2010. március 26. péntek

márc. 26
13:50
MGYLSZ: Mészöly Géza elnökségi tag, édesapja tiszteletbeli elnök lett (She)
A Magyar Gyermeklabdarúgó-szövetség (MGYLSZ) mai küldöttgyűlésén személyi kérdésekről, valamint a szervezet működésével kapcsolatban hoztak döntéseket.
márc. 26
13:52
Póker: 17. lett a legjobb magyar az Alpokban zajló tornán (She)
Az EPT Snowfesten Tóth Richárd jutott a legtovább a magyarok közül, nyereménye 10 200 euró lett.
márc. 26
14:06
DVTK: Ricketts a harmadosztályú csapatból sem emelkedik ki - Tornyi (She)
Tornyi Barnabás, a Diósgyőr vezetőedzője a klub hivatalos honlapján, a dvtk.eu-n válaszolt szurkolói kérdésekre, levelekre. A szakember többek közt elmondta, az első mérkőzéseken jól megszervezte a csapat védelmét, s hogy nincs gond a futballisták motiváltságával sem. Tornyi szerint Rohan Ricketts viszont még az NB III-as csapatból sem emelkedik ki.
márc. 26
14:08
Videó: futsalos csodagól, Falcao a saját térfeléről lőtt kapásból (She)
Falcao, a brazil futsalválogatott kiváló képességű játékosa a Kolumbia elleni válogatott mérkőzésen is remekelt: saját térfélének közepéről kapásból lőtt parádés gólt. A találatot megtekintheti az alábbi videón.
márc. 26
14:24
Férfi kézilabda: Mocsai Tamás kész visszatérni a válogatottba (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség hivatalos honlapján tette közzé, hogy Mocsai Tamás jelezte, kész visszatérni a magyar válogatottba.
márc. 26
15:00
Atlético Madrid: Tiago nem szívesen térne vissza a Juventushoz (She)
A portugál Tiago Mendes, a Serie A-ban szereplő Juventustól a télen került kölcsönbe a spanyol élvonalbeli Atlético Madridhoz. A középpályás szeretné, ha a fővárosi klub állandó kenyéradójává válna.
márc. 26
15:18
Blog: győzni akartunk a szomorú évfordulón - Kovács Csaba írása (She)
Kovács Csaba, a Sapa Fehérvár AV 19 válogatott jégkorongozója legújabb blogbejegyzésében a magyar élvonalbeli jégkorongbajnokság döntőjének négy mérkőzésére tekint vissza.
márc. 26
15:36
Inter: Balotellinek még mindig várnia kell a szerepléssel (She)
A Roma elleni szombati mérkőzésre sem nevezte Mario Balotellit, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Inter mellőzött csatárát José Mourinho.
márc. 26
15:38
Sílövészet: újabb hazai siker Hanti-Manszijszkban a sprintversenyen (She)
A férfi 10 kilométeres sprintversennyel folytatódott a sílövő-világkupa az oroszországi Hanti-Manszijszkban. A győzelmet a hazai szurkolók legnagyobb örömére az orosz Ivan Cserezov szerezte meg az olasz Christian De Lorenzi és az ukrán Andrij Derizsemlja előtt.
márc. 26
15:40
Real Madrid: Iker Casillas szerint Parejo helyesen cselekedett (She)
Iker Casillas, a Real Madrid kapusa úgy nyilatkozott, nem hibáztatja Daniel Parejót azért, hogy gólt rúgott csapatának, amíg ő a földön feküdt. A „királyi gárda” játékosa szerint csak a meccs tüze miatt reagált idegesen a találat után.
márc. 26
15:42
Vívás: Gerevich Aladár nevét vette fel a Nemzeti Sportcsarnok (She)
A legeredményesebb magyar olimpikon, a hétszeres ötkarikás aranyérmes Gerevich Aladár nevét vette fel az egykori kiváló vívó születésének századik évfordulója alkalmából rendezett pénteki ünnepségen a budapesti Nemzeti Sportcsarnok.
márc. 26
15:44
Formula-1: lefoglalta a rendőrség Lewis Hamilton autóját (She)
Gyorshajtás miatt lefoglalta Lewis Hamilton személygépkocsiját az ausztrál rendőrség. A brit pilótát az Ausztrál Nagydíj helyszínéül szolgáló Albert Park közelében kapták el gyorshajtás miatt.
