2020. április 18. szombat

ápr. 18
16:12
Megható gesztussal emlékezik meg Kobe Bryant lányáról a WNBA (Infostart)
Az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság játékosbörzéjén (draft) posztumusz felvették a ligába Kobe Bryant kislányát, Giannát.
ápr. 18
16:18
Serie A: Rossi úgy tudja, Szoboszlai Olaszországba szerződik (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi exkluzív interjút adott a passioneinter.com-nak, nyilatkozata, főleg annak Szoboszlai Dominiket érintő része azóta bejárta az olasz sajtót.
ápr. 18
16:24
Kvíz: fel tudja sorolni a labdarúgó első osztály eddigi bajnokait? (She)
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 1901 óta íródó történelmében eddig 14 csapat tudta megnyerni az első osztályú ligát. A 2019–2020-as idényt a koronavírus-járvány miatt felfüggesztették, s a kényszerszünetben egy kis fejtörőre invitáljuk olvasóinkat. Meg tudják nevezni mind a 14 csapatot, amely bajnoki címet nyert az élvonalban?
ápr. 18
16:26
Wnba: posztumusz felvették a ligába Kobe Bryant kislányát (She)
Az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) helyi idő szerint pénteki játékosbörzéjén (draft) posztumusz felvették a ligába Kobe Bryant kislányát, Giannát (Gigit).
ápr. 18
16:36
Spanyolország: Iniesta nem gondol még a visszavonulásra (She)
Harmincöt évesen sem óhajtja befejezni profi labdarúgó-pályafutását a spanyol Andrés Iniesta, aki jelenleg a japán Vissel Kobe középpályása.
ápr. 18
16:42
Mexikó: öt évig nem lesz kieső és feljutó a futballbajnokságban (She)
Mexikóban az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vezetői a másodosztályú liga képviselőivel egyetértésben úgy döntöttek, hogy öt évig nem lesznek kieső és feljutó csapatok a két osztály között.
ápr. 18
16:48
mikor a 19 éves Messi élete egyik legszebb gólját szerezte (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most Lionel Messi pályafutásának egyik legszebb gólját idézzük fel!
ápr. 18
16:54
Női kézi: egy játékos híján teljes a Siófok kerete (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok KC hivatalos közösségi oldalán osztott meg egy képet, mely szerint egy balátlövő híján teljes a keret a következő idényre. Andrea Kobetic korábban leszögezte: a nyáron visszavonul, ám a klub még hivatalosan nem erősítette meg – tavaly nyáron is erre készült, akkor azonban meggyőzték a folytatásról.
ápr. 18
17:12
Németország: „A zárt kapus meccsek olyanok, mint a felolvasztott élelmiszer” (She)
Alsó-Szászország miniszterelnöke, Stephan Weil szerint a zárt kapus sportesemények olyanok, mint a felolvasztott fagyasztott élelmiszerek.
ápr. 18
17:30
La Liga: csakis zárt kapus folytatásról lehet szó Madrid főpolgármestere szerint (She)
Madrid főpolgármestere szerint Spanyolországban csakis nézők nélkül, legkorábban május végén folytatódhat a labdarúgó-bajnokság.
ápr. 18
17:42
Se vége, se hossza Zidane magasztalásának (BorsOnline)
Bár a közvélekedés szerint Pelé, Diego Maradona és Lionel Messi a világ három legjobb futballistája, akadnak más hírességek, akik ezt egészen másként látják.
ápr. 18
18:12
Psg: a „neymarozás” veszélyes lehet – a vb-győztes francia figyelmeztette Mbappét (She)
Emmanuel Petit, a franciák világ- és Európa-bajnok labdarúgója szerint a Paris Saint-Germain ifjú sztárja, Kylian Mbappé fejlődésére rossz hatással lehet csapattársa, Neymar viselkedése.
ápr. 18
18:24
Madridi főpolgármester: Spanyolországban csakis nézők nélkül folytatódhat a foci-vb (Behaviour)
Amennyiben le kell fújni a bajnokságot, akkor a liga körülbelül egymilliárd eurós veszteséget szenved, ha nézők nélkül lehet folytatni, akkor 350 millió eurót.
ápr. 18
18:36
Koronavírus: Szalai mintegy 30 millió forintot adományozott (She)
Szalai Ádám, a Mainz labdarúgócsapatának magyar válogatott támadója mintegy 30 millió forintot adományozott a koronavírus-járvány elleni harchoz – írja a Bild.
ápr. 18
18:36
A Real Madridé lehet Haaland, ha van elég türelmük (Infostart)
A Borussia Dortmund kész megválni ifjú norvég csatárcsillagától, de nem mostanság, a német futballklub közlése szerint Erling Haalandot 2022-ig meg akarják tartani.
