2018. október 14. vasárnap

okt. 14
0:03
Ifi olimpia: Szél Anna ezüstérmes a birkózók között (She)
Az 57 kilogrammos birkózó, Szél Anna ezüstérmes lett Argentínában. A döntőben nem tudott visszavágni a japán Ozaki Nonokának a világbajnoki fináléban elszenvedett vereségéért; ismét technikai tussal kapott ki.
okt. 14
0:03
Marcel Hirscher nem szeret második lenni (Síelők)
Immár szokásosnak mondható szezon előtti sajtótájékoztatóját csütörtökön rendezte meg az osztrák felszerelésgyártó, az Atomic. Természetesen ezúttal is a gyár központjában (Altenmark) gyűltek össze a márka legjobb síelői, köztük a két szupersztár Marcel Hirscher és Mikaela Shiffrin.
okt. 14
0:21
A felkészülés tétje – Pietsch Tibor jegyzete (She)
Ha szabad javasolni, felejtsük el a Nemzetek Ligáját. Három forduló elteltével a harmadik helyen áll a magyar válogatott, ennél is nagyobb baj,...
okt. 14
0:25
Nem tucatemberek – Ballai Attila publicisztikája (She)
Szeptember 19-én elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok, vívómester, a Nemzet Sportolója. Nem az ilyenkor bevett közhely, hogy betölth...
okt. 14
2:09
MLS: Stieberék nagyon fontos mérkőzést nyertek meg (She)
Stieber Zoltán csapata, a Keleti csoportban a rájátszásért harcoló D.C. United hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Nyugati csoportot vezető Dallast az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) magyar idő szerint vasárnap virradóra véget érő mérkőzésén.
okt. 14
7:21
MU: Ibrahimovic visszatérhet az Old Traffordra – sajtóhír (She)
Amerikai sajtóértesülések szerint könnyen elképzelhető, hogy a Los Angeles Galaxy támadója, Zlatan Ibrahimovic januárban visszatér korábbi klubjához, a Manchester Unitedhez.
okt. 14
7:39
Foci- és kézilabda-maraton jön - sport a tévében (Infostart)
Az ifjúsági olimpia és a magyar amerikaifutball-válogatott is látható lesz a tévében.
okt. 14
8:09
Nemzetek Ligája: Elvesztettük az önbizalmunkat – Löw (She)
A német labdarúgó-válogatottat irányító Joachim Löw szerint a nationalelf önbizalomhiányban szenved, s ez kihat a játékosok teljesítményére.
okt. 14
8:09
Kiderült az igazság: Zidane valójában ezért hagyta ott a Real Madridot (Ripost)
Florentino Pérez megszegte az ígéretét, a francia legenda pedig azonnal hátat fordított neki. Ha nincs Bale ollózós gólja, minden másképp alakulhatott volna.
okt. 14
8:21
A veszprémi ismerősök Kaproncán találkoznak (Azenpenzem)
A Győr, a Fradi és a Szeged győzelme valószínű, a Veszprémnek nehezebb dolga lesz, a Bajnokok Ligája címvédőjével játszik idegenben.
okt. 14
8:21
Hosszú Katinka is csobbanhat Csillaghegyen (BorsOnline)
Egykor az úszó­klasszis Gyarmati Andrea, továbbá édesanyja, Székely Éva és Gyurta Dániel is a csillaghegyi Árpád Forrásfürdőben tréningezett. Alighanem mindannyian csettintenének, ha látnák az új fedett versenymedencét, amelynek próbaüzemelése folyik. Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója kalauzolt bennünket az újjáv
okt. 14
8:57
Liverpool: Szalah megsérült, visszatért a klubjához (She)
Izomsérülés miatt visszatért Liverpoolba Mohamed Szalah, aki az egyiptomi válogatott eSwatini (Szváziföld) elleni hazai Afrikai Nemzetek Kupája-selejtezőjén hagyta el idő előtt a pályát.
