2022. március 1. kedd

márc. 1
9:09
FIFA 23: hatalmas változás jöhet, amire évek óta milliók várnak (m4sport.hu)
Az "utolsó" FIFA-játék óriási reformokat hozhat.
márc. 1
9:27
Nem volt hajlandó felvenni a „Nem a háborúra” feliratú pólót a török focista, megindokolta, miért (m4sport.hu)
„Azok az emberek, akik most hasonlóan cselekednek, azok többsége figyelmen kívül hagyják a Közel-Kelete történő üldözést...”
márc. 1
9:27
Herczig Norbi a Team MRF Tyres csapatban versenyez 2022-ben! (Racing)
A 2022-es ERC szezonban az indiai Team MRF Tyres tagjaként indul az Európa-bajnokságon Herczig Norbert és új navigátora Igor Bacigál. A páros továbbra is Skoda Fabia Rally2 evóval versenyez, amely a csapat jellegzetes piros-fehér színeibe öltözik, jelezve, hogy gyári versenyzőkként állnak rajthoz az ERC-ben — áll a csapat által ma hivatalosan kiado
márc. 1
9:29
Szavazás: melyik volt január-február legszebb gólja és legnagyobb védése? (m4sport.hu)
Ezúttal öt forduló alapján keressük az elmúlt időszak legszebb gólját és legnagyobb védését.
márc. 1
9:45
A magyar hokiszövetség lemondta a fehérorosz válogatott elleni felkészülési mérkőzéseket (Eurosport)
A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) lemondta a fehérorosz válogatott elleni felkészülési mérkőzéseket azt követően, hogy a nemzetközi szövetség (IIHF) hétfőn szankciókat léptetett életbe az orosz és a fehérorosz szövetség ellen az ukrajnai háború miatt.
márc. 1
9:57
Új negyeddöntős ellenfelet kaphat a Sopron Basket az Euroligában (m4sport.hu)
Az orosz csapatok kizárása miatt a soproniak a cseh USK Praha helyett a francia Montpellier-vel találkozhatnak.
márc. 1
9:57
Pelét újra kiengedték a kórházból (Eurosport)
Elhagyta a kórházat Pelé, a brazilok háromszoros világbajnok labdarúgója. A 81 esztendős Pelénél azt követően diagnosztizáltak húgyúti fertőzést, hogy Sao Paulóban, az Albert Einstein kórházban február 13-án megkezdték vastagbéldaganatának aktuális kezelését.
márc. 1
10:03
Egy kivételével az összes új F1-es autó túlsúlyos? (m4sport.hu)
Viták folynak az F1-es csapatok között a 2022-es autók tömegéről. A hírek szerint csak egy istálló van az új határon belül, a többieknek problémáik vannak.
márc. 1
10:03
Magyaros lesz a Strade Bianche és a Tirreno – nagyon erős az Eurosport márciusi kerékpáros programja (Eurosport)
Valter Attila és Dina Marci mellett Fetter Erik is ott lesz a szombati Strade Bianchén, vasárnap már kezdődik a Párizs-Nizza. Ati pályafutása során először indul a Tirrenón, és ebben a hónapban láthatjuk a Katalán körön is. De előbb lesz egy nagy klasszikus, a Milánó-Sanremo, amit az elejétől a végéig élőben közvetítünk. Kerékpáros szempontból elég
márc. 1
10:05
Lemondta a magyar hokiszövetség a fehéroroszok elleni mérkőzéseket (m4sport.hu)
„Az MJSZ úgy döntött, hogy magyar csapat nem áll ki a két ország válogatottja ellen semmilyen korosztályban. A fehéroroszok ellen korábban lekötött felkészülési mérkőzéseket lemondjuk.”
márc. 1
10:15
Felfüggesztette az orosz és fehérorosz sportolókat a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (Eurosport)
A Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) is felfüggesztette az orosz és a fehérorosz sportolók versenyzési jogát. A szervezet azért döntött így, mert Oroszország múlt csütörtökön - fehérorosz támogatással - háborút indított Ukrajna ellen.
