2019. február 27. szerda

febr. 27
17:39
Real Madrid: Bale mégsem kap büntetést – hivatalos (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség szerdán hivatalos közleményében bejelentette, hogy a Real Madrid sztárját, Gareth Bale-t nem bünteti meg a február kilencedikei Atlético Madrid elleni, derbin bemutatott gólöröme miatt. Emiatt még 15-én jelentette föl a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) a szövetségnél a walesi támadót.
febr. 27
17:51
Albon számára a Toro Rosso kormánya külön kihívás (m4sport.hu)
Sokat kell tanulnia a gombokról is.
febr. 27
17:57
Tenisz: Coric 1:6-tal kezdett, de kiküzdötte a továbbjutást (She)
A Dubaiban zajló férfi tenisztorna 2. fordulójában Roger Federer döntő szettben legyőzte a spanyol Fernando Verdascót, így a korábbi világelső svájci klasszis lesz Fucsovics Márton ellenfele a csütörtök délutáni negyeddöntőben.
febr. 27
17:59
Újpest: Mintha már tíz éve a csapatnál lenne – Vignjevics Traoréról (She)
Az Újpest FC új igazolása, Lacina Traoré máris úgy viselkedik és játszik, mintha 10 éve a csapatnál lenne, vélekedik Nebojsa Vignjevics vezetőedző. A pár éve még 18 millió euróra taksált csatár a Digi Sport híradójának azt mondta: 85 százalékos állapotban van, de hamar formába fogja magát hozni, és szeretne a lila-fehérekkel elindulni az Euró
febr. 27
18:03
MK: nyolcaddöntő, visszavágók – élő eredménykövető (She)
Szerda este három mérkőzéssel véget a nyolcaddöntő a Magyar Kupában, azaz kialakul a legjobb nyolc csapat mezőnye, rögtön utána meg is tartják a negyeddöntő sorsolását az M4 Sport stúdiójában. Kövesse figyelemmel a mérkőzések eseményeit, majd utána a sorsolást is, folyamatosan frissülő, szöveges cikkünk segítségével.
febr. 27
18:15
Anglia: elkésett a csatár, megkapta a „tökéletes” büntetést (She)
A Canterbury City rendkívül fontos mérkőzés előtt állt a nyolcadik vonalbeli vagy annál alacsonyabb osztályú csapatok számára kiírt FA Vase-kupában, az együttes csatára, Mobolaji Dawodu azonban késve érkezett meg az öltözőbe. Emiatt a szakmai stábtól azonnal büntetést kapott, ám mint az később kiderült, ennél testhezállóbb feladatot nem is találhat
febr. 27
18:21
Sainz az élen, a Ferrari a garázsban maradt Barcelonában (m4sport.hu)
Még egy napot vitt a McLaren!
febr. 27
18:27
Anglia: „ingyen” is megválna a Charltontól az Újpest-tulaj apja (She)
Roland Duchatelet egy éve próbálja eladni a Charlton Atleticet – mindhiába. A belga üzletember viszonya a szurkolókkal jó ideje megromlott, rendszeresen tüntetnek ellene, sőt Belgiumba is utakat szerveznek, csak azért, hogy ott demonstráljanak. Duchatelet most különleges ajánlattal állt elő – amellyel akár a szurkolók is élhetnek. Ingyen adja a klu
febr. 27
18:33
Északisí-vb: Sundby 3 másodperccel, Lundby fél ponttal nyert (She)
Az ausztriai Seefeldben férfi 10 km-es klasszikus stílusú sífutó-, és női síugróversennyel folytatódott az északisí világbajnokság. Előbbiben a norvég Martin Johnsrud Sundby, utóbbiban pedig honfitársnője, Maren Lundby diadalmaskodott.
febr. 27
18:51
Vettelt a Red Bull és az Alfa győzte meg, a Mercedes még nem (m4sport.hu)
A címvédő eddig csak sok újításával, nem a tempójával vonta magára a négyszeres bajnok figyelmét.
