2019. január 20. vasárnap

jan. 20
14:03
RoC: hajszállal maradt le a Vettel, Schumacher páros a győzelemről (She)
Nem sikerült megszereznie Németország kilencedik Nemzetek Kupája-győzelmét a Sebastian Vettel, Mick Schumacher párosnak a Bajnokok Versenye (Race Of Champions) első napján, mivel a döntőben alulmaradt az északi duóval szemben.
jan. 20
14:09
Paredes igazolással pótolná Fabregast a Chelsea (She)
Újra itt van a tél, hótakaróba bújik a rét, jégszelek falják a felhők tejét, lent műanyagra gyújt a mély, szemétfüstöt okád magából a szél – s a topligás labdarúgóklubok megkezdik az eurómilliók elfüstölését téli erősítések címén.
jan. 20
14:24
Rio Ferdinand beleszállt Sarri egyik kedvencébe (m4sport.hu)
Az MU ikonja szerint a középpályás nem játszik hasznosan.
jan. 20
14:33
Honvéd: a Fulhamnél várják próbajátékra a csapat védőjét (She)
A 18 esztendős Temesvári Attila négy edzésen és egy mérkőzésen vehet részt Londonban. A védő vasárnap elhagyta a Budapest Honvéd törökországi edzőtáborát és elrepült Angliába.
jan. 20
14:45
La Liga: a Betis a 94. percben szerzett góllal győzött (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Betis hazai pályán 3–2-re győzött a Girona ellen. A sevillai csapat győztes gólját a rendes játékidő letelte után, a 94. percben, 11-esből szerezte meg Sergio Canales.
jan. 20
14:47
Aus. Open: Egy jobban teljesítő teniszezőtől kaptam ki – Federer (She)
A címvédő Roger Federer már a nyolcaddöntőben kiesett az Australian Openen, és ugyan úgy véli, hogy jól játszott, csalódott a Sztefanosz Cicipasztól elszenvedett vereség miatt. Viszont két év kihagyás után visszatér a salakszezonra is.
jan. 20
14:57
Felkészülés: a DVTK a harmadik edzőmérkőzését már behúzta (She)
A Diósgyőri VTK labdarúgócsapata a harmadik törökországi felkészülési mérkőzésén 2–1-es győzelmet aratott a román első osztály 9. helyén álló FC Politehnica Iasi ellen.
jan. 20
15:03
Serie A: Duván Zapata mesternégyesével nyert az Atalanta (She)
Duván Zapata élete meccsét játszotta vasárnap az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában: az Atalanta kolumbiai csatára négy gólt szerzett a Frosinone elleni idegenbeli mérkőzésen.
jan. 20
15:05
Hiába vezetett kétszer is az FTC, nem koronázta siker az erőfeszítéseit (She)
A törökországi Belekben edzőtáborozó Ferencváros negyedik felkészülési mérkőzését a lengyel Korona Kielce ellen vívta. A zöld-fehérek a gól nélküli első félidő után a második játékrészben kétszer is vezettek, ám a végén mégis a lengyelek örülhettek a győzelemnek.
jan. 20
15:06
Angola győzelmével Japán lett a kézi-vb utolsó helyezettje (m4sport.hu)
Macedónia lett a tizenötödik.
jan. 20
15:08
Premier League-klub teszteli a Honvéd 18 éves játékosát (m4sport.hu)
A célállomás: London!
jan. 20
15:15
Alpesisí-vk: Shiffrin ezúttal is szuper-G-ben nyert (She)
Az olaszországi Cortina dAmpezzóban női szuper-G-vel, a svájci Wengenben férfi műlesiklással folytatódott az alpesisí-világkupa. Előbbi verseny az amerikai Mikaela Shiffrin, utóbbi pedig a francia Clément Noël győzelmével ért véget.
