2020. április 12. vasárnap

ápr. 12
15:30
F1: Vettel vonuljon vissza, vagy váltson csapatot – Ecclestone (She)
A sportágat évtizedeken keresztül irányító Bernie Ecclestone szerint Sebastian Vettelnek vissza kéne vonulnia, vagy új Formula–1-es csapatot kellene találnia.
ápr. 12
15:33
Gyászol a sportvilág, elhunyt a Forma-1 legendája (Ripost)
Hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el a brit pilóta.
ápr. 12
16:12
Eurofutball: sima siker a fővárosban – belelendült a rekordbajnok (She)
Kezd belelendülni a BATE Boriszov, a fehérorosz labdarúgó-bajnokság 2020-as idényének 4. fordulójában 3–0-ra nyert az FK Minszk otthonában. A tabella harmadik helyén álló Dinamo Breszt hátrányból győzött 3–1-re az Iszlocs Minszk ellen.
ápr. 12
16:36
Kemény szavak, Sebastian Vettelt nyugdíjba küldenék (Ripost)
Sebastian Vettelnek azt üzenték, hogy vonuljon vissza vagy találjon új csapatot.
ápr. 12
16:42
Fotó: Neymar édesanyja összejött egy, a fiánál hat évvel fiatalabb férfival (She)
A szerelem nem ismer határokat, és éveket sem: Neymar édesanyjára, Nadine Goncalvesre ugyanis rátalált a szerelem, méghozzá egy, a fiánál hat évvel fiatalabb férfival jött össze. A 22 esztendős Tiago Ramosról annyit tudni, hogy e-sportolóként és modellként tevékenykedik. Neymar is áldását adta a kapcsolatra: „Légy boldog, anyu, szeretlek” – írt
ápr. 12
16:44
Mu: Pogbát csak éhesebbé tette a hosszú kihagyás (She)
Már nagyon várja a visszatérést Paul Pogba, a Manchester United francia labdarúgója, aki sérülései és műtétje miatt csupán epizódszerephez jutott eddig az idényben.
ápr. 12
16:48
Kép: 9 hónapos terhesen is keményen edz a válogatott focista (She)
Olvasóink véleményére vagyunk kíváncsiak: mit szólnak hozzá, hogy a világ egyik legjobb női labdarúgójának tartott, olimpiai bajnok és kétszeres világbajnok Alex Morgan kilenc hónapos terhesen is keményen edzésben tartja magát? A szombati tréningjéről posztolt videót fél nap alatt közel másfél millióan nézték meg.
ápr. 12
17:06
Férfi kézi: Veszprémben a bérletesek kompenzációján dolgoznak (She)
Csík Zoltán, a Telekom Veszprém vezérigazgatója a Sport TV Kézivezérlés Extra című műsorában jelentette be, hogy a klub keresi a megoldást bérletesei kompenzálására, a játékosmenedzsereknek járó kifizetéseket pedig befagyasztották, ahogy az idény végi prémiumokat is elvesztik a klub kézilabdázói a koronavírus-helyzet és a bajnokság törlése miatt.
ápr. 12
17:24
Bayern: húsvét alkalmából Thomas Müller magyarul is üzent (She)
Húsvét alkalmából Thomas Müller, a Bayern München világbajnok támadója több mint húsz nyelven köszöntötte követőit. A sorból nem maradt ki a magyar sem: Kellemes Húsvétot – írta a felsorolás legvégén a 30 éves játékos a Facebook-oldalán.
ápr. 12
17:26
Vízilabda: Szeretném ezt a pályafutást méltóképpen lezárni – Szivós (She)
Szivós Márton, a Budapesti Honvéd SE világbajnok vízilabdázója nehezen éli meg a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet, mert hosszú pályafutását szeretné méltóképpen lezárni.
ápr. 12
17:30
Ahogy mi megéltük: Fradi-Ajax ezerötért – életre szóló élmény (She)
Új sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. Elsőként Kun Zoltán ír az 1995-ös BL-ősz Ferencváros–Ajax találkozójáról, amelyre nagyon sokan akartak bejutni, de nem kaptak jegyet – volt, aki viszont csak nézelődni ment ki a stadionhoz, mégis ott lehetett a meccsen.
ápr. 12
17:39
Elhunyt a Chelsea világbajnok sztárkapusa (Ripost)
Vasárnap elhunyt a Chelsea és az angol labdarúgó-válogatott egykori kapusa.
ápr. 12
17:42
Ajánló: mosolyogva futná körbe a világot (She)
Tizenhat méteres kocsibeállóján futotta le a maratonit Tóth Kinga, aki még hét ilyet tervez tavaszra, másik nagy célja pedig, hogy minél több országban teljesítse a negyvenkét kilométeres távot.
