2018. április 2. hétfő

ápr. 2
14:45
BL: a 2015-ös döntő bírója vezeti a Juventus–Real Madridot (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kijelölte a Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzéseinek játékvezetőit. A Juventus–Real Madrid mérkőzésen a 2015-ös döntő (Juventus–Barcelona 1–3) játékvezetője, a török Cüneyt Cakir fújja a sípot, míg a Liverpool–Manchester City rangadót a német Felix Brych vezeti.
ápr. 2
14:57
12 csapatos NB I-ben soha nem történt még ilyen! (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulójában olyan eredménysort produkáltak a csapatok, amire a Nemzeti Bajnokságban, 12 csapatos szezonban még soha nem volt példa. A különleges eredménysor mellett felidézzük, mikor nyert legutóbb az NB I-ben derbit az Újpest, megemlékezünk a nyolc meccset megélő kövesdi veretlenségről, szó lesz az azt megszakító paksiak
ápr. 2
14:59
Golf: a múlt héten csőbe húzták, de most tényleg révbe ért (She)
Rájátszásban harcolta ki a számára rendkívül fontos győzelmet Ian Poulter a profi golfozók amerikai körversenyének (PGA Tour) hétvégi versenyén, a Houston Openen.
ápr. 2
15:09
Téli olimpia: Peking felhasználja a nyári játékok helyszíneit is (She)
A 2008-as nyári olimpia helyszínein is rendeznek versenyeket Pekingben a 2022-es téli ötkarikás játékokon.
ápr. 2
15:15
Nacho nélkül megy a Juvénak a Real (m4sport.hu)
A játékos a Las Palmas ellen sérült meg.
ápr. 2
15:18
Szörnyű baleset, ez vár a lezuhant focistára (Ripost)
Pelayo Novót telefonálás közben érte a tragédia.
ápr. 2
15:21
Tragédia: a harmadik emeletről zuhant le a focista, az intenzíven ápolják (Blikk)
Hosszú gyógyulási folyamat vár Pelayo Novóra, a spanyol másodosztályú Albacete futballistájára, aki szombaton leesett a harmadik emeletről.
ápr. 2
15:39
Kásás Tamás durván belesült a nagy bejelentésbe (Infostart)
Visszatérés: Kásás Tamás és Benedek Tibor nyilatkozata a "nagy bejelentés" után...
ápr. 2
15:45
Kézilabda: alakul a döntő mezőnye a leány utánpótlás-bajnokságokban (She)
Néhány héttel az alapszakasz lezárulta előtt már jól látszanak az erőviszonyok az utánpótlás leány kézilabda-bajnokságokban. Az ifjúságiak és a serdülők mezőnyéről is elmondható, hogy nagyjából mindkét csoportban eldőlt, ki lesz az országos döntő két-két résztvevője, ha nem botlanak az esélyesek a hátralévő mérkőzéseken.
ápr. 2
15:45
Nem kérdés – Sós Márkó bombagólja Lettország ellen (m4sport.hu)
Hatalmas gólt lőtt a minifoci-válogatott játékosa.
ápr. 2
15:47
Bayern: döntöttek James Rodríguez sorsáról – sajtóhír (She)
A Marca információi szerint a Bayern München labdarúgócsapatának vezetősége úgy döntött, a nyáron végleg szerződteti a klub James Rodríguezt, aki jelenleg kölcsönben szerepel a Real Madridtól.
ápr. 2
15:49
Real Madrid: megsérült a védő, nem játszhat a Juve ellen (She)
Megsérült Nacho Fernández, a Real Madrid középhátvédje, ezért ki kell hagynia a Juventus elleni párharc mindkét mérkőzését a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
ápr. 2
15:57
Pornószínésznek állt az olasz focista, Budapesten keres csapatot magának (Blikk)
Davide Iovinella mindössze 24 évesen döntött úgy, hogy felhagy a profi labdarúgással és pornószínésznek áll, így ugyanis jóval több pénzt tud keresni.
