2007. április 29. vasárnap

ápr. 29
0:24
'Tiszteletem! (GameStar)
ápr. 29
7:16
Jótékonysági kerekesszékes kosárlabda verseny (prim)
2006. május 5-én a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) ötödik alkalommal rendezi meg a jótékony célú kerekesszékes kosárlabdaversenyét, melynek idén ismét Törekvés SE sportcsarnoka (Budapest, X. ker. Bihari út 23.) ad otthont.
ápr. 29
7:33
Dracula visszatér (SG)
Megvan a készülő Dracula-folytatás, a The Un-Dead rendezője, valamint a főszereplők neve. Eszerint Spike Lee egykori kollégája, Ernest K. Dickerson debütálhat a direktori székben.
ápr. 29
7:37
58 milliós IT-fejlesztés a miskolci Szent Ferenc Kórházban (SG)
A miskolci Szent Ferenc Kórház az Európai Unió HEFOP 4.4. informatikai pályázatán 58 millió forintot nyert a már meglévő infrastruktúra fejlesztéséhez.
ápr. 29
7:37
[KéPZ] Warhammer Online karakter szemle (GameStar)
ápr. 29
7:39
DVD a bankkártyában (SG)
Egy kisvállalkozás videoklipekkel, videojátékokkal, fotókkal, kinyomtatható kuponokkal feltölthető bankkártyákat kínál ügyfeleinek.
ápr. 29
8:05
Ingyenes tematikus kutatások (prim)
Idén is rendszeresen jelentkezik tematikus kutatásaival a KutatóCentrum, melyek főbb eredményeit ingyenesen teszi hozzáférhető honlapján a cég. Az idei év első felmérése a munkaerő toborzás hazai jellegzetességeit vette górcső alá, míg a soron következő a vállalati rendezvények témáját járja körül.
ápr. 29
8:45
Új földrajz a Google-től (prohardver)
Egy chilei várost Argentínának adományozott a Google Earth.
ápr. 29
9:04
Dell laptop flash SSD meghajtóval (prim)
A terméket kifejlesztő Samsung, a Fujitsu és mások után a Dell is olyan noteszgépet hoz forgalomba, amely merevlemezes meghajtó helyett szilárdtest-lemezes (SSD) háttértárral rendelkezik.
ápr. 29
9:10
A Vista a vártnál nagyobb Microsoft bevételt generál (prim)
A merészebb Wall Street-i várakozásokat is felülmúlta a Microsoft első negyedévi eredménye, a bevált Office mellett a Vista húzta fel a bevételeket.
ápr. 29
9:18
Vasárnapi galériafrissítés (Gamekapocs)
Kisebb galériafrissítéssel jelentkezünk a hét utolsó napján olyan címek társaságában, mint a Call of Duty 4, az Enemy Territory: Quake Wars és a Tomb Raider: Anniversary.
ápr. 29
10:09
Készenléti időben is stabil akkuk (prim)
Az új áramforrások első képviselőinek legfontosabb újítása nem a megemelt kapacitás, sokkal érdekesebb, hogy az alkáli elemekhez hasonlóan a BiReady akkumulátorok az állásidőben nem vesztik el töltöttségüket.
ápr. 29
10:30
Devil May Cry 4 (SG)
A Capcom nagyon belehúzott, hiszen a Devil May Cry 4 a sokadik fejlesztésük, amely még idén napvilágot lát.
ápr. 29
10:46
Alkímiával színezték az agyagkatonákat (SG)
Az úgynevezett lila pigment, amit az 1970-es években feltárt 2000 éves Qin agyaghadsereg katonáiban találtak, kínai találmány, nem az egyiptomiaktól vették át.
ápr. 29
11:42
Interneten a brit rabszolgakereskedelem (SG)
Az amerikai bevándorlók után az egykori fekete rabszolgák leszármazottai kereshetnek rá azon elődeikre, akiket annak idején a brit rabszolga kereskedők hurcoltak el. A szigetországban kétszáz éve tiltották be a rabszolgaság intézményét.
