2016. január 29. péntek

jan. 29
11:12
Prosztatarák utáni őssejtbeültetés a hímvesszőbe megszüntetheti a súlyos merevedési zavarokat (WebBeteg)
Az őssejtbeültetés a hímvesszőbe megszüntetheti azokat a súlyos merevedési problémákat, amelyek egyes férfiaknál fellépnek prosztatarák után - derült ki francia kutatók által csütörtökön közzétett első biztató eredményekből.
jan. 29
15:24
„Akkor tudom eljátszani a legtragikusabb történeteket, mikor a legerősebb vagyok lelkileg.” (WebBeteg)
Keresztes Ildikó Edith Piaf szerepében - „Akkor tudom eljátszani a legtragikusabb történeteket, mikor a legerősebb vagyok lelkileg.” Edith Piaf minden érzést mélyen és őszintén élt meg, legyen szó pozitív vagy negatív érzelemről. Márpedig élete során kijutott neki mindegyikből: szegénység, gyermeke halála, fényes koncertek, csodálók, férfiak.
jan. 29
15:26
Európai utazók is megfertőződtek a Dél-Amerikában terjedő Zika-vírussal (WebBeteg)
Az érintett térségbe utazást tervezők feltétlenül tájékozódjanak elindulás előtt!
jan. 29
16:27
Szakértelemmel a betegek biztonságáért (WebBeteg)
Országosan egyedülálló programot indít a klinikai vizsgálatok biztonságának növelésére az egyetem Szakemberek Betegeink Biztonságáért címmel.
jan. 29
17:30
Tegyünk együtt az egészségünkért! - I. Semmelweis Egészségverseny (WebBeteg)
Az ember személyiségében jelentős változás történik kamaszkorban, ekkor nyílik a legjobb lehetőség a helyes út felé terelni a fiatalokat. Ebben az életkorban számos negatív hatás érheti őket, azonban ezek nagy része megelőzhető kellő odafigyeléssel és megfelelő oktatással.
jan. 29
18:06
A gazdaságnak is jót tesz a szoptatás (Metropol)
Az ipari országokban csak minden ötödik gyereket szoptatnak egy teljes éven át, a szegényebb országokban minden harmadikat szoptatnak végig az első hat hónapban.
jan. 29
18:33
Meddőséget okozhat a korai menopauza (WebBeteg)
Magyarországon minden századik nőt érinthet a korai menopauza, ám kevesen tudják, mi okozza panaszaikat. A tünetek megegyeznek a változókorban tapasztaltakkal, viszont a rendszertelen menzesz, a hőhullámok, a hangulatingadozás már 40 éves kor előtt jelentkeznek. Dr. Szőnyi György nőgyógyász azt javasolja: akinek a családjában előfordult már hasonló probléma, az vállaljon minél hamarabb babát, mert…
jan. 29
21:42
Kerekesszékkel is kerek lehet a világ (WebBeteg)
Különleges emberek. Az élet csúnya, kelletlen fintorára élni akarással, kitartással, és derűsen tekintenek. A magánéletükben, a munkájukban, a sportban, a tanulásban, a közösségi életben is példásan megállják helyüket. Egyvalami még bizonyosan összeköti őket: mindannyian kerekesszékbe kényszerültek, s ebben a helyzetben lettek kiválóak új életük valamilyen sajátos területen.
jan. 29
23:27
Vége a télnek, temetik (Infostart)
Virágzik a téltemető a debreceni Nagyerdőben.

Keresés