2020. április 19. vasárnap

ápr. 19
15:33
Tokió 2020: éremmel akar hazajönni az olimpiáról Érdi Mária (She)
Éremmel akar hazajönni a tokiói olimpiáról a vitorlázó Érdi Mária, aki pozitívan tekint az ötkarikás játékok elhalasztására.
ápr. 19
15:45
Bayern: Neuert bosszantja, hogy szivárogtatnak a tárgyalásokról (She)
Manuel Neuert, a Bayern München labdarúgócsapatának kapusát egyre jobban bosszantja, hogy információkat szivárogtatnak a szerződése meghosszabbításáról szóló tárgyalásokról – írja az AFP német sajtóhírekre hivatkozva.
ápr. 19
16:03
Barcelona: újabb játékos érkezhet az Ajaxtól – sajtóhír (She)
Angol lapértesülés szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona az Ajax védőjével, Nicolás Tagliaficóval erősítene.
ápr. 19
16:09
Nem tudni, mi lesz a US Opennel (BorsOnline)
Júniusban dől el, mi lesz az idei US Opennel. A világjárvány miatt a teniszversenyek március eleje óta szünetelnek, és leghamarabb július közepén folytatódhatnak.
ápr. 19
16:27
Labdarúgás: Bukta Csaba több lehetőséget harcolna ki Salzburgban (She)
Az osztrák másodosztályú Lieferingben és az UEFA Ifjúsági Ligában egyaránt szerepet kapott az idén, mégis ha változtathatna valamin, több játéklehetőséget szeretne kiharcolni magának a korosztályos válogatott Bukta Csaba (18), aki megkeresésünkre összefoglalta salzburgi tapasztalatait.
ápr. 19
16:42
38 millió eurós fizetéssel kecsegteti Neymart a PSG (ATV)
Brazil futballsztárjának, Neymarnak új, öt esztendőre szóló szerződést és évi 38 millió eurós (13,3 milliárd forint) fizetést kínál a Paris Saint-Germain.
ápr. 19
16:48
Egzotikus élmények várnak a magyar sportfogadókra (Infostart)
A választási lehetőségeiket átalakította az élet - közölte az InfoRádióval a Szerencsejáték Zrt.
ápr. 19
16:51
Röplabda: felbontották a szerződéseket a Pénzügyőrnél, de mindenkit visszavárnak (She)
A férfi röplabda Extraligában a koronavírus-járvány miatti leállítás előtt listavezető Pénzügyőrnél felbontották a szerződéseket, de megvan a szándék arra, hogy mindenkit visszavárnak a csapathoz.
ápr. 19
16:53
Birkózás: Roppant nehéz 16 hónap előtt állok – Lőrincz Tamás (She)
Korunk vívmányait felhasználva a napokban a Kanizsai Birkózó Sportegyesület meghívta köreibe Lőrincz Tamás kötöttfogású világbajnok és olimpiai második, egyben háromszoros Európa-bajnok birkózót – virtuális térben... Lőrinczhez az eredeti tervet kibővítve csatlakozott Ligeti Dániel többszörös Európa-bajnoki érmes szabadfogású versenyző is.
ápr. 19
17:21
Újpest: Fazekas marbellai lakásán várja a járvány végét (She)
Az 1980-ban európai ezüstcipős Fazekas László a spanyolországi Marbellában a lakásában vészeli át a koronavírus-járványt, amely miatt nagy sajnálatára Göröcs János temetésére sem tudott hazautazni.
ápr. 19
17:33
Ahogy mi megéltük: „Gascoigne piás nyolcas (volt), de vizesnyolcas soha!” (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján idézünk fel emlékezetes mérkőzéseket, eseményeket. Vasárnap átadjuk olvasóinknak a terepet, Szabó Áron írásában a Paul Gascoigne iránti rajongásának történetét meséli el.