jan. 20
15:45
"Akad sportoló, aki az étkezéssel egészíti ki a tucatnyi étrend-kiegészítőt" (Infostart)
Egyre többen veszik igénybe a Testnevelési Egyetemen belül működő Sport-táplálkozástudományi Központ szolgáltatásait, melynek egyik célja, hogy az étrend-kiegészítők megfelelő használatában segítse a versenyzőket és az amatőröket – hangsúlyozta Martos Éva professzor, a központ vezetője.
jan. 20
15:45
Sílövő-vk: szoros befutók a tömegrajtos versenyeken (She)
A férfi és a női tömegrajtos versennyel folytatódott a németországi Ruhpoldingban a sílövők világkupa-sorozata, a férfiaknál a norvég Johannes Bö, míg a nőknél a német Franziska Preuss lett az első. A franciaországi Chaux-Neuve-ben zajló északiösszetett-vk-hétvége harmadik napján az osztrák Mario Seidl diadalmaskodott.
jan. 20
15:57
ez igen! Visszaforgatta az idő kerekét Van Persie (She)
Mint ismert, az Arsenal, a Manchester United és a Fenerbahce korábbi, a Feyenoord jelenlegi játékosa, Robin van Persie még 2018 októberében bejelentette, hogy az idény után visszavonul. A karrierje végéhez közelítő, 35 éves, 102-szeres holland válogatott támadó a rotterdamiak szombati mérkőzésén gyönyörű szabadrúgásgólt szerzett, ezzel megmutatva v
jan. 20
16:03
Ismét legyőzte a rákot a legendás sportoló (Ripost)
Jim Kelly sorozatban négyszer vezette nagydöntőbe a Buffalo Bills csapatát. Most a felesége jelentette be az újabb örömhírt.
jan. 20
16:33
PL: a 100. gól és a magabiztos győzelem is megvan a Citynek (She)
A Manchester City idegenben 3–0-s sikert ért el a sereghajtó Huddersfield Town ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójában. Leroy Sané idénybeli nyolcadik mérkőzésén szerzett legalább egy gólt és adott legalább egy gólpasszt is. Danilo – minden sorozatot figyelembe véve – a City 100. találatát érte el a 2018–201
jan. 20
16:48
Három év után Federer újra ott lesz a Roland Garroson (m4sport.hu)
Nem akar a salakszezon miatt hosszú szünetet tartani.
jan. 20
17:09
Felkészülés: az FTC kikapott lengyel ellenfelétől (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros 3–2-re kikapott a lengyel Korona Kielcétől felkészülési mérkőzésen. A törökországi Belekben lejátszott találkozón a zöld-fehérek kétszer is megszerezték a vezetést, mégsem tudtak nyerni.
jan. 20
17:15
Roger Federer hatalmas bejelentése - a sztár keserűen nyilatkozott (Infostart)
Három év szünet után elindul az idei Roland Garroson Roger Federer, aki címvédőként a nyolcaddöntőben kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 20
17:18
Győzött a City és a topcsapatok közül elsőként lépte át a 100-as határt (m4sport.hu)
A Huddersfield negatív klubrekordot állított fel.
jan. 20
17:21
Férfi kézi-vb: a korábbi Barca-átlövő is játszhat ellenünk; Pálmarsson megsérült (She)
Mai középdöntős ellenfelünk, Tunézia kihasználta harmadik cserelehetőségét is a dán–német közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon.
jan. 20
17:24
Mourinho beismerte: tényleg szennyeskosárban menekült az öltözőből (m4sport.hu)
A portugál 14 év után megerősítette, igaz a legendás történet.
jan. 20
17:33
Serie A: Batistuta nyomdokain az olasz csatár; Nagyék iksze (She)
A Nagy Ádámot nélkülöző Bologna 1–1-es döntetlent játszott a SPAL otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 20. fordulójában. A magyar válogatott középpályást nem cserélték be.
