2018. október 21. vasárnap

okt. 21
0:12
Szorongatta a Ferrari, de Hamilton nem adta az austini pole-t! (m4sport.hu)
Rég nem látott szoros csatát hozott az amerikai időmérő a Mercedes és a Ferrari között.
okt. 21
0:15
Barca: Messinek eltört a karja, nem játszhat az el Clásicón (She)
Lionel Messire, a Barcelona labdarúgócsapatának klasszisára körülbelül háromhetes kihagyás vár – adta hírül a klub a hivatalos honlapján.
okt. 21
0:30
Amerikai Nagydíj: az első hármas nyilatkozata az időmérő után (m4sport.hu)
Így értékeltek a főszerelők!
okt. 21
1:21
Női MK: a Ferencváros 15 gólt szerezve jutott be a nyolc közé (She)
A címvédő Ferencváros hazai pályán 15–0-ra megverte a hozzá hasonlóan első osztályú Magyar Labdarúgó Egyletet (MLE) a női labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában, ezzel bejutott a negyeddöntőbe. A zöld-fehéreknél Fogl Katalin egymaga öt gólt szerzett. Az MTK, a Szent Mihály és a Monor szintén esélyeshez méltó különbséggel győzött.
okt. 21
1:36
Meglepődött Vettel, hogy újra van esélye Hamilton ellen (m4sport.hu)
Az autó visszaépítése hozta meg az előrelépést.
okt. 21
1:42
Amerikai Nagydíj: végsebességek az időmérőn (m4sport.hu)
Ezt a listát a Ferrari vezeti.
okt. 21
2:12
Úgy kényszerítette ki magából Hamilton a pole-t a Ferrarik ellen (m4sport.hu)
Kicsit meglepte, hogy a vörösök visszataláltak régi formájukhoz.
okt. 21
2:42
Verstappen odavágta, de nem érti, miért tört (m4sport.hu)
Míg ő a tavalyi felkapaszkodás megismétlésére készül, Daniel Ricciardo az élen tervez zavart kelteni.
okt. 21
3:48
Már nincs mit veszteni – ez teheti veszélyessé a Ferrarit? (m4sport.hu)
Hiába a pole pozíció, a Mercedest aggasztja a Ferrari erős tempója. Több okuk is van a nyugtalanságra.
okt. 21
7:09
NB I: Hasonlót láthatunk a Manchester Citynél is – Rebrov (She)
A házigazda Puskás Akadémia egyetlen találattal jobbnak bizonyult a Ferencvárosnál a labdarúgó NB I 11. fordulójának záró mérkőzésén, ezzel megszakadt a Fradi hosszú veretlenségi sorozata. A meccs utáni sajtótájékoztatón a két vezetőedző, Szerhij Rebrov és Benczés Miklós értékelt.
okt. 21
7:11
NB I: Boldog vagyok, hogy a Honvédhoz igazoltam, megjött az önbizalmam – Batik (She)
A Budapest Honvéd és az MTK 1–1-re végződött mérkőzésén a nyáron a Ferencvárostól a kispestiekhez igazolt Batik Bence öt év után szerzett ismét gólt az NB I-ben. Az NSO Tv-nek elmondta, miért nem tudtak felszabadítani az ellenfél egyenlítő találata előtt, amit Bognár István jegyzett. A meccs után a két gólszerző nyilatkozott az NSO Tv-nek.
okt. 21
7:21
NB II: két hétre kidőlt a Vasas alapembere (She)
Kelemen Dávid megsérült a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hétközi felkészülési meccsén és az első diagnózis alapján két hetet kell kihagynia – számolt be róla az angyalföldi klub honlapja.
okt. 21
7:33
Messi megsérült (Infostart)
A címvédő és listavezető FC Barcelona két góllal legyőzte a Sevilla csapatát a spanyol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának szombati játéknapján.
okt. 21
7:33
NBA: javított a Houston, másodszor is kikapott a LeBron-féle Lakers (She)
Bár LeBron James 24 pontjával, valamint 5-5 asszisztjával és lepattanójával ezúttal is csapata húzóembere volt, a Los Angeles Lakers a második meccsét is elveszítette az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában, ezúttal a bajnokesélyes, a New Orleans Pelicans elleni fiaskót javító Houston Rockets győzte le a gárdát.