márc. 26
15:54
Jégkorong-vb: a szlovén kapitány a magyarokat dicséri (She)
A magyarokat dicséri az április 17-én rajtoló, ljubljanai divízió I-es jégkorong-világbajnokság előtt John Harrington, a házigazda szlovén válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 26
15:54
Gerevich Aladár nevét vette fel a Nemzeti Sportcsarnok (Metropol)
A legeredményesebb magyar olimpikon, a hétszeres ötkarikás aranyérmes Gerevich Aladár nevét vette fel az egykori kiváló vívó születésének századik évfordulója alkalmából rendezett pénteki ünnepségen a budapesti Nemzeti Sportcsarnok.
márc. 26
15:56
Celtic: a Mowbray helyét átvevő Lennon hosszú távon maradna (She)
A napokban Tony Mowbray helyét átvevő Neil Lennon szeretne hosszú távon a Celtic menedzsere lenni.
márc. 26
15:58
Valencia: háromhetes kényszerpihenő vár a portugál Miguel-re (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia jobbszélsője, a portugál Miguel sérülése miatt legkorábban három hét múlva léphet újra pályára.
márc. 26
16:12
Valencia: háromhetes kényszerpihenő vár a portugál Miguelre (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia jobbszélsője, a portugál Miguel sérülése miatt legkorábban három hét múlva léphet újra pályára.
márc. 26
16:14
Női labdarúgás: az U19-es válogatott az Eb-döntőért küzd (She)
Szombaton megkezdődnek a női labdarúgó U19-es Eb-középdöntő 2. csoportjának küzdelmei Tatabányán és Telkiben. A magyar együttes első ellenfele Ausztria lesz, utána Svájc, majd Franciaország következik. Turtóczki Sándor szövetségi edző szerint a továbbjutás óriási bravúr lenne.
márc. 26
16:16
AS Roma: hosszú hiányzása után Totti pályára léphet az Inter ellen (She)
Az AS Roma labdarúgócsapatának játékosa, Francesco Totti a februárban elszenvedett térdsérülése után szombaton pályára léphet az Inter elleni mérkőzésen. A sztárjátékos a kispadon foglal helyet.
márc. 26
16:30
Sportlövészet: olimpiai bajnokaink szerint az új rendelet ellehetetleníti a sportágat (She)
A Magyar Sportlövőszövetség (MSSZ), illetve a sportág olimpiai bajnokai egyaránt úgy látják, hogy végzetes következményekkel járhat a sportlövészetre nézve az új, március 10-én elfogadott fegyvertartási rendelet.
márc. 26
16:32
Premier League: Mancinit felelősségre vonják, Moyes megúszta (She)
A játékvezetői jelentés tanulmányozása után az Angol Futballszövetség (FA) úgy döntött, hogy eljárást indít Roberto Mancini, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere ellen, amiért a két csapat szerdai bajnoki mérkőzésén összeütközésbe került David Moyesszal, az Everton szakvezetőjével. Utóbbi megúszta szóbeli figyelmeztetéssel.
márc. 26
16:48
NSO Tv: százezer gyerek bevonása a Mészöly Gézával „erősítő” MGYLSZ célja (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Magyar Gyermeklabdarúgó-szövetség (MGYLSZ) pénteki küldöttgyűlésén személyi kérdésekről, valamint a szervezet működésével kapcsolatban hoztak döntéseket. Interjúnkból kiderül, hogy Mészöly Géza számára a tavasz kivirágzást hozott az utánpótlás terén: egyrészt megnyílt Ürömön a futballiskolája, másrészt beválasztották a szövetség elnökségébe.
márc. 26
17:06
Napoli: nem súlyos Christian Poulsen csütörtökön elszenvedett sérülése (She)
A pénteki vizsgálatok után kedvező hírt közöltek Christian Poulsennel orvosai, aki a csütörtöki, Napoli ellen 3–1-re megnyert mérkőzésen néhány percnyi játék után lábsérülés miatt hagyta el a pályát. A diagnózis szerint kisebb zúzódásról van csak szó.
márc. 26
17:08
Manchester United: Rooney rendben van, utazik Boltonba (She)
Wayne Rooney térde rendben van, a kényszerpihenőt sugalló hétközi lapértesülések ellenére az angol labdarúgó-bajnokság góllövőlistáját 26 találattal vezető támadó ott lesz a Manchester United soraiban a Bolton elleni szombati bajnoki mérkőzésen.
márc. 26
17:10
Profi ökölvívás: Cunningham és Ross küzd Adamek hátrahagyott címéért (She)
Az IBF szervezet felkérte a korábbi címtulajdonos Steve Cunningham, illetve leendő ellenfele, Troy Ross csapatát, hogy kezdeményezzenek azonnali tárgyalásokat egy jövőbeni összecsapásról, amelynek tétje a nehézsúlyba igazoló Tomasz Adamek hátrahagyott cirkálósúlyú IBF világbajnoki címe lenne.