ápr. 2
15:57
F1: ki nyeri a hétvégi Bahreini Nagydíjat? – szavazás (She)
Ön szerint ki nyeri a hétvégi F1-es Bahreini Nagydíjat? Sebastian Vettel? Lewis Hamilton? Kimi Räikkönen? Esetleg más pilóta? Szavazzon, mondja el véleményét a hozzászólások között!
ápr. 2
16:09
Állva tapsolta a századossá előlépett Icardit a San Siro (m4sport.hu)
2013 óta tart és most történelemmé vált.
ápr. 2
16:15
A Nemzeti Sport főszerkesztője elmagyarázta, miért helyes kidobni a 444-et a felcsúti arénából, és miért nem sportszerű kritikát megfogalmazni a focira költött… (444.hu)
Szöllősi György, azt is kifejtette, hogy a TAO nem közpénz, a Kúria pedig téved, amikor erről mást állít.
ápr. 2
16:21
Vb 2018: nincsenek már jegyek a németek csoportmeccseire (She)
Elfogytak a jegyek a címvédő németek csoportmeccseire a nyári oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.
ápr. 2
16:57
Tokió 2020: visszavonul a kenyai címvédő, ha ismét nyer (She)
Az 5000 méteren olimpiai címvédő kenyai Vivian Cheruiyot bejelentette, befejezi pályafutását, ha a 2020-as tokiói ötkarikás játékokon megnyeri a női maratonfutást.
ápr. 2
16:57
Szegény kapuska – van utánpótlás Barcelonában (m4sport.hu)
Erre még CR is biccentene egyet.
ápr. 2
17:09
Döbbenet: meccs közben, a stadionban erőszakoltak meg egy nőt – Az áldozatot jelenleg is kórházban ápolják (Blikk)
Sokkban van a svéd labdarúgás, a rendőrség pedig nyomoz, miután kiderült, hogy az élvonalbeli bajnokság egyik mérkőzésén megerőszakoltak egy nőt.
ápr. 2
17:15
Aki a németeket akarja látni a vb-n, már ne reménykedjen (m4sport.hu)
Kivéve, ha időben kapcsolt.
ápr. 2
17:24
Bugyira vetkőzve síelnek az orosz bombázók (Ripost)
Féktelen fieszta a havon. Négy éve az olimpikonok, most a bulizó fiatalok siklanak Szocsiban.
ápr. 2
17:27
Brutális erővel találta fejbe a labda a riporternőt, azonnal kórházba szállították – videó (Blikk)
Törött szemgödörrel szállították kórházba a gyönyörű riporternőt, Kelsey Wingertet, miután az Atlanta Braves-Philadelphia Phillies baseball-mérkőzésen brutális erővel találta el a labda.
ápr. 2
17:33
Heti program: Man. City–Man. United; Real–Atlético; F1 (She)
A labdarúgó Magyar Kupában kialakul a legjobb négy mezőnye, kiváló meccsekkel folytatódik a Bajnokok Ligája és az Európa-liga. A Serie A-ban fordulót pótolnak, most lesz a Milan–Inter rangadó is. A hétvégén madridi, liverpooli és manchesteri derbit rendeznek – a Man. City már e héten bajnok lehet, ahogy a Bayern München is a Bundesligában. A Gy
ápr. 2
17:33
Baji Balázs: Az út fontos, nem a cél (m4sport.hu)
Világbajnoki bronzérmes gátfutónk Dél-Afrikában edzőtáborozik.
ápr. 2
17:45
Légiósprogram: LA Galaxy–Sporting KC; Midtjylland–FC Köbenhavn (She)
Ahogy olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online hétről hétre összeszedi toplégiósaink mérkőzéseit. Lássuk, milyen találkozók várnak külföldön játszó futballistáinkra és csapataikra az előttünk álló napokban!
