2023. január 11. szerda

jan. 11
0:12
Megszólalt a barátnőről, kerek- perec kimondta az anyja: A Házasodna a gazda huszonéves Gergője viszont nem költözik el otthonról (Blikk)
Az édesanyja ezt közölte!
jan. 11
0:12
Fájdalomcsillapító gyógyszerek gyermekkorban (Vital)
Gyermekeknek adható fájdalomcsillapító gyógyszerek esetleges mellékhatásai
jan. 11
0:12
Fotók: Kolozsvár legkorábbi reneszánsz falképeit tárták fel (Travelo)
A faliképek feliratai nem csak díszítettek, abban is segítettek, hogy bölcs döntések szülessenek a tanácsteremben.
jan. 11
0:16
Ekkora változást: 48 évesen kivirult és fogyott vagy 15 kilót Onyuta Judit (Blikk)
Nehéz időszak után mindent rendbe tett.
jan. 11
0:16
A fókuszterápia mint kulcs a problémamegoldásban (Vital)
A terápia során előre meghatározott, korlátozott időtartamban, néhány hét vagy hónap alatt egy problémára vagy problémakörre fókuszálva szakember segít az...
jan. 11
2:18
Döbbenetes mennyiségben tömnek minket "hidden" reklámokkal (Infostart)
Figyelmeztet az NMHH.
jan. 11
2:48
Ismét sokan utaznak el téli élményekért Zakopánéba (Utazási Élmények)
Amint  a hó esni kezd, és a hideg idő beköszönt, sokan elkezdik keresni a téli sportok és a pihenés lehetőségeit. Ezen a télen is nagy sláger lesz  a lengyel Tátra legnépszerűbb utazási célpontja Zakopane, ahol sok szép utazási élmény várja az utazókat.
jan. 11
3:18
Új életmentő megoldást tesztel autóiban a Skoda (Infostart)
A vasúti átjárós baleseteket gátolná meg a cseh autógyártó egy felhőalapú applikáció segítségével.
jan. 11
3:30
A legtöbben helytelenül tárolják a parfümjüket, amivel tönkreteszik a kedvenc illatukat (Joy)
A TikTok egyik beauty influenszere, Emelia O'Toole elárulta, mit kell tennünk azért, hogy akár éveken át élvezhessük a parfümjeink illatát.
jan. 11
4:24
Túlsúly és emésztési problémák a szakember szemszögéből (Vital)
A vastagbél működésétől függ az anyagcserénk utolsó fázisa és az immunrendszerünk nagy része is. A Magyarok 60%-ka túlsúlyos, ugyanakkor minden harmadik embernek van valamilyen emésztőszervi problémája is. Egy szakember szemével, fiziológiai szempontból jelentős összefüggés állapítható meg a túlsúly és az emésztési problémák között.
jan. 11
4:36
„A pasi úgy hívta magát, hogy mama pici fia” – 6 rémséges első randis sztori, amiről nem akarjuk elhinni, hogy tényleg megtörtént (Joy)
A randizás sokkal nehezebb, mint gondolnánk.
jan. 11
4:42
Van egy szó, ami észrevétlenül rengeteg kapcsolatot tesz tönkre (Joy)
Ártalmatlan kifejezésnek hangzik, de mögötte sokkal mélyebb jelentéssel bír.
jan. 11
4:48
Száműznének egy életbiztonságot szolgáló autós tartozékot (Infostart)
Nálunk a KRESZ még előírja, a spanyoloknál viszont már más a helyzet.
jan. 11
5:06
Művészi őrültség és egy kés –Vincent van Gogh fülének öröksége (Hamu és Gyémánt)
A legendás füllevágás és a sokat emlegetett művészi őrültség. Ha megkérdezünk egy átlagembert – akinek nincs komolyabb ismerete a képzőművészetben –, hogy mondjon egy dolgot Van Gogh-ról, a legtöbben talán a füllevágást említenék meg. De mi történt azon az éjszakán? És mit szimbolizál ma a festő füle?
jan. 11
5:12
Szex terhesen? Miért ne? (She)
Amikor megtudjuk, hogy gyermeket várunk, számos kérdés megfogalmazódik bennünk. Például az, hogy miként fog majd kinézni a pici, és egyébként is, hogyan tovább innentől kezdve? Az első alapgondolatok ízlelgetése után a következő, ami pár hetes terhesen eszembe jutott, az egyik nagy kardinális kérdés ilyenkor: mi lesz a szexszel?