okt. 14
8:57
Behozhatatlan előny: már biztosan Schumacheré a Forma-3-as bajnoki cím (Blikk)
Mielőtt Michael Schumacher hétszeres F1-világbajnok lett három egyéb címet is bezsebelt: 1988-ban a német Formula König bajnoka lett, 1990-ben a német Forma-3 bajnokságot nyerte meg, majd pedig még ugyanabban az évben a Makaói GP-n is diadalmaskodott. Úgy tűnik, a fia most a nyomdokaiba lép.
okt. 14
9:03
NHL: az amerikai sportok történetében még nem volt ilyen (She)
Sporttörténelmet írt a Chicago Blackhawks, amelynek sorozatban ötödik meccsén is hosszabbítás volt az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) a szezon kezdete óta. Az eddigi öt találkozóból hármat megnyert az együttes, vasárnap hajnalban épp a St. Louis Bluest gyűrte le 4–3-ra.
okt. 14
9:15
Bognár György nem vágyik az NB I-be - interjú (BorsOnline)
Mezeytől és Verebestől tanult a legtöbbet.
okt. 14
9:33
Orbán jelentősen alább adta a fociakadémiákról szóló vágyálmait (444.hu)
Lejjebb tette a lécet, hátha így megugorható. Tíz év múlva lehet csak számon kérni.
okt. 14
9:39
Válogatott: Orbán kapta a legjobb osztályzatot olvasóinktól (She)
A Görögország–Magyarország (1–0) Nemzetek Ligája-mérkőzés után arra kértük a Nemzeti Sport Online olvasóit, hogy értékeljék a válogatott játékosok teljesítményét. A legjobb osztályzatot a debütáló Willy Orbán érdemelte ki (7.2), rajta kívül senkinek sem jutott hetes fölötti átlag. A kezdőcsapat tagjai közül Szalai Ádám kapta a leggyengébb értékelés
okt. 14
9:39
Mikler: Jobban érzem magam, mint korábban, ezért is volt több a védésem (m4sport.hu)
A csapat és kapusa is egyre jobb formába lendül.
okt. 14
9:51
Magyar ezüsteső a második teqball-vb-n (Blikk)
Óriási izgalmakkal és mind egyéniben, mind párosban magyar ezüstéremmel zárult a második Teqball világbajnokság a franciaországi Reims városában. Párosban a Blázsovics-Bányik páros a montenegrói, egyéniben Sipos Árpád pedig a román csapattal vívott döntőben szerzett ezüstérmet.
okt. 14
9:51
Takács Tamara kivégezte a vaddisznót (BorsOnline)
Bevállalós Takács Tamara, a Vasas világ- és Európa-bajnok kajakosa. Korábban Dél-Afrikában úszkált cá­pák között, majd életé­ben először vadul zúgó szlovéniai folyón raftingolt hatodmagával. Ezek után nem meglepő, hogy lőfegyverrel is jól bánik. Ez akkor derült ki, amikor egy, az amúgy őt támogató győri biztonsági cég magyalosi lövészpályáján, 50
okt. 14
9:57
Az erényeink nem fedik el hibáinkat – Rossi nem megoldás mindenre (m4sport.hu)
A görögök ellen megmutatkozott, jó kezekben a válogatott, de ha kicsúszik az irányítás a kezünkből, baj van – méghozzá nagy.
okt. 14
10:03
Férfi kézi BL: A mostani produkcióm még nem volt top tízes – Mikler (She)
Egy hét leforgása alatt kétszer bizonyította be Mikler Roland, a Telekom Veszprém kapusa, hogy végsőkig kiélezett helyzetekben sem száll inába a bátorsága. Éppen ellenkezőleg: a breszti utolsó másodperces bravúr után szombat este Montpellier-ben is az ő elképesztően hidegvérű hárításai kellettek az idegenben kiharcolt BL-győzelemhez, előbb tehát a
okt. 14
10:15
Videó: a frászt hozta a labdaszedőre a német teniszező! (She)
Mint ismert, a sanghaji ATP-viadal elődöntőjében a német Alexander Zverev simán kikapott Novak Djokovicstól, így búcsúzott. Könnyen lehet, hogy jövőre javíthat, ám a lenti esetekből kiindulva az is megeshet, hogy egy ifjú labdaszedő jövőre már inkább kihagyja a tornát…
okt. 14
10:15
Világsztárral erősödhet tovább az év magyar csapata (Ripost)
Nagy ellenfélből csapattárs lesz. Már Magyarországon készül a válogatottunkba vágyó neves sportoló.
