2018. október 28. vasárnap

okt. 28
0:15
Valami elkezdődött – Vincze András jegyzete (She)
Kitarthatna még ez a futballősz, ha szabad ezt írni, igazán „átrúghatná” magát tavaszra is. Böde mesterhármast szerzett, nagy bajban a DVTK
okt. 28
0:21
Túlvilágbajnokság – Ballai Attila publicisztikája (She)
Közeleg mindenszentek, majd a halottak napja, amikor az elhunytakra emlékezünk. November első napjaiban nemcsak rokonaink, barátaink, hanem szél...
okt. 28
0:36
Semmiből jött pole: Ricciardo érezte, hogy benne van (m4sport.hu)
Csak egyszer volt gyorsabb Max Verstappennél eddig a hétvégén, ám éppen a legjobb pillanatban.
okt. 28
0:39
Vasárnapi sportműsor: el Clásico, topligák, NB I, F1, NFL (She)
Az angol Premier League-ben a Manchester United fogadja az Evertont, míg Franciaországban Marseille–Paris Saint-Germain, Olaszországban pedig Napoli–Roma rangadót rendeznek. És ha ez még nem lenne elég, Spanyolországból jön az el Clásico! Idehaza pályára lép a Vidi, fordulót rendeznek az NB II-ben és az NB III-ban. Lőrincz Tamás az aranyéremért
okt. 28
1:00
Kényelmes óvatoskodásba kezdhetne, de Hamilton támadni akar (m4sport.hu)
Persze azt sem fogja bánni, ha a Red Bullok nyernek...
okt. 28
1:30
Tudja-e kontrollálni vérszemet kapó versenyzőit a Red Bull? (m4sport.hu)
A főnökség el fog beszélgetni Daniel Ricciardóval és Max Verstappennel a mexikói futam előtt.
okt. 28
5:21
WTCR: Huff és Tarquini is futamot nyert; Michelisz dobogóra állt (She)
A túraautó-világkupa (WTCR) szuzukai versenyhétvégéjének mindkét vasárnapi versenyén a második pozícióból startoló aratott győzelmet: míg a korábbi futamot Rob Huff, addig a későbbit Gabriele Tarquini nyerte, így utóbbi fontos lépést tett meg a bajnoki cím felé. Az olasz csapattársa, Michelisz Norbert is sokkal jobb napot zárt, ugyanis a magyar ver
okt. 28
6:03
Hatalmas balhé Dárdaiék meccsén - 45 ember sérült meg (Infostart)
Súlyos rendbontás volt a Borussia Dortmund-Hertha BSC német bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, a rendőrség első adatai szerint 45 ember sérült meg.
okt. 28
7:00
Váratlan jelölt tűnt fel a színen a Williamsnél (m4sport.hu)
Egy eddig nem emlegetett jelölt bukkant fel a Williams háza táján: Esteban Gutiérrez két év kihagyás után a visszatérésén dolgozik.
okt. 28
7:24
Csupán öten álltak dobogóra a téli és nyári olimpián is (BorsOnline)
Az olimpia történetében 128 sportolót abszolút nem érdekelt, hogy téli vagy nyári olimpián rajtol, ugyanis mindkettőn favoritnak számított. Közülük öten érmet is szereztek mindkettőn. Clara Hughes A 46 éves kanadai sportolónő szintén a gyorskorcsolya–pályakerékpár kombóval jutott dobogós helyekhez. 1996-ban országúti kerekesként két harmadik hely
okt. 28
7:27
NBA: James letaszította Nowitzkit, de kikapott a Lakers (She)
A Los Angeles Lakers 110–106-ra kikapott a San Antonio Spurstől az NBA legutóbbi játéknapján. LeBron James 35 pontot szórt, ezzel összesen már 31 202 pontnál jár karrierje során, amivel megelőzte Dirk Nowitzkit, és feljött az örökranglista hatodik helyére.
okt. 28
8:03
MotoGP: Vinales megtörte a Yamaha nyeretlenségi sorozatát (She)
25 verseny. Ennyiszer kellett a Yamahának átélnie, hogy egyik pilótája sem tudott a dobogó legmagasabb fokára felállni. A rémálomnak (ami egyébként Yamaha leghosszabb nyeretlenségi sorozata volt) ma vége szakadt, miután a 25-ös rajtszámú Maverick Vinales megnyerte az Ausztrál Nagydíjat.