okt. 21
7:36
Virtuális trófeák (Azenpenzem)
Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda-szövetség exelnöke megtudta: 2018 legjobb vízilabdacsapata és edzője a magyar férfi válogatott, illetve annak szövetségi kapitánya, Märcz Tamás lett.
okt. 21
7:36
Hamiltoné a pole, Vettel hiába volt a második (HírTV)
A britnek 8 ponttal kell többet szereznie a németnél, hogy már Austinban megnyerje 5 vb-címét.
okt. 21
7:54
Alkarját törte Messi, a kiváló labdarúgó (444.hu)
Legalább három hétig csak nézheti, ahogy a többiek fociznak.
okt. 21
8:03
NHL: két gól 18 másodperc alatt, megvan az első siker (She)
Fordulatos mérkőzésen szerezte meg az első szezonbeli sikerét az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL) a Detroit Red Wings, amely hosszabbításban 4–3-ra nyert a Florida Panthers otthonában.
okt. 21
8:05
NB I: a nagy örömben a pohár is bepárásodott – képgaléria (She)
A Puskás Akadémia felülmúlta a Ferencvárost, de a Paks veretlenségi sorozatának is vége szakadt, miután Debrecenben a hazai csapat szögletből megszerezte a győztes gólt. Diósgyőrben nyert az Újpest, Horváth Ferenc ezúttal nem babrált ki a Vidivel, míg a Mezőkövesd elhozta a három pontot Kisvárdáról. Ez volt az NB I 11. fordulója, amelynek legjobb k
okt. 21
8:06
Gondolta volna? A Polgár lányok édesanyja maga is profin sakkozik (BorsOnline)
Rangos kitüntetést kapott Polgár Klára, a három sakkfenomén, Zsuzsa, Zsófia és Judit édesanyja. – Szerencsés ember vagyok, hiszen kivételesen jótét lélek, aki önmagánál mindig jobban szeretett bennünket. Ötvenkét éve élünk együtt, s nem túlzok, szolgál bennünket – jegyezte meg a családfő, Polgár László, a csillagsakk feltalálója feleségéről. Kl
okt. 21
8:27
Egy újabb apró lépés a vb-cím felé: pole pozícióból rajtolhat az Amerikai Nagydíjon Lewis Hamilton (Blikk)
Az ötödik világbajnoki címére hajtó Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíjának szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.
okt. 21
8:39
Itt a diagnózis: nagy bajban a Barcelona, mégis súlyos Lionel Messi sérülése – Nem csak a Real Madrid elleni rangadó ugrott (Blikk)
Lionel Messi három hétig nem léphet pályára az FC Barcelona labdarúgócsapatában, mert a jobb karjában eltört egy csont.
okt. 21
8:42
Lionel Messi csonttörést szenvedett, heteket kell kihagynia (BorsOnline)
Lionel Messi három hétig nem léphet pályára az FC Barcelona labdarúgócsapatában, mert a jobb karjában eltört egy csont. Az argentin csatár szombaton gólt szerzett és gólpasszt adott a Sevilla ellen 4-2-re megnyert bajnoki mérkőzésen, de már az első félidőben le kellett cserélni, mert a 16. percben ráesett a karjára. A klub honlapján megjelent k
okt. 21
8:51
MotoGP: Márquez győzelmével ötödször is világbajnok (She)
Marc Márquez izgalmas csatában nyert Motegiben, s mivel Andrea Dovizioso kiesett, a spanyol versenyző megszerezte hetedik gyorsasági motoros világbajnoki címét – az ötödiket a királykategóriában.
okt. 21
8:57
Női kézi BL: Lehet szépen is kikapni – Triscsuk Krisztina (She)
A Győr női kézilabdacsapatának vasárnapi Bajnokok Ligája-ellenfele a német Thüringer HC, amelynél a válogatott Triscsuk Krisztina játszik, akinek ugyan a magyar stílus fekszik jobban, de örül, hogy kipróbálhatja magát Németországban is.
