hogy válogatott támadója, Daniel Sturridge hamarosan ismét csúcsformában fog futballozni.
jan. 27
19:36
Arsenal: Wenger négy meccset kapott, köztük a Chelsea ellenit (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága négy mérkőzésről eltiltotta Arsene Wengert, az Arsenal menedzserét.
jan. 27
19:38
Bundagyanú: álbírók és csalás Gyurcsóék meccsén?! – videó (She)
A lengyel és a román sportsajtó is gyanúsnak találja a napokban lejátszott Pogon Szczecin–Astra Giurgiu (3–1) felkészülési mérkőzés játékvezetői csapatának tevékenységét. A tudósítások azt sugallják, hogy a bírók megpróbálták manipulálni a lengyel és a román csapat ciprusi mérkőzésének alakulását – sőt nem is csak e meccsét.
jan. 27
19:42
Afrika Kupa: Izgalmas negyeddöntők várnak ránk hétvégén (Agroinform)
Négy olyan párosításhoz van szerencsénk, ahol nehéz lenne igazi esélyest kikiáltani, így izgalmakban aligha lesz hiány.
jan. 27
19:54
Női kézi NB I: a Békéscsaba pontot mentett Kisvárdán (She)
A Kisvárda hazai pályán 22–22-es döntetlent játszott a Békéscsabával a K&H női kézilabdaliga 12. fordulójában.
jan. 27
19:56
Vívó-vk: bronzérmes lett a párbajtőröző Koch Máté (She)
Koch Máté nagyszerű vívással a harmadik helyen végzett a párbajtőrözők németországi világkupaversenyén, Heidenheimben.
jan. 27
20:12
F1: nincs vesztenivalójuk, megmutatták a 2017-es autót (She)
Miután ma bejelentették az F1-es Manor-istálló felszámolását, a brit csapat dolgozóinak nem volt vesztenivalójuk, megmutatták, hogy néz ki a 2017-es MRT07 50 százalékos méretben.
jan. 27
20:14
Női kézi BL: óriási esélyt szalasztott el a Larvik (She)
A Larvik 26–26-os döntetlent ért el a címvédő CSM Bucuresti otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első mérkőzésén, a 2. csoportban, ám ezzel az eredménnyel inkább a hazaiak lehetnek elégedettek.
jan. 27
20:30
Szavazás: egyetért csapataink külföldi edzőtáborozásával? (She)
Focicsapataink mind meleg égövi edzőtáborba vonultak, lassan a másodosztályban is ciki itthon maradni – de feltétlenül szükséges ez?
jan. 27
20:48
Inter: „Megpróbálom idecsábítani Cristiano Ronaldót!” (She)
Joao Mário, az Internazionale portugál futballistája elismerte, egy ideje már próbálja Milánóba csábítani a Real Madrid klasszisát, Cristiano Ronaldót. Igaz, egyelőre nem járt sikerrel.
jan. 27
20:50
Légiósok: értjük Megyeri dühét, ezt akár védhette volna – videó (She)
Megyeri Balázs csapata, a Greuther Fürth 2–1-re kikapott az 1860 München vendégeként a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának pénteki játéknapján, a tavaszi idény rajtján.
jan. 27
21:24
Videoton: Az ilyen leckéből lehet tanulni – Henning Berg (She)
A Videoton pénteken két felkészülési mérkőzést is játszott Marbellában. Előbb az osztrák Admira Wackerrel csapott össze (0–1), majd a román Dinamo Bucurestivel találkozott (0–0). Henning Berg vezetőedző annak ellenére derűlátóan nértékelt Borsi Gergelynek, a Nemzeti Sport helyszíni tudósítójának, hogy nem szerzett gólt csapata.
jan. 27
21:42
Lengyelország: Megnyerte! Gyurcsóé az év legszebb gólja! (She)
Gyurcsó Ádám megnyerte a szavazást, amely arról volt hivatva dönteni, melyik volt a lengyel labdarúgó-bajnokság legszebb gólja 2016-ban.
