2020. április 5. vasárnap

ápr. 5
18:12
Tömegesen csökkenthetik a béreket a magyar futballcsapatoknál is (Infostart)
A kialakuló válság miatt fizetéscsökkentésről egyeztetnek a magyar labdarúgóklubok a játékosokkal és az egyesületek munkatársaival.
ápr. 5
18:12
Elutasították a bércsökkentést az angol élvonalbeli focisták (ATV)
Az angol élvonalbeli labdarúgók szakszervezete (PFA) elutasította a Premier League-klubok által javasolt 30 százalékos bércsökkentést.
ápr. 5
18:45
Koronavírus: Fél utcára menni az NB I-es csapat sztárja (Ripost)
Nerea Pena, a Siófok női kézilabdacsapatának spanyol sztárja három hete hatósági karanténban van pamplonai otthonában.
ápr. 5
18:51
Dopping: Coe szerint nincs veszélyben az ellenőrzés hatékonysága (She)
Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) elnöke szerint nincs veszélyben a doppingellenőrzés hatékonysága a koronavírus-járvány közepette.
ápr. 5
19:03
F1: Sebastian Vettel szokatlan „helyen″ üzent a járvány miatt (She)
A Formula–1-es Ferrari istálló német pilótája, Sebastian Vettel azon kevés F1-es versenyzők közé tartozik, akik nem élnek a közösségi média nyújtotta lehetőségekkel. Emiatt Vettel meglehetősen ritkán bukkan fel ezen felületeken. Most, a koronavírus-járvány kapcsán azonban kivételt tett.
ápr. 5
19:09
1984: ez nem utópia, a franciák a csúcson (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. 1984-ben emlékezetes meccsek sora volt, a franciák például hazai pályán Eb-t nyertek, de menet közben majdnem elbuktak.
ápr. 5
19:09
Emberrablók miatt nem lett aranylabdás támadója a Juventusnak (She)
Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás,
ápr. 5
19:21
Vízilabda: Utassy varázslatos évek után folytatja a tengerentúlon (She)
A BVSC-Zugló női vízilabda-csapatának 18 éves juniorválogatott játékosa, Utassy Kata többek között az eseménydús pályafutásának legemlékezetesebb pillanatairól és a tengerentúlra vezető folytatásról is beszélt.
ápr. 5
19:33
Megvan, ki a legjobb focikapus a statisztika szerint (Infostart)
Jan Oblak a világ legjobb futballkapusa, legalábbis a statisztikai mutatók alapján erre a következtetésre jutott a Mundo Deportivo spanyol sportlap.
ápr. 5
19:33
Gyász: a koronavírus áldozata lett az Nfl korábbi rekordere (She)
Gyászol az NFL világa: a koronavírus-fertőzés okozta szövődmények miatt 73 esztendősen elhunyt Tom Dempsey, aki hosszú ideig tartotta a leghosszabb sikeres mezőnygól rekordját a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában.
ápr. 5
19:39
Jégkorong: a Ferencváros edzője nem változtatna a kereten (She)
Együtt tartaná a magyar bajnok Ferencváros jégkorongcsapatának keretét Fodor Szabolcs vezetőedző.
ápr. 5
19:51
Durván leszólták Cristiano Ronaldót (BorsOnline)
Egy madeirai politikus, bizonyos Rafael Macedo kemény szavakkal illette Cristiano Ronald�
ápr. 5
20:03
Csupasport: amikor a magyar futók uralták a világot (She)
Az ötvenes években a magyar közép- és hosszútávfutók rekordjaitól zengett a világsajtó, köszönhetően edzőjük, Iglói Mihály zseniális és forradalmi edzésmódszerének.
ápr. 5
20:09
Ftc: rá sem ismerni, Isael megint fodrásznál járt – kép (She)
A Ferencvárosi Torna Club Facebook-oldalán található fotó tanúsága szerint levágatta hosszú, göndör haját Isael. A zöld-fehérek brazil labdarúgójára szinte rá sem lehet ismerni!
ápr. 5
20:21
Fft: Egész életemben együtt kell élnem az 1996-os Eb-vel – Southgate (She)
Barátok még Keanóval azok után, hogy beletaposott? És megbánta a pizzareklámot? A FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszol: Gareth Southgate.
ápr. 5
20:27
Atlétika: Dombi Tibor egyéni csúcsot jelentő maratonit futott (She)
Dombi Tibor, a Debreceni VSC korábbi labdarúgója, terveinek megfelelően egyedül lefutotta vasárnap a maratonit, s a Csupasporton elmeséli, milyen volt.
ápr. 5
20:57
Barcelona: Xavi elmondta, mi emeli Messit Ronaldinho fölé (She)
Xavi, az FC Barcelona korábbi világ- és Európa-bajnok középpályása a brazil Globo Esporte-nak adott nyilatkozatában elárulta, hogy két korábbi csapattársa közül az ő kritériumrendszerében mi emeli Lionel Messit Ronaldinho fölé.
