2018. október 8. hétfő

okt. 8
11:39
Bizarr helyzetben fotózták a félmeztelen magyar sportolót (Ripost)
Fucsovics Márton Sanghajban lépett pályára, a meccs után nem várt vendéget kapott a magyar teniszező.
okt. 8
11:54
F1: Hamiltontól sétakocsikázás, Vetteltől kapkodás – sajtóvisszhang (She)
A nemzetközi sajtó elsősorban a ferraris Sebastian Vettel hibáját és Lewis Hamiltonnak, a Mercedes címvédő brit pilótájának könnyed győzelmét részletezte a vasárnapi Formula–1-es Japán Nagydíj másnapján.
okt. 8
11:54
Mikler Rolandé lett a forduló védése a BL-ben (m4sport.hu)
A hárítás két pontot jelentett a veszprémieknek.
okt. 8
12:00
PSG: Négy gólt lőttem? Többet kellett volna! – Mbappé (She)
A Lyon elleni vasárnapi francia bajnoki mérkőzésen (5–0) 13 perc alatt mesternégyest elérő Kylian Mbappé a kilencedik labdarúgó, aki a PSG-ben egy tétmérkőzésen négy gólt szerez. A francia válogatott támadó azt mondja: örül, de tudja, ebben a meccsben több gól is lett volna.
okt. 8
12:02
PL: A világ legértelmetlenebb sorozata – Klopp az NL-ről (She)
Mint ismert, az angol Premier League nyolcadik fordulójának rangadóján gól nélküli döntetlent játszott a Liverpool a Manchester Cityvel. A mérkőzés után mindkét csapat menedzsere elégedetten nyilatkozott.
okt. 8
12:04
Tenisz: örökös eltiltás fogadási csalás miatt (She)
Három thaiföldi teniszbírót is bűnösnek találtak fogadási csalásban, ezért a Tennis Integrity Unit által kezdeményezett vizsgálat bejezése után mindannyian életük végéig szóló eltiltást kaptak.
okt. 8
12:06
Golf: Kevin Tway nyerte az új szezon első versenyét (She)
Az amerikai Kevin Tway nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA Tour) Napában megrendezett versenyét, a 6.4 millió dollár összdíjazású Safeway Opent.
okt. 8
12:12
Miért úszhatta meg az „őrülten veszélyes” manőverét Magnussen? (m4sport.hu)
Egy kimerevített képkocka mentette meg Kevin Magnussent a büntetéstől?
okt. 8
12:18
Hosszú Katinka: gyorsan alkalmazkodik a szervezetem (Infostart)
Négy arany- és két bronzérmet szerzett Hosszú Katinka az úszók Világkupa-sorozatának budapesti állomásán.
okt. 8
12:24
Hoeness: Utolsó vérig megvédem Kovacot (m4sport.hu)
Nem rendült meg a Bayern vezetőségének bizalma a horvát vezetőedzőt.
okt. 8
12:48
Anglia: „Gratulálok, de még mindig nem fizettél” – a társak Terryről (She)
Vasárnap bejelentette visszavonulását John Terry, az angol labdarúgó-válogatott és a Chelsea korábbi csapatkapitánya, az egykori társak pedig az Instagramon küldtek neki üzeneteket.
okt. 8
12:54
Wales: továbbjutott a kupában a „nem létező ificsapat” (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a walesi ifjúsági FA-kupa első körében egy adminisztrációs malőr folytán a felnőttcsapatával a hatodosztályban szereplő Ynysddu Welfare FC U18-as csapatát is kisorsolták: a Briton Ferry hasonló korosztályú csapata ellen – a probléma csupán annyi volt, hogy az Ynysddu Welfare-nek nem volt ilyen korosztályú csapata. Mára
okt. 8
13:06
F1: a Mercedes attól tart, hogy Hamilton hülye balesetet szenved (She)
Lewis Hamilton szezonbeli nyolcadik diadalát aratta Japánban, míg Sebastian Vettel a hatodik helyen szelte át a célvonalat. A brit előnye így 67 pontra nőtt a riválisa előtt az egyéni vb-összetettben, miközben adott versenyző maximálisan 100 pontot gyűjthet még a fennmaradó négy versenyen. Ez azt jelenti, a mercedeses már a soron következő Amerikai
okt. 8
13:18
NL: sérülés miatt kényszerű csere a francia keretben (She)
Az Olympique Marseille labdarúgója, Dimitri Payet került be a francia válogatott keretébe a vasárnapi, PSG elleni bajnokin megsérülő Olympique Lyon-támadó, Nabil Fekir helyett.