okt. 28
8:33
Magyarok az El Clásicón (Infostart)
A hétvége legfontosabb futballeseménye az El Clásico, a Barcelona és a Real Madrid ma délután találkozik a Camp Nouban. Az utóbbi években –sőt évtizedekben – mi, magyarok csak távoli csodálói lettünk a két óriásklub párharcának. Ahogyan írni szokták: nem volt ez mindig így…
okt. 28
8:36
Magos Judit élete tele volt drámával (BorsOnline)
Az elmúlt évtizedek legeredményesebb asztaliteniszezője már fentről, az égi pingpongteremből figyeli az utódokat. Nyolc évig küzdött a gyilkos kórral, de végül feladta.
okt. 28
8:45
NB III: eltörölték a bérleti díjat, javulhat a Vásárhely helyzete (She)
Javulhat a labdarúgó NB III-ban szereplő Hódmezővásárhelyi FC helyzete, mivel a város közgyűlése november 1-jétől az elkövetkező egy évre eltörölte a sportlétesítmények bérleti díját – számolt be róla a klub honlapja.
okt. 28
8:45
Óriási botrány Dárdaiék meccsén, rengeteg a sérült (Ripost)
A berliniek füstbombával és botokkal támadtak a rendőrökre.
okt. 28
8:47
Videó: Szoboszlai Dominik parádés gólt szerzett (She)
Mint beszámoltunk róla, Szoboszlai Dominik remek gólt lőtt az FC Liefering szombati (3–1-re elvesztett) bajnokiján. Azóta egy videó is felkerült az internetre a találatról. Nézze meg ön is a 18 éves magyar játékos kiválóan helyezett lövését!
okt. 28
8:51
Alaposan körülnéztek Tokióban a reménybeli aranykovácsok (Infostart)
A 2020-as olimpia helyszínén járt egy nagyobb magyar kajak-kenus kontingens, fontos tapasztalatokkal lett gazdagabb a csapat.
okt. 28
8:51
MLS: magyar nap a ligában – alapszakaszt nyerhet a Kansas City (She)
Sallói Dániel bombaformában, Németh Krisztián is játszhat a Los Angeles FC elleni rangadón, Peter Vermes csapatának a döntetlen is elég. Nikolics Nemanja és Stieber Zoltán egymás ellen az első számú észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS).
okt. 28
8:53
Babos Tímea Mladenovic oldalán is világbajnok lett! (She)
A női teniszidényt lezáró WTA világbajnokság női párosának döntőjében a címvédő Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán a cseh Barbora Krejcíková, Katerina Siniaková páros ellen lépett pályára, és 86 perc alatt 6:4, 7:5-re nyert, így a magyar lány második világbajnoki címét szerezte!
okt. 28
9:03
F1: Verstappen vacak időmérőt futott; Hamilton most elkerülné Vettelt (She)
Bár Max Verstappen eddig egész hétvégén tempóelőnyben volt márkatársához képest, a Mexikói Nagydíj időmérőjének utolsó pillanataiban mégis alulmaradt Daniel Ricciardóval szemben, aki szinte a semmiből rántotta elő a pole pozíciót érő körét. Míg az ausztrál nagyon boldogan nyilatkozott, addig a holland nem rejtette el a csalódottságát, miközben azt
okt. 28
9:30
Gyémántórát visel Ronaldo (BorsOnline)
Különleges óráját is megvillantotta Cristiano Ronaldo a hétközi sajtótájékoztatón. A Juventus sztárja egy smaragdokkal, színes gyémántokkal kirakott órában jelent meg az eseményen. A karórán 424 csillogó fehér gyémánt van, és kifejezetten személyre szabott a Jacob & Co Caviar Tourbillon termékcsaládból. Értéke 1,85 millió font (696 millió Ft).