jan. 27
21:44
Férfi kosár: Barca-verés Hanga-vezérlettel az Euroligában (She)
Hanga Ádám vezérszerepet vállalt a Baskonia Vitória Barcelona otthonában aratott 93–79-es győzelmének a férfi kosárlabda Euroligában.
jan. 27
22:00
Dopping: Bolt már visszaküldte az elvett olimpiai aranyát (She)
Usain Bolt már vissza is küldte a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB) a 4x100 méteren 2008-ban, Pekingben nyert aranyérmét, amelytől csapattársa, Nesta Carter pozitív doppingtesztje miatt fosztották meg a jamaicai váltót.
jan. 27
22:02
Férfi röplabda NB I: nagy csatában győzött a Szolnok (She)
A Szolnok hazai pályán, 0:2-ről fordítva verte a Kecskemétet a férfi röplabda NB I pénteki mérkőzésén.
jan. 27
22:04
NB II: távozik Cigándról a próbajátékos; mások sorsa is eldőlhet (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Cigándon tesztelt Maka Alex nem felelt meg a próbajátékon, így távozik a klubtól – írta a boon.hu.
jan. 27
22:06
Gyász: elhunyt az ember, akitől az alapokat tanulta Messi (She)
65 éves korában elhunyt Ernesto Vecchio, az ötszörös Aranylabdás Lionel Messi első futballedzőinek egyike.
jan. 27
22:15
Darts: az idén decemberi lesz Taylor utolsó vb-je (She)
Phil Taylor, minden idők legjobb dartsjátékosa bejelentette, hogy az idei lesz az utolsó éve profi pályafutása során.
jan. 27
22:51
Bundesliga: a Huszti nélküli Frankfurt simán verte a Schalkét (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 18. fordulójának nyitómérkőzésén a sérülésektől tizedelt Eintracht Frankfurt 1–0-ra megverte a nagyon gyenge napot kifogó Schalkét, ezzel feljött a tabella 3. helyére.
jan. 27
22:53
Légiósok: kétszer köszönt be az örökifjú magyar labdarúgó (She)
Kovács Péter két góllal járult hozzá, hogy csapata, a norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Sandefjord 5–3-ra legyőzze a harmadik ligás Notoddent a két klub pénteki felkészülési mérkőzésén.
jan. 27
22:55
Férfi kézi-vb: döntőbe jutottak a szabadkártyás norvégok (She)
A norvég válogatott drámai, hosszabbítást hozó mérkőzésen 28–25-re legyőzte a horvátokat, ezzel bejutott a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokság vasárnapi döntőjébe, amelyben a házigazda csapat lesz az ellenfele.
jan. 27
22:57
La Liga: hiába vezetett, nem tudott győzni a sereghajtó (She)
Hiába szerzett vezetést a sereghajtó Osasuna a Málaga ellen a 76. percben, nem tudta megszerezni a győzelmet a spanyol La Liga hét végi fordulójának nyitó mérkőzésén.
jan. 27
23:09
FA-kupa: szenvedett a Leicester, de kicsikarta az újrajátszást (She)
Ajándék góllal vezetett a Leicester City, mégis meg kellett küzdenie legalább a mérkőzés újrajátszásáért a Derby County ellen az angol FA-kupa 4. fordulójában.
jan. 27
23:11
Ligue 1: óriási OM-győzelem Evra bemutatkozása alkalmából (She)
Az Olympique Marseille 5–1-re kiütötte a Montpellier-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 22. fordulójának péntek esti mérkőzésén.
jan. 27
23:45
Műkorcsolya Eb: Medvegyeva megvédte címét, Tóth Ivett nyolcadik (She)
A nyolcadik helyen végzett Tóth Ivett a műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon Ostravában, ahol az orosz Jevgenyina Medvegyeva megvédte címét.

Keresés