márc. 1
10:27
Rendkívüli WMSC ülés – Versenyezhetnek-e az orosz sportolók? (Racing)
Az FIA keddre rendkívüli WMSC ülést hívott össze, miután a Nemzetközi Olimpiai Bizottság az orosz sportolók kitiltására szólított fel.  Miután Oroszország múlt hét csütörtök hajnalban megtámadta Ukrajnát, az F1 bejelentette az Orosz Nagydíj törlését.  Azóta számos jelentős bajnokság és sportesemény szakította meg kapcsolatát Oroszországgal, orosz s
márc. 1
10:29
Akár már 2023-ban versenyt rendezhet a NASCAR Chicago utcáin (Racing)
A Sports Business Journal információ szerint a széria tárgyalásokat folytat a chicagói városvezetéssel az utcai verseny megrendezéséről. A NASCAR továbbra is tárgyalásokat folytat arról, hogy utcai versenyt hozzon Chicago-ba, és a cél az, hogy az eseményt először 2023-ban rendezzék meg. A SBJ úgy tudja, hogy a NASCAR aktív tárgyalásokat folytat a v
márc. 1
11:03
Videó: hatalmas tapssal fogadta a közönség – könnyekben tört ki a Benfica ukrán játékosa (m4sport.hu)
Roman Jaremcsuk elérzékenyült a becserélését követően a vasárnapi bajnokin.
márc. 1
11:09
Kiesett a címvédő, nem történt meglepetés (Eurosport)
Elkezdődött a Welsh Open, és Ronnie O'Sullivan kivételével az összes sztár asztalhoz állt a nyitónapon. A világranglista 16 legjobbja közül csak Stephen Maguire és Anthony McGill esett ki, a többiek továbbjutottak. A legtöbben simán győztek, csak Yan Bingtao és Kyren Wilson kényszerült döntő frame-re. John Higgins és Zhao Xintong nyújtott kiemelked
márc. 1
11:27
Máris felkeltette a Mercedes figyelmét a Red Bull extrém megoldása (m4sport.hu)
A Mercedes figyelmét is felkeltette az új Red Bull radikális megoldása. Technikai igazgatójuk alaposabban is szemügyre fogja venni.
márc. 1
11:27
Elhunyt az egyetlen hawaii Indy 500-induló, Danny Ongais (Racing)
Danny Ongais USAC-futamokat nyert, volt negyedik az Indy 500-on és indult a Forma-1-ben is. 79 éves korában érte a halál. Az 1942-ben született Danny Ongais eleinte szülőföldjén motorozott, volt Hawaii állam bajnoka is, mindössze 18 évesen. Ezt követően kipróbálta a gyorsulási versenyzést is, ahol 1966-ban második lett az NHRA US Nationals Top Fuel
márc. 1
11:36
Az oroszok világelső teniszezője a békére szólít fel (Blikk)
A béke mellett emelt szót az orosz Danyiil Medvegyev, a férfi teniszezők új világelsője.
márc. 1
11:39
Videó: látványosan nem ünnepelt pazar szlalomgólja után az Atalanta orosz középpályása (m4sport.hu)
Pompás szólógólt rúgott a Sampdoria elleni olasz bajnokin az Atalanta orosz támadó középpályása, Alekszej Mirancsuk, aki viszont látványosan nem ünnepelte találatát, csapattársai vigasztalták az elérzékenyült játékost.
márc. 1
11:39
Medvedev: "Szeretnék békét kérni a világban, békét az országok között" (Eurosport)
A béke mellett emelt szót az orosz Danyiil Medvegyev, a férfi teniszezők új világelsője. Oroszország múlt csütörtökön indított háborút Ukrajna ellen, azóta számos nemzetközi sportszövetség felfüggesztette az orosz - és fehérorosz - sportolók versenyzési jogát, a profi teniszviadalokat szervező ATP és a WTA egyelőre nem élt ilyen szankciókkal.
