2019. január 15. kedd

jan. 15
0:03
Hihetetlen: az egekbe rakétázik az áruházi dolgozók bére (Blikk)
Sorra jelentős béremeléseket jelentenek be Magyarországon a legnagyobb áruházláncok - adta hírül a Magyar Távirati Iroda.
jan. 15
0:03
Nem kellettek a magyar kórháznak a "jobbikos" ágyak (Propeller)
Amikor az igazgató megtudta, hogy ki áll az adomány mögött, inkább visszautasította. Rig Lajos jobbikos képviselő közösségi oldalán számolt be egy érdekes esetről. Modern ágyakat, matracokat és éjjeli szekrényeket szeretett volna adományozni egy magyar kórháznak, ám – mint írja – mikor megtudta az igazgató, hogy kinek a közbenjárásával érkeztek az
jan. 15
0:07
Több kórházban látogatási tilalmat rendeltek el (Blikk)
Újabb klinikák is érintettek a látogatási tilalom ügyében.
jan. 15
0:11
Itt a bejelentés: a miniszter vizsgálatot indít a nyugdíjkáosz miatt (Blikk)
2019. január 11-én a nyugdíjban és nyugdíjszerű ellátásban részesülő ügyfelek bankszámlákra érkező nyugdíjainak elutalása során technikai hiba lépett fel, amelyet napközben sikerült elhárítani – válaszolta Varga Mihály pénzügyminiszter Mesterházy Attila szocialista parlamenti képviselő írásbeli kérdésére.
jan. 15
0:15
Több budapesti járatát is törölte a Lufthansa-csoport (Blikk)
A német biztonsági szolgálatok sztrájkja miatt több keddi, budapesti járatát is törölte a Lufthansa-csoport – derül ki a Budapest Airport járatinformációs rendszeréből.
jan. 15
0:19
Megdőlt a budapesti szélrekord (Blikk)
Hétfőn megdőlt a budapesti szélrekord; az ország nagy részén kedden is viharos szélre figyelmeztetnek.
jan. 15
0:23
Szenzáció: a rendőrség lefoglalta Portik hangfélvételeit – Gyárfás mellett az alvilág több meghatározó szereplője is bukhat (Blikk)
Elképesztő bűnügyi szenzációval rukkolt elő a Pestisrácok.hu.
jan. 15
0:27
Hiába az áfacsökkentés, alig látjuk az árakon – Összeszedte a Blikk az érintett termékeket, ezt tapasztaltuk (Blikk)
Olcsóbb lett a tartós tej az új esztendőben, mert 5 százalékra csökkent az áfája. Mégis jobb, ha senki nem kezdi el áttervezni a családi költségvetést, hogy mire is fordítsák az így felszabaduló forintokat.
jan. 15
0:27
600 dollárt fizetett a pilóta a BAZ-megye méretű O1G-feliratért (Hírstart)
Maga a repülés dögunalmas volt az óriási floridai mocsár fölött, a zöldkártyát lottón nyerte. Interjú a legnagyobb Orbán-fricskázó „felirat” készítőjével.
jan. 15
0:31
Végignyerte az évet a fitneszlady (Blikk)
Sikert sikerre halmoz Frits Patrícia (28), aki egy éven belül 13 versenyen is részt vett, öt különböző szövetségnél: mindenhol profikártyát szerzett, sőt, még egy világbajnoki címet is bezsebelt.
jan. 15
0:35
Megdöbbentő: aranyárban az ingatlanok négyzetméterára (Blikk)
Nehéz dolga lesz annak, aki lakásvásárlásra adná a fejét, ugyanis brutális, akár kétmillió forintos négyzetméterárakra is lehet számítani.
jan. 15
0:39
Már a Honvédkórházban is tilos a látogatás (Blikk)
Influenza miatt több intézményben látogatási tilalmat rendeltek el.
jan. 15
0:57
Mégiscsak lefáradt a köztévé vezérigazgatója, Papp Dániel a köztévét újra meglátogató ellenzéki képviselőkhöz (444)
Igaz, kérdésekre nem válaszolt, de azt elmondta, hogy az ellenzék nagyon erőszakos.
jan. 15
0:57
Az MTVA-székházban akciózik Hadházy és Szél (Hírstart)
Facebookon mindenki élőben követheti a történéseket.
jan. 15
1:01
Köztévé 2019: Amikor lejáratják a családodat, de neked kell elnézést kérni, hogy ezt számon kéred rajtuk (444)
Volt értelme Szél és Hadházy kitartásának, mert bár Papp Dániel eleinte nem akart, végül mégiscsak találkozott az ellenzéki képviselőkkel. Nem volt egy szívélyes randi.