okt. 21
9:03
Videó: szemkinyomás, balhorog – verekedés a Lakers–Rockets meccsen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Los Angeles Lakers a második meccsét is elveszítette az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában. A Houston Rockets elleni összecsapás nemcsak James Harden 36 pontjáról, vagy az új csapatában hazai pályán először szereplő LeBron James újabb jó teljesítményéről (24 pont, 5-5 assziszt és lepattanó) ma
okt. 21
9:18
Hetekig nem számíthat Lionel Messire a Barcelona (m4sport.hu)
A katalánok legjobbjának karjában eltört egy csont.
okt. 21
9:21
PAFC: A kaput sem találtam el az edzéseken; örülök, hogy a Fradi ellen sikerült – Hegedűs (She)
A házigazda Puskás Akadémia egyetlen találattal jobbnak bizonyult a Ferencvárosnál a labdarúgó NB I 11. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozó után az NSO Tv stábja a hatalmas gólt szerző Hegedűs Jánossal és a Puskás Akadémiában először pályára lépő Szolnoki Rolanddal beszélgetett. A Viditől érkező védőt nem lepte meg csapattársa gólja, az viszo
okt. 21
9:33
Hamiltoné a pole pozíció (Infostart)
Az ötödik világbajnoki címére hajtó Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíjának szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.
okt. 21
9:33
Cselgáncs: Szigetvári ötödik a juniorok vb-jén (She)
A zárónapon a +78 kilogrammos junior Európa-bajnok, Szigetvári Mercédesz állt legközelebb az éremszerzéshez a bahamai korosztályos cselgáncs-világbajnokságon, ám végül nem ért fel a dobogóra; ötödik lett. A magyar válogatott így érem nélkül zárta a vb-t.
okt. 21
9:45
Verekedés és Rockets-siker LeBron James első hazai Lakers-meccsén (She)
Nem csak James Harden 36 pontjáról és a Houston hajrában kiharcolt győzelméről marad emlékezetes LeBron James első hazai meccse Lakers-mezben, ugyanis meglehetősen feszült hangulatban zajlott a találkozó és a negyedik negyedben el is szabadultak az indulatok. Jayson Tatum vezetésével nyert a Boston, egy-egy sztárja nélkül győzött a Toronto és a Phi
okt. 21
10:03
Videó: Görbicz a felezővonalról is bedobta – de nem oda! (She)
Görbicz Anita, a Thüringer HC elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő Győri Audi ETO KC csapatkapitánya ismét varázsolt: ezúttal a csapata edzésén, a felezővonalról dobta be a labdát egy felhúzott kosárgyűrűbe!
okt. 21
10:12
Eltört Messi orsócsontja, nem játszhat az El Clásicón (SzMo)
Három hét kihagyás vár a sztárfocistára.
okt. 21
10:15
Súlyos Messi sérülése – nem játszhat az El Clássicón (Infostart)
Nem játszhat Lionel Messi jövő vasárnap a spanyol labdarúgó-bajnokság szuperrangadóján, az El Clasicón. A Barcelona sztárját a Sevilla elleni meccsen már az első félidő közepén le kellett cserélni, miután megsérült a karja. A diagózis: orsócsonttörés és három hét kihagyás.
okt. 21
10:15
Moto2: a fiatal francia a leintés után bukta el a győzelmét (She)
Fabio Quartararo izgalmas párharcot nyert meg a vb-éllovas Francesco Bagnaiával szemben a Moto2-es kategória Japán Nagydíján, azonban utólag elveszítette az első helyét, miután kizárták.
okt. 21
10:17
F1: Räikkönen figyelmeztette Hamiltont, neki nincs mit veszítenie (She)
Az Amerikai Nagydíj szombatja az előzetes várakozásokkal szemben nem hozott esőt, aminek leginkább a Ferrari örült, hiszen a maranellóaiak óriásit javultak a pénteken mutatott formájukhoz képest. A második legjobb időt elérő Sebastian Vettel 61 ezredet, míg a harmadik Kimi Räikkönen 7 századot kapott az Austinban zsinórban harmadik pole pozícióját
okt. 21
10:33
Kick-box: Veres és Busa aranyérmes lett Pozsonyban (She)
Két arany-, két ezüst- és négy bronzéremmel zárt a magyar kick-box válogatott a Pozsonyban megrendezett kick-light, low-kick és K1 Európa-bajnokságon. Az első helyen végzett a WAKO világszervezet idei világkupa-sorozatát nemrég megnyerő Veres Roland és a májusi budapesti vk legeredményesebb magyarja, Busa Andrea. Az Eb-n a masters korosztálynak is
okt. 21
10:42
„Emeld meg Dibuszt, kinn áll” – tervben volt a 60 méteres gól (m4sport.hu)
Hegedűs edzéseken is gyakorolta a távoli lövést, ott azonban nem jött össze.