márc. 1
11:45
Lewandowski a friss nyilatkozatával megkongatta a vészharangot a Bayern Münchennél (m4sport.hu)
„Mindenre nyitott vagyok.”
márc. 1
11:45
Csak függetlenként versenyezhetnek az orosz és fehérorosz úszók (Eurosport)
A vizes sportágak nemzetközi szövetsége (FINA) bejelentette, hogy függetlenként versenyezhetnek az orosz és fehérorosz sportolók. Az ukrajnai háború miatt a FINA keddi közleménye szerint Oroszország és Fehéroroszország képviselői a viadalokon önmagukat, vagy semleges csapatukat képviselve ugorhatnak vízbe, nem használhatják nemzeti színeiket, szimb
márc. 1
11:51
A játékvezetők feje telefonon hívta fel Frank Lampardot a City elleni mérkőzésen történt kezezés miatt (m4sport.hu)
Ritka esemény: bocsánatkérés az Everton–Manchester City mérkőzésen történt játékvezetői hiba után.
márc. 1
12:03
Szavazás: melyik volt január-február legszebb gólja és legnagyobb védése? (m4sport.hu)
Ezúttal öt forduló alapján keressük az elmúlt időszak legszebb gólját és legnagyobb védését.
márc. 1
12:09
Mintha ki sem vonult volna a Honda az F1-ből (m4sport.hu)
Hivatalosan már nem a Forma–1-es bajnokság szereplője, ám partnercsapatai szerint a Honda 2021-hez képest szinte változatlanul dolgozik tovább a motorjukon idén.
márc. 1
12:21
„Ki kell szabadulnotok Oroszországból” – Sharapováék Navratilova tanácsára indultak útnak (Eurosport)
Maria Sharapova nemrégiben egy podcastben mesélt arról, hogy annak idején Martina Navratilova volt az, aki segített meggyőzni az édesapját, hogy hagyják el Oroszországot, és költözzenek az Egyesült Államokba. Szóba került Serena Williams is, akiről az orosz azt mondta, hogy messze ő volt a legkeményebb ellenfele pályafutása során.
márc. 1
12:27
Adu Dhabi Desert Challenge: jön a Tereprally-vb második fordulója (Racing)
Hat héttel a Dakar után folytatódik a Tereprally-világbajnokság. A 31. Adu Dhabi Desert Challenge-en ott lesz a vb elitje, és újra összecsap Nasser Al-Attiyah és Sebastien Loeb. Nasser Al-Attiyah nemcsak a tereprally-vb-t vezeti, hanem címvédőként tér vissza Abu Dhabiba. 2021-ben ő nyert itt Toyotával. Előtte a világjárvány miatt nem tartották meg
márc. 1
12:39
A Sportdöntőbírósághoz fordul a kizárás miatt a CSZKA Moszkva női kézilabdacsapata (m4sport.hu)
Igazságtalannak tartja és nem hagyja annyiban az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hétfői döntését a CSZKA Moszkva női kézilabdacsapata, amely a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul jogorvoslatért.
márc. 1
12:51
Nem lesz ott a kétszeres olimpiai bajnok a vb-n (Eurosport)
A kétszeres olimpiai bajnok japán Yuzuru Hanyu sérülés miatt nem indul a márciusi műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon. A japán szövetség keddi tájékoztatása alapján Hanyu nem épült fel a pekingi téli játékok egyik edzésén szerzett bokasérüléséből.
márc. 1
12:57
Ha kizárják Mazepint, egy Ferrari-versenyző érkezhet a Haashoz? (m4sport.hu)
Kedden rendkívüli ülést tart az FIA, melyen eldőlhet, bevonják-e az orosz autóversenyzők, köztük az F1-es Nyikita Mazepin versenyzői licencét. A sajtó máris arról találgat, kik vehetik át a helyét a Haasnál.