okt. 8
13:24
Bayern: „Az utolsó csepp véremig védem Niko Kovacot” (She)
Uli Hoeness, a Bayern München klubelnöke megvédte Niko Kovacot, a labdarúgócsapat vezetőedzőjét, akinek irányításával sorozatban negyedik mérkőzésén maradt nyeretlen az együttes.
okt. 8
13:24
Hamilton már szinte sajnálja, hogy ilyen könnyű dolga van (m4sport.hu)
De közben büszke is, mert úgy érzi, ők roppantották össze a Ferrarit.
okt. 8
13:26
F1: két év múlva Vietnámban is rendeznének futamot (She)
Sajtóértesülések szerint megállapodás született a Formula–1-es világbajnokságot irányító Liberty Media képviselői és Vietnám között arról, hogy 2020-ban Hanoiban is rendeznek majd versenyhétvégét.
okt. 8
13:36
Jordi Albát játszott: három gólt készített elő az MTK-bekk a Vidi ellen (m4sport.hu)
Két és fél gólpasszt beírhatunk neki.
okt. 8
13:45
Elképesztő videó került elő a hétvége botrányhőséről (Ripost)
Nurmagomedov kilenc éves korában leállt birkózni egy medvével, erről pedig bizonyíték is készült. Ezt látva nem csoda, hogy órási erő szorult belé.
okt. 8
13:48
Arsenal: új mezszállító, csak a Barca és az MU kap többet (She)
2019 nyarától mezgyártót cserél a Premier League-ben szereplő Arsenal, a londoni klub hivatalos közleményben erősítette meg, hogy öt év után Pumáról Adidasra vált, amiért a szintén német cég – egyes források szerint – öt esztendőn keresztül évente 60 millió fontot fizet majd.
okt. 8
13:50
Férfi kézi: távozik a Kiel Európa-bajnok balátlövője (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott Christian Dissingerrel a THW Kiel kézilabdacsapata – tudatta a német alakulat hivatalos közleményben.
okt. 8
13:54
Tenisz: Stollár Fanny párosban is kiesett Hongkongban (She)
Stollár Fanny, oldalán az ausztrál Priscilla Honnal kiesett a párosverseny első fordulójában az 500 ezer dollár (135 millió forint) összdíjazású hongkongi kemény pályás női tenisztornán. A kettős a Samantha Stosur, Csang Suaj ausztrál, kínai duóval csapott össze hétfőn a nyolc közé jutásért, és két szettben kapott ki. Stollár korábban egyesben
okt. 8
14:06
Kézilabda: öltözői pánik tört ki a bűzbomba miatt (She)
Botrányos körülmények között szenvedett hatgólos vereséget az ÖIF Arendal kézilabdacsapata a török Selka Eskisehir Hentbol SK vendégeként: a  norvégok szerint szabotázs történt a mérkőzésükön, ezért panaszt nyújtottak be az Európa Kézilabda-szövetségnél. A törökök szerint csak a nézők vécéje dugult el.
okt. 8
14:12
BL-selejtező: vért isznak a görögök, de győzni megy a Fradi (Infostart)
Hatgólos előnyt szerzett a Ferencváros a férfi vízilabda Bajnokok Ligája-selejtező rájátszásában a görög Vuliagmeni ellen. A visszavágó szerdán lesz, a párharc győztese pedig a sorozat főtáblájára kerül. Kállay Márk, az FTC játékosa szerint Görögországba is győzni mennek.
okt. 8
14:18
SPAR Budapest maratoni: újjáélesztett egy futót, majd befejezte a versenyt (She)
Dr. Szarvas Gábor, a II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika szakorvosjelöltje néhány kollégájával egy hétvégi versenyen megmentette egy futó életét.