okt. 14
10:51
NBA: félelmetes Lakers – de melyik éra volt a legjobb? (She)
A 16-szoros NBA-bajnok Lakers erős lehet, de volt már masszívabb kerete is, leginkább a 80-as évek derekán.
okt. 14
11:09
Videó: kifütyülték Neymart, példásan reagált a brazil (She)
Megszokhattuk már, hogy nem mindenki van oda Brazília és a PSG csillagáért, Neymarért, s ezt nemrég a selecao Szaúd-Arábia elleni felkészülési mérkőzésén is láthattuk. A 26 éves futballista éppen egy szöglet elvégzéséhez indult, amikor a helyi szurkolótábor nagy erőkkel kifütyülte. Erre zseniálisan reagált: elkezdett tapsolni, ekkor pedig a rajongó
okt. 14
11:15
Birkózó-vb: szőnyegszéli szabályok III. rész (She)
Az október 20-án kezdődő budapesti birkózó-világbajnokság kapcsán négy részből álló szabálymagyarázó „segédanyagot” tárunk olvasóink elé, hogy tisztában legyenek ezen ősi küzdősport jelenlegi szabályaival a hazai rendezésű csúcstalálkozó előtt. Elvégre a nézőtéren és a tévéfotelben sem mindegy, hogy értjük-e, mi történik a szőnyegen.
okt. 14
11:15
Történelmi mélységben a német válogatott (m4sport.hu)
Az elmúlt egy évben csak három meccset tudtak megnyerni.
okt. 14
11:18
Lenyomják a világot, szenzációs magyar sikerek az ifi olimpián (Ripost)
Szombaton is halmozták az érmeket a magyar versenyzők a nyári ifjúsági olimpián, Buenos Airesben.
okt. 14
11:45
Kajak-kenu: Hesz Mihály 1968-as olimpiai aranyának titka (She)
A kajak-kenu legjobbjai hét számban versenyeztek az 1968-as olimpián, s a magyarok hatban érmet nyertek. Olimpiai bajnok lett Hesz Mihály (K–1 1000 m) és Tatai Tibor (C–1 1000 m), ezüstérmes Wichmann Tamás és Petrikovics Gyula (C–2 1000 m), Giczy Csaba és Tímár István (K–2 1000 m), Pfeffer Anna és Rozsnyói Katalin (K–2 500 m), bronzérmes Giczy Csa
okt. 14
12:21
NL: a himnuszt elrontották, a gibraltári örömünnepet nem (She)
Kínos pillanatokkal kezdődött az Örményország–Gibraltár (0–1) mérkőzés a Nemzetek Ligája szombati játéknapján.
okt. 14
12:21
Egy lépésre az álomtól, sorsdöntő meccs vár a focistáinkra (Ripost)
A magyar U19-es válogatott nem tudta legyőzni Koszovót, de Ausztria ellen kiharcolhatja az elitkörbe jutást.
okt. 14
12:21
Macedón játékosok is vihetik az NB I-et az Eb-re (m4sport.hu)
Eddig hibátlanok a csoportjukban, közel a csoportelsőség.
okt. 14
12:39
Triatlon: Bragmayer Zsanett 13. lett az amerikai vk-n (She)
Legjobb magyarként Bragmayer Zsanett a nőknél a 13. helyen végzett a triatlonosok amerikai világkupa-viadalán Sarasota-Bradentonban.
okt. 14
12:39
Bragmayer Zsanett 13. az amerikai triatlon vk-n (m4sport.hu)
A férfiaknál Tóth Tamás 30. helye lett a legjobb magyar eredmény.