márc. 1
13:27
Kollektív büntetés vagy jogos döntés - nehéz ügy az orosz sportcsapatok kizárása (Eurosport)
Miután a lengyel válogatott kijelentette, hogy nem lép pályára Oroszország ellen a 2022-es vb pótselejtezőjén, felmerült a kérdés: a háborút sok esetben elutasító sportolókon csattan a világ haragja. A FIFA végül kizárta az orosz csapatot a selejtezőről, és hasonló döntéseket fontolgatnak más sportszövetségek is. Még több érdekes hír a szerdán megj
márc. 1
13:33
Kölcsönadta amerikai támadóját a Ferencváros labdarúgócsapata (m4sport.hu)
A játékos a norvég élvonalban folytatja.
márc. 1
13:45
A Fradi menekítette ki a Sahtar Donyeck edzői stábját (m4sport.hu)
Az olasz vezetőedző, Roberto De Zerbi és stábja a Ferencváros segítségével jutott Budapestre az ukrán határtól, számolt be róla a Blikk.
márc. 1
13:57
A Fradi menekítette ki a Sahtar Donyeck edzői stábját (m4sport.hu)
Az olasz vezetőedző, Roberto De Zerbi és stábja a Ferencváros segítségével jutott Budapestre az ukrán határtól, számolt be róla a Blikk.
márc. 1
14:03
Elégedetlen magyarok a Champions of the Future szezonnyitóján (Racing)
Két magyar versenyző is szép eredményeket ért el a Champions of the Future szezonnyitó, önálló futamán, a Winter Seriesen. Az olaszországi Franciacortában Hideg Ádám az OKJ mezőnyben nyolcadik lett, Molnár Martin pedig az elődöntő hatodik helyével hívta fel magára a figyelmet. Azonban mind a ketten elégedetlenek voltak. Két hét szünet volt a WSK Su
márc. 1
14:15
Úgy kellett kimenekíteni a Porto és a Roma korábbi edzőjét Ukrajnából (Eurosport)
A portugál Paulo Fonseca Romániába menekült feleségével és kétéves gyermekével a háború elől. Kijevi otthonában rekedt családjával Paulo Fonseca a Porto és az AS Roma korábbi szakvezetője, aki végül hazájából Portugáliából kért segítséget, hogy kimenekítsék a háborús zónából.
márc. 1
14:21
Olimpiai szereplésről szövöget álmokat Simona de Silvestro (Racing)
A versenypályát jégcsarnokra cseréli a svájci Simona de Silvestro, akinek az álma, hogy olimpikon legyen, amit most bobosként szeretne majd megvalósítani. Szerző: Hegedűs Dávid A 33 éves hölgy elég széleskörű autóversenyzői pályafutást tudhat maga mögött, de leginkább az IndyCarból lehet a közvélemény számára ismerős, 69 IndyCar futamon állt eddig
márc. 1
14:24
Print Kész – Pelét kiengedték a kórházból (Blikk)
Sao Paulo – Jó hírek érkeztek Peléről: a brazil focilegendát kiengedték a kórházból, ahol több mint két hetet töltött a kemoterápiás kezelése közben fellépő komplikáció miatt. A 81 éves egykori labdarúgónál tavaly szeptemberben diagnosztizáltak vastagbélrákot, és azonnal el is kezdődött a kezeléssorozat. Idén február 13-án folytatódott a kúra a Sao
márc. 1
14:30
Pelét kiengedték a kórházból (Blikk)
Sao Paulo – Jó hírek érkeztek Peléről: a brazil focilegendát kiengedték a kórházból, ahol több mint két hetet töltött a kemoterápiás kezelése közben fellépő komplikáció miatt.