ápr. 19
17:33
Megindító vallomás, így élte meg infarktusát Iker Casillas (Ripost)
A nehezén már túl van, de... Nyíltan vallott az érzéseiről a spanyol világklasszis.
ápr. 19
17:35
Világfutball: a vuhani focicsapat 3 és fél hónap után hazatért (She)
Januárban egyszerű spanyolországi edzőtáborba indultak, három és fél hónapos távollét után végre visszatértek Vuhanba a kínai város futballklubjának játékosai.
ápr. 19
17:37
Csupasport: veszélyben maratonistáink olimpiai szereplése (She)
Csere Gáspár és Jenkei Péter is inkább nyereségnek tartja a tokiói játékok halasztásával nyert plusz egy évet, ám tudják, a kvalifikáció átalakítása miatt nincs sok esélyük a részvételre.
ápr. 19
17:45
Légiósok: a Tuttosport címlapján Szoboszlai és a Milan (She)
Mint megírtuk, bejárta a helyi sajtót Marco Rossi szövetségi kapitány azon nyilatkozata, hogy Szoboszlai Dominik nagy valószínűséggel Olaszországba fog szerződni. A Tuttosport mai címlapján pedig a korábban említett olasz kérők közül az AC Milannal boronálta össze a 19 éves középpályást.
ápr. 19
17:51
Röpi: Szakmáry a Bundesliga-idény álomcsapatában! (She)
Szakmáry Gréta, az SSC Palmberg Schwerin röplabdázója bekerült a német bajnokság álomcsapatába.
ápr. 19
17:53
Real: korábbi klubja elcsábítaná Zinédine Zidane-t Madridból (She)
Egykori csapata, a Juventus vezetőedzője lehet Zinédine Zidane, ha igent mond az olasz futballklub invitálására. A francia tréner a múlt nyáron kinevezett Maurizio Sarri helyét vehetné át.
ápr. 19
18:21
Real: nem engednék, hogy részeredménnyel legyen bajnok a Barcelona (She)
A Real Madrid Spanyolországban és az Európai Labdarúgó-szövetségnél is azért küzd, hogy akár a naptár jelentős átalakítása mellett is, de mindenképpen fejezzék be a 2019–2020-as labdarúgóidényt.
ápr. 19
18:23
Gyász: elhunyt Pádár László korábbi Fifa-játékvezető (She)
Hetvenhét éves korában ehunyt Pádár László korábbi FIFA-kerettag labdarúgó-játékvezető – írta a delmagyar.hu.
ápr. 19
18:27
Anglia: felajánlotta zsebpénzét kedvenc játékosáért egy ötéves Leeds-szurkoló (She)
Egy ötéves Leeds United-szurkoló levelet írt a Brighton & Hove Albionnak, és felajánlotta zsebpénzét, hogy a brightoni csapat futballistáját, Ben White-ot – aki jelenleg a Leeds kölcsönjátékosa – végleg eladják szeretett csapatának.
ápr. 19
18:33
Ftc: Kubatov elárulta, a focisták lemondtak fizetésük 20 százalékáról (She)
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke egy interjúban elmondta, a labdarúgócsapat játékosai a koronavírus-járványra tekintettel maguk tettek felajánlást, és lemondtak fizetésük 20 százalékáról.
ápr. 19
18:39
Dac: Világi Oszkár újra a közös szlovák-magyar ligáról beszélt (She)
Világi Oszkár, a dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapat tulajdonosa a sportolunk.sk oldalnak adott interjújában ismét kitért arra, hogy ha nagy bajba kerülnek a térség futballklubjai, a közös magyar-szlovák bajnokság jelentheti a megoldást.
ápr. 19
18:45
1998: a nagy Ronaldo-rejtély (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. 1998-ból természetesen a világbajnoki döntő, amelyet már az előtt elvesztettek a címvédő brazilok, hogy kifutottak volna a pályára.
