2018. október 27. szombat

okt. 27
0:21
Asztalitenisz: két magyar bronzérem Belgiumból (She)
Madarász Dórának túl sok volt az ázsiai De Haanban, de összességében így is elégedett lehet belgiumi produkciójával: egyesben legyőzte a korábban Póta Georginát búcsúztató kínai Kuo Hszin-jit, a negyeddöntőben azonban már nem bírt a japán Hasimoto Honokával. Párosban Bálint Bernadett-tel az oldalán egészen az elődöntőig menetelt, s ez a duó végü
okt. 27
0:39
Szombati sportműsor: Dortmundba látogat a Hertha (She)
Ahogy az hétvégén lenni szokott, a labdarúgás kiemelt szerepben van – hazánkban és az európai topligákban is számos meccset rendeznek szombaton. Idehaza az NB I 12. fordulójának rangadója az MTK–Újpest mérkőzés lesz, míg Olaszországban ez a Torino–Fiorentina összecsapásról mondható el.
okt. 27
0:42
Vettel magyarázata a furcsa pénteki eredményre (m4sport.hu)
A Ferrari újabb fejlesztést tett félre, miközben gondjai voltak egy körön.
okt. 27
1:18
Hamilton: Utolérhetetlennek tűnik a Red Bull (m4sport.hu)
Óvnia kellett a motorját a Mercedesnek a pénteki szabadedzéseken, Lewis Hamilton pedig attól tart, hogy nem fogják tudni utolérni a Red Bullt.
okt. 27
1:42
Renault: Nem mi gyorsultunk, a többiek küszködtek (m4sport.hu)
A pilóták szerint félrevezetőek a pénteki eredmények; úgy érzik, a nagyok visszavágnak.
okt. 27
6:30
Hihetetlen, mit művelnek ma a Keletiben a fradisták (Ripost)
Szurkolói szempontból nagy rangadót rendeznek ma a labdarúgó NB I-ben. A Ferencváros fanatikusai különvonattal utaznak Miskolcra.
okt. 27
7:06
Már választott a Toro Rosso, decemberig mégsem tesz bejelentést? (m4sport.hu)
A jelek arra utalnak, már eldöntötték, ki legyen Danyiil Kvjat csapattársa, ám az idei bajnokságban nem tervezik bejelenteni.
okt. 27
7:12
Gyurta Dániel: Ha nincs sportoló, sportvezetőkre sincs szükség - interjú (BorsOnline)
Diplomata lett az olimpiai bajnok úszó, Gyurta Dániel. Miután végleg befejezte a versenyzést, a Nemzetközi Olimpia Bizottság tagjaként képviseli a sportolók érdekeit.
okt. 27
7:30
Gumit égetett menyasszonya körül a ralibajnok (BorsOnline)
Hajmeresztő meglepetéssel készült újdonsült feleségének Demjén Martin ralibajnok, aki az esküvői autóval driftelte körbe szerelmét a lagzi előtt.
okt. 27
7:33
Haladás: Király nélkül lábalnának ki a sikertelenségből (She)
A labdarúgó NB I-ben sereghajtó Haladásnál tizenegy mérkőzés után kispadra kerül a negyvenkét esztendős Király Gábor, a Honvéd elleni hazai bajnokin Rózsa Dániel áll a gólvonalra.
okt. 27
7:33
Ez nem semmi: különleges fotót posztolt a magyar úszóbajnok (Ripost)
Az ifjúsági olimpiáról három aranyéremmel hazatérő Késely Ajna megmutatta az új tetoválásait. Még egy videót is kitett az Instagramra a 17 éves tehetség.
okt. 27
7:36
Lélegeztető gép tartotta életben, de Lauda akkor is F1-et nézett (m4sport.hu)
Toto Wolff és Lewis Hamilton szerint mit sem változott, orvosa pedig még azt sem zárta ki, hogy az évadzárón visszatérjen a paddockba.