okt. 8
14:24
NB II: koponyacsonttörést szenvedett, nem tudni, mikor térhet vissza (She)
Koponyacsonttörést szenvedett a labdarúgó NB II-es Soroksárban futballozó Huszák Tamás, aki a Monor elleni vasárnapi bajnokin fejelt össze a vendégek támadójával, Tóth Barnabással.
okt. 8
14:24
FIA: Alonsónak áldozatként sincs joga szabálytalankodni (m4sport.hu)
Reagált Fernando Alonso F1-es kritikájára az FIA versenyigazgatója, és finoman jelezte, akkor is vonatkoznak rá a szabályok, ha sértettnek érzi magát.
okt. 8
14:42
Videó: erre az ollózós gólra még Ibra is csettintene (She)
Nem akármilyen ollózós gól született a tanzániai élvonalban a hétvégén. A tabellán második helyre felkapaszkodó Young Africans hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Mbaót, a mérkőzés második találata – melyet Ibrahim Ajibu jegyzett – pedig szemet gyönyörködtetőre sikerült. Erre még valószínűleg Zlatan Ibrahimovic is elégedetten csettintene.
okt. 8
14:48
PSG: Tuchel örömében kiürítette az öltözőt (She)
Thomas Tuchel, a Paris Saint-Germain vezetőedzője minden nem válogatott labdarúgóját elküldte egy hét szabadságra – a többieket csak azért nem, mert válogatottbeli kötelezettségeik lesznek a következő napokban.
okt. 8
14:48
Új fejlemények, szorul a hurok Ronaldo nyaka körül (Ripost)
Egyre több vádat fogalmaznak meg az ötszörös aranylabdás futballsztárral, Cristiano Ronaldóval szemben.
okt. 8
14:54
Japán Nagydíj: nemzetközi sajtóvisszhang (m4sport.hu)
Ezt írták a nagyvilágban a futam másnapján!
okt. 8
15:06
Légiósok: „A csapat érdeme” – Bogdán 316 perce kapott gól nélkül (She)
Nagyszerűen szerepel a bajnokságban a Hibernian, Bogdán Ádámnak is hála, a legutóbbi három fordulóban egyaránt kapott gól nélkül győzött.
okt. 8
15:06
Győztes bemutatkozások (Azenpenzem)
Hibátlan hétvégét zártak csapataink a kézilabda Bajnokok Ligájában. A fehéroroszországi Bresztben az utolsó pillanatban megfogott hétméteresnek köszönheti győzelmét a Telekom Veszprém.
okt. 8
15:24
Ennyi volt: nagy bejelentést tett a korábbi csapatkapitány (Blikk)
London – Bejelentette visszavonulását John Terry (képünkön), az angol labdarúgó-válogatott és az élvonalbeli Chelsea korábbi csapatkapitánya.
okt. 8
15:24
Skócia: megvan ki lehet László Csaba utódja (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a skót másodosztályban szereplő Dundee United szeptember végén menesztette László Csabát. Mára már tudni lehet, ki lesz az 54 éves szakember utódja.
okt. 8
15:36
Pjongcsang 2018: újra versenyezhet a doppingoló bobos (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) visszaadta a versenyzési engedélyt Nagyezsda Szergejeva orosz bobosnak, aki az idei pjongcsangi téli olimpián produkált pozitív doppingmintát, és február 24-én el is ismerte, hogy tiltott szert használt.
okt. 8
15:42
Hiába verték el, nem áll le: visszavágót akar McGregor (Blikk)
Las Vegas – A világhírű ír ketrecharcos, Conor McGregor (30) a UFC hét végi Las Vegas-i gáláján fojtással kapott ki a veretlen orosz Habib Nurmagomedovtól (30).
okt. 8
15:42
PL: az Arsenal túlteljesít, nem úgy a Man. City... (She)
Nyolc forduló után aligha lehetne szorosabb az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság állása. Manapság igen népszerű a futballelemzők körében a várható gólok mutatója (xG), amely alapján máshogy festene a Premier League tabellája.