okt. 28
9:33
A Spurs elrontotta LeBron James történelmi estéjét (She)
Megelőzte Dirk Nowitzkit és Shaquille ONealt is egy-egy nagy jelentőségű örökranglistán LeBron James az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában ma hajnalban, immár ő az NBA történetének hatodik legeredményesebb játékosa, de a vezetőedzőként 1200. sikerét ünneplő Gregg Popovich irányította Spurs nem hagyta, hogy mindezt győzelemmel
okt. 28
9:45
Végzetes lehet az El Clásicó a Real Madrid edzője számára (Infostart)
Julen Lopetegui edzőként az első El Clásicóján szerepel ma délután. Egy időre lehet, hogy az utolsón is. Legalábbis ezt sugallja az elmúlt napok legtöbb a Real Madrid helyzetével kapcsolatos sajtóhíre.
okt. 28
9:51
NB I: Fel kellene áldozni egy kecskét a kezdőkörben – Horváth F. (She)
Horváth Ferenc, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője úgy véli, csapata egy agyonnyert mérkőzést veszített el a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó NB I 12. fordulójában. Lássuk, hogyan értékelték a trénerek együttesük találkozóját.
okt. 28
9:53
A játékunkkal nem volt különösebb probléma – Márkvárt az 1–4-ről (She)
.
okt. 28
9:55
DVTK: A játékunkkal nem volt különösebb probléma – Márkvárt az 1–4-ről (She)
A Ferencváros a három gólt szerző Böde Dániel vezérletével 4–1-re nyert a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó NB I 12. fordulójában. A találkozó után az NSO Tv stábja a DVTK középpályásával, Márkvárt Dáviddal beszélgetett.
okt. 28
10:09
Bundesliga: Minden Hertha-szurkoló büszke lehet ránk – Dárdai (She)
Dárdai Pál elégedett volt csapata játékával a Borussia Dortmund elleni Bundesliga-találkozón, míg Lucien Favre csalódottan értékelt a 2–2-es döntetlen után.
okt. 28
10:15
NHL: Filip Forsberg triplája ellenére kikapott a Nashville (She)
A Nashville Predators hazai pályán két góllal kikapott az Edmonton Oilers csapatától az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának szombati játéknapján.
okt. 28
10:24
David Beckham odavan a romantikus komédiákért (BorsOnline)
Hiába fejezte már be a labdarúgást öt éve David Beckham, a 43 éves sportember rajongói száma nem csökken. A korábbi angol válogatott kevésbé ismert oldalát mutatjuk most meg.
okt. 28
10:36
Magyar éremhalmozás szédítő magasban (Azenpenzem)
Ötven éve fejeződtek be a mexikói nyári játékok, amely magyar szempontból minden idők egyik legsikeresebb olimpiája volt.
okt. 28
10:45
WTA-vb: Babos Tímea megvédte címét párosban (She)
A címvédő Babos Tímea és idei partnere, a francia Kristina Mladenovic nyerte meg a hétmillió dollár (2 milliárd forint) összdíjazású szingapúri tenisz WTA-világbajnokság páros versenyét, mivel a vasárnapi fináléban 6:4, 7:5-re legyőzte az első helyen kiemelt cseh Barbora Krejcíkovát és Katerina Siniakovát.
okt. 28
10:48
Babos megvédte címét, ismét világbajnok! (HírTV)
A címvédő Babos Tímea és idei partnere, a francia Kristina Mladenovic nyerte a WTA-világbajnokság szingapúri páros versenyét.
okt. 28
10:51
Hosszú Katinka most hagyja el Magyarországot (Infostart)
Hosszú Katinka vasárnap indul a Világkupa következő helyszínére, Kínába.
okt. 28
10:51
Világraszóló magyar siker, Babos Timi megvédte világbajnoki címét! (Ripost)
A magyar teniszező Kristina Mladenovic oldalán ért fel újra a csúcsra Szingapúrban.
okt. 28
10:54
Babos és Mladenovic WTA-világbajnok Szingapúrban (m4sport.hu)
A magyar teniszező megvédte világbajnoki címét az év végi tornán.
okt. 28
11:00
Babos Tímea megvédte páros-világbajnoki címét (444.hu)
Párjával, a francia Kristina Mladenovickal 6:4, 7:5 arányban győztek az első helyen kiemelt cseh páros ellen.
