2010. március 3. szerda

márc. 3
20:31
Sakk, Gott’Art Kupa: Portisch legyőzte Rapportot, Beljavszkij a bajnok (She)
A szlovén színekben versenyző Alekszandr Beljavszkij nyerte a Szentgotthárdon rendezett Gott’Art Kupa nemzetközi sakktornát, amelynek szerdai, utolsó fordulójában hozzá hasonlóan a korelnök Portisch Lajos is győzött, mégpedig a legfiatalabb résztvevő, Rapport Richárd ellen.
márc. 3
20:45
Motorsport: Talmácsi esőben is tesztelte új Moto2-es motorját (She)
A kedden este kezdődött felhőszakadás szerdára sem hagyott alább Valenciában, így Talmácsi Gábor a mostoha körülmények között is kipróbálhatta Moto2-es motorját, amellyel az idei gyorsaságimotoros-világbajnokságon áll majd rajthoz.
márc. 3
21:03
Férfi kosárlabda NB I: a Kaposvár csak megszorítani tudta a Körmendet (She)
Hiába küzdött nagyszerűen a 32 pontos Matija Ceskovics vezette Kaposvár, hazai pályán végül 84–77-es vereséget szenvedett a Körmendtől a férfi kosárlabda NB I szerdai mérkőzésén.
márc. 3
21:03
Felemás magyar szereplés az Euroligában (Metropol)
Története során először jutott be a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjébe a ZF-Eger, miután szerdán, az utolsó csoportfordulóban 11-8-ra legyőzte a vendég orosz Szintyezs Kazany csapatát. A Vasas egy dubrovniki döntetlennel búcsúzott, a Honvéd utolsó csoportmérkőzésén is kikapott.
márc. 3
21:05
Férfi röplabda Extraliga: három csapat már ott van az elődöntőben (She)
A férfi röplabda Extraliga negyeddöntőjének szerdai játéknapján a négy párharcból három eldőlt – a Kaposvár, a Kecskemét és a Dunaferr jutott tovább második győzelmét követően –, a Veszprém viszont idegenben egyenlített a Kazincbarcika ellen, így e két csapat között a harmadik mérkőzés dönt.
márc. 3
21:39
Felkészülés: nyertek a magyar válogatott csoportellenfelei (She)
A magyar labdarúgó-válogatottal egy Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő Moldova és Finnország is megnyerte szerdai felkészülési mérkőzését.
márc. 3
21:39
Magyarország a negyvennyolcadik fociban (Behaviour)
A magyar válogatott négy hellyel előrébb lépett legutóbbi, februári pozíciójához képest, így a 48. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján.
márc. 3
21:41
Felkészülés: a törökök két góllal voltak jobbak Hondurasnál (She)
A török labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen hazai pályán 2–0-ra győzte le Hondurast.
márc. 3
21:43
Válogatott: a Koeman-csapat 1-1-et játszott Oroszországgal (She)
A magyar labdarúgó-válogatott első 2010-es felkészülési mérkőzésén Győrben lépett pályára az Európa-bajnoki bronzérmes Oroszország ellen, és 1–1-es döntetlent játszott a szbornajával. A mieink gólját a 45. válogatott mérkőzésén első találatát lövő Vanczák Vilmos szerezte, amire a második félidőben Dinijar Biljaletgyinov válaszolt.
márc. 3
21:57
Válogatott: jó volt nézni a magyar csapat játékát - Guus Hiddink (She)
Guus Hiddink orosz szövetségi kapitány szerint öröm volt nézni a magyar labdarúgó-válogatott játékát. Mint ismert, Erwin Koeman együttese felkészülési mérkőzésen Győrben 1–1-es döntetlent játszott Oroszországgal.
márc. 3
21:57
Visszalépett a Forma-1-től a USF1 csapat (Metropol)
Másfél héttel a szezonrajt előtt visszalépett a Forma-1-es részvételtől az idény egyik újoncaként beharangozott USF1 csapat.
márc. 3
21:59
Felkészülés: Szerbia lelépte Algériát, Dél-Afrika nem bírt Namíbiával (She)
A szerb labdarúgó-válogatott idegenben sima, 3–0-s győzelmet aratott a hozzá hasonlóan vb-résztvevő Algéria otthonában.
