2020. április 26. vasárnap

ápr. 26
15:48
Női kézi: ketten nem fogadták el a fizetéscsökkentést Fehérváron (She)
Egyéni edzésterv alapján, otthonukban készülnek az Alba Fehérvár női kézilabdacsapatának játékosai, akik közül ketten nem fogadták el fizetésük csökkentését.
ápr. 26
16:00
Edzősors: „A Realnál egy évet sem bírna” – Costa odaszúrt (She)
A ma már az Atlético Madridnál futballozó Diego Costa korábbi edzőjének (a Chelsea-ben), az olasz Intert irányító Antonio Conténak „ment neki” egy interjúban.
ápr. 26
16:42
F1: Vettel is csatlakozik a virtuális versenyzők táborához (She)
Sebastian Vettelt feltüzelték ferraris csapattársa, Charles Leclerc virtuális F1-es sikerei, és úgy döntött, új szimulátorával beszáll az e-sportos versengésbe.
ápr. 26
17:12
a pillanat, amikor Agüero Agüeróval hagyta ki… (She)
A koronavírus-járvány miatt továbbra is szünetelnek a labdarúgó-bajnokságok szinte mindenhol, így a játékosok is megpróbálják FIFA-meccsekkel csillapítani a futballéhségüket. Ami legalább arra jó, hogy megláthatjuk, milyen élethűek is ezek a játékok…
ápr. 26
17:24
Bölöni László: Cristiano Ronaldo 16 évesen meglepően éretten gondolkodott (She)
A Marca hosszabb cikket közölt arról, hogyan fedezte fel Cristiano Ronaldót Bölöni László, de a magyar edző beszélt arról is, szerinte meddig játszhat még a Juventus világsztárja.
ápr. 26
17:27
Csökkentik a béreket az FTC-nél (Behaviour)
A koronavírusjárvány miatt az FTC valamennyi szakosztályánál csökkentik a sportolók és edzők fizetését.
ápr. 26
17:30
Vízilabda: „Öröm, hogy ilyen egységes a hazai pólós közösség” (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség utánpótlás-bizottságát vezető Székely Bulcsú is azon dolgozik, hogy bármilyen formában, de minél előbb visszatérjen a játék a medencékbe.
ápr. 26
17:36
Gondban a Barca, így próbál bevételhez jutni a klub (Ripost)
Számos futballcsapathoz hasonlóan az FC Barcelona is gondokkal küzd.
ápr. 26
17:42
Kézi: Imre Bence keményen edz, és Kresz-vizsgára készül (She)
A karanténidőszak alatt sem tétlenkedik az FTC 17 éves jobbszélsője, Imre Bence, akinek a tréningek és az online oktatás mellett több ideje van, mint általában.
ápr. 26
17:44
Kerékpár: Valter Nibalit is megelőzve 19. a svájci viadalon (She)
Valter Attila a 19. legjobb időt tekerte a Digital Swiss 5 elnevezésű virtuális kerékpáros-viadal vasárnapi záró versenyén.
ápr. 26
17:48
Kézilabda: 15 perces harmadok és minitornák jöhetnek (She)
Bob Hanning, a Német Kézilabda-szövetség alelnöke a német Sport1-nek elmondta, többféle megoldás létezhet arra, hogy ne terheljék túl a játékosokat, amikor újraindul a sportélet a koronavírus-járvány lecsengése után.
ápr. 26
18:00
Amikor Varga Zoltán vihart kavart az Üllői úton (She)
Varga Zoltán újra a Ferencvárosban, ahol azért választották edzőnek, nehogy Nyilasi Tibor újra leülhessen a kispadra. A Ferencváros egykori csatáráról készített nyolcrészes sorozatunk – ami 2010-ben a futballista halála után jelent meg a Nemzeti Sportban – 6. részében az ismét Magyarországon eltöltött időszak fejleményeit elevenítjük fel.
ápr. 26
18:02
Kajak-kenu: a háromszoros olimpiai bajnok sok mindent elrontott (She)
A mindennapi edzések során nehezen találja a motivációt Szabó Gabriella háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, aki az egyéves halasztás ellenére készül a jövő nyáron sorra kerülő tokiói játékokra, ahol elsősorban saját magának akar bizonyítani.