ápr. 19
18:51
Nb Iii: az edzések újrakezdése a Deac-nál szigorú szabályok mellett (She)
A héten kis csoportokban megkezdte a munkát a DEAC labdarúgócsapata – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. A játékosok testi érintkezés nélkül végzik a feladatokat.
ápr. 19
19:03
Roma: négyhavi fizetésükről mondtak le a játékosok (She)
A klub megsegítése céljából négyhavi fizetésükről mondtak le az AS Roma labdarúgói, valamint edzői stábjának tagjai.
ápr. 19
19:33
Inter: egyezség a Chelsea világbajnokával – sajtóhír (She)
A londoni Chelsea-től Milánóba, az Internazionaléhoz tart Olivier Giroud, a francia válogatottal világbajnokságot nyerő labdarúgó.
ápr. 19
19:35
F1: charterjáratokat indítana Marko, csak legyen osztrák futam (She)
Helmut Marko, a Red Bull motorsport-tanácsadója jó esélyt lát arra, hogy a július 5-i Osztrák Nagydíjjal el tud kezdődni a 2020-as Formula–1-es autós gyorsasági világbajnokság.
ápr. 19
19:39
Komoly célok, érmet nyerne az olimpián a fiatal magyar sportolónő (Ripost)
Éremmel akar hazajönni a tokiói olimpiáról a vitorlázó Érdi Mária, aki pozitívan tekint az ötkarikás játékok elhalasztására.
ápr. 19
19:51
Szoboszlai Dominik: az AC Milan lehet az új klubja (Infostart)
Az olasz Tuttosport szerint ha Ralf Rangnick lesz a Milan edzője, akkor a magyar középpályás is a piros-feketékhez kerülhet.
ápr. 19
20:12
Koronavírus: folytatódott a türkmén futballbajnokság, 300-an a szuperrangadón (She)
Egy hónapos szünet után szuperrangadóval folytatódott a türkmenisztáni labdarúgó-bajnokság, azonban a beszámolók szerint mindössze 300 néző volt kíváncsi az Altyn Asyr és a Kopetdag mérkőzésére.
ápr. 19
20:14
Fehérvár: Stopira nehezen viseli a kényszerszünetet (She)
Nehezen viseli a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet Stopira, a Mol Fehérvár magyar állampolgársággal is rendelkező zöld-foki-szigeteki labdarúgója, akinek a családja és a futball is nagyon hiányzik.
ápr. 19
20:16
A „verhetetlen” Arsenal vagy az első galaktikus Real jusson tovább? (She)
Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd Lionel Messi & Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, míg újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi a
ápr. 19
20:18
Tour de France: Pinot alig várja, hogy visszatérhessen az utakra (She)
Az otthoni edzéseket már szeretné mellőzni és visszatérne az utakra a jelenlegi első számú francia országúti kerékpáros, Thibot Pinot.
ápr. 19
20:21
Anyósa kertjében futotta le a maratont a pécsi adjunktus (SzMo)
Dr. Cselik Bence 527 darab 80 méteres kört tett meg.
ápr. 19
20:24
Sísport: visszavonul Dominik Landertinger világbajnok sílövő (She)
Bejelentette visszavonulását Dominik Landertinger világbajnok osztrák sílövő. A 32 éves sportoló elmondta, mindig az volt a terve, hogy szépen búcsúzzon, ez pedig az idei világbajnokságon szerzett bronzérmével sikerült.
ápr. 19
20:26
E-sport: a Dac virtuálisan is ötöt rúgott a Slovannak (She)
Szlovákiában a hétvégén a Fortuna liga játékosai virtuális bajnokságon vettek részt.
ápr. 19
20:42
A Fradi játékosai önként mondtak le a fizetésük egy részéről (Ripost)
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke elmondta, a labdarúgócsapat játékosai a koronavírus-járványra tekintettel maguk tettek egy felajánlást.