márc. 3
22:01
Válogatott: megérdemelten szereztünk vezetést - Erwin Koeman (She)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Sport Tv-nek adott interjújában elmondta, csapata megérdemelten szerzett vezetést Oroszország ellen, amely egy elkerülhető góllal egyenlített.
márc. 3
22:15
Jégkorong ob I: átgázolt a Stars a Dabon, az FTC legyőzte az Újpestet (She)
Az élvonalbeli jégkorongbajnokság középszakaszában a listavezető, de Galanisz Nikandrosz személyében legjobb játékosát sérülés miatt hosszú időre elvesztő Dab.Docler Káposztásmegyeren háromgólos vereséget szenvedett a házigazda Vasas Bp. Starstól.
márc. 3
22:33
Válogatott: hasznosak az ilyen jellegű mérkőzések - Bodor (She)
A magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott Győrben Oroszországgal. Bodor Boldizsár, a magyar csapat tagja szerint a hasonló mérkőzéseken lehet igazán fejlődni.
márc. 3
22:51
Felkészülés: Higuaín góljával Argentína győzni tudott Németországban (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen Gonzalo Higuaín góljával 1–0-ra nyert Münchenben Németország legjobbjai ellen. A Real Madrid csatára az első félidő végén szerezte a találkozó egyetlen találatát, miután kihasználta a rosszul kifutó René Adler hibáját, és az üres kapuba gurított.
márc. 3
23:09
Felkészülés: Walesben nyertek a svédek, horvát siker Belgium ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen a svéd labdarúgó-válogatott Johan Elmander 44. percben szerzett góljával nyert Walesben. A svédek a magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtező-csoportban szerepelnek.
márc. 3
23:09
Talmácsi esőben is tesztelte új Moto2-es motorját (Behaviour)
A kedden este kezdődött felhőszakadás szerdára sem hagyott alább Valenciában, így Talmácsi Gábor a mostoha körülmények között is kipróbálhatta Moto2-es motorját, amellyel az idei gyorsasági motoros-világbajnokságon áll majd rajthoz.
márc. 3
23:11
Felkészülés: gól nélküli olasz döntetlen Kamerun ellen (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen Monte-Carlóban Kamerun ellen.
márc. 3
23:13
Felkészülés: Kuyt és Huntelaar góljára csak Bocanegrának volt válasza (She)
A magyar labdarúgó-válogatottal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő Hollandia Amszterdamban 2–1-re legyőzte az Egyesült Államokat.
márc. 3
23:15
Felkészülés: Spanyolország két góllal nyert Párizsban a franciák ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen a spanyol labdarúgó-válogatott kétgólos győzelmet aratott Párizsban a házigazda franciák ellen. A vendégek az első félidő közepén, illetve közvetlen a szünet előtt szerezték góljaikat.
márc. 3
23:17
Felkészülés: megvan Anglia 500. sikere, Egyiptom a legyőzött (She)
Felkészülési mérkőzésen a félidőben még egygólos hátrányban lévő angol labdarúgó-válogatott hazai pályán 3–1-re nyert Egyiptom legjobbjai ellen. A szigetországi csapat ezzel fennállása 500. győzelmét ünnepelhette.
márc. 3
23:27
Felkészülés: Uruguay idegenben lőtt három gólt Svájcnak (She)
Uruguay labdarúgó-válogatottja ugyan az első félóra végén hátrányba került, végül meggyőző teljesítményt nyújtva 3–1-re győzött Svájcban.
márc. 3
23:27
Döntetlen magyar-orosz Győrben (Metropol)
Idei első találkozóján a magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott szerdán Oroszország csapatával Győrben, barátságos mérkőzésen. 42 év után nyertek ismét a spanyolok Franciaországban, argentin siker a németek felett, olasz döntetlen.
márc. 3
23:45
Válogatott: Torghelle bosszús a gól miatt, Vanczákot ünnepelték (She)
A magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott Győrben Oroszországgal. Torghelle Sándor, a magyar csapat támadója önkritikusan elismerte, nagyot hibázott az egyenlítő gólnál, és sajnálja a történteket.
márc. 3
23:47
Videó: íme, Vanczák és Biljaletgyinov gólja a magyar-oroszon! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott az oroszokkal. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!

Keresés