jan. 15
2:15
Újabb magyar intézményekben rendeltek el látogatási tilalmat (Hírstart)
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ telephelyein hétfőtől részleges látogatási tilalmat vezettek be.
jan. 15
3:21
Kulturális-köznevelési programot indítanak iskolásoknak (Hírstart)
A tanulók ingyenes színházi, cirkuszi és táncelőadásra, és komolyzenei koncertre juthatnak el az Emmi programja révén.
jan. 15
3:33
Nem kellettek a magyar kórháznak a "jobbikos" ágyak (Hírstart)
Amikor az igazgató megtudta, hogy ki áll az adomány mögött, inkább visszautasította. Rig Lajos jobbikos képviselő közösségi oldalán számolt be egy érdekes esetről. Modern ágyakat, matracokat és éjjeli szekrényeket szeretett volna adományozni egy magyar kórháznak, ám – mint írja – mikor megtudta az igazgató, hogy kinek a közbenjárásával érkeztek az
jan. 15
3:57
Vajon mire költik? Idén 57 milliárd bevételt jelent a "chipsadó" (Hírstart)
Idén 57 milliárd forint bevételt jelent a népegészségügyi termékadó (amelyet chipsadónak is neveznek) az egészségügyi ágazatnak – közölte Joó Tamás egészségügyi közgazdász hétfő este az M1 aktuális csatornán. Fotó: Pixabay Joó Tamást arról kérdezték, hogy január elsejétől általánosan húsz százalékkal emelkedett a népegészségügyi termékadó (neta) az
jan. 15
4:09
Karácsony Gergely megválasztása esetén leállítaná a Liget-projektet (Hírstart)
A főpolgármester-jelöltségre aspiráló politikus elmondta, a projekt leállítására azért van szükség, mert szerinte egy parkban építkezni „őrültség”.
jan. 15
4:15
Az Echo TV műsorában megmagyarázták, mit is jelent "igazából" az O1G rövidítés (Propeller)
Négy éve mondta ki Simicska, most sikerült visszavágniuk. A 444.hu vette észre, hogy a kormánybarát Echo TV egyik műsorában Bencsik András hozta szóba, hogy létezik ez a csúnya g-betűs kifejezés, amit Orbán neve mellé ragasztgatnak, és fel kéne fedni, hogy mit is jelent valójában ennek a háromkarakteres rövidített változata. Korántsem azt, amit a
jan. 15
4:45
Bencsik András fehérré változtatná a fekete mágiát, kimondaná, hogy Orbán Viktor egy géniusz (168 Óra Online)
Az Echo TV-n hétfő este újra volt Sajtóklub, benne Bencsik Andrással, a Demokrata főszerkesztőjével, akit láthatóan zavar az O1G töretlen világhódító útja, a műsorban legalábbis elkezdte fejtegetni, hogy a szlogen „csúnya dolog”, a szómágia része, olyan, mint a rabszolgatörvény, a célja az, hogy bevéssen egy negatív üzenetet az emberek fejébe.
jan. 15
4:51
Bencsik András fehérré változtatná a fekete mágiát, kimondaná, hogy Orbán Viktor egy géniusz (Hírstart)
Az Echo TV-n hétfő este újra volt Sajtóklub, benne Bencsik Andrással, a Demokrata főszerkesztőjével, akit láthatóan zavar az O1G töretlen világhódító útja, a műsorban legalábbis elkezdte fejtegetni, hogy a szlogen „csúnya dolog”, a szómágia része, olyan, mint a rabszolgatörvény, a célja az, hogy bevéssen egy negatív üzenetet az emberek fejébe.
jan. 15
4:57
Megvizsgálták a téli gumikat, minden magyar autós érint (Infostart)
Az autósok csaknem ötöde nem az évszaknak megfelelő abroncsokkal autózik, ráadásul több mint harmaduk öt évnél idősebb gumikat koptat.
jan. 15
5:51
A kormány Soros elleni kampányának egyik karmestere azt állítja, nem is tudta, hogy Soros György zsidó származású (Hírstart)
Ráadásul Orbán egyik lányát Ráhelnek hívják, ami egy zsidó név, így fel sem merülhet az antiszemitizmus George Birnbaum szerint, aki Arthur Finkelstein munkatársa volt.