ápr. 29
11:43
Hamarabb érkezhet a Firefox 3 (SG)
A Mozilla frissítette a nyílt böngésző harmadik verziójának menetrendjét, amelybe immár bekerültek a további alfa, illetve béta változatok megjelenési időpontjai. Mindez gyorsított fejlesztésre utal.
ápr. 29
12:36
Német PC TOP 10 (GameStar)
ápr. 29
13:35
Amerikai PC TOP 10 (GameStar)
ápr. 29
14:30
Heti Fókusz - ez történt a héten (xbox,x360,ps2,ps3,gc,wii,psp,nds,pc) (Gamer365)
Az egetrengető bejelentések helyett ezúttal inkább a számos érdekesség miatt volt kellemesnek nevezhető a mögöttünk álló hét nap: nehéz is volt eldönteni, melyeket érdemes újból szóba hozni szokásos heti hírösszefoglalónkban. Jöjjenek tehát a legfőbb momentumok:
ápr. 29
14:47
Ha „Gay” vagy, a szolgáltató nem válaszol a leveleidre (prohardver)
Okos szűrő, buta szűrő.
ápr. 29
14:51
Kitiltják az iPodot a vizsgákról (prim)
A mobiltelefonok után az iPodok használatát is korlátozzák a legtöbb amerikai iskolában, mivel a digitális médialejátszók kiválóan alkalmasak a helyes válaszok eltárolására is.
ápr. 29
14:56
Kisebb energia-felvételű négymagos Intel CPU-k (prim)
Az Intel megerősítette, hogy a Core 2 Quad Q6600 négymagos asztali processzor, valamint a szintén négymagos XeonX3220 és X3210 szerver CPU-k új változatát vezeti be, amely a felhasználók számára lehetővé teszi a processzorok beültetését alacsonyabb energia-igényű, rugalmas alaplapokba (FMB).
ápr. 29
14:57
Több mint 100 Nintendo játék készülőben (wii,nds) (Gamer365)
Bíztató jövő a Nintendo fanatikusok számára: a Bloomberg a napokban arról számolt be, hogy a kiotói cégnek jelenleg több, mint száz játéka van készülőben.
ápr. 29
15:00
Phantom Hourglass újdonságok (nds) (Gamer365)
A minap felbukkant Legend of Zelda: Phantom Hourglass DS képecskék minőségi kivitelezésről árulkodnak.
ápr. 29
15:29
Intel Penryn processzorok a tervezettnél korábban (prim)
Az Intel már most kész a következő generációs, 45nm-es processzorok sorozatgyártására.
ápr. 29
16:07
Vizsgadrukk helyett: Webes segítség informatikai érettségire készülőknek (prim)
A május közepén esedékes informatikai érettségire készülőknek és a programozási szakköröket vezető tanároknak egyaránt sokat segíthet a http://progtan.hu weboldal.
ápr. 29
16:18
Piacon maradni vagy kiszorulni – outsourcing-dilemmák (prim)
Típusukat és tevékenységi körüket tekintve is széles skálán mozog a hazai és ide települt nemzetközi outsourcing-vállalkozások köre. Tízezrek dolgoznak magyarországi szolgáltatóközpontokban, de a gazdaság más területein is ismert szolgáltatástípusról van szó...
ápr. 29
16:22
A Faterok motoron uralta a héten a mozikat (SG)
Az Amerikában hatalmas sikerrel szereplő, kapuzárási pánikról szóló komédia Magyarországot is meghódította. Travoltáék ezzel az élről a Taxi-folytatást taszították le.
ápr. 29
16:30
Japán szoftvereladások (Gamer365)
Megkésve bár, de törve nem - a netszolgáltatótól kisértve utolsó leheletével a hírszerkesztő még rákattintott az elfogad gombra, a világra eresztve ezzel a múlt heti eladásokat illető részleteket.
