2018. október 25. csütörtök

okt. 25
0:03
Férfi kézi Eb-sel.: Feröer és Belgium is pontot szerzett (She)
Hét csoportban is megkezdődtek a küzdelmek a férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtezőkben. A szerdai mérkőzések két körömrágós döntetlent is hoztak: a szerbeknek végül az iksz miatt is örülniük kellett Belgium ellen, míg Montenegró a második félidőben jött vissza a meccsbe Feröer ellen, hogy aztán az utolsó másfél percben kiadja a kezéből a győzelm
okt. 25
0:09
BL: Ancelotti elárulta, mi a baj a PSG taktikájával (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjában a PSG a 93. percben mentett pontot a Napoli ellen, nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
okt. 25
0:33
BL: Úgy táncoltunk, ahogy a Barcelona fütyült – Spalletti (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája B jelű csoportjában az FC Barcelona hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Internazionalét, ezzel megőrizte százszázalékos mérlegét, az Inter a csoport második helyen áll. Az olasz csapat negyedik európai kupamérkőzését is szerzett gól nélkül, vereséggel zárta a Camp Nouban. Nem csoda, hogy az Inter vezetőedzője, Luciano Spalle
okt. 25
1:18
Egyből bajnok lehet, és Vettelt is nyugdíjba küldheti Leclerc – Ocon (m4sport.hu)
Gyerekkori vetélytársuk reméli, hogy Charles Leclerc és Pierre Gasly vezényletével 2019 az új generáció áttörésének éve lesz.
okt. 25
6:57
Férfi kézi: Csoknyaitól azt kaptam, amit vártam – Székely (She)
Magabiztosan győzte le 30–22-re Szlovákiát a magyar férfi kézilabda-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn. Az Érden lejátszott mérkőzés után Bánhidi Bence és Székely Márton értékelt az NSO Tv-nek. Elmondták, keltett-e bennük némi bizonytalanságot, hogy az edzőtábor előtt csak néhány nappal nevezték meg Csoknyai Istvánt szövetségi kapitányként, illet
okt. 25
7:03
Székely Márton – Csoknyai Istvántól azt kaptam, amit vártam (She)
.
okt. 25
7:06
Egyelőre csak ostromoljuk a dobogót (Azenpenzem)
A budapesti vb-n szabadfogásban a mieinknek egy ötödik hely jutott – összességében azért ennél mindenképpen többre számítottunk.
okt. 25
7:06
Ricciardo: Hamilton bizonyította Vettel ellen, nem minden az autó (m4sport.hu)
Noha Daniel Ricciardónak meggyőződése, hogy a Mercedesszel ő is hasonló sikereket érne el, elismeri Lewis Hamilton idei teljesítményét, mely bizonyítja, nem minden az autón múlik.
okt. 25
7:15
NBA: Phoenixben győzött a Lakers, 144 pontig jutott a GSW (She)
A Los Angeles Lakers a Phoenix Suns otthonában megszerezte szezonbeli első győzelmét az NBA legutóbbi játéknapján, míg a címvédő Golden State Warriors 144 pontig jutott a Washington vendéglátójaként.
okt. 25
7:15
Ebből az országból igazolhat válogatott focistát a Fradi (Ripost)
A védekező középpályásként bevethető labdarúgó korábban tagja volt az ukrán utánpótlás-válogatottnak.
okt. 25
7:27
Libertadores-kupa: a döntő küszöbén a Boca Juniors (She)
A Boca Juniors Dario Benedetto két késői góljával 2–0-s előnyt szerzett a Palmeiras ellen a Libertadores-kupa elődöntőjében.
okt. 25
7:30
K-1 világbajnok - Gerjednek Kínában a kalapos magyar izzadságára (BorsOnline)
Elképesztő rajongás övezi Kínában a kétszeres amatőr kick-box (K-1) világbajnok Vidákovics Patrikot, aki második menetes kiütéses sikerrel debütált az ázsiai ország legnagyobb harcművészeti show-ján, a Kunlun-gálán.  – Szó szerint megőrültek a szurkolók értem. Ilyen rajongással sosem találkoztam. Egymást lökdösték, taposták az emberek egy-egy al
okt. 25
7:57
BL: az Inter-játékos zseniálisan blokkolta Suárez szabadját (She)
Marcelo Brozovic, az Internazionale vb-ezüstérmes horvát labdarúgója ötletes módon akadályozta meg, hogy Luis Suárez, az FC Barcelona uruguayi támadója szabadrúgásból betaláljon a két csapat szerda esti összecsapásán. Íme!