jan. 15
6:03
Elfogtak egy ismerőse felakasztásával gyanúsítható kiskunhalasi férfit (Hírstart)
Elfogtak egy kiskunhalasi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy másfél éve felakasztott egy férfit, aki csak a gyors orvosi ellátásnak köszönhetően maradt életben – tájékoztatta a Kecskeméti Törvényszék hétfőn az MTI-t. A 37 éves kiskunhalasi férfi a gyanú szerint 2016 júniusában egy éjjel bement a sértett tanyájára. Leütötte őt, majd az eszméletle
jan. 15
6:09
Még mindig nem kapták meg a 12 ezer forintos tűzifa támogatást az igénylők (444)
A választások előtt egy nappal ígérte meg a kormány.
jan. 15
6:15
Az MSZP-hez vezetnek a Fenyő-ügy szálai (Hírstart)
Az MSZP karitatív tagozatának egykori vezetőjétől foglalták le – mások mellett – azokat a hangfelvételeket, amelyeket Portik Tamás az 1990-től az elfogásáig folytatott beszélgetéseiről készített.
jan. 15
6:21
Már nyomoznak a magyar vásárlókat is átverő webáruház ellen (ATV)
Csak Magyarországon 11 millió forinttal károsíthatott meg vásárlókat egy angliai székhelyre bejelentett webáruház, ám a károsultak szerint a cég ennél jóval több pénzt csalhatott ki a vásárlóktól. A 2500-at is meghaladhatja az átvert emberek száma Európa-szerte. Ők azok, akik előre utaltak a webshopnak. Horvátországban már nyomoznak a cég után, de
jan. 15
6:27
Tiborcz István: 4 cég, 4,5 milliárdos eredmény (444)
A családok évében.
jan. 15
6:27
Árokba csapódott autó Kiskőrösön: a kórházban meghalt a 87 éves férfi (Propeller)
Az idős férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette. A rendelkezésre álló adatok szerint Kiskőrösön, a Thököly Imre utcában 2019. január 14-én 18 óra körüli időben egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról, majd árokba csapódott. A mentőszolgálat munkatársai a sofőrt és
jan. 15
6:33
Rétvári Bence: az ellenzék migrációval pótolná a hiányzó gyermekeket (HírTV)
A kormány a magyar családokra költené azokat a pénzeket, amit az ellenzék a migráció támogatására fordítana.
jan. 15
6:39
Adatbázis-ügy a tudományos életben: dráma vagy műbalhé? (ATV)
A hazai tudományos élet „csapásáról” ír egy fiatal, magyar kutató. Az állam ugyanis túl drágának találta a másfél milliárdos összeget, hogy a hazai tudományos élet hozzáférjen a külföldi folyóiratokhoz, így megszakadtak a tárgyalások az egyik legnagyobb tudományos kiadóvállalattal. Demeter Márton azt mondta az atv.hu-nak, hogy regisztrációval jelen
jan. 15
6:39
Barátja a stégről nézte végig a jég alá szorult férfi haláltusáját (Propeller)
Akár fél órát is a jeges víz alatt tölthetett a tragikus körülmények között elhunyt Sz. Tibor. Az Élet Iskola megálmodója gyakran mártózott meg a legnagyobb fagyokban is a vízben, vélhetően a vesztét is ez okozhatta. Vasárnap délelőtt is csobbant a tóban, ám valami történhetett a mélyben. A férfi léket fúrt a tó jegébe, a víz alá merült, de többet
jan. 15
6:45
Az utcán támadt rá egy rabló az áldozatára Jászkiséren (Blikk)
Fényes nappal kezdte ütni az áldozatát egy 20 éves rabló.
jan. 15
6:45
Alvás közben is filmezték Szélt és Hadházyt az MTVA székházában (168 Óra Online)
A két független országgyűlési képviselő ígéretéhez híven az MTVA Kunigunda úti székházában töltötte az éjszakát. Hétfő éjjel fél 12 előtt pedig szél Bernadett Facebook-oldalán megjelent egy új videó, amelynek a tanúsága szerint az MTVA operatőrei folyamatosan,veszik őket, akkor is, amikor éppenséggel alszanak.
jan. 15
6:45
Válaszolt a kormány a szakszervezeteknek: nem tárgyalnak (444)
Varga Mihály közölte: javaslataikat vigyék a meglévő egyeztető fórumok elé.
jan. 15
6:51
Minden második magyar megfelelő biztosítás nélkül utazik síelni (ATV)
A kialakult hóhelyzet és a lavinaveszély miatt több mint 65 magyar kint rekedt Ausztriában. Németh Péter a CLB független biztosítási alkusz értékesítési és kommunikációs igazgatója arról beszélt az ATV Start műsorában, hogy sokan nem veszik komolyan, hogy megfelelő biztosítást kössenek a kiutazás előtt.
jan. 15
6:57
Éjszaka, alvás közben is kamerázták az