márc. 1
14:33
Miért ilyen lekezelő a felvételét kérő új amerikai csapattal az F1? (m4sport.hu)
Egy versenyzésben elismert nagy név a Forma–1-be vágyik. Jó hír is lehetne, mégsem repes mindenki az örömtől. Michael Andrettit meglepi a Mercedes és társainak ellenállása.
márc. 1
14:33
Hangodi: A hó majdnem olyan, mint a murva, csak szöges gumin jobban tapad (Racing)
Előbb egy befagyott tó jegén, majd egy vérbeli, szűk, kanyargós ralipályán tette próbára improvizációs képességét szöges gumikon a Hangodi Bendegúz, Bunkoczi László kettős Norvégiában. A Peugeot 208 Rally Kupa címvédője azért utazott a norvégiai Geilóba, hogy a fiatal pilóta egyrészt a lehető legjobban felkészüljön a hazai raliszezonra, másrészt ho
márc. 1
15:03
Mégis elindulhat a Szuperliga, csütörtökön jelenthetik be (m4sport.hu)
A The Telegraph értesülései szerint a pár nap alatt megbukó európai Szuperliga újabb próbálkozással tér vissza csütörtökön, az új európai kupát a Juventus elnöke, Andrea Agnelli jelentheti be.
márc. 1
15:54
Robert Lewandowski távozni akar a Münchenből? Ide igazolhat a sztárfocista (Blikk)
München – A hírek szerint Robert Lewandowski elhagyhatja a német Bayern München labdarúgócsapatát: a lengyel csatár szerződése jövőre jár le a bajorokkal, akik könnyen lehet, hogy hiába fáradnak a hosszabbítási kísérletekkel.
márc. 1
16:06
Kiderült, ki a kiszemelt a férfi kézilabda-válogatott élére (Infostart)
Már elkezdte a tárgyalásokat az MKSZ.
márc. 1
16:18
Képtelen jól megkötni a lábbelijét: lógó cipőfűzővel focizik a Barcelona ásza (Blikk)
Barcelona – Új csillaga van a spanyol futballnak. A 17 éves Pablo Martín Páez Gavi szinte még be sem mutatkozott az FC Barcelonában, de néhány hónapja a spanyol válogatott szövetségi kapitánya, Luis Enrique máris behívta a keretbe. De nem csak ezzel emelkedik (vagy lóg ki) a srác az átlagból...
márc. 1
16:21
Régi idők sikereit idézte meg a 43-asban Erik Jones (Racing)
Első sorból rajtolhatott és a győzelemhez is közel járt Erik Jones Fontanában. A 43-as autó rég nem járt ilyen magasságokban. Richard Petty révén a 43-as egy legendás szám a NASCAR Cup Series történetében. Az autó a Petty GMS Motorsports jóvoltából ráadásul mind a mai napig ott van a mezőnyben, most éppen Erik Jones vezeti. Hétvégén
márc. 1
17:03
Nascar: Kyle Petty szerint Larson már teljesen beköltözött Elliott fejébe (USAracing)
Chase Elliott egy pillanatig sem titkolta, mennyire felháborítják őt a Fontanán történtek. A Nascar Cup...
márc. 1
17:03
Nascar: Kyle Petty szerint Larson már teljesen beköltözött Elliott fejébe (Racing)
Chase Elliott egy pillanatig sem titkolta, mennyire felháborítják őt a Fontanán történtek. A Nascar Cup...
márc. 1
17:09
Két hete még az olimpián versenyzett, most fegyvert ragadott a világbajnok ukrán sílövő (SzMo)
Dmitro Pidrucsnyij a szülővárosa, Ternopil Nemzeti Gárdájába kapott behívót.
márc. 1
17:51
11 éve nem volt ennyire nézett szezonnyitója az IndyCarnak (USAracing)
Scott McLaughlin győzelmével ért véget az Ntt IndyCar Series 2022-es idényét elindító Grand Prix of...

Keresés