okt. 25
8:06
A brutálisan őszinte Verstappen már nem dől be a Renault-nak (m4sport.hu)
Nem dől be a franciák 2019-re előirányzott nagy ugrásának – a gyártó versenyzőjét pedig már komolyan aggasztja a Honda fejlődése.
okt. 25
8:15
Kerékpár: életre szóló eltiltás Armstrong csapatfőnökének (She)
A svájci Sportdöntőbíróság (CAS) jóváhagyta a Lance Armstrong szisztematikus doppingolását csapatvezetőként és menedzserként intéző Johan Bruyneel életre szóló eltiltását.
okt. 25
8:18
Magyar sztár izzadságára gerjednek Kínában (Ripost)
Bizarr sztorit mesélt sportolónk az őt övező őrületes rajongásról. Betyáros kalappal üzen.
okt. 25
8:24
A kórházban ért véget a pályafutása az osztrákok nemzeti hősének (m4sport.hu)
Egyesben biztosan nem indul többet.
okt. 25
8:33
Lefekvés előtt Vidi-meccs az Európa-ligában (Infostart)
A felvezető műsor után 21 órakor kezdődik a fehérváriak harmadik EL-meccse, amin első rúgott góljukra, góljaikra, pontjukra, pontjaikra hajtanak. Lesz még női foci és birkózás is.
okt. 25
8:33
BL: a Napoli-védő meglökte társát, hogy Mbappé ne szaladjon el (She)
Kalidou Koulibaly, a Napoli szenegáli labdarúgója a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-találkozón (2–2) mindent bevetett, hogy Kylian Mbappét megállítsák. Egyik alkalommal csapattársát, a portugál Mário Ruit két kézzel meglökte, hogy ne maradjon le Mbappéról.
okt. 25
8:54
Búcsúversenye helyett a kórházban kötött ki (HírTV)
Rosszullét miatt nem tudott kiállni a negyeddöntőre Jürgen Melzer a bécsi keménypályás férfi tenisztornán.
okt. 25
8:57
Jó, most már biztos, hogy ez a férfi a legnagyobb Michael Jordan-rajongó a világon (Blikk)
Egyesek még mindig őrülten rajonganak az egykori kosárlabdázóért: egy elvetemült szurkoló magára varratta Michael Jordan mezét!
okt. 25
9:09
Kovács Zoltán: A játékosokról és az edzőről beszéljenek, ne rólam! (She)
Ahol húsz éve imádták a szurkolók, oda az egykori csatár a fehérvári futballklub sportigazgatójaként tért vissza. Kovács Zoltán azt szeretné, hogy a PAOK elleni Európa-liga-csoportmérkőzés kapcsán ne róla, hanem egy-két játékosáról beszéljenek.
okt. 25
9:11
Atlético: a Dortmund elleni volt Simeone legsúlyosabb veresége (She)
A Borussia Dortmund szerdán 4–0-ra kiütötte az Európa-liga-címvédő Atlético Madridot a Bajnokok Ligájában. A spanyol együttesnek ez volt a legsúlyosabb veresége, amióta Diego Simeone a vezetőedző.
okt. 25
9:21
Hátborzongató: telefonon hallgatta végig lánya halálsikolyait az anya (Ripost)
Jill McCluskey gyermekével egy szexuális ragadozó végzett az Egyesült Államokban. A fiatal sportoló mindössze 21 éves volt.
okt. 25
9:23
Óriási lehetőséget kapott a magyar válogatott sportoló (Ripost)
A legendás NBA-gárda fiókcsapatában kaphat szerepet a 22 éves kosárlabdázó.
okt. 25
9:33
Mezőkövesd: otthonra talált az egykori ferencvárosi (She)
A remek formában lévő, az NB I-ben a negyedik helyen álló Mezőkövesd Zsóry alapembere, Cseri Tamás elmondta, milyen játékot követel meg tőlük hétről hétre Kuttor Attila vezetőedző.