ápr. 18
18:39
A professzor figyelmeztet: veszélyes a Tour de France (BorsOnline)
Hiba lenne megrendezni idén a Tour de France nemzetközi kerékpáros körversenyt, figyelmeztet egy skót szakértő.
ápr. 18
18:42
Férfi kézi: a Veszprém a top 10-ben a szaklap örökrangsorában (She)
A Handball Planet kézilabda-szakportál a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetben összeállította az európai klubok örökranglistáját. A Telekom Veszprém az előkelő 9. helyen szerepel a 195 csapatot tartalmazó listán, az országok rangsorában Magyarország a hatodik.
ápr. 18
18:44
Az Arsenaltól a szeszgyáron át Feri báró szétvert aradi sportbirodalmáig (She)
Hetvenöt éve, 1945. április 18-án alapították a hatszoros román bajnok, kétszeres Román Kupa-győztes Intreprinderea Textile Aradot (az ITA-t), a nevét 1958-ban UTA-ra változtató patinás aradi együttest. A hátteret a humanista gondolkodású sportmecénás, Neuman Ferenc báró biztosította.
ápr. 18
18:48
Jégkorong: a fehérvári keretben több magyar játékos lehet (She)
Elképzelhető, hogy a korábbinál több magyar játékossal szerepel majd az osztrák jégkorongligában a Fehérvár AV19, amelynek vezetősége a koronavírus-járvány miatt tapasztalható gazdasági nehézségek ellenére továbbra is szeretné versenyeztetni a második csapatot is.
ápr. 18
18:48
Az FC Barcelona legkevesebb 20 millió eurót veszít a nézők nélküli hazai meccseken (888.hu)
Állítólag radikális lépésekre, eladásokra készülnek, és csak három játékosuk élvez védettséget.
ápr. 18
19:06
Érdekes dolgot mondott Marco Rossi Szoboszlai Dominikról (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint az olasz élvonalba szerződik a Red Bull Salzburg magyar középpályása.
ápr. 18
19:12
Barcelona: minimum 20 milliót buknának a zárt kapus meccsekkel (She)
A spanyol futballbajnoki címvédő FC Barcelona legalább 20 millió eurót veszít, ha nézők nélkül rendezik meg a szezonból még hátralevő hazai mérkőzéseit.
ápr. 18
19:18
1997: amikor fizikusok vitatkoznak egy bombagólról (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. Nem is annyira egy mérkőzés, mint egy azon született csodagólról maradt leginkább emlékezetes az 1997-es futballév.
ápr. 18
19:33
Újabb kérők, Szoboszlai Dominik iránt három országból is érdeklődnek (Ripost)
Szoboszlait az olasz labdarúgó-bajnokság élcsapatai mellett másik két országból is figyelik.
ápr. 18
19:36
Barca: a sportigazgató régi ismerőst csábítana vissza? (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona labdarúgócsapata Thiago Alcántarával erősítene a nyáron.
ápr. 18
19:48
Női kosár: veszélybe kerülhet a Sopron Euroliga-szereplése (She)
Török Zoltán ügyvezető szerint a Sopron Basket női kosárlabdaklub nem tudja ott folytatni, ahol az elmúlt években tartott, és a jelenlegi helyzetben az Euroliga-szereplése is veszélybe kerülhet.
ápr. 18
19:50
A szexi, Ferguson-féle United vagy a milánói világválogatott? Válasszon! (She)
Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd Lionel Messi & Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, míg újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban
ápr. 18
20:00
Vívás: előtérben az elmélet és a különedzés a járvány idején (She)
Legalább másfél hónappal az újrakezdés előtt szeretné elkezdeni a komoly edzésmunkát a versenyzőivel Dancsházy-Nagy Tamás, a férfi párbajtőr-válogatott vezetőedzője.
ápr. 18
20:06
Dortmund: legalább két évig megtartanák Haalandot (She)
A Borussia Dortmund kész megválni ifjú norvég csatárcsillagától, de nem mostanság, a német futballklub közlése szerint Erling Haalandot 2022-ig meg akarják tartani.
ápr. 18
20:12
mikor Seaman bemutatta minden idők talán legnagyobb védést (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most a futballtörténelem egyik legnagyobb védésére emlékezünk vissza!
ápr. 18
20:24
mikor Seaman bemutatta minden idők talán legnagyobb védését (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most a futballtörténelem egyik legnagyobb védésére emlékezünk vissza!
ápr. 18
20:26
Gyász: 45 évesen elhunyt a Loki korábbi kézilabdázója (She)
Negyvenöt éves korában, súlyos betegség következtében elhunyt Vas Annamária, a DVSC, az FTC, a Fehérvár és a Vasas korábbi kézilabdázója – adta hírül a dehir.hu.