ápr. 26
18:06
Ferencváros: a válogatott védő nagy fogása (She)
A koronavírus-járvány miatti szünetet mindenki máshogy kezeli, a Ferencváros 16-szoros magyar válogatott védője, Leandro a klub Instagram-oldalának bejegyzése szerint horgászással kapcsolódott ki – igencsak méretes fogással pózolt.
ápr. 26
18:30
Nfl: Randy Moss után fia is együtt játszhat Adrian Petersonnal (She)
A legendás Randy Moss fia, Thaddeus kisebb meglepetésre nem kelt el az NFL játékosbörzéjén, és draftolatlan szabadügynökként a Washington Redskinsnél kötött ki.
ápr. 26
18:42
Ahogy mi megéltük: „No, kisfiam, hiába üvöltöztél, jönnek haza az aranylábúak!” (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 15. részben ismét olvasói történetet osztunk meg. Farkas Péter az 1982-es labdarúgó-világbajnokságot idézi fel.
ápr. 26
19:00
Neuernek hitte magát a kapus, csúnya égés lett belőle (She)
A nap legmeglepőbb bakiját a tajvani labdarúgó-bajnokság produkálta, ahol a harmadik fordulóban a Taivan Steel a sereghajtó és az idény során még gólképtelen Red Lions FC-t fogadta. A találkozó 70. percében, a hazaiak 2–1-es vezetésénél kapusuk, Pan Ven-csie úgy gondolta, felszabadítás helyett inkább cselezni próbál, ám a Bayernnél ezt gyakorta alk
ápr. 26
19:24
Hollandia: a Den Haag edzője nem kér a bennmaradásért járó jutalomból (She)
Alan Pardew, a holland Den Haag labdarúgócsapatának angol vezetőedzője tagadta azokat a híreket, miszerint megkapja a bennmaradás után járó prémiumot.
ápr. 26
19:30
amikor Szabics gólt rúgott az MU-nak a BL-ben! (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most Szabics Imre pályafutásának egyik legszebb estéjére emlékezünk!
ápr. 26
19:42
Úszás: a koronavírusról tanul Ledecky az egyetemen (She)
A tokiói olimpia elhalasztása miatt a korábbi terveivel ellentétben folytatja tanulmányait Katie Ledecky, az amerikaiak ötszörös olimpiai bajnok úszója, aki a kaliforniai Stanford Egyetemen többek között virológiát is tanul.
ápr. 26
19:48
Eurofutball: a hajrában szerzett góllal győzött az éllovas Szluck (She)
Az FK Szluck a 89. percben szerzett góllal csikarta ki a 3–2-es győzelmet a harmadik gólja előtt öt perccel emberhátrányba kerülő Belsinával szemben, így a tabella élére ugrott a fehéroroszok élvonalbeli labdarúgó-bajnokságában. Szintén előkerült a piros lap a korábbi éllovas Torpedo Zsogyino és a Ruh Breszt összecsapásán (0–0), itt a 93. percben k
ápr. 26
19:54
Barca: szüneteltetik a tárgyalást Ter Stegennel a hosszabbításról (She)
A Barcelona labdarúgócsapata szünetelteti a tárgyalásokat német kapusával, Marc-André ter Stegennel, akivel már hónapok óta szerződésének módosításáról egyeztet.
ápr. 26
20:42
La Liga: a miniszter szerint nyár előtt már nem lesz profi foci (She)
A spanyol egészségügyi miniszter szerint nem számíthatnak arra, hogy a nyár előtt újraindul a labdarúgó-bajnokság.
ápr. 26
21:00
La Liga: a miniszter szerint nyár előtt már nem lesz profi foci (She)
A spanyol egészségügyi miniszter szerint nem számíthatnak arra, hogy a nyár előtt újraindul a labdarúgó-bajnokság.
ápr. 26
21:00
Úgy tűnik, nyár előtt már nem szurkolhatunk a Barcának (888.hu)
Vagy a Realnak.
