2021. március 15. hétfő

márc. 15
0:00
A tökéletes kerti sütögető nyomában (Tudás.hu)
Amint eljön a nyár, a legtöbb ember szeretné minél több idejét a friss levegőn tölteni és ha megoldható, akkor a főzést is kellemesebb nyáron a szabad ég alatt letudni. Ha még Te is csak most keresed a tökéletes eszközt a kerti sütögetésekre, akkor több tényezőt is figyelembe kell venned a választáshoz. Milyen ételeket készítenél? Ha tudod, hogy mi
márc. 15
5:12
Csomagküldés Svájcba néhány perc alatt (Tudás.hu)
Csomagküldést tervezel Svájcba, és gyors és olcsó megoldásra lenne szükséged? A Csomagnet.hu-n ezt megtalálhatod! Néhány perc alatt elindíthatod a feladás folyamatát, és a futár akár már aznap érkezhet is a csomagodért. Kényelmes feladás a Csomagnet.hu-n A Csomagnet.hu segítségével kényelmesen és egyszerűen adhatod fel a csomagodat Svájcba. Az átlá
márc. 15
6:06
Megnevezeték a Crew Dargon első orosz űrhajósát (Tudás.hu)
Szergej Korszakov lehet az első orosz kozmonauta, aki az amerikai Crew Dragon űrhajó fedélzetén indulhat majd a Nemzetközi Űrállomásra – közölte Pavel Vlaszov, az orosz űrhajósok kiképzőközpontjának vezetője vasárnap a Komszomolszkaja Pravda rádióállomással. Vegyes legénységekkel szándékozunk repülni. Vagyis a Roszkoszmosz kozmonautája repül majd a
márc. 15
6:24
Hátborzongató kéjgyilkosságok, szerelemféltések nyomában (Tudás.hu)
Hogy mi a közös Rudolf trónörökös halálában, valamint egy ismeretlen hasfelmetszőben, illetve egy évtizedekkel később élt pesti alvilági gyilkosban? Magyarázat kevés, legenda, találgatás, rejtély annál több van ezekben a furcsa bűnügyekben. Január végén 132 éve, hogy holtan találták a Bécs melletti mayerlingi vadászlakban Habsburg Rudolf trónörökös
márc. 15
7:03
Készüljünk fel a hosszabb és melegebb nyarakra (Infostart)
Az elmúlt évtizedek is jelentős változást hozhat, és a jövő sem biztató.
márc. 15
7:27
A szabadság a magyarok istene (24.hu)
A magyarok istene történelmi és biblikus háttérrel bír, Petőfivel égett be a magyar köztudatba: a szabadságot jelentette társadalmi, politikai, vallási és nemzeti értelemben egyaránt.
márc. 15
7:51
Rémisztő a kép, ha továbbra is féktelenül mutálódik a vírus (Infostart)
Nemcsak a megbetegedés megelőzésében, hanem a gyógyításában is súlyos következményekkel járhat a ránk szabaduló új variánsok tömkelege.
márc. 15
8:33
AstraZeneca. Biztonságos a vakcinánk (24.hu)
„Ez a szám lényegesen alacsonyabb annál, mint az az általános gyakorisági adatok alapján várható lenne egy ekkora népcsoportban” – írja közleményében a vállalat.
márc. 15
11:21
Március 15. - A Széchenyi-díjasok névsora (Infostart)
Magyarország köztársasági elnöke a nemzeti ünnep, március 15. alkalmából kitüntetéseket adományozott. A lista a Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg.
márc. 15
11:54
Mikor boldogok a lovak? – Egy új eszközzel megtudhatjuk a választ (hirado.hu)
A tudósok egy olyan EEG fejpántot fejlesztettek ki, ami képes a lovak agyhullámainak érzékelésére. A tervek szerint az eljárást más állatfajoknál is alkalmazzák majd.
márc. 15
13:30
Vásároljon magasnyomású mosóberendezést, amely elvégzi Ön helyett a piszkos munkát! (Tudás.hu)
A magasnyomású mosóberendezést számos területen és iparágban fel lehet használni, így ennek a tulajdonságának köszönheti leginkább népszerűségét. Számos márka és típus közül válogathat a piacon, amely teljes mértékben igazodik igényeihez és felhasználási területeihez. Sokan gőzborotvaként is szokták emlegetni a magasnyomású mosót, azonban ez nem te
márc. 15
13:33
Jöhet az orrba fújható koronavírus-vakcina (Infostart)
Folyamatos a tudományos innováció a koronavírussal kapcsolatban: egy újfajta gyógyszerről és egy orrba fújható vakcináról is érkeztek hírek az elmúlt napokban.
márc. 15
15:06
WHO: lesznek még jobb koronavírus-vakcinák (24.hu)
Amikhez már injekcióstű sem kell majd.
márc. 15
15:33
Ha van gyógymód, kevésbé védekezünk a koronavírus ellen is (Infostart)
A tudománnyal való viszonyunk nyomja rá bélyegét arra, hogyan viselkedünk, de ha van terápia, lazul a fegyelmünk.
márc. 15
15:39
Az ember lesz a Pilis farkasa (24.hu)
A vadat a természet szerves részeként kezeli a Pilisi Parkerdő új kezdeményezése, amelyben a vadászat fő célja nem a trófeaszerzés, hanem az erdő egészségének megőrzése.
márc. 15
17:15
Tényleg sötét titkokat rejt a Vatikán levéltára? (24.hu)
Dr. Molnár Antal történészt, a Történettudományok Pápai Bizottságának nemrég kinevezett tagját kérdeztük.
márc. 15
20:54
Az AstraZeneca-vakcina előnyei felülmúlják a mellékhatások kockázatát (Demokrata)
Bulgáriában, Dániában, Hollandiában és Írországban felfüggesztették a vakcina alkalmazását. Erre reagált az Európai Gyógyszerügynökség.

Keresés