okt. 14
12:45
Ökölvívás: „Több tiszteletet!” – reagált a kabalát kiütő bajnok (She)
Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Tyson Fury elleni mérkőzésre készülő nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Deontay Wilder eltörte egy kabala – pontosabban a benne tartózkodó ember – állkapcsát az ESPN egyik műsorában, mivel nem gondolta, hogy egy élő ember van benne… Nos, azóta a bokszoló tagadta, hogy ne tudott volna a benne lévő emberről, és úgy tűnik, a
okt. 14
12:57
Tenisz: Djokovics tornagyőzelmével már Nadal nyakán (She)
Novak Djokovics karrierje során negyedszer nyerte meg a sanghaji ATP 1000-es tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben két szettben (6:3, 6:4) legyőzte Borna Coricot.
okt. 14
13:09
Kifütyülték a sztárfocistát: Neymar így válaszolt a gyűlölködőknek (Blikk)
A brazil labdarúgó válogatott péntek este 2-0-ra legyőzte Szaúd-Arábiát a Rijádban tartott barátságos mérkőzésen.
okt. 14
13:09
Három magyar bronz a tokiói olimpiai kvalifikációs karateversenyen (ATV)
Tadissi Martial, Hárspataki Gábor és Molnár Dániel is a harmadik helyen végzett a Karate1 Premier League olimpiai kvalifikációs versenysorozat tokiói állomásán.
okt. 14
13:09
Két magyar ezüstérem a második teqball-világbajnokságon (m4sport.hu)
Egyéniben és párosban is sikerült a magyar éremszerzés
okt. 14
13:11
Három magyar szerzett bronzérmet a tokiói olimpiai kvalifikációs karateversenyen (m4sport.hu)
Mindhármuknak az elődöntő jelentette a végállomást.
okt. 14
13:15
Djokovic nyerte a sanghaji tenisztornát (m4sport.hu)
A fináléban magabiztosan verte a horvát Coricot.
okt. 14
13:21
Magyar eredmények a triatlon világkupán (Infostart)
Legjobb magyarként Bragmayer Zsanett a nőknél a 13. helyen végzett a triatlonosok amerikai világkupa viadalán Sarasota-Bradentonban.
okt. 14
13:45
Karate: három magyar bronz az olimpiai kvalifikációs versenyen (She)
Tadissi Martial, Hárspataki Gábor és Molnár Dániel is a harmadik helyen végzett a Karate1 Premier League olimpiai kvalifikációs versenysorozat tokiói állomásán.
okt. 14
13:51
Férfi kézi: Pastor motivációs beszédét Tony DAmato is megirigyelné (She)
Mint megírtuk, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában a magyar bajnok Mol-Pick Szeged hazai pályán 30–28-ra legyőzte a francia Nantes-ot. A szeptemberi összecsapásról most előkerült egy videó, melyen Juan Carlos Pastor, a magyar csapat vezetőedzője a találkozó után az öltözőben igen „ütős” motivációs beszédet tart a já
okt. 14
14:09
Német és svájci siker az Ironman-világbajnokságon (m4sport.hu)
Folytatódott a német hegemónia a férfiaknál.
okt. 14
14:21
Női kézi BL: Ferencváros–Kristiansand – élőben az NSO-n! (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjában az FTC-Rail Cargo Hungaria a bukaresti vereség után jó eséllyel veszi fel a küzdelmet a norvég Kristiansand ellen. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
okt. 14
14:27
Dühében kiteregette a szennyest! Maradona leégette Messit, ezt árulta el a világnak (Blikk)
Diego Maradona (57) kiosztotta Lionel Messit (31).
okt. 14
14:27
Hányat cserélne Rossi helyében? – Állítsa össze az észtek elleni csapatát! (m4sport.hu)
Ismét kíváncsiak vagyunk az önök kezdőjére.
okt. 14
14:33
Videó: Mbappé csele után mindenki Dembélén nevetett (She)
Nyilvánosságra került néhány videó a Németország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő francia válogatott edzéséről. A PSG sztárja, Kylian Mbappé a Barcelona-futballista Ousmane Dembélét verte át egyetlen mozdulattal, a szövetségi kapitány, Didier Deschamps pedig hiába lesz hétfőn már 50 éves, ettől még ugyanolyan finoman bánik a labdával, mint

Keresés