márc. 26
17:12
Bundesliga: szerződést hosszabbított Tobias Weisszel a Hoffenheim (She)
A 2007-ben a VfB Stuttgart második csapatától a Bundesligában szereplő Hoffenheimhez érkező Tobias Weisszel szerződést hosszabbított csapata.
márc. 26
17:42
Újpest: Balajcza megtört, nem akar védeni a Honvéd ellen (She)
Az ujpestfc.hu tájékoztatása szerint nem lép pályára az Újpestben Balajcza Szabolcs. A kapus a ZTE elleni kupaelődöntő, és az azon elkövetett hibája után kérte, hogy ne védjen a Bp. Honvéd elleni, hét végi Soproni Liga-mérkőzésen.
márc. 26
18:00
Férfi kézilabda: Gál Gyula saját felelősségére játszik a Barcelona ellen (She)
Nem kis meglepetésre Gál Gyula a múlt heti súlyos sérülését és műtétjét követően pénteken aláírta azt a nyilatkozatot, mely szerint saját felelősségére vállalja a Barcelona elleni játékot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első összecsapásán.
márc. 26
18:18
Juventus: nem súlyos Christian Poulsen csütörtökön elszenvedett sérülése (She)
A pénteki vizsgálatok után kedvező hírt közöltek Christian Poulsennel orvosai, aki a csütörtöki, Napoli ellen 3–1-re elveszített mérkőzésen néhány percnyi játék után lábsérülés miatt hagyta el a pályát. A diagnózis szerint kisebb zúzódásról van csak szó.
márc. 26
18:18
Sebestyén tizedik, Nagasu az élen Torinóban (Metropol)
Sebestyén Júlia a tizedik helyen áll a nők pénteki rövidprogramját követően a Torinóban zajló műkorcsolya-világbajnokságon. A szombati kűrt az amerikai Mirai Nagasu várja az élről.
márc. 26
18:20
Oroszország: Gaál Miklós először volt kezdő az idei bajnokságban (She)
Az Alanyija Vlagyikavkaz vendégeként ért el gól nélküli döntetlent Gaál Miklós csapata, az Amkar Perm az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának nyitó mérkőzésén.
márc. 26
18:22
Tenisz: Czink vezetett, amikor félbeszakadt a Kirilenko elleni meccse (She)
A harmadik szettben eső miatt félbeszakadt Czink Melinda és Marija Kirilenko mérkőzése a Miamiban zajló teniszverseny női egyesének 2. fordulójában.
márc. 26
18:24
Műkorcsolya-vb: Sebestyén Júlia tizedik, Mirai Nagasu az élen (She)
Sebestyén Júlia a tizedik helyen áll a nők pénteki rövidprogramját követően a Torinóban zajló műkorcsolya-világbajnokságon. A szombati kűrt az amerikai Mirai Nagasu várja az élről.
márc. 26
18:36
NB II, Nyugati csoport: elképesztő végjáték és iksz a Gyirmót-Siófokon (She)
Rangadót rendeztek ma délután a labdarúgó másodosztály Nyugati csoportjában: a 19. forduló nyitó mérkőzésén az éllovas Gyirmót hazai pályán játszott 1–1-es döntetlent a második helyen álló Siófokkal. A találkozó hajrájában a vendégek szereztek vezetést Varga László öngóljával, de a csereként beálló játékos egy percben belül jóvátette hibáját, és egyenlített. Az eredménnyel a győriek lehetnek…
márc. 26
19:12
Soproni Liga: Videoton-Haladás élőben, az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Soproni Liga 20. fordulójának nyitó mérkőzése, a Videoton–Szombathelyi Haladás találkozó, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 26
19:14
Milan: Berlusconi reméli, hogy nem kell új edzőt keresnie (She)
Silvio Berlusconi szerint nem az edző, Leonardo hibája, hogy az utóbbi napokban a Milan négy ponttal leszakadt az éllovas Intertől az olasz labdarúgó-bajnokságban; a miniszterelnök úgy véli, ez a sérülések következménye.
márc. 26
19:16
Hamburg: Janses súlyosan megsérült, a vb-ről is lemaradhat (She)
A csütörtöki edzésen súlyos sérülést szenvedett Marcell Jansen, a Hamburg német válogatott védője. Elképzelhető, hogy a játékos a szezonban már nem léphet többet pályára, és világbajnoki szereplése is veszélybe került.