okt. 27
7:45
F1: Ricciardo nem akar naiv lenni, hatesélyes csatát vár a pole-ért (She)
A Red Bull domináns pénteket tudhat maga mögött Mexikóban, amit jól jelzett, hogy a csapat – mindkét szabadedzésen Max Verstappen, Daniel Ricciardo sorrendben – nagy előnnyel végzett az élen. Aggodalomra egyedül a holland leállása adott okot, ám a csapatfőnök, Christian Horner úgy véli, a tapasztalt probléma nem lesz semmilyen negatív hatással vers
okt. 27
8:09
WTCR: Ceccon nagyszerű formában van, megnyerte az 1. versenyt (She)
Hiába rajtolhatott a pole pozícióból Aurélien Comte, már a második körben megelőzte őt Kevin Ceccon, így a tegnapi második időmérő győztesének diadalával ért véget az első verseny Szuzukában. A második Comte, a harmadik Yvan Muller lett, aki így úgy jött fel az összetett második helyére, hogy ugyanannyi pontja van, mint a listavezető Gabriele Tarqu
okt. 27
8:24
El Clásico: Földbe tiporja a Barca a Realt? (BorsOnline)
Igazán különleges csemegét ígér a holnapi El Clásico: nincs se Messi, se Ronaldo, nincs bomba formában egyik csapat sem, ráadásul ha a Real kikap, biztosan elveszíti az edzőjét is.
okt. 27
8:39
El Clásico: A Real Madrid Cristiano Ronaldo góljaira támaszkodott – Puyol (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona korábbi játékosa, illetve csapatkapitánya, Carles Puyol a Sportiumnak adott nemrégiben interjút, amelyben a közelgő el Clásico előtt beszélt többek között Cristiano Ronaldóról, illetve Lionel Messi hiányáról, valamint a klasszikusokon szerzett élményeiről is.
okt. 27
8:57
Férfi vízi MK: a Debrecen egy góllal legyőzte a Szentest (She)
A Szombathely és az Eger is legyőzte a KSI-t a férfi vízilabda Magyar Kupa C-csoportjának pénteki játéknapján. A Debrecen ugyanitt szoros mérkőzésen múlta felül a Szentest.
okt. 27
8:59
NBA: nyert a GSW, még veretlen a Hornets és a Bucks (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján a New York Knicks vendégeként győzött a bajnoki címvédő Golden State Warriors, melynél Kevin Durant 41 pontot dobott, ebből 25-öt az utolsó negyedben. A Charlotte a Chicago, a Milwaukee a Minnesota vendégeként őrizte meg veretlenségét.
okt. 27
9:06
Valóság lett az álomból (Azenpenzem)
Korpási Bálint nem mondhatja, hogy minden jó, hiszen ő elveszítette a döntőjét a budapesti birkózó-világbajnokságon, de a pénteki nap vége jobban nem is alakulhatott volna.
okt. 27
9:33
MotoGP: csak az eső tudta megállítani Márquezt az időmérőn (She)
Félelmetes ilyen körülmények között motorozni, de menni kell, vagy lemaradsz – ezek voltak az első reakciók a MotoGP Ausztrál Nagydíjának időmérője után. A reggeli eső után ugyan hamar felszáradt a pálya, de a hatalmas szél egész nap megnehezítette a versenyzők dolgát. A nap végén pedig ismét megjelentek az esőcseppek, pontosan a királykategória id
okt. 27
9:35
NHL: már megint vereséget szenvedett a Vegas és a Detroit (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján négy mérkőzést rendeztek, két vendég- és két hazai siker született.
okt. 27
9:39
Testi sértéssel vádolják a magyar sztárt, nem hiszed el, ki az áldozat (Ripost)
Csúnya per kerekedett a dologból.
okt. 27
9:54
Bázeli tenisztorna: Medvegyev lesz Federer ellenfele (HírTV)
A svájci klasszis kilencedik tornagyőzelmére készül hazai közönség előtt.
okt. 27
9:57
Na végre: úgy tűnik megvan ki lesz a Real Madrid új edzője (Blikk)
Máris megvan, hogy ki fogja vezetni a Real Madridot? Sorsdöntő lehet a vasárnapi meccs az F.C. Barcelona ellen Julen Lopetegui számára!
okt. 27
10:09
25-ből 16 zakó: folytatódik-e a Fradi ellen a Diósgyőr pocsék éve? (She)
Nincs már veretlen csapat a labdarúgó NB I-ben 11 forduló után, a Fradi a felcsúti veresége után négypontos előnnyel vezeti a tabellát. A 12. fordulóban a Ferencváros a 11., kieső helyen álló DVTK-hoz látogat, míg a második Honvéd a sereghajtó Szombathelyi Haladáshoz. A Mol Vidi az El-mérkőzése után szokás szerint vasárnap játszik, a Kisvárda ellen
okt. 27
10:33
NFL: két éve a csapatba sem fért be, most 60 éves csúcsokat döntöget (She)
Adam Thielen, a Minnesota elkapója teljesítette az állásinterjúján részletezett céljait, és nem is csak egy NFL-játékos a sok közül.