ápr. 29
17:00
[KéPZ] Precursors űrfogócska és interjú (GameStar)
ápr. 29
17:12
Gazdagszik a Microsoft (GameStar)
ápr. 29
17:23
Megjelent az AVG Internet Security Home változata (prim)
Kifejezetten otthoni felhasználásra adták ki az AVG legújabb Internet Security Home változatát, mely akár 3 db otthoni számítógép védelmét is képes ellátni.
ápr. 29
17:28
Xerox Phaser 4510: Egyedülálló intelligencia és terhelhetőség (prim)
A Xerox Phaser 4510 fekete-fehér A4-es lézernyomtató 43 lap/perc sebességével és zökkenőmentes működésével a legelfoglaltabb iroda munkatársaival is tartja a tempót.
ápr. 29
18:11
Gondolattal irányított számítógépes játékok (prim)
Két amerikai cég, az Emotiv Systems és a NeuroSky hamarosan olyan technológiákat kínálnak a számítógépes játékfejlesztők számára, melyek lehetővé teszik, hogy a játékosok a virtuális figurákat pusztán gondolatuk erejével navigálják a számítógép-képernyőn.
ápr. 29
18:16
[MOVIE] DIRT: csúsztasd a Buggie-t! (GameStar)
ápr. 29
18:27
Lakossági légszennyeződés-előrejelzés Londonban (prim)
Egy brit környezetvédelmi tanácsadó cég légszennyezés-előrejelző szolgáltatást indított Londonban, mely külön értékeli az egyes városrészek levegőjének tisztaságát. Az AirTEXT információs szolgáltatás szöveges vagy hangüzenetben, illetve e-mailben értesíti a felhasználókat arról, hogy lakóhelyük közelében a légszennyezés várhatóan mikor éri el a csúcsértéket adta hírül az InfoPark Zrt. innovációs…
ápr. 29
18:30
PS3 exkluzív Dead or Alive érkezik? (ps3) (Gamer365)
Az amerikai Electronic Gaming Monthly legfrissebb száma arról ír, hogy a Team Ninja egy PlayStation 3 exkluzív Dead or Alive játékon munkálkodik.
ápr. 29
18:52
A konzolfestés művészete (GameStar)
ápr. 29
19:33
Nyerj eredeti Resident Evil 4 játékot! (Gamekapocs)
Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából egy eredeti Resident Evil 4 PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!
ápr. 29
19:58
Bluetooth alapú, vezeték nélküli Hi-Fi berendezés (prim)
Az iSymphony új Hi-Fi berendezést vezetett be, amely falra szerelhető, vagy egymás tetejére helyezhető egységeket foglal magába. Az eszköz bármilyen Bluetooth vezeték nélküli modult tartalmazó berendezéshez csatlakoztatható, amely képes sztereó hangfolyamot továbbítani, vezeték nélkül.
ápr. 29
20:14
IDC Adattárolási Konferencia: az e-mailek okozzák a legtöbb fejfájást (prim)
Az IDC adattárolással és adatközpontokkal foglalkozó konferenciája fórumot biztosít napjaink egy legégetőbb problémájának, az adatok túlburjánzásának kezelésére.
ápr. 29
21:35
Megduplázódott a rosszindulatú kódok száma (prim)
A rosszindulatú kódok száma hatalmas mértékben nőtt, a fő terjesztő természetesen a világháló.
ápr. 29
22:16
Legjobban teljesítő kampányok az Etargeten, 17. hét (onlinemedia.blog.hu)
Az Etarget hirdetési hálózaton az elmúlt héten az alábbi öt hirdetés teljesített a legjobban, azaz ezeknek a legmagasabb a kattintási aránya (CTR) az aktuális kulcsszóra történő megjelenéskor az Etarget hálózatában található keresőkben (azaz a tartalom alapján történő megjelenések és a katalógus megjelenések nélkül).Minimális változás az elmúlt héthez képest, igazi tavaszi pangás van...[...]…

Keresés