2020. április 11. szombat

ápr. 11
16:21
Dárdai Pál elmondta, mit csinál a következő 2-3 évben (Infostart)
Az edzőnek annyian gratulálnak, mint még soha, ő pedig csak csodálkozik, hogy miért. Beszélt a karanténról és a jövőbeli edzői munkájáról is.
ápr. 11
16:27
Kajak-kenu: Próbáljuk a formánkat tartani – Balla Virág (She)
A tavaly két világbajnoki ezüstérmet is szerző győri kenupáros tagjai, Balla Virág és Devecseriné Takács Kincső bíznak abban, hogy idén legalább a magyar bajnokságon vízre tehetik a hajójukat, de annak örülnének a legjobban, ha a nemzetközi mezőnnyel is összemérhetnék az erejüket.
ápr. 11
16:33
Tenisz: Wimbledonnak 45 milliárd forintot hozott a koronavírus (She)
Megszokott, hogy a nagyobb sportesemények szervezői biztosítást kötnek különleges eseményekre, amelyek miatt bevételkiesés várható. A mostani helyzetben pedig úgy tűnik, a sok más esemény mellett szintén törölt wimbledoni tenisztorna szervezői voltak a legkörültekintőbbek.
ápr. 11
16:35
Fehéroroszország: egyre kevesebben néző van a lelátókon (She)
Továbbra is nézők előtt zajlanak a fehérorosz labdarúgó-bajnokság mérkőzései, de a koronavírus-járvány miatti félelmükben a szurkolók inkább kerülik a stadionokat.
ápr. 11
16:39
Fehéroroszország: egyre kevesebb néző van a lelátókon (She)
Továbbra is nézők előtt zajlanak a fehérorosz labdarúgó-bajnokság mérkőzései, de a koronavírus-járvány miatti félelmükben a szurkolók inkább kerülik a stadionokat.
ápr. 11
17:30
Húsvét újratöltve: tojás helyett hímes maszkot fest a szexi pólós lány (Ripost)
Válogatott vízilabdázónőnk leleményes díszítéssel dobta föl a vírus elleni védőeszközt.
ápr. 11
17:32
Dárdai elárulta, mesés ajánlatokra mondott nemet (Ripost)
Csöröghetett volna a persely, de inkább boldogan visszamegy a Hertha utánpótlásához. Mindene megvan, amire vágyott.
ápr. 11
17:33
Hitzfeld mágus és az ő dortmundi varázslói (She)
Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd Lionel Messi & Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben
ápr. 11
17:45
Fft: József Attila futballverse a költészet napjára (She)
A magyar költészet egyik legkiemelkedőbb alakjának születésnapján a FourFourTwo magazin felidéz egy általa írt futballverset.
ápr. 11
17:51
Bayern: Coutinho ismét a PL-ben? Beszélgettek már erről (She)
Ügynöke, Kia Joorabchian szerint az FC Barcelona által a Bayern Münchennek kölcsönadott Philippe Coutinho szívesen visszatérne a Premier League-be, s mint a brazil futballista menedzsere elmondta, beszélgettek is már erről az eshetőségről ügyfelével.
ápr. 11
17:57
Fertőzés miatt karanténba vonult egy veszprémi kézilabdázó (Infostart)
A játékos kérésére nem hozta nyilvánosságra a nevét a klub.
ápr. 11
18:03
Ázsiai Játékok: jól haladnak a 2022-es esemény előkészületei (She)
A kínai szervezők szerint remekül haladnak a 2022-es Ázsiai Játékok előkészületei, a legtöbb helyszín már idén elkészül.
ápr. 11
18:24
Arsenal: Aubameyangnak azt tanácsolják, váltson klubot (She)
Pierre-Emerick Aubameyangnak egy nagyobb ambíciókkal rendelkező klubhoz kellene igazolnia, ha trófeákat akar nyerni – így véli a Gaboni Labdarúgó-szövetség elnök, Pierre Alain Mounguengui.