okt. 27
10:39
Újra bukott a Houston, megállíthatatlan a Raptors és a Bucks (She)
Idén másodszor is legyőzte a Houstont a Clippers az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának mai játéknapján, Danilo Gallinariék 133 pontot dobtak Chris Pauléknak Texasban – nem hibázott viszont a 6-0-ra álló Toronto és a Minnesotában 30 pontos győzelmet elkönyvelő Milwaukee sem. Hibátlan maradt a Pelicans is, Anthony Davisék sikeréhez
okt. 27
10:42
Vidám fotó, így kezdte Hosszú Katinka a reggelt (Ripost)
Az Iron Lady nemrégiben megszerezte a 400. világkupa-aranyát, de továbbra sem áll le az edzésekkel.
okt. 27
10:45
Videó: addig reklamált, míg rosszul lett a korábbi debreceni (She)
Ijesztő videót rögzítettek a Debrecen korábbi csatáráról, a jelenleg a szaúd-arábiai al-Sababot vezetőedzőként irányító Marius Sumudicáról. A jelenleg 47 éves román szakember csapata mérkőzésének végén, heves reklamálás közben rosszul lett.
okt. 27
10:51
Hertha: „Meglátja, Pál, magából egyszer még jó edző lesz” (She)
Kemény erőpróba vár szombaton a Herthára, amely a Bundesliga kilencedik fordulójában az éllovas, még veretlen Dortmund vendége lesz. Az összecsapás azonban nemcsak emiatt különleges. Dárdai Pál, a berliniek szakvezetője korábbi mestere, Lucien Favre ellen küldheti harcba csapatát, és bizonyíthatja, valóban jó edző lett belőle.
okt. 27
11:09
Jégkorong: Vay Ádám a DVTK-nál folytatja a pályafutását (She)
Vay Ádám személyében magyar válogatott kapust igazolt a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata. Az AHL-t és ECHL-t is megjárt 24 éves hálóőr a hétfői napon csatlakozik a kerethez.
okt. 27
11:12
A DVTK-hoz igazolt az NHL-es álmokat dédelgetett magyar kapus (m4sport.hu)
Amerikai és kazah úton tért haza.
okt. 27
11:21
Videó: Biles vs. Musztafina – itt a tökéletes tornász Mortal Kombat! (She)
A Mortal Kombat verekedős játéknak elkészítették már néhány „adaptációját” más sportokra, ám a torna eddig kivétel volt – nos, most már nem az: a dohai világbajnokság előtt kiadott videóban „összecsapnak” a sportág nagyjai.
okt. 27
11:24
Birkózó világbajnokság: Családja szurkolta ki Bácsi aranyát (BorsOnline)
Végre megtört a jég, Bácsi Péter révén megvan az arany. A másik magyar döntős, Korpási Bálint ezüst éremmel zárta a küzdelmet.
okt. 27
11:39
NB II: „Hogy fordulhat elő, hogy a kispadunkat leköpködik, szotyival dobálják, inzultálják?” (She)
A labdarúgó NB II 13. fordulójában az újonc Tiszakécske hazai pályán 2–1-re legyőzte a Békéscsabát. A találkozó után Boér Gábor, a csabaiak vezetőedzője a klub honlapján többek között arról beszélt, hogy a kispadjukat leköpködték, szotyival dobálták, illetve folyamatosan inzultálták. A kécskeiek azonban minden vádat visszautasítanak és arra hivatko
okt. 27
11:45
Bajban Király Gábor, évek óta nem volt erre példa (Ripost)
Kapust cserél Horváth Ferenc. Rózsa Dániel védi majd a Haladás kapuját a Honvéd elleni labdarúgó NB I-es találkozón.
okt. 27
11:51
Légiósok: hosszú távra tervez a magyar csatár az osztrák élvonalban (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mattersburg támadója, Varga Barnabás az előző fordulóban először kezdett az együttesben, majd gólpasszal hálálta meg a bizalmat. Varga az őt képviselő menedzseriroda Faceboook-oldalán nyilatkozott jelenlegi helyzetéről, jövőre vonatkozó terveiről.