febr. 27
18:57
F1: ismét a McLaren végzett az élen, bajban a Ferrari (She)
Carlos Sainz Jr. volt a leggyorsabb a második kollektív téli teszt 2. napján Barcelonában. A McLaren versenyzője még délelőtt autózott 1:17.144-es kört, amely az idei szezon előtti tesztek eddig legjobbja, és ezt senki sem javította meg délután. A legszorgalmasabb Sainz volt – holtversenyben Kubicával –, de csapatszinten a Mercedes teljesített a le
febr. 27
18:57
Fradisták osztottak ételt (BorsOnline)
A Fradi-stadion B-szektorrésze mögötti kerengőn tegnap háromszáz rászorulónak osztottak ételt híres zöld-fehér sportolók. Klubjuk az Ökumenikus Segélyszervezettel öt éve kötött együttműködés értelmében fedél nélkülieket vendégel meg, a PENSIO Magyarország Kft. pedig támogatta az akciót. Az Eb- és vb-aranyérmes úszó, Verrasztó Dávid negyedszer
febr. 27
18:59
Férfi vízi BL: a Szolnok négy góllal nyert a Hannoverben (She)
A Szolnoki Dózsa végig vezetve, magabiztos győzelmet aratott a Waspo Hannover otthonában, 13–9-es győzelmével pedig őrzi a továbbjutást érő harmadik helyet a férfi vízilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában.
febr. 27
19:03
Indul a roham a szegedi kajak-kenu vb jegyeiért (Infostart)
Megkezdődött az augusztusi szegedi kajak-kenu világbajnokság kampánya. Magát a vb-t - ami fontos állomása a 2020-as olimpia kvalifikációjának - idén 633 millió forintos állami támogatás segíti.
febr. 27
19:09
Jótékonyság – Rászorulóknak osztottak ételt a Fradi sportolói (She)
.
febr. 27
19:11
Jótékonyság: rászorulóknak osztottak ételt a Fradi sportolói (She)
Az idén 120 esztendős Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet a 2014-ben megkötött stratégiai együttműködésük jegyében, újabb közös jótékonysági eseményt tartott. A karitatív rendezvény keretében – a PENSIO Magyarország Kft. támogatásával – rászorulóknak osztottak ebédet az FTC sportolói a Groupama Arénában. A jótékonysági akcióról
febr. 27
19:15
Férfi vízi BL: a Pro Recco az Eger otthonában is gálázva nyert (She)
A Szolnoki Dózsa végig vezetve, magabiztos győzelmet aratott a Waspo Hannover otthonában, 13–9-es győzelmével pedig őrzi a továbbjutást érő harmadik helyet a férfi vízilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában.
febr. 27
19:15
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - a Szolnok, az Eger és az FTC is játszott szerda este (Infostart)
A Szolnok 13-9-re nyert a Hannover vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek kilencedik fordulójában, szerdán. A találkozó legjobbja a szolnokiak szerb olimpiai bajnoka, Andrija Prlainovic volt hat góllal. Nyert az FTC is, az Eger másodszor is kikapott.
febr. 27
19:21
A Szolnok idegenben, a Fradi otthon nyert, az Eger otthon kapott ki a vízilabda BL-ben (m4sport.hu)
Az egriek megszorítani sem tudták a Pro Recco együttesét.
febr. 27
19:27
Topligák: Iker Casillas a legjobb, Gulácsi Péter is az elitben (She)
A topligás kollégái között a portugál élvonalban szereplő Porto kapusa, Iker Casillas kapja átlagban a legkevesebb gólt a mostani idényben. Németországban a magyar válogatott, Gulácsi Péteré a legjobb mutató.
febr. 27
19:27
Hosszú Katinka víz alá rántott egy férfit a medencében (Ripost)
Nem volt dulakodás, láthatóan a legnagyobb egyetértésben lebegtek a hatalmas uszoda vízének alján. Az pedig nagyon gyorsan kiderült, hogy nem sporttárs a szerencsés illető.
febr. 27
19:33
Női kézi NB I: a DVSC ráijesztett az ETO-ra, de legyőzni nem tudta (She)
A Győri ETO az első félidő nagy részében csak futott az eredmény után, végül 35–31-es győzelmet aratott a Debrecen otthonában a női kézilabda NB I szerda esti összecsapásán.
febr. 27
19:33
Büntetés nélkül megúszta Atlético elleni gólörömét Gareth Bale (m4sport.hu)
A spanyol szövetség megkegyelmezett a Real walesi támadójának.