ápr. 19
21:00
E-sport: Leclerc-nél a virtuális F1-es Kínai GP-n sem volt jobb (She)
Charles Leclerc aratott győzelmet a virtuális Kínai Nagydíjon, mögötte a Red Bull thaiföldi versenyzője, Alexander Albon végzett, míg a dobogó alsó fokát Csou Kuan-jü szerezte meg.
ápr. 19
21:00
Meghalt Pádár László (Infostart)
Életének 77. évében elhunyt Pádár László, korábbi nemzetközi labdarúgó-játékvezető - tudatta a magyar szövetség (MLSZ) honlapja.
ápr. 19
21:02
Nb I: a Kisvárdáról kirúgott Grozavot a Werderrel hozták szóba (She)
A Kisvárdáról a koronavírus miatt hozott szabályok megszegése, majd hazautazása miatt kirúgott Gheorghe Grozavot a Bundesligában a kiesés ellen küzdő Werder Bremennel boronálta össze a román sajtó.
ápr. 19
21:12
Belgium: Hazard rehabilitációja rendben megy a bokaműtét után (She)
Eden Hazard a tervek szerint gyógyul múlt havi bokaműtétje után, közölte Roberto Martínez, a belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
ápr. 19
21:18
Négy hónapnyi bérükről mondtak le az AS Roma játékosai (Infostart)
Az edzői stábjának tagjai is ugyanígy segítenek.
ápr. 19
21:18
Meghalt Pádár László (Behaviour)
Életének 77. évében elhunyt Pádár László, korábbi nemzetközi labdarúgó-játékvezető - tudatta a magyar szövetség
ápr. 19
21:36
Nhl: A legnehezebben nyerhető Stanley-kupa lehet – Pacioretty (She)
Minden idők legnehezebben megnyerhető Stanley-kupája lehet a mostani, amennyiben folytatódik az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szezonja – véli Max Pacioretty, a Vegas Golden Knights sztárcsatára.
ápr. 19
21:54
Újpest: a belga tulaj kivár, de a működés nincs veszélyben; lejtőn a Barca? (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
ápr. 19
22:00
Világfutball: „autósmoziból” lehet majd szurkolni Korcsmáréknak (She)
A dán labdarúgó-bajnokság újraindulása esetén kivetítőket rak stadionja parkolójába az FC Midtjylland, ezzel segítve szurkolóit.
ápr. 19
22:18
Több alázatot! – N. Pál József publicisztikája (She)
Nem tudom, miért, már gyermekként is vonzott minden verseny, vetélkedő – vagy amit annak láttam –, s nemcsak a sport témakörében, igaz, ott különösen....
ápr. 19
22:20
Nem beteg… – Vincze András jegyzete (She)
Kezdjük a jó hírrel: „A hazai labdarúgást nem fenyegeti összeomlás” – mondta lapunknak Berta Csaba, az Újpest ügyvezetője.De mint mindig, most...
ápr. 19
22:22
Hétfői sportműsor: élő darts, 2007-es Kínai Nagydíj (She)
Hétfő este Lisa Ashton, a PDC Pro Tour hölgy tagja is tábla elé áll a dartsosok otthon maradós versenysorozatának negyedik versenynapján, amelyet a Sport1 élőben közvetít. Az M4 Sport hétfő délután is megmutatja a 2007-es Kínai Nagydíjat, amelyet különösen Kimi Räikkönen rajongói figyelmébe ajánlunk. Az M4 Sport női junior kézibravúrokat, a Sport2
ápr. 19
22:36
Serie A: vérvétel, izoláció – ilyen intézkedések mellett edzhetnek (She)
Több mint egy hónapja szünetel az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A), a csapatok várhatóan május elején kezdhetik meg az edzéseket, miután lejár az éppen hatályos kormányrendelet. Az olasz szövetség felkért egy sportorvosokból álló bizottságot, hogy dolgozza ki az edzések biztonságossá tételéhez szükséges intézkedéseket, a sportminisztérium várhat

Keresés