jan. 20
17:35
Bundesliga: Ibisevic és Duda is remekelt Dárdai jubileumán (She)
A Hertha BSC 3–1-es győzelmet aratott a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) sereghajtójának otthonában. Ondrej Duda duplázott, Vedad Ibisevic góllal és gólpasszal vette ki részét a Nürnberg elleni sikerből. Dárdai Pál mérföldkőhöz érkezett.
jan. 20
17:42
Katar simán legyőzte Oroszországot és hódította el az Elnök Kupát (m4sport.hu)
Szaúd-Arábia szoros mérkőzésen győzte le Koreát.
jan. 20
17:45
A Rams-irányító senkinek nem mutatja be barátnőjét – okkal (She)
Az NFL Nemzeti Főcsoportjának döntőjébe jutó, ezzel a Super Bowl-részvételre pályázó Los Angeles Rams irányítójáról, Jared Goffról szóltak a hírek a fontos mérkőzés előtt. És nem a sportteljesítményét elemezték a tengerentúli cikkek…
jan. 20
17:51
Férfi kézi-vb: hiába a szegedi átlövő remeklése, Katar nyerte az Elnök-kupát (She)
Katar nyerte az Elnök-kupáért kiírt alsóházi rájátszást a német–dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon, miután vasárnap hat góllal legyőzte Oroszországot.
jan. 20
17:54
Dárdaiék idegenbeli győzelemmel kezdték az évet (m4sport.hu)
Duda és Ibisevic elemében volt Nürnbergben.
jan. 20
18:00
Vasárnap is kínai sikerekkel zárult a budapesti asztalitenisz World Tour (m4sport.hu)
A férfiak elődöntőjében a világranglista 83. legyőzte a világelsőt.
jan. 20
18:03
Csupasport: túraappok, amiket érdemes kipróbálni (She)
Manapság bárhová megyünk, magunkkal visszük mobiltelefonunkat is. Amennyiben a készülék „okos” és van rajta mobilinternet, számos olyan alkalmazást tölthetünk le, amelyek segítségünkre lehetnek túráink során. A Csupasport összeszedett néhányat.
jan. 20
18:05
Férfi kézi-vb: Magyarország–Tunézia élőben az NSO-n! (She)
Sorsdöntő mérkőzés előtt áll a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjében a magyar nemzeti csapat: a mieink Tunéziával csapnak össze, győzni kell ahhoz, hogy legyen esély elérni az olimpiai selejtezőt érő helyeket. Tartsanak velünk, kövessék a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
jan. 20
18:09
Könnyfakasztó jelenet: az egész nézőtér sírt a hokimeccsen (Ripost)
Nem mindennapi jelenetnek lehettek szemtanúi a Colorado Avalanche-Los Angeles Kings mérkőzés nézői.
jan. 20
18:15
Síugrás: tapasz az osztrák sebekre, győzelem két év után (She)
Stefan Kraft győzelmével ért véget a férfi síugrók világkupaversenye Zakopanéban. Az osztrák klasszis ezzel véget vetett saját és hazája rossz sorozatának is.
jan. 20
18:24
Hosszú és Verrasztó is a dobogó legfelső fokán Antwerpenben (m4sport.hu)
Hosszú Katinka 100 méter háton egy bronzérmet is begyűjtött.
jan. 20
18:27
Légiósok: Dobos a holland, Korhut a görög élvonalban debütált (She)
A 18 éves Dobos Áron egy félidőt kapott csereként a De Graafschap elleni találkozón, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. Korhut Mihály szintén bemutatkozott új csapatában, a magyar válogatott védő kezdőként 83 percet kapott az Ariszban, amely 0–0-s döntetlent ért el az AEL Larissza otthonában Görögországban.
jan. 20
18:33
Asztalitenisz: taroltak a kínaiak a budapesti versenyen (She)
A férfiaknál Lin Kao-jüan, a nőknél Csen Meng nyerte a kínai házidöntőt egyesben a budapesti BOK Csarnokban rendezett asztalitenisz World Tour-versenyen.