ápr. 2
17:57
Vasárnapi sportműsor (04.08.) (She)
Folytatódik a labdarúgó NB II és a topligák küzdelmei, a La Ligában madridi derbit rendeznek, pályán az Arsenal, a Dortmund, az Inter, és a Milan. A magyar férfi kézilabda-válogatott felkészülési meccsen lép pályára. Bahreinben versenyez a Formula–1, Marokkóban az új néven futó túraautó-világbajnokság mezőnye, Argentínában MotoGP futamot rendez
ápr. 2
17:59
Szombati sportműsor (04.07.) (She)
Folytatódik a labdarúgó NB I és a topligák küzdelmei: manchesteri derbin lehet bajnok a Man. City, városi rangadót vívnak Liverpoolban, Augsburgban koronázhatja meg a szezonját a Bayern München, pályán a Barcelona és a Juventus. A női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjéért száll harcba a Győr és a Ferencváros. Az Európa-kupa nyolcas döntő
ápr. 2
18:01
Pénteki sportműsor (04.06.) (She)
Újabb forduló kezdődik a francia (Ligue 1), a német (Bundesliga) és a spanyol (La Liga) élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Mérkőzést játszik a magyar férfi kézilabda-válogatott, a legjobb férfi vízilabdázóink az Európa-kupa nyolcas döntőjében szerepelnek. A Formula–1 mezőnye készül a Bahreini Nagydíjra. Íme, a pénteki program!
ápr. 2
18:03
Döntetlen az NB I rangadóján (Blikk)
– Lenullázta a Ferencvárost az Újpest a ladarúgó-NB I 24. fordulójában – ám igaz ez fordítva is.
ápr. 2
18:09
Csütörtöki sportműsor (04.05.) (She)
Vb-selejtezőt játszik a magyar női labdarúgó válogatott, a férfi vízilabda nemzeti csapatunk az Európa-kupa nyolcas döntőjében szerepel, Ausztriában játszik felkészülési meccset a jégkorong-válogatottunk. Megkezdődik a labdarúgó Európa-liga negyeddöntős szakasza. Folytatódik a darts Premier League, a sznúkerezők kínai versenye és a női röplabda
ápr. 2
18:11
Szerdai sportműsor (04.04.) (She)
A labdarúgó Magyar Kupában kialakul a legjobb négy mezőnye. Liverpool–Manchester City és Barcelona–Roma összecsapással folytatódik a Bajnokok Ligája negyeddöntője. mérkőzéseket pótolnak az NB III-ban, a francia Ligue 1-ben és az olasz Serie A-ban – lejátsszák a Milan–Internazionale derbit. Ausztriával játszi kfelkészülési meccset a jégkorong-v
ápr. 2
18:13
Locsolkodással indult a húsvéthétfő a jégkorong-válogatott tagjainak (She)
Húsvéthétfő délutánján már a kemény munkáé volt a főszerep, reggel azonban még a szokásoknak megfelelően meglocsolták családjaik nőtagjait a budapesti divízió 1/A-világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott tagjai. Arról, hogyan teltek a húsvéti ünnepek, Benk András, Erdély Csanád, Hári János és Kóger Dániel beszélt az NSO Tv-nek.
ápr. 2
18:15
Keddi sportműsor (04.03.) (She)
Lejátsszák a DVSC–Honvéd párharc visszavágóját a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, a Bajnokok Ligájában ugyancsak a legjobb nyolc között Juventus–Real Madrid és Sevilla–Bayern München összecsapást rendeznek, mérkőzéseket pótolnak a Serie A-ban. Elődöntős szakaszához ért a férfi röplabda NB I. A keddi programban még: sznúker China Open, j
ápr. 2
18:17
Juve: Minden évben lép egy szintet, hihetetlen – Del Piero (She)
Alessandro Del Piero, a Serie A-ban szereplő Juventus legendája nem győzi dicsérni Paulo Dybalát, a „zebrák" sztárját.