márc. 26
19:30
Hamburg: Jansen súlyosan megsérült, a vb-ről is lemaradhat (She)
A csütörtöki edzésen súlyos sérülést szenvedett Marcell Jansen, a Hamburg német válogatott védője. Elképzelhető, hogy a játékos a szezonban már nem léphet többet pályára, és világbajnoki szereplése is veszélybe került.
márc. 26
19:48
Barcelona: Johan Cruyff a katalán klub tiszteletbeli elnöke lett (She)
Az FC Barcelona tiszteletbeli elnökének választották meg a katalán klub játékosként és edzőként is legendás alakját, a holland Johan Cruyffot.
márc. 26
19:50
Schalke: Magath visszaszólt a Bayern elnökének és a kapitánynak is (She)
Felix Magathot, a Schalke vezetőedzőjét nem kell félteni. Miután Uli Hoeness, a Bayern München elnöke és Joachim Löw német szövetségi kapitány a bajorok győzelmével véget érő Német Kupa-elődöntőt követően a gyep minőségére panaszkodott, a szakember nem késlekedett a riposzttal.
márc. 26
20:06
Lovassport: hongkongi győzelem a nagydíj elődöntőjében Kaposváron (She)
Hét nemzet 80 lovasának és 180 lovának részvételével kezdődött meg a Mesterek Tornája nemzetközi díjugrató viadal a kaposvári Pannon Lovas Akadémián. A hagyományos honi lovas évadnyitónak számító rangos esemény első napi programjában négy versenyszám szerepelt, és a lovasok már az első nap megmutathatták, mire képesek a nehéz pályákon.
márc. 26
20:08
Atlético Madrid: Diego Forlán durván beszólt csapata szurkolóinak (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában az Atlético Madrid csütörtökön este hazai pályán két góllal (2–0) nyert az Athletic Bilbao ellen. A hazai szurkolók öröme azonban csak részben lehet felhőtlen, ugyanis csapatuk egyik kulcsembere, az első gólt szerző uruguayi légiós, Diego Forlán durván beszólt nekik.
márc. 26
20:10
Férfi kézilabda NB I: a PLER két góllal verte meg a Ferencvárost (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság alapszakaszának 26. (utolsó) fordulójában a PLER pályaválasztóként két góllal nyert a Ferencváros ellen.
márc. 26
20:12
Férfi kosárlabda NB I: a Pécs 39 ponttal verte meg a Dombóvárt (She)
A férfi kosárlabda NB I 24. fordulójának nyitó mérkőzésén a hazai pályán játszó Pécs magabiztosan, 105–66-ra győzött a Dombóvár ellen.
márc. 26
20:24
Bundesliga 2.: Stieber csapata négy gólt kapott a Duisburg otthonában (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 28. fordulójában Stieber Zoltán csapata, a Koblenz 4–1-es vereséget szenvedett a Duisburgtól. A találkozón a sérült magyar középpályás nem kapott helyet a kiesés elől menekülő vendégek keretében.
márc. 26
20:42
Férfi kézilabda NB I: újvárosi sikerével a Tatabánya elkerülte az MKB-t (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság alapszakaszának 26. (utolsó) fordulójában a Tatabánya egygólos győzelmet aratott Dunaújvárosban, így a harmadik helyen zárta az alapszakaszt és várja a Pick-Szeged elleni elődöntőt.
márc. 26
21:00
Női kézilabda NB I: a Ferencváros a Népligetben kiütötte a Kiskunhalast (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság alapszakaszának 22. (utolsó) fordulójában a Ferencváros hazai pályán tizenhét gólos győzelmet aratott a Kiskunhalas ellen.
márc. 26
21:02
Premjer-liga: győzelmével az élre ugrott a CSZKA Moszkva (She)
Hátrányból felállva győzte le 2–1-re a CSZKA Moszkva az újonc Anzsi Mahacskalát az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában, és ezzel az első helyre ugrott.
márc. 26
21:18
Gólgazdag meccsen győzött a Videoton (Infostart)
A Videoton 4-2-re győzött a Haladás ellen hazai pályán a labdarúgó NB I 20. fordulójának nyitómeccsén. A fehérvári együttes ezzel az élre állt.
márc. 26
21:18
Soproni Liga: Nikolics és Guzmics duplázott, élre állt a Vidi (She)
A Soproni Liga 20. fordulójának nyitó mérkőzésén a Videoton hazai pályán 4–2-re legyőzte a Szombathelyi Haladást, így visszavette a vezetést a tabellán. A hazaiak részéről Nemanja Nikolics duplázott, míg a szombathelyi Guzmics Richárd kétszer is saját kapujába talált be.

Keresés