jan. 11
5:18
Nivada Grenchen x seconde/seconde/ x Time+Tide – The ChaosMaster Series (Kronometer)
Sok szál futott össze, hogy most megjelenhessen a Nivada Grenchen Chaosmaster kollekciója. Andrew McUtchen a Nivada vezérigazgatója és a Time+Tide, ausztrál óramagazin alapítója a seconde/seconde/ karóra módosító céggel fogott össze…
jan. 11
5:24
A Gucci sokkal több, mint amit G.w.M mutat belőle - Érdekességek a luxusmárkáról (She)
Az utóbbi időben többször is Kulcsár Edina és G.w.M Gucci iránti rajongásától zengett a sajtó. Először az verte ki a biztosítékot sokaknál, amikor a pár Gucci melegítőben jelent meg egy divateseményen, majd megvádolták őket azzal, hogy a piacon veszik a hamis Guccit.
jan. 11
5:24
15 perces office torna (WebBeteg)
Az ülőmunka során a helyes testtartásnak fontos szerepe van a gerinc egészségének megőrzésében, de tovább csökkentheti a fájdalom és a betegségek kialakulásának esélyét, ha időnként megszakítja az egy helyben ülést. Milyen apróbb trükköket vethet be annak érdekében, hogy megelőzze a tartós ülés káros hatásait?
jan. 11
5:36
7 cipő, ami alapdarab és nem hiányozhat a gardróbodból 30 felett (Joy)
Ezekre minden nőnek szüksége van.
jan. 11
5:42
Te mit nézel meg először egy pasin? (She)
A külső megfog, a belső megtart – szokás mondani, ennek tükrében pedig a legtöbb ember elsőre a külső alapján ítél. Ránézésre pillanatok alatt el tudjuk dönteni egy emberről, hogy szimpatikus-e, aztán a későbbiek során csalódhatunk pozitívan vagy negatívan benne. Lényeg a lényeg, első benyomásainkat valakiről azután tesszük meg, hogy szemügyre vett
jan. 11
5:48
Harry Potter óta nem volt akkora sikere könyvnek, mint Harry herceg új memoárjának (Igényesférfi.hu)
A példátlan sikerű Harry Potter-regényfolyam egyes köteteinek megjelenése óta nem volt akkora kereslete könyvnek, mint Harry sussexi herceg kedden megjelent memoárjának.
jan. 11
5:54
Idén végre olcsóbbak lehetnek a repülőjegyek – itt vannak az okai (Infostart)
A járvány előtti évek szintjére már aligha térhetnek vissza a repülőjegyárak, de megéri böngészni a légitársaságok weboldalait.
jan. 11
5:54
5 pénztárcabarát trükk, amivel a legszerényebb hajlék is luxusotthonnak tűnik (Femcafe)
Apróságok, amik pillanatok alatt elit érzést kölcsönöznek.
jan. 11
5:54
Mielőtt aláírnád a közös megegyezést, legyél tisztában a jogaiddal! (WMN)
„Nekünk, munkavállalóknak kell tudnunk, mi jár, jogosan küldenek-e el, különben százezreket veszíthetünk” – figyelmeztet vendégposztjában a munkajogi szakértő. Hasznos tanácsok bizonytalan időkben.
jan. 11
6:12
4 meglepő jel, hogy azonnal meg kell szabadulnod a melltartódtól (Femcafe)
Sokan egyáltalán nem törődnek azzal, hogy milyen melltartót vásárolnak, pedig igenis fontos, hogy a megfelelő terméket szerezzük be.
jan. 11
6:18
Állást keresők, akik maguk alatt vágják a fát (egy.hu)
Van az úgy, hogy elegünk van abból a munkából, abból a munkahelyből, ahol dolgozunk. Ám másik állást találni nem könnyű, és még nehezebb nekünk való, hozzánk passzoló állást találni. Sokan nem is vágnak bele, hiszen hosszadalmas munka, sok bátorságra van szükség hozzá, rengeteg elutasítást kell elviselni, dolgozni az önéletrajzokon és adott esetben
jan. 11
6:24
Napi horoszkóp január 11.: a Skorpiók számára hatalmas kihívás kínálkozik, a Nyilasok a széllel szemben futnak (Joy)
A csillagok a hét közepére is izgalmas üzenetet küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!