ápr. 18
20:36
Van mitől tartania a Barcelona legtöbb játékosának (Infostart)
A spanyol futballbajnoki címvédő FC Barcelona legalább 20 millió eurót veszít, ha nézők nélkül rendezik meg a szezonból még hátralevő hazai mérkőzéseit.
ápr. 18
20:48
Elképesztő sebességre képest a világ leggyorsabb futballistája (Infostart)
Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain világbajnok támadója a világ leggyorsabb futballistája.
ápr. 18
20:48
Csupasport: a legendás Bécs–Budapest-szupermaratoni krónikája (She)
Óriási szervezői munka, megannyi élmény és történet: egy év megszakítással 1990-től 2013-ig íródott a világszerte ismert Bécs–Budapest-szupermaratoni története, amelyet több szemszögből, sztorikkal idézünk fel.
ápr. 18
21:24
Női kézi: a Győri Eto elnöke, ha tehetné, visszahozná Grootot (She)
A Sport Tv Kézivezérlés Extra című műsorában a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának elnökét, Bartha Csabát szólaltatták meg, aki beszélt a lehetséges új igazolásokról, a bajnokság lezárásáról és a magyar válogatott szövetségi kapitányi pozíciójáról is.
ápr. 18
21:36
Pl: 16 éves perui tehetséget igazolt a Manchester City (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City szerződtette a 16 esztendős Kluiverth Aguilart.
ápr. 18
21:38
Nb Ii: megvan az első távozó a Kazincbarcika keretéből (She)
Gábor Lukács közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcikával – számolt be róla a klub honlapja, a kbsc.hu.
ápr. 18
21:39
Eldőlt Neymar sorsa? Ez lehet az akadálya az átigazolásának (Ripost)
Neymar a nyáron nem szerződik vissza a Paris Saint-Germaintől az FC Barcelonába – közölte a Catalunya Rádio.
ápr. 18
22:06
Eurofutball: hármas holtverseny az élen a fehéroroszoknál (She)
A Vicebszk 1–0-ra legyőzte a Dinamo Bresztet a fehérorosz labdarúgó-bajnokság 2020-as idényének 5. fordulójában.
ápr. 18
22:12
Ahogy mi megéltük: „A lelátó még percekkel később is a veszteseket ünnepelte” (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján idézünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A hetedik részben Szűcs Miklós emlékszik vissza arra a napra, amikor a 2000-es sydney-i olimpián a Bátorfi Csilla, Tóth Krisztina asztalitenisz páros drámai mérkőzésen maradt le a bronzéremről.
ápr. 18
22:24
Tenisz: Djokovics, Federer és Nadal közösen segítene (She)
A férfi tenisz nagy hármasa, a világelső szerb Novak Djokovics, a 20-szoros Grand Slam-győztes svájci Roger Federer, valamint a salakkirály spanyol Rafael Nadal közösen dolgozna azért, hogy a koronavírus-járvány miatt félbeszakított idény következtében nehéz helyzetbe kerülő, alacsonyabban rangsorolt játékosokat segítsék.
ápr. 18
22:30
Nba: Michael Finley is jelölt a Bulls főigazgatói posztjára (She)
Michael Finley is jelölt az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Chicago Bulls főigazgatói posztjára.
ápr. 18
22:32
Játékossors: Felcsúton lett scout a korábbi válogatott középpályás (She)
Az élvonalbeli Puskás Akadémia FC játékosmegfigyelőjeként dolgozik a korábban hosszú évekig a Szombathelyi Haladásban, illetve rövidebb ideig az MTK-ban, Újpesten és a ZTE-ben is futballozó támadó középpályás, Nagy Gábor. A most 34 éves, egyszer a válogatottban is szereplő labdarúgó a vasiak honlapján mesélt pályafutása legszebb pillanatairól, nehé
ápr. 18
22:36
Koronavírus: az Nba-ben is csökkentik a fizetéseket (She)
Szombaton is újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
ápr. 18
23:00
Fifa: legyőzte a Realt, majd óriási csatában kiesett a Pool (She)
Jótékony céllal FIFA-bajnokságot szervezett a játék kiadója, az Electronic Arts. Húsz európai klub labdarúgói ültek a játékkonzolok mögé, hogy megpróbálják betölteni a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet okozta űrt. Szombat estére kialakult az elődöntő párosítása.
ápr. 18
23:06
Darts: kilencnyilas az otthoni versenyen, Price is kiesett (She)
Jamie Lewis után másodikként Luke Woodhouse jutott be a legjobb 32 közé a PDC Home Touron, tette ezt úgy, hogy mindhárom mérkőzését megnyerte a 2-es számú csoportban, és a Gerwyn Price elleni 5–0-s győzelme során kilencnyilas leget dobott a sportág első számú szervezetének online versenyén.

Keresés