okt. 25
9:36
Először győzött LeBronnal a Lakers, Steph Curry: 51 pont (m4sport.hu)
A címvédő Golden State a Washington ellen sem lassított.
okt. 25
9:36
Fucsovics a legnagyobb győzelmét aratta (BorsOnline)
Sávolt Attila szerint tanítványa, Fucsovics Márton a karrierje szempontjából kulcsfontosságú sikert ért el azzal, hogy szerdán Fabio Fogninit megverve bejutott a 2,2 millió euró (694 millió forint) összdíjazású bécsi keménypályás tenisztorna negyeddöntőjébe. - Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Marci a pályafutása legnagyobb győzelmét aratta Fabio Fog
okt. 25
9:39
Baseball: a Red Sox újra nyert otthon, 2–0-ra vezet a döntőben (She)
A tengerentúli profi baseball-liga (MLB) nagydöntőjének második meccsén is a hazai pályán játszó Boston Red Sox győzött.
okt. 25
9:42
Sávolt Attila szerint látványosan fejlődött Fucsovics játékfelfogása (m4sport.hu)
„Fejben ő már egy ideje top 50-esnek számít.”
okt. 25
9:51
Pokollá változtak Marseille utcái: brutális tömegverekedés, késsel estek egymásnak a focihuligánok (Blikk)
Ugyan csak csütörtök este csap össze egymással a francia Olympique Marseille és az olasz SS Lazio együttese, az ultrák azonban már szombaton megvívták a maguk külön meccsét.
okt. 25
9:51
MMA: Habib Nurmagomedov megkapta a pénze egy részét (She)
A Nevada Állami Sportbizottság szerdai ülésén egyhangúlag meghosszabbította Habib Nurmagomedov és Conor McGregor felfüggesztését, mivel a Las Vegas-i gálán történtek vizsgálatát még nem sikerült teljes körűen lezárni. A bizottság továbbá az orosz harcosnak a mérkőzésért járó, ám a balhé miatt eddig visszatartott pénzéről is döntést hozott – számolt
okt. 25
9:53
Légiósok: Nagy Dominik erős jellemnek tartja magát (She)
A visszatéréséről, a megpróbáltatásokról, továbbá a személyét ért támadásokról és az apró gesztusok fontosságáról is beszélt a Nemzeti Sportnak Nagy Dominik, a Legia Warszawa középpályása.
okt. 25
9:57
MMA: Habib Nurmagomedov megkapja a pénze egy részét (She)
A Nevada Állami Sportbizottság szerdai ülésén egyhangúlag meghosszabbította Habib Nurmagomedov és Conor McGregor felfüggesztését, mivel a Las Vegas-i gálán történtek vizsgálatát még nem sikerült teljes körűen lezárni. A bizottság továbbá az orosz harcosnak a mérkőzésért járó, ám a balhé miatt eddig visszatartott pénzéről is döntést hozott – számolt
okt. 25
10:03
Hollandia: Robin van Persie az idény végén visszavonul (She)
Robin van Persie, a Feyenoord 102-szeres holland válogatott támadója elárulta, tervei szerint a 2018–2019-es évad befejeztével felhagy a profi labdarúgással.
okt. 25
10:09
Tenisz: kórházban ért véget Melzer bécsi búcsúversenye (She)
Rosszullét miatt nem tudott kiállni búcsúversenyén a negyeddöntőre Jürgen Melzer a bécsi kemény pályás férfi tenisztornán.
okt. 25
10:21
Curry 51 ponttal és 11 triplával bemutatózott, Harden megsérült (She)
Alig 32 játékpercre volt szüksége Steph Currynek ahhoz, hogy 51 pontot és 11 triplát rámoljon be a Washington gyűrűjébe az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának hajnali játéknapján, a címvédő Warriors pedig 144 pontig jutott a találkozó végéig. Phoenixben született meg a Lakers első idei győzelme, Giannis Antetokounmpo Wilt Cham
okt. 25
10:23
Tenisz: Fucsovics a legnagyobb győzelmét aratta – Sávolt (She)
Sávolt Attila szerint tanítványa, Fucsovics Márton a karrierje szempontjából kulcsfontosságú sikert ért el azzal, hogy szerdán Fabio Fogninit megverve bejutott a bécsi kemény pályás tenisztorna negyeddöntőjébe.