jan. 11
6:24
Csillagászati árakon a fővárosi újépítések (Igényesférfi.hu)
Egekbe szöktek a fővárosi újépítésű lakások árai, 2022 negyedik negyedévére már alig akadt olyan kerület, ahol 1 millió forint alatti négyzetméteráron kapható új lakás. Az I. kerület után most a II. kerületben értékesített újépítések átlagos ára közelítette meg a 3 millió forintot négyzetméterenként. Lehet ezt még fokozni 2023-ban?
jan. 11
6:36
Elkészült az idei horgászrend a Velencei-tóra (AQUA)
Kiadták a Velencei-tóra vonatkozó 2023-as horgászrendet, amely tartalmában lényegében azonos maradt az előző évben érvényben lévővel. A területi jegyek árát már egy évtizede azonos szinten tartja a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz), annak ellenére, hogy a kiadásai drasztikusan emelkedtek az utóbbi időben. Most már csak a csapadék hiányzik.
jan. 11
6:54
Nem érdemes halogatni: mikor fordulj gasztroenterológushoz? (Igényesférfi.hu)
Ha eddig a gasztroenterológus munkáját a félelmetes gyomor- és vastagbéltükrözéssel azonosítottad, itt az ideje, hogy újragondold, mivel is foglalkozik ez a szakterület. Számos emésztést érintő problémát orvosolnak, lássuk, mikor érdemes gasztroenterológus szakvéleményét kérned!
jan. 11
6:54
Malacként visító madár bukkant fel az Eger-pataknál (Travelo)
Egerben rendszeresen bele lehet futni változatos madárfajokba.
jan. 11
7:12
Sokkoló dologra jöttek rá a kutatók az energiaitallal kapcsolatban: ezt a panaszt okozhatja a férfiaknál a túlzott fogyasztása (Femcafe)
Egy, a pekingi tudósok kutatásain alapuló tanulmány szerint igencsak feltűnő tünettel járhat a férfiak esetében, ha rendszeresen fogyasztják az italt.
jan. 11
7:12
Valóban hizlal, ha kevés vizet fogyasztunk? (Hamu és Gyémánt)
Számos életmódbeli tényező alakíthatja a testsúlyunkat. Ilyen például a megfelelő folyadékbevitel is, ami amúgy is rengeteg egészségügyi előnnyel jár. De ha a hidratáltság kedvezően hat a súlyunkra, vajon a dehidratáltság miatt könnyeben kerül ránk súlyfelesleg? Egyáltalán van bármi összefüggés a vízfogyasztás és a testsúly között? Az Eati
jan. 11
7:30
Milák olyat mondott, ami után neki is elállt a szava (Igényesférfi.hu)
A férfiaknál a világcsúcstartó úszó Milák Kristófot, a nőknél pedig Kozák Luca gátfutót választotta meg a 2022-es év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ).
jan. 11
7:48
Jó lesz vigyáznia a Ráknak, ma válaszút elé érhet (Metropol)
2023. január 11.
jan. 11
7:54
Megtalálták a tökéletes kőformát a kacsázáshoz (Igényesférfi.hu)
Kacsázni lapos kővel a legjobb – ez a tudás generációról-generációra száll ki tudja mióta. Azonban a kutatók most rájöttek, hogy mi is a legoptimálisabb forma a kacsázáshoz – ezen felül az eredmények olyan, valóban fontos kérdésekben is segítséget nyújthatnak a szakértőknek, mint a repülőgépekre a magasban történő repüléskor rakodó jég.
jan. 11
7:54
Túl szép volt ahhoz, hogy okos is lehessen – Isten éltesse Amanda Peetet! (WMN)
A kétezres évek elején úgy tűnt, Amanda Peetből (Bérgyilkos a szomszédom, Minden végzet nehéz) igazi hollywoodi A listás sztár lesz. Aztán szült három gyereket, és csak elvétve láttuk a képernyőn. Mi van vele mostanában?
jan. 11
7:54
Áramszünet esetére: praktikus ötletek, ha nincs áram az otthonodban (egy.hu)
Az áramszünet nem ismeretlen számunkra: időnként előfordulnak néhány órás karbantartások. De mi a helyzet a tartós kimaradásokkal? Sosem árt felkészülni, és ismerni egy-két olyan túlélési stratégiát, ami akár a hétköznapokban, akár például egy erdei túra alkalmából kihúzhat bennünket a pácból.