okt. 27
11:54
"Nem azért küzdöttem az F1-ért, hogy nagyiként vezessek" (m4sport.hu)
Kevin Magnussen számára kiábrándító, hogy az üzemanyag-korlátozások ellehetetlenítik a küzdelmet, ám többek szerint nincs új a nap alatt.
okt. 27
11:57
Birkózó-vb: Lőrincz Tamás máris a negyeddöntőben jár (She)
A parádés pénteki nap után utolsó három versenyzőnk is megkezdte szereplését a Papp László Budapest Sportarénában a birkózó-világbajnokságon: Lőrincz Tamás két tükörsima tussal már negyeddöntős, Kiss Balázs és Lám Bálint azonban kikapott a nyolc közé kerülésért.
okt. 27
12:00
Taktikailag tökéletes meccset játszottak (Azenpenzem)
Legutóbb a Ferencváros győzött idegenben nemzetközi kupasorozat csoportkörében, 2004-ben és ez a tény is bizonyítja a fehérváriak csütörtöki sikerének a súlyát.
okt. 27
12:00
Hatalmas bravúr: Bácsi Péter aranyérmes a birkózó-világbajnokságon (SzMo)
Bácsi Péter hatalmas küzdelemben nyert hazai közönség előtt.
okt. 27
12:02
Igazi hős: törött lábbal mászott el a váltópontig a futó, hogy ne hagyja cserben csapatát (SzMo)
A 19 éves lány már nem tudott lábra állni, de nem adta fel: négykézláb teljesítette a távot.
okt. 27
12:15
Videó: a Suns nem hagyta sokáig szomorkodni a kisfiút (She)
Szülei szomorúan újságolták, hogy senki nem ment el egy arizonai kisfiú, Teddy születésnapi partijára, pedig 32 óvodai csoporttársát is meghívta erre egy helyi pizzériába. Ezt azonban nem hagyták annyiban a helyi csapatok, így sokkal nagyobb társasággal ünnepelhet majd a hatéves Teddy.
okt. 27
12:21
Stopira: Megcsináltuk, és kész! (She)
A fontos gólok mesterévé előlépő Vidi-hátvéd, Stopira honfitársa szomorúságáról, a hétközi munka fontosságáról, az átjött üzenetről és a Loic Nego által benyújtott számláról is beszélt lapunknak a PAOK elleni győzelem után.
okt. 27
12:27
Női kézi: Szabó Edina edzői hitvallásáról és jövőbeni terveiről (She)
Szabó Edina, az Érd női csapatának vezetőedzője az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hivatalos honlapjának adott interjút, amelyben beszélt az edzői hitvallásáról, valamint hogy mit szeretne csinálni a tréneri karrierje után.
okt. 27
12:48
Eldőlt, itt folytatja a pályafutását a magyar sztárkapus (Ripost)
A magyar jégkorong-válogatott kapusa augusztusban bontott szerződést kazah klubjával.
okt. 27
12:54
Bácsi: nem döntöttem még el, hogy folytatom-e a birkózást (BorsOnline)
Bácsi Péter szerezte meg a magyarok első világbajnoki címét a budapesti birkózó-világbajnokságon, miután a 82 kilogrammos súlycsoportban 3-0-s hátrányból fordítva 4-3-ra legyőzte a török Emrah Kust. Az immáron kétszeres vb-győztes 35 éves magyar sportoló még nem döntötte el, folytatja-e pályafutását. – Az olimpia után úgy állapodtam meg Sike And
okt. 27
13:09
Hamilton: jöhet a mexikói mámor (Blikk)
Lewis Hamilton (33) újra átélné a múlt mámorát. A Mercedes Forma–1-es pilótája tavaly a Mexikói Nagydíjon szerezte meg negyedik világbajnoki címét, és vasárnap az ötödik trófeáját is megkaparintaná a közép-amerikai országban.
okt. 27
13:18
F1-es „rágógumik”: a versenyzők morognak, a Pirelli magyarázkodik (m4sport.hu)
Estek-keltek a versenyzők a mexikói pénteki szabadedzéseken. Mi az oka a furcsa jelenségnek, és mi várható a folytatásban?
okt. 27
13:33
Man. City: ez a hat zene határozza meg Guardiola életét (She)
Pep Guardiola, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City menedzsere nemrégiben a BBC Sportnak adott interjút, és elárulta, melyek azok a zeneszámok, amik meghatározták az életét.

Keresés