febr. 27
19:39
Ajánló: Kokó andalúziai edzőtáborban (She)
A korábbi olimpiai világ- és Európa-bajnok ökölvívó, Kovács István idén is indul a nagyatádi triatlonversenyen, s a jobb eredmény elérésének érdekében csaknem ötvenévesen Spanyolországban készül.
febr. 27
19:45
Thaiföld mért méretes zakót a női labdarúgó-válogatottra (m4sport.hu)
Rosszul indult a ciprusi kirándulás.
febr. 27
19:51
A Red Bull is botlott, Verstappen megszakította a versenyszimulációt (m4sport.hu)
A Mercedes és a Ferrari után szerdán a Red Bullt is utolérték a gondok. Max Verstappen hallgat, csapata viszont a sok kör ellenére nem lehet elégedett.
febr. 27
19:57
Műkorcsolya-vb: Tóth Ivett és a Janovszkaja, Lukács páros indul (She)
A műkorcsolya ágazat sportigazgatója, Vardanjan Gurgen szerdán kihirdette a világbajnokságra utazó magyar csapatot, eszerint Tóth Ivett és a Janovszkaja Anna, Lukács Ádám jégtáncpáros indul Szaitamában.
febr. 27
19:57
Pusztai Liza aranyérmes lett a junior vívó Eb-n (m4sport.hu)
A magyar kardozó egész nap ellenállhatatlanul vívott.
febr. 27
19:59
Női válogatott: a magyar csapat súlyos vereséggel rajtolt (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott 4–0-ra kikapott a vb-résztvevő Thaiföld csapatától Larnacán a Ciprus-kupa nemzetközi felkészülési torna szerdai játéknapján.
febr. 27
20:01
Magyar Kupa: nyert a Vidi, ikszelt a Honvéd, mindketten a 8 között (She)
A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Mol Vidi meggyőző első félidei játékának köszönhetően biztos győzelmet aratott a Taksony ellen, így kettős győzelemmel került a legjobb nyolc közé. A Budapest Honvéd az Új Hidegkuti-stadionban fogadta a Tiszakécskét, és ugyan „csak” 1–1-es döntetlent játszott vele, az első meccsen aratott 1–0-s győzel
febr. 27
20:03
Férfi kézi NB I: hónapokra kidőlt az FTC egyik legjobbja (She)
Súlyos sérülést szenvedett Bujdosó Bendegúz, a Ferencváros játékosa a Szeged elleni élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokin.
febr. 27
20:21
Az ETO felőrölte a DVSC-t (m4sport.hu)
Kijött a tudáskülönbség.
febr. 27
20:23
Nem volt meglepetés a Magyar Kupa szerdai meccsein (m4sport.hu)
Valamennyi találkozón az esélyesebb csapat jutott tovább.
febr. 27
20:27
Magyar Kupa - Nyolc között a Vidi FC és a Honvéd (Infostart)
A MOL Vidi FC és a Budapest Honvéd is alsóbb osztályú csapat ellen vívta ki a továbbjutást a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.
febr. 27
20:27
Erste Liga: szűken nyert és egyenlített DEAC a negyeddöntőben (She)
A Debrecen hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Gyergyószentmiklós csapatát a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjében, a párharc szerdai, második mérkőzésén. A találkozó egyetlen gólját a DEAC orosz hátvédje, Andrej Markov ütötte a 35. percben. A párharc első meccsét kedden a Gyergyói HK nyerte 2-1-re.
febr. 27
20:30
Végre van oka az örömre Babos Timinek, nagy kő esett le a szívéről (Ripost)
Óriási csatában nyert a magyar teniszező Acapulcóban, ez a siker most nagyon kellett a lelkének. Ez a meccs utáni nyilatkozatából is kiderül.
febr. 27
20:33
Mennyit ér egy McLaren-körrekord? (m4sport.hu)
Carlos Sainzé a tél eddigi legjobb ideje, a 2018-as csúcs is megdőlt, a McLaren viszont még távolról sincs kint a gödörből.
febr. 27
20:51
Barcelona, hatodik tesztnap: versenyzői nyilatkozatok (m4sport.hu)
Így értékeltek a főszereplők!