ápr. 12
18:15
Rászabadítják a gigavírusirtót a nemzetközi focira (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) engedélyezheti egy harmadik átigazolási időszak bevezetését, keresve a rugalmas megoldási lehetőséget a koronavírus-járvány miatt jelenleg álló futballélet egyik kulcskérdésére.
ápr. 12
18:27
Fifa: harmadik átigazolási időszakot engedélyezhetnek (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) engedélyezheti egy harmadik átigazolási időszak bevezetését, keresve a rugalmas megoldási lehetőséget a koronavírus-járvány miatt jelenleg álló futballélet egyik kulcskérdésére.
ápr. 12
18:29
Bayern: 2011-ben aprópénzért szerződtethették volna a későbbi világbajnokot (She)
A Bayern München kilenc évvel ezelőtt ötmillió euróért megvehette volna Raphaël Varane-t – árulta el az RMC Sportnak Willy Sagnol, a bajorok korábbi védője, aki azt is elmondta, miért hiúsult meg az üzlet a Lens és a német csapat között.
ápr. 12
18:45
1991: a Vörös Csillag utolsó ragyogása (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. 1991-ből a széthulló Jugoszlávia utolsó nagy futballsikerét idézzük fel, benne egy legendás mérkőzést a belgrádi Marakanából.
ápr. 12
19:09
Dopping: négy év eltiltás fenyegeti az ukrán vasembert (She)
EPO-használaton érték a legjobb ukrán triatlonosok közé tartozó Danilo Szapunovot, akit négyéves eltiltás fenyeget.
ápr. 12
19:11
Bundesliga: a brazil visszatérne, volt klubjának nem kell (She)
Ronaldo Aparecido Rodrigues – sportági becenevén Naldo – hiába ajánlotta fel szolgálatait egykori klubjának, a Werder Bremennek, a német labdarúgócsapat visszautasította azt.
ápr. 12
19:27
Megkattantak a sportolósztárok is - kacagtató videó (Infostart)
Az "örökmozgó" sportolók is rosszul viselik a bezártságot és a mozgáshiányt, és nekik is támadnak szokatlan ötleteik. Íme a szobaszörf, a "kattant-tenisz" vagy a családi gördeszka.
ápr. 12
19:27
Férfi kézi: 40 százalékos fizetéscsökkentés Füreden (She)
A Balatonfüred férfi kézilabdacsapatánál átlagosan negyven százalékkal csökkentek a bérek a koronavírus-járvány okozta helyzet miatt – olvasható a klub vasárnapi sajtóközleményében.
ápr. 12
20:03
Férfi kézi: nem biztos, hogy elindul az Ehf-kupában a Gyöngyös a Csurgó helyett (She)
Nagy Attila, a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Gyöngyös elnöke nyílt levélben válaszolt a Csurgónak azok után, hogy a somogyi klub felajánlotta az EHF-kupában való indulás jogát a hevesieknek.
ápr. 12
20:16
F1: Nigel Mansell óriási hajrája után 14 ezredmásodperc döntött (She)
A Nemzeti Sport Formula–1-es magazinjában sorrendbe állítottuk a sorozat első hetven évének 70 legjobb, legemlékezetesebb versenyét. A haláleseteket és súlyos sérüléseket kizártuk a kritériumok közül, inkább azokra összpontosítottunk, amelyek drámai fordulatait, előzéseit máig emlegetjük, illetve amelyek a világbajnoki csata szempontjából is kulcsf
ápr. 12
20:18
Bvb: 40 milliós ajánlat a Valenciának – sajtóhír (She)
A Borussia Dortmund 40 millió eurós ajánlatot tett a Valencia CF saját nevelésű 20 éves futballistájáért, Ferran Torresért a Marca vasárnapi híre szerint.
ápr. 12
20:48
Chelsea: 78 évesen meghalt a klub legendás kapusa (She)
Hetvennyolc évesen, hosszan tartó, súlyos betegség következtében elhunyt Peter Bonetti, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea korábbi legendás kapusa – olvasható a klub honlapján.
ápr. 12
21:06
Tenisz: Thiem pesszimista a folytatás kapcsán (She)
Dominic Thiem világranglista-harmadik teniszező szerint hosszú időnek kell eltelnie a koronavírus-járványt követően a normál hétköznapok visszatéréséig.
ápr. 12
21:24
Asztalitenisz: megszűnhet az egyéni világbajnokság (She)
A Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) az egyéni világbajnokságok megszüntetését és egy új versenysorozat létrehozását fontolgatja.
ápr. 12
23:00
La Liga: megvan az első csapat, amely visszatér az edzésekhez, kedden kezdhetnek! (She)
Vasárnap délután is újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
ápr. 12
23:06
Serie A: meccs háromnaponta, rajt május 31-én – itt az újabb újrakezdési terv (She)
Vasárnap délután is újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
ápr. 12
23:12
Serie A: meccs háromnaponta, rajt május 31-én – itt az újabb újrakezdési terv (She)
Vasárnap délután is újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.

Keresés