jan. 11
8:00
Namíbia, ahol a törzsi tradíciók és a modern luxus megférnek egymással (Hamu és Gyémánt)
Az ősi és gyarmati tradíciók, a káprázatos törzsi kultúrák, a nyugati színvonalú turizmus és a lehengerlő gazdagságú vadvilág miatt Namíbiának ott a helye a bakancslistákon. Szöveg: Joó Zsófia Első pillantásra egyedül a poros, kihaltnak tűnő sivatagi utak hoznak némi változatosságot a végtelen pusztaságba. Árnyék sehol, minden mo
jan. 11
8:18
Mindenben találhatsz szépséget, még a szakításban is (She)
P.-vel (az egyszerűség kedvéért nevezem így az exemet) 6 év után döntöttünk úgy, hogy külön utakon folytatjuk. Nem volt drámázás, ajtócsapkodás, nagyjelenet, normális hangnemben beszéltük meg a dolgainkat.
jan. 11
8:20
Férfivélemény: Megalázzuk a nőket azzal, hogy tetszenek nekünk? (She)
Volt pár éve egy gyorsétteremreklám, ami állítólag tárgyiasította a nőket. A videóban egy lány egy lesötétített ablak előtt igazgatja a melleit. Amikor lehúzzák az üveget, kiderül, hogy a másik oldalon kissrácok bámulnak nyálcsorgatva. Az anyukájuk pedig csak elítélőn néz... Erről jutott eszembe, hogy mégis hová tartunk???
jan. 11
8:22
"A lányok szorgalmasak, a fiúk okosak" - mondták a szüleim... (She)
"Szép arcod van" - mondta neki a fiú. Tizennyolc éves volt, és ez volt az első. Azért emlékszik erre a mondatra, mert eddig nem mondtak neki ilyet. Náluk ez nem volt szokás.
jan. 11
8:24
Lélekgyötrő fekete masszával teli kút káváján egyensúlyozom... (She)
Van úgy, hogy tulajdonképpen minden rendben lenne. Amikor körülnézel, hogy milyen a világod, és azt látod, hogy a család rendben működik, a magánéleted is kialakult, és a munkával is majdcsak megbirkózol.
jan. 11
8:24
Koronavírus - enyhe megbetegedést okoznak a legújabb variánsok (WebBeteg)
A koronavírus Magyarországon jelen lévő alvariánsai nem adnak okot aggodalomra - mondta Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa.
jan. 11
8:24
Videó: Márpedig itt van hó - Kipróbáltuk a Rogla sípályát (Travelo)
Igazi síparadicsom az adrenalin és a sífutás szerelmeseinek.
jan. 11
8:42
Nézz ki úgy, mint a francia csajok: összeszedtük az Emily Párizsban 3. évadjának összes beauty titkát (Joy)
Csak annyit fogsz tudni mondani, hogy Oui!
jan. 11
8:54
Egyáltalán nem mindegy, hogyan melegíted meg a kihűlt pizzát – ezek a legjobb módszerek (Hamu és Gyémánt)
Az emberek jelentős része valószínűleg szembesült már a pizza felmelegítésének problémájával. Szinte mindenkinek van egy bevált procedúrája a szóban forgó kérdéskörre, az alábbi cikkben pedig bemutatjuk, hogy mit javasolnak a profik.
jan. 11
9:12
Gyermekeiket ölelve tisztáz mindent Palácsik Lilla. Komoly ok miatt nem jelentkeztek már jó ideje (Blikk)
Mi történt ott?
jan. 11
9:24
Kulcsfontosságú bejelentés a rettegett Wagner-csoport vezérétől (Igényesférfi.hu)
Átvették az ellenőrzést a donyecki régióban található Szoledar város egész területe felett a Wagner orosz zsoldoscsoport egységei, a központban még harcok folynak - közölte Jevgenyij Prigozsin, a csoport alapítója szerdára virradóra.
jan. 11
9:30
Óriási pucérruha-felhozatal volt a Golden Globe-gálán: csak úgy tündököltek a sztárok (Femcafe)
A díjátadó szezon hivatalosan is megkezdődött, tegnap este megtartották a 80. Golden Globe-ot.

Keresés