ápr. 26
21:06
Mls: lehet, hogy Beckham klubjában folytatja Alexis Sánchez (She)
Könnyen előfordulhat, hogy az Egyesült Államok profi bajnokságában folytatja pályafutását Alexis Sánchez, a jelenleg a Manchester United alkalmazásában álló, az idényre az Internek kölcsönadott chilei csatár, miután spanyol sajtóhírek szerint Miamiban vett magának 2.5 millió dollárért egy tengerparthoz közeli luxusingatlant.
ápr. 26
21:12
Nfl: Winston a Saintsnél, Taysom Hill meg hosszabbított (She)
Úgy látszik New Orleansban nem akarják a véletlenre bízni az irányítókérdés, hiszen érkezett Jameis Winston, de ezzel sem állt le a gárda.
ápr. 26
21:36
Pl: újabb két angol klub érdeklődik a brazil iránt (She)
Újabb két angol klub jelentkezett be a brazil Philippe Coutinhóért, az FC Barcelona futballistájáért, aki kölcsönben a Bayern Münchennél szerepel.
ápr. 26
21:42
Sakk: Carlsen kikapott holland ellenfelétől, de maradt az élen (She)
A világbajnoki címvédő Magnus Carlsen vereséget szenvedett az ötödik fordulóban, de így is megőrizte vezető helyét az általa életre hívott online sakkversenyen. A norvégok nagymestere a Chess.24 beszámolója szerint a vasárnapi játéknapon a holland Anish Girivel szemben botlott, aki a rövidített játékidejű partikból álló párharcban 2.5:1.5 arány
ápr. 26
21:48
Hatalmas fogás, erre büszke lehet a Fradi sztárja (Ripost)
Leandro a pályán kívül is eredményes, horgászás közben is megmutatta a tehetségét.
ápr. 26
22:00
Koronavírus: legkorábban június 8-tól folytatódhat a PL (She)
Vasárnap újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
ápr. 26
22:06
Nfl: a polgármester szellemes levélben kért bocsánatot Bradytől (She)
Jane Castor, Tampa polgármestere szellemes levélben kért bocsánatot Tom Bradytől, miután a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) egyetlen hatszoros Super Bowl-győztes játékosát edzés közben hazaküldték a város egyik közparkjából.
ápr. 26
22:36
Nagy Ádám túl a mélyponton; Egyenruhában a frontvonalon (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
ápr. 26
22:38
Leláncolva – Csinta Samu publicisztikája (She)
Hogy a koronavírus-járvány következtében hány sportrendezvényt halasztottak el, tettek zárójelbe, toltak az ideiglenes felfüggesztés szürke zóná...
ápr. 26
22:40
No party – Malonyai Péter jegyzete (She)
Megmondom őszintén, nincs bennem emlék Bajner Bálintról, mármint a futballistáról. Pedig volt rá időm, hiszen 2007 és 2016 között játszott 34 me...
ápr. 26
23:24
Olaszország: a csapatok május 18-án kezdhetik el az edzéseket (She)
Giuseppe Conte miniszterelnök bejelentése szerint az olasz csapatok május 18-án kezdhetik meg az edzéseket – számolt be róla a Sky Sports.
ápr. 26
23:26
Darts: Aspinall három könnyű győzelemmel nyerte csoportját (She)
A PDC Home Tour 10 csoportjának mérkőzésein az 5–2 bizonyult a slágereredménynek, Nathan Aspinall a legjobbnak, Simon Stevenson meg – nincs rá jobb szó – a legrosszabbnak.
ápr. 26
23:30
Darts: Aspinall három könnyű sikerrel nyerte meg csoportját (She)
A PDC Home Tour 10. csoportjának mérkőzésein az 5–2 bizonyult a slágereredménynek, Nathan Aspinall a legjobbnak, Simon Stevenson meg – nincs rá jobb szó – a legrosszabbnak.
ápr. 26
23:54
Hétfői sportműsor: folytatódik a dartsosok otthoni tornája (She)
Hétfőre a televíziók műsorára egyetlen élő sportesemény került fel ezen ínséges időben: a dartsosok folytatják rendületlenül otthoni tornájukat. Így maradnak az ismétlések: az M4-en ma a sydney-i olimpia magyar sikerei kerülnek sorra, a Sport Tv-nél a szapporói hősök első meccse, az észtek elleni összecsapás és az NBA történetének legpontgazdagabb

Keresés