okt. 21
10:51
Barcelona: „Nagy különbséget jelent, de...” – reagáltak Messi sérülésére (She)
Az FC Barcelona fontos mérkőzést nyert meg a Sevilla ellen, ám elveszítette legjobbját, Lionel Messit, akire körülbelül háromhetes kihagyás vár. Az argentin hiányával kapcsolatban Gerard Piqué és Ernesto Valverde is megszólalt.
okt. 21
10:51
Fájdalmas bejelentés, Lionel Messi sokáig nem focizhat (Ripost)
A Barcelona futballsztárjának jobb karjában eltört egy csont, ezért körülbelül három hétig nem léphet pályára. A Real Madrid elleni rangadót is kihagyja.
okt. 21
11:00
Három hétig nem futballozhat a Barcelona ásza (Azenpenzem)
Az argentin csatár szombaton gólt szerzett és gólpasszt adott a Sevilla elleni bajnoki mérkőzésen, de már a 16. percben le kellett cserélni, mert ráesett a karjára.
okt. 21
11:21
Késely Ajna – Egerszegi Krisztina sírt, a barcelonai győzelmeire emlékeztettem (She)
.
okt. 21
11:23
Ifi olimpia: Egerszegi sírt, a barcelonai győzelmeire emlékeztettem – Késely (She)
Két úszónk, Késely Ajna és Milák Kristóf is háromszoros ifjúsági olimpiai bajnokként tért haza Buenos Airesből. Előbbi az NSO Tv-nek elmondta, miért pityergett, miután Budapesten leszállt a buszról, valamint mit üzent neki lelki támasza, Egerszegi Krisztina. Milák arról beszélt, hogy az ifjúsági olimpia nem olyan komoly, mint a felnőttek ötkarikás
okt. 21
11:24
Túl lassú volt Bottas és Ocon, de megúszták a büntetést (m4sport.hu)
Némi reménysugár csillant fel Sebastian Vettel előtt az Amerikai Nagydíj időmérőjének leintése után a pozíciónyerésre, ám végül elmaradt Valtteri Bottasék büntetése.
okt. 21
11:24
A leghosszabb nap következik (HírTV)
A második versenynap lesz a budapesti birkózó-világbajnokság leghosszabb napja.
okt. 21
11:39
Mester és tanítvány: Pastor és Davis is „összecsap” a Veszprém–Szegeden (She)
A vasárnapi veszprémi kézilabda-rangadón a spanyol iskola eminensei csapnak össze – a tét, hogy melyik szerez lépéselőnyt a bajnoki alapszakaszban.
okt. 21
11:42
Csonttörés miatt kényszerpihenőn Messi (HírTV)
A Barcelona argentin sztárja a Sevilla elleni meccsen balszerencsésen esett és eltörte az orsócsontját.
okt. 21
11:51
Úgy egymásnak estek a kosarasok LeBron James első hazai meccsén, hogy Mayweather is izgatottan dörzsölte a tenyerét (Blikk)
Fontos pillanatokat élhettek át magyar idő szerint vasárnap hajnalban a Los Angeles Lakers fanatikusai: bemutatkozott ugyanis hazai pályán az újonnan igazolt világsztár, LeBron James.
okt. 21
11:54
Gyomorforgató videó, visszataszító dolgot műveltek Mourinhóval (Ripost)
A Manchester United menedzserébe beletörölte az orrát a rivális csapat edzője. Pechjére ezt rögzítette is az egyik kamerás.
okt. 21
11:57
Birkózó-vb: heroikus küzdelemben búcsúzott Ligeti (She)
A Haladás nehézsúlyú klasszisa, Ligeti Dániel a meccs elején majdnem betusolta a regnáló orosz bajnokot, Anzor Hizrijevet, de a magyar versenyző 5:2-es vezetése után végül fordítani tudott az orosz óriás a budapesti birkózó-világbajnokságon.

Keresés