ápr. 2
18:21
Vb 2018: a torna idejére turisztikai rendőrség jön létre (She)
Oroszországban turisztikai rendőrséget hoznak létre, amely a nyári labdarúgó-világbajnokságnak otthont adó városokban működik majd.
ápr. 2
18:21
Vajon mennyit úsztak a dunaújvárosi lányok az áprilisi tréfa után? (m4sport.hu)
A csapat válogatott játékosa volt a felbujtó.
ápr. 2
18:23
Tenisz: Cornet már a 2. fordulóban Charlestonban (She)
A 14. helyen kiemelt Alizé Cornet két sima játszmában legyőzte az ukrán Katerina Bondarenkót az egyesült államokbeli Charlestonban zajló, 900 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztorna hétfői versenynapján.
ápr. 2
19:09
Bayern: A Realnak semmi esélye Lewandowskira – Heynckes (She)
Jupp Heynckes, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője megtörte a csendet és megszólalt Robert Lewandowski Real Madridhoz való esetleges igazolásáról.
ápr. 2
19:21
PSG: klasszisok távozása várható a nyáron – sajtóhír (She)
A francia LÉquipe szerint a Ligue 1-ben fölényesen vezető Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál a nyáron nagy változások állhatnak be.
ápr. 2
19:30
Durva baleset: kórházba került a labdával fejbe lőtt csinos riporternő (Ripost)
Kelsey Wingert rosszkor volt rossz helyen. A szemgödre csúnyán megsérült.
ápr. 2
19:33
Barca: a Man. City „elrabolja” a katalánok tehetségét? (She)
A katalán Sport szerint hamarosan eldőlhet a Barcelona nagy reményű tinédzsere, Robert Navarro jövője.
ápr. 2
19:35
Franciaország: „Nasri egy idióta, sosem tudnám tisztelni” (She)
A jelenleg doppingvétség miatti eltiltását töltő korábbi Arsenal-játékos Samir Nasriról volt kollégája, a ciprusi Ermisz Aradippuban játszó Emmanuel Frimpong nyilatkozott – a dicsérő szavak száma erősen közelít a nullához…
ápr. 2
19:37
Tenisz: Stollár Fanny újra győzött, Konta Johanna következik (She)
Stollár Fanny 7:5, 6:1-re nyert a szintén a selejtezőből főtáblára jutó amerikai Francesca Di Lorenzo ellen a charlestoni salakpályás tenisztorna első fordulójában.
ápr. 2
19:57
Stollár nem elégedett meg a főtáblára jutással Charlestone-ban (m4sport.hu)
A második körben már nagy falat vár rá.
ápr. 2
20:15
Népes mezőny a dzsúdó Eb-n (m4sport.hu)
Április végén tatamira lépnek Magyarország legjobbjai.
ápr. 2
20:21
Cselgáncs: 16 magyar indulhat a tel-avivi Eb-n (She)
A magyar szövetség döntése alapján 16 versenyző szerepelhet április végén a tel-avivi cselgáncs Európa-bajnoksághon.
ápr. 2
20:23
Légiósok: Vécsei a kispadról nézhette Zidane gólját (She)
Légiósaink közül Köteles László és Koman Vladimir nem volt benne csapata hétfői meccskeretében, míg Vécsei Bálint és Balogh Norbert be nem vetett csereként vett részt a mai bajnokiján.
ápr. 2
20:45
BL-döntő újratöltve: bosszút akar állni a Juventus a Real Madridon (Blikk)
Torino – Bosszút akar állni a Juventus a Real Madridon.
ápr. 2
20:45
Kép: megható ok miatt változtatott frizuráján Aubameyang (She)
A híres futballisták gyakran változtatják a frizurájukat – elég például a Manchester United játékosára, Paul Pogbára gondolni. De az Arsenal csatára, Pierre-Emerick Aubameyang nem az aktuális divatirányzatot követte, hanem egy megható ok miatt változtatta meg a hajviseletét.

Keresés