ápr. 11
18:27
Hosszú Katinka: jó ez az időszak a lenyugvásra és a pihenésre (888.hu)
Próbál pozitív maradni az úszónő.
ápr. 11
18:30
Gyász: elhunyt az agyvérzést kapó edmontoni Nhl-játékos (She)
Elhunyt Colby Cave, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Edmonton Oilers 25 éves csatára, aki hétfőn agyvérzést kapott.
ápr. 11
18:36
1990: lecsap a 17-es szám átka Olaszországra (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. 1990-ből egy unalmas világbajnokság izgalmas elődöntőjént válaszottuk, benne természetesen Diego Maradonával.
ápr. 11
18:42
Gyász: elhunyt a korábbi Nb I-es asszisztens, Nb II-es bíró (She)
Életének hetvenedik esztendejében tragikus körülmények között elhunyt Győr Zoltán egykori NB I-es asszisztens, az NB II-es játékvezetői keret valamikori oszlopos tagja – írja hivatalos honlapján a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ).
ápr. 11
18:44
Súlyemelés: az ügyvezető kizárná Ajánt a nemzetközi szövetségből (She)
A Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) ügyvivő elnöki tisztét ellátó amerikai Ursula Papandrea szeretné kizáratni a szervezetből Aján Tamás elnököt, aki az elnökség év eleji dohai ülésén maga kérte tevékenységének három hónapos felfüggesztését – adta hírül szombaton az ARD német csatorna, amely korábban többek között korrupcióval vádolta meg a magy
ápr. 11
18:46
amikor az angol 2-ben belsővel lőttek bombagólt kapásból (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most egy angol másodosztályú találkozót húztunk elő a kalapból egy elképesztő gól miatt!
ápr. 11
18:57
Meghalt az agyvérzésen átesett fiatal edmontoni NHL-játékos (Behaviour)
Az Oilers szombaton jelentette be, hogy Colby Cave életét nem tudták megmenteni.
ápr. 11
19:21
Asztalitenisz: visszavonult Póta Georgina párostársa (She)
Befejezte pályafutását Matilda Ekholm, aki hosszú éveken át volt Póta Georgina párostársa a nemzetközi asztalitenisz-versenyeken.
ápr. 11
19:27
F1: a sportminiszter szerint lehet júliusban Osztrák Nagydíj (She)
A sportminiszteri tisztet is ellátó osztrák alkancellár elképzelhetőnek tartja, hogy a tervezett július 5-i időpontban megrendezzék a Formula–1-es Osztrák Nagydíjat Spielbergben.
ápr. 11
19:30
A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség ügyvezetője kizárná Aján Tamást (Behaviour)
Ursula Papandrea azt állította, hogy Aján a felfüggesztése ellenére jogosulatlan tevékenységet folytatott, és őt is megfenyegette.
ápr. 11
19:51
Tisztázták, mi nem számít kezezésnek a futballban (Infostart)
Az IFAB (International Football Association Board), a labdarúgás szabályalkotó testülete bejelentette a kezezés szabályának a 2020–2021-es szezonra vonatkozó változásait. Figyelmeztetett: „ha egy esemény mérlegelést igényel, akkor az elvárás, hogy a játékvezető a pályán döntsön”.
ápr. 11
20:27
Férfi kézi: a Csurgó felajánlotta az Ehf-kupa-indulást a Gyöngyösnek (She)
Rendkívül sportszerű gesztust tett a Csurgói KK férfi kézilabdacsapata: a klub hivatalos honlapján megjelent nyílt levélben felajánlotta az EHF-kupában való indulást a Gyöngyösnek.