febr. 27
20:57
Sokba kerültek Vinícius kihagyott ziccerei a Real Madridnak (She)
Az idegenbeli döntetlen után a Real Madrid hazai pályán 3–0-ra kikapott az FC Barcelonától a spanyol Király-kupa elődöntőjének visszavágóján.
febr. 27
20:59
Pedro találata és Trippier komikus öngólja végzett a Spursszel (She)
Az angol labdarúgó Premier League 28., hétközi fordulójának londoni rangadóján a Chelsea Pedro góljával és Kieran Trippier öngóljával 2–0-ra legyőzte a Tottenham Hotspurt – teljesen megérdemelten. A Spurs egymás után második vereségét szenvedte el a bajnokságban. Az észak-londoni derbi előtt csak négy pont a különbség a Tottenham és ősi riválisa, a
febr. 27
21:03
Férfi vízilabda Eurokupa - Búcsúzott az OSC az elődöntőben (Infostart)
Az A-Híd OSC Újbuda 13-12-re kikapott otthon a montenegrói Jadran Carine együttesétől a férfi vízilabda Eurokupa elődöntő visszavágóján, így kettős vereséggel búcsúzott a sorozattól.
febr. 27
21:15
Férfi kézi BL: a német bajnok sem bírt a tavalyi döntőssel (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának záró fordulójában a német aranyérmes Flensburg otthon 29–29-es döntetlent játszott a Nantes-tal. Az előző kiírásban döntőző francia csapat így négy idegenbeli döntetlennel zárta a csoportkört.
febr. 27
21:27
Román Kupa: a Sepsit kiejtő kolozsváriak jutottak az elődöntőbe (She)
A kolozsvári CFR jutott be a labdarúgó Román Kupa elődöntőjébe, mivel a Sepsi OSK otthonában rendezett negyeddöntőben 1–0-ra legyőzte a házigazdát.
febr. 27
21:27
Programváltozás a Ferrarinál (m4sport.hu)
A rosszul sikerült első két nap után a Ferrari úgy döntött, visszatér az előző héten járt útra, és így próbálja meg visszanyerni az elvesztegetett időt.
febr. 27
21:33
Román Kupa: a Sepsit kiejtő kolozsváriak jutottak az elődöntőbe (She)
A kolozsvári CFR jutott be a labdarúgó Román Kupa elődöntőjébe, mivel a Sepsi OSK otthonában rendezett negyeddöntőben 1–0-ra legyőzte a házigazdát.
febr. 27
21:33
Nézd meg, mit műveltek a Fradi sztárok a B-középben! (Ripost)
Így még sosem láthattad a ferencvárosi kedvenceket. Még Szergej Rebrov fociedző is kötélnek állt.
febr. 27
21:35
Férfi kézi NB I: késett, de simán nyert a Balatonfüred (She)
A Balatonfüred 12 góllal győzött a Mezőkövesd otthonában a férfi kézilabda NB I szerdai mérkőzésén. A vendégcsapat egy közúti baleset miatt másfél órával később érkezett meg a mérkőzésre, mint eredetileg tervezték.
febr. 27
21:37
Férfi röpi Extraliga: Kaposváron nyert a címvédő Kazincbarcika (She)
A címvédő Kazincbarcika 3:1-re győzött a tavaly döntős Kaposvár vendégeként a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának szerdai mérkőzésén. A két csapat legutóbb a Magyar Kupa bronzmérkőzésén találkozott, akkor a borsodiak 3:0-ra nyertek.
febr. 27
21:39
Tenisz: Jobb lesz, ha felkészülök Fucsovics ellen – Federer (She)
Amint arról beszámoltunk, a Dubaiban zajló kemény pályás férfi ATP 500-as tenisztorna negyeddöntőjében Roger Federer lesz Fucsovics Márton ellenfele csütörtökön délután. A svájci klasszis Fernando Verdasco legyőzése után még a pályán beszélt következő ellenfeléről.
febr. 27
21:39
PL: Mané sarokkal lőtt remek gólt a Watfordnak (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 28. fordulójának szerdai játéknapján a Liverpool 20 perc alatt kétgólos előnyt szerzett a Watford ellen. A „vörösöknél” Sadio Mané duplázott, a második gólja pedig különösen szépre sikerült: a szenegáli válogatott támadó sarokkal lőtte a labdát a kapuba.

Keresés