okt. 25
10:24
Közelharc az arénában, tátva marad a szád a vébé legjobb fotóitól (Ripost)
Eddig is nagy volt volt a csata, de a magyar érmek mostantól jöhetnek igazán. Nézd meg galériánkat a birkózó-világbajnokságról!
okt. 25
10:30
Örökös eltiltást kapott Lance Armstrong egykori csapatfőnöke (m4sport.hu)
„Tudom, hogy a múltban sok volt a hiba. Sok dolgot mélyen bánok.”
okt. 25
10:33
FIFA-világranglista: hat helyet visszacsúszott a válogatott (She)
Hat helyet visszaesett a magyar labdarúgó-válogatott a FIFA világranglistáján, így az 55. helyen áll. Az élen Belgium elmozdult a Franciaországgal kialakult holtversenyből, és egy ponttal vezet.
okt. 25
10:42
Mourinho: A Juve más szint (Azenpenzem)
José Mourinho a Manchester United menedzsereként a Juventust méltatta, Madridban pedig a Real 2-1-es győzelme nem sokakat érdekelt, mindenki a vezetőedző, Julen Lopetegui sorsára volt kíváncsi.
okt. 25
10:45
Nem kapta be a horgot Fucsovics Márton (Infostart)
Sávolt Attila szerint tanítványa, Fucsovics Márton a karrierje szempontjából kulcsfontosságú sikert ért el azzal, hogy szerdán Fabio Fogninit megverve bejutott a 2,2 millió euró (694 millió forint) összdíjazású bécsi keménypályás tenisztorna negyeddöntőjébe.
okt. 25
10:45
WTA-vb: biztosan lesz cseh játékos a párosok döntőjében (She)
A cseh Andrea Sestini Hlavácková, Barbora Strycová duó sikerével rajtolt a szingapúri női tenisz-világbajnokság párosversenye.
okt. 25
10:51
NHL: Winnipegben győzött a keleti éllovas Toronto (She)
A keleten listavezető Toronto Maple Leafs két elveszített mérkőzés után nyert újra az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), amelynek legutóbbi játéknapján a Winnipeg Jets vendégeként győzött.
okt. 25
11:00
Simeone madridi mélypontja és egy angol tini felemelkedése Dortmundban (m4sport.hu)
Salah gyorsasági rekordot döntött Liverpoolban, véget ért a Messi-pótlék várakozása. BL-érdekességek.
okt. 25
11:09
Birkózó-vb: Korpási Bálint és Bácsi Péter elődöntőbe jutott (She)
A kötöttfogásúak is elkezdték szereplésüket a budapesti birkózó-világbajnokságon, s Korpási Bálint, valamint Bácsi Péter az elődöntőbe jutott. Váncza István a negyeddöntőig menetelt, de ott kikapott, míg Andrási József a selejtezőben szenvedett vereséget – a délutáni elődöntő során mindketten bízhatnak a vigaszágas szereplésben. A nőknél Sastin Mar
okt. 25
11:15
FÉRFI KOSÁRLABDA NEMZETKÖZI KUPÁK 2018–2019 (She)
A NŐI NEMZETKÖZI KUPÁK ADATBANKJÁT IDE KATTINTVA ÉRHETI EL! A férfi FIBA Európa-kupa első csoportkörében a nyolc, egyenként négycsapatos csopor...
okt. 25
11:17
NFL: nem csak kellék, maga a történelem – sisakmustra (She)
Aki látta az Atlanta Falcons hétfői mérkőzését, talán felfigyelt arra, hogy Matt Ryanék sisakján nem a jelenlegi csapatlogó szerepelt, hanem egy másik, fekete sólymot ábrázoló rajz. Az NFL ebben a szezonban három alkalmat enged a csapatoknak, hogy korábbi, klasszikus mezeiket, illetve sisakjaikat „leporolva” felidézzék a szurkolókban, milyen volt a
okt. 25
11:27
A Vidi a Barcelonát és a Real Madridot is megelőzi (Ripost)
A ma este, Szalonikiben pályára lépő Vidi 22. tétmérkőzése következik az idei szezonban. Az erőltetett menetben lévő magyar bajnok ezzel bőven megelőzi még a két spanyol sztárcsapatot, a Barcelonát és a Real Madridot is, amelyek 13 tétmeccsnél járnak ebben az évadban

Keresés