ápr. 5
21:03
Gyász: koronavírusos lett, véget vetett az életének a Reims csapatorvosa (She)
A Le Parisien beszámolója szerint vasárnap kora délután otthonában találtak rá a francia élvonalban szereplő Reims 60 éves csapatorvosa, dr. Bernard Gonzalez holttestére, aki öngyilkosságot követett el, miután kiderült, hogy felesége után ő is elkapta a koronavírust.
ápr. 5
21:09
Fifa: a virtuális Sevilla–Barcelonát a katalánok nyerték (She)
Topfutball nélkül maradt a sportvilág, de mi visszahozzuk Európa legjobbjait a porondra! Magyarország legtehetségesebb FIFA-játékosai pótolják a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalán az elmaradt rangadókat. Ezúttal az elmaradt La Liga-meccset, a Sevilla–FC Barcelona összecsapást hoztuk össze virtuálisan – az andalúziaiakat Molnár Gabó, a kataláno
ápr. 5
21:21
Labdarúgás: Zico nagyobb profizmust vár el Neymartól (She)
A minden idők legjobb futballistái között számon tartott brazil Zico szerint honfitársának, a Paris Saint-Germainben játszó Neymarnak profibbnak kell lennie, olyannak, mint amilyen Messi és Ronaldo.
ápr. 5
21:39
Chelsea: Willian elmondta, nem tudtak dűlőre jutni (She)
Nem újítja meg szerződését a brazil Willian a Chelsea labdarúgóklubbal – adta hírül vasárnap a Mundo Deportivo.
ápr. 5
21:45
Fehérvár: Nikolics kopaszra nyíratta a haját – kép (She)
A Mol Fehérvár támadója, Nikolics Nemanja megváltoztatta hajviseletét a járvány miatt otthon töltött időszak során. A magyar válogatott támadó saját Facebook-oldalán mutatta meg új frizuráját.
ápr. 5
21:51
További halasztások, újratervezések és intézkedések a sportvilágban (HírTV)
A Fifa felkészült azoknak a panaszoknak és fellebbezéseknek a kezelésére, amelyek a játékosok bércsökkentésével kapcsolatosak.
ápr. 5
22:03
Fiorentina: három játékos kigyógyult a koronavírusból (She)
A Fiorentina három labdarúgója, Patrick Cutrone, Germán Pezzella és Dusan Vlahovics is kigyógyult a március közepén elkapott koronavírus-fertőzésből – olvasható a firenzei klub hivatalos honlapján.
ápr. 5
22:05
Koronavírus: Néhány csendes év vár a sportvilágra – Szabados Gábor (She)
Szabados Gábor közgazdász szerint a koronavírus-járvány után egy-két csendesebb év, kisebb bevételeket nyújtó állapot vár a sport világára.
ápr. 5
22:07
Koronavírus: a Celta légiósa súlyosan megsértette a kijárási korlátozást (She)
Vasárnap is további halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sportvilágban a koronavírus-járvány miatt. Lássuk a legérdekesebb fejleményeket!
ápr. 5
22:21
Sportpszichológus: most mindenki zokogja ki magát! (Infostart)
Az élsportolóknak sok szempontból próbatétel az olimpia halasztása, támogatásra szorulnak ebben a helyzetben, de a karantén idejét például mentális tréningekre is használhatják – hangsúlyozta az InfoRádiónak Lénárt Ágota sportpszichológus.
ápr. 5
22:57
Lang: Tiszta küzdelmet!; Bogdán üzenete a karanténból (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
ápr. 5
23:27
Serie A: Ranieri nem kér a nézők nélküli futballból (She)
A legnevesebb futballedzők közé tartozó Claudio Ranieri fellépett az ellen, hogy a koronavírus-járvány miatt félbeszakított olasz bajnokságot üres nézőtér előtt, semleges pályákon fejezzék be.
ápr. 5
23:29
Isteni regenerálódás – Csurka Gergely publicisztikája (She)
Ha cinikus akarnék lenni, azt írnám: eddig az élversenyzők amiatt panaszkodtak, hogy a nemzetközi és kontinentális szövetségek a mind féktelenebb pénz...
ápr. 5
23:31
A Deákné vászna – S. Tóth János jegyzete (She)
Az angol futballklubok a londoni kormányzat segítségére várnak. A Premier League 10. helyén álló Burnley elnöke, Mike Garlick drámai hangú közle...
ápr. 5
23:45
Hétfői sportműsor: Kleinheisler színre lép – norvég–magyar Eb-pótselejtező (She)
Élő sportesemények híján hétfőn is az ismétléseken lesz a hangsúly a sporttévék kínálatában: országúti kerékpáros versenyek, a 2017-es Grand Slam-tornák végjátékai, a Győri ETO női kézicsapatának két bajnoki meccse, valamint a 2017-es labdarúgó Magyar Kupa döntője és egy 2016-os FTC–Újpest derbi is előkerül többek között.

Keresés