okt. 28
11:00
Babos Tímea megvédte világbajnoki címét párosban (Azenpenzem)
A magyar klasszis teniszező a francia Kristina Mladenovic oldalán 6:4, 7:5-re legyőzte az első helyen kiemelt cseh Barbora Krejcikovát és Katerina Siniakovát a WTA-vb döntőjében.
okt. 28
11:00
Az edző nem tud gólt lőni – ilyen volt a Haladás játéka a Honvéd ellen (m4sport.hu)
Döntetlennél még tizenegyest is hibáztak a szombathelyiek.
okt. 28
11:03
Messi és CR nélkül főszereplő kerestetik – jön a 238. el Clásico! (She)
Legutóbb 11 évvel ezelőtt fordult elő, hogy Lionel Messi és Cristiano Ronaldo sem lépett pályára a csúcsrangadón, és éppen ez az, ami különlegessé teszi a vasárnapi klasszikust. Következik a 238. el Clásico.
okt. 28
11:03
Babos Tímea megvédte WTA-világbajnoki címét párosban (Infostart)
A címvédő Babos Tímea és idei partnere, a francia Kristina Mladenovic nyerte meg a hétmillió dollár (2 milliárd forint) összdíjazású szingapúri tenisz WTA-világbajnokság páros versenyét, mivel a vasárnapi fináléban 6:4, 7:5-re legyőzte az első helyen kiemelt cseh Barbora Krejcikovát és Katerina Siniakovát.
okt. 28
11:18
Vettel: A Renault turbója a Red Bull titka (m4sport.hu)
A ferraris elmagyarázta, miért lassú a Ferrari, és mitől gyors a Red Bull
okt. 28
11:36
Dühöngenek a klubvezetők focistáik kapzsisága miatt (BorsOnline)
Megunták az angol labdarúgó élklubok játékosaik mérhetetlen pénzéhségét. A vezetők már tárgyalnak egymás között arról, hogy felső határt szabnak a fizetéseknek.
okt. 28
11:45
Most érkezett: öten voltak a Leicester City tulajdonosának lezuhant helikopterén - köztük a lánya (Blikk)
Kiderült, kik utaztak a szombat este balesetet szenvedett milliárdos futballklub-tulajdonos helikopterén.
okt. 28
11:45
WTA-vb: így védte meg Babos a címét Szingapúrban (She)
Amint beszámoltunk róla, Babos Tímea Kristina Mladenovic oldalán is világbajnok lett, miután francia társával megnyerte a párosok küzdelmét a Szingapúrban zajló női tenisz-világbajnokságon. Íme, a meccslabda és az ünneplés pillanatai.
okt. 28
11:54
Váratlan: Ronaldo és Messi nélkül is sorsdöntő lesz az El Clásico (Ripost)
Ha kikap a Real Madrid, akkor minden bizonnyal kirúgják Julen Lopeteguit. Ez viszont nem csak az edzőnek fájhat.
okt. 28
11:54
Gratulálunk! Babos Tímea újra világbajnok lett (BorsOnline)
A címvédő Babos Tímea és idei partnere, a francia Kristina Mladenovic nyerte meg a hétmillió dollár (2 milliárd forint) összdíjazású szingapúri tenisz WTA-világbajnokság páros versenyét, mivel a vasárnapi fináléban két szettben legyőzte a cseh Barbora Krejcikovát és Katerina Siniakovát.
okt. 28
11:54
Babos Tímea megvédte világbajnoki címét (SzMo)
A címvédő Babos Tímea és idei partnere, a francia Kristina Mladenovic nyerte meg a hétmillió dollár (2 milliárd forint) összdíjazású szingapúri tenisz WTA-világbajnokság páros versenyét.
okt. 28
11:57
Leicester: a tulajdonos és a lánya is a lezuhant helikopteren volt – sajtóhír (She)
A brit média szerint a Leicester City labdarúgócsapatának tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha és a lánya is rajta volt azon a helikopteren, amely szombat este a klub parkolójában lezuhant.
okt. 28
11:59
Anglia: a stúdióban esett össze a korábbi szövetségi kapitány (She)
Szombaton a BT Sport televíziós csatorna stúdiójában összeesett Glenn Hoddle, az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Mint vasárnap kiderült, a szakember szívrohamot kapott.

Keresés