jan. 20
18:39
Úszás: Hosszú és Verrasztó Dávid sikere Antwerpenben (She)
Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid is nyert egy-egy aranyérmet az Antwerpenben rendezett nagymedencés úszóverseny vasárnapi napján.
jan. 20
18:51
Hosszú és Verrasztó is egy-egy számban győzött vasárnap Antwerpenben (Infostart)
Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid is nyert egy-egy aranyérmet az Antwerpenben rendezett nagymedencés úszóverseny vasárnapi napján.
jan. 20
18:51
Felkészülés: a Puskás Akadémia legyőzte a CSZKA Szófiát (She)
A Spanyolországban edzőtáborozó Puskás Akadémia FC vasárnap délután felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte a bolgár rekordbajnok CSZKA-t.
jan. 20
19:09
Sportlövészet: Péni István remekelt Budapesten (She)
Az első válogatón két héttel ezelőtt Sidi Péter, míg vasárnap Péni István remekelt férfi puskában a légfegyveres Budapest bajnokságon.
jan. 20
19:11
Ligue 1: megszakadt a Marseille pocsék sorozata (She)
A Marseille 1–0-ra nyert a szinte a teljes második félidőt emberhátrányban töltő Caen otthonában a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 21. fordulójában.
jan. 20
19:13
PL: Harry helyett Harry döntött a londoni derbin (She)
Hiába vezetett egy öngóllal a Fulham, a Tottenham a második félidőben fordított a Craven Cottage-on. Harry Winks a 93. percben szerezte meg a győztes találatot az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójában lejátszott találkozón.
jan. 20
19:33
Játékossors: a volt Vasas-légiós ismét Korcsmár csapattársa lett (She)
A Korcsmár Zsoltot is soraiban tudó Midtjyllandnál folytatja pályafutását Manjrekar James – adta hírül a dán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő klub hivatalos honlapján.
jan. 20
19:35
Real: túlsúlya miatt nem játszott Marcelo a Sevilla ellen? (She)
Mint ismert, szombaton a Real Madrid megérdemelt győzelmet aratott a Sevilla ellen hazai pályán, ezzel a harmadik helyre lépett fel a tabellán. A királyi gárda kezdőcsapatában az évek óta gyakorlatilag bérelt hellyel bíró klasszis, Marcelo helyét a 22 éves Sergio Reguilón foglalta el. Ez természetesen mindenkinek feltűnt, a spanyol sajtóban az a hí
jan. 20
19:36
A 94. percben lőtt góllal nyerte a Spurs a londoni derbit (m4sport.hu)
Harry Keane helyett Harry Winks döntött.
jan. 20
19:39
Real: túlsúlya miatt mellőzi Marcelót Solari? (She)
Mint ismert, szombaton a Real Madrid megérdemelt győzelmet aratott a Sevilla ellen hazai pályán, ezzel a harmadik helyre lépett fel a tabellán. A királyi gárda kezdőcsapatában az évek óta gyakorlatilag bérelt hellyel bíró klasszis, Marcelo helyét a 22 éves Sergio Reguilón foglalta el. Ez természetesen mindenkinek feltűnt, a spanyol sajtóban az a hí
jan. 20
19:42
Megvan a kulcsfontosságú győzelem Tunézia ellen, jöhetnek a norvégok (m4sport.hu)
Könnyed győzelmet aratott a magyar kéziválogatott.
jan. 20
19:45
Férfi kézi-vb: nagyon fontos magyar siker Tunézia ellen (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott kulcsfontosságú, 26–21-es győzelmet aratott a világbajnokság középdöntőjében Tunézia felett. Az első félidő után 16–14-re vezetett a magyar együttes, s a folytatásban teljesen megbénította az észak-afrikai élcsapat támadójátékát.
jan. 20
19:48
Legyőzték Tunéziát a magyar fiúk (Azenpenzem)
Az eredmény azt jelenti, hogy a magyaroknak továbbra is jó esélyük van helyosztót játszani a torna ötödik vagy hetedik pozíciójáért.

Keresés