okt. 8
15:42
A legjobb 32 közé jutott Fucsovics Márton Sanghajban (HírTV)
Közben három helyet javított a világranglistán.
okt. 8
15:48
Vesztes páros: idén is elbukja az F1-es vb-címeket Vettel és a Ferrari? (Blikk)
A kedvenc pályáján üldözi a balszerencse Sebastian Vettelt (31) és úgy tűnik, 2017 után idén is Szuzukában bukta el végleg a Forma–1-es világbajnoki címet.
okt. 8
15:48
Ifjúsági olimpia: a második versenynap eseményei élőben! (She)
Hétfőn újabb magyar éremesélyek Buenois Airesben, az ifjúsági olimpia második versenynapján. Kövesse az eseményeket az utanpotlassport.hu élő tudósításával!
okt. 8
15:48
Alonso: Az autónk olyan, mint a tavalyi! (m4sport.hu)
Elhintette, a WEC-es szereplés már fontosabb számára, mint az F1-es.
okt. 8
15:54
Heti program: a görögök ellen a Nemzetek Ligájában; Szeged–Flensburg (She)
A héten szünetelnek az első osztályú labdarúgó-bajnokságok, helyettük a Nemzetek Ligája következő fordulóit rendezik: a magyar válogatott Görögországban játszik, de lesz Horvátország–Anglia és Hollandia–Németország slágermeccs is. Tétmeccset játszik az U21-es és az U19-es nemzeti csapatunk. Magyar együtteseknek szurkolhatunk a kosárlabda, vízilabda
okt. 8
16:00
Újra a francia keretben Dimitri Payet (m4sport.hu)
Egy évet kellett kihagynia sérülés miatt.
okt. 8
16:12
Túl sok az Európa-liga és a bajnokság a Vidinek (Blikk)
Nagy meglepetésre vasárnap este elszenvedte második vereségét a labdarúgó-NB I-ben a Mol Vidi, a bajnoki címvédő ideiglenes otthonában, Felcsúton 3-0-ra kapott ki az újonc MTK-tól.
okt. 8
16:12
Újabb nő gyanúsítja Cristiano Ronaldót (BorsOnline)
Tovább gyűrűzik Cristiano Ronaldo szexbotránya. Az eddigi áldozatokhoz újabb nő csatlakozott, ő is azt állítja, hogy a ma már ötszörös aranylabdás focista korábban vele is erőszakoskodott. Az ügy egy hete robbant ki, miszerint 2009-ben egy Las Ve­gas-i hotel fürdőszobájában a portugál análisan megerőszakolta Kathryn Mayorgát. A hölgy ügy­védje,
okt. 8
16:18
Mitrovic: ha egy szerb pólóst Magyarországról hívnak, lépnie kell (Infostart)
Déli szomszédunknál a pólóbajnokság nem fogható ahhoz a színvonalhoz, ami nálunk látható Branislav Mitrovic szerint, ennek köszönhető, hogy az első hívásra elhagyják az országot a szerb vízilabdázók.
okt. 8
16:18
Jégkorong: eltiltották a bunyózó újpestit, akit a bíró vitt földre (She)
Vasárnap este játszották a Megyeri úton a UTE–Vienna Capitals II Erste Liga bajnoki mérkőzést, amelynek utolsó előtti percében, 7–3-as hazai vezetésnél némi csetepaté bontakozott ki a két csapat játékosai között.
okt. 8
16:18
Bundesligás játékosokra építhet Rossi: a görögök ellen készül a futballválogatott (Blikk)
− A világ egyik legjobb bajnokságát erősítő focistákra építheti együttesét Marco Rossi (54), a magyar válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 8
16:30
Ifi olimpia: Milák és Berecz döntős; Özbas aranyért dzsúdózik (She)
A 63 kilogrammos ifjúsági Európa-bajnok cselgáncsozó, Özbas Szofi bejutott a döntőbe a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián. Milák Kristóf 200 méter gyorsúszásban, Zombori Gábor 200 méter vegyesen, Berecz Bianka 200 méteres pillangóúszásban döntős.

Keresés