ápr. 11
20:33
Serie A: Cr és Ibra is villant a virtuális olasz rangadón (She)
Topfutball nélkül maradt a sportvilág, de mi visszahozzuk Európa legjobbjait a porondra! Magyarország legtehetségesebb FIFA-játékosai pótolják a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalán az elmaradt rangadókat. Ezúttal az olasz élvonalban elmaradt AC Milan–Juventus összecsapást hoztuk össze virtuálisan – a milánóiakat Molnár Gabó, a torinóiakat Vadicsk
ápr. 11
20:39
Csupasport: Kovács István szívet rajzol a kerékpárjával (She)
Kovács István olimpiai bajnok ökölvívó sokakhoz hasonlóan az otthoni testmozgást kénytelen választani, de amíg megteheti, olykor kimozdul, hogy teljesen egyedül eddzen egyet. Most a közel nyolcvan kilométeres Pilis-szívre készül.
ápr. 11
20:51
Franciaország: „Két évig nem beszéltünk” – korábbi csapattársa kiakadt Zidane-ra (She)
Bizonyára önök is éreztek már úgy, hogy valakire annyira haragudtak, hogy látni sem bírták. Pontosan ez az állapot uralkodott el a 2006-os világbajnoki döntő után Willy Sagnolon, aki olyan szinten „berágott” a hosszabbításban kiállított csapattársára, a profi pályafutása utolsó mérkőzését játszó Zinédine Zidane-ra, hogy állítása szerint két évig sz
ápr. 11
21:15
Inter: „Ki ne akarna Messivel játszani?” – Martínez ügynöke (She)
A Real Madrid és az FC Barcelona, illetve a Chelsea és a Manchester City is érdeklődik az Internazionale argentin csatára, Lautaro Martínez szerződtetése iránt.
ápr. 11
21:27
Egyesült Államok: a stadionba járók többsége a szérumra vár (She)
Egy tanulmány szerint az amerikaiak többsége nem érezné magát biztonságban a stadionokban – még akkor sem, ha a karantént felfüggesztenék –, amíg a koronavírus elleni oltást nem fejlesztik ki.
ápr. 11
21:39
Koronavírus: július végén érhet véget a francia bajnokság (She)
Szombat délután is újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
ápr. 11
21:41
Kosár: Chris Paullal küzd meg a korábbi magyar válogatott (She)
A korábbi magyar válogatott kosárlabdázó, a jelenleg a női NBA-ben szereplő Chicago Sky sorait erősítő Allie Quigley is részt vesz az ESPN és az NBA vasárnap kezdődő, nyolc klasszist felvonultató jótékonysági dobóversenyében, amelynek során a koronavírus-járvány elleni küzdelemre gyűjtenek pénzt.
ápr. 11
21:42
Csak 25 éves volt: váratlanul elhunyt a fiatal csatár (Ripost)
Elhunyt az agyvérzésen átesett fiatal edmontoni csatár.
ápr. 11
21:43
Koronavírus: fizeti dolgozóit a Pl meglepetéscsapata is (She)
Az angol élvonalbeli (Premier League) Sheffield United labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy továbbra is fizeti azoknak az alkalmazottaknak a bérét, akik a koronavírus-járvány miatt jelenleg nem dolgoznak.
ápr. 11
21:45
Nfl: Brees szakkommentátor lehet pályafutását követően (She)
Sajtóhír szerint játékos-pályafutását követően televíziós szakkommentátor lesz Drew Brees, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New Orleans Saints sztárja.
ápr. 11
21:51
Brazília: Robinho visszatérhet a Santoshoz – sajtóhír (She)
A brazil Robinho hamarosan visszatérhet nevelőegyesületébe, a Santos labdarúgócsapatába.
ápr. 11
22:21
Nb Ii: a Haladás labdarúgói aláírták a fizetéscsökkentést (She)
A Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapatának játékosai és a szakmai stáb tagjai aláírták a fizetésük csökkenéséről szóló szerződést – olvasható a klub hivatalos honlapján.
ápr. 11
22:45
Hosszú Katinka sok pénzhez segítette a bajba került úszótársait (Ripost)
Önzetlenségből is jeles! Sok feltörekvő sportolónak, köztük számos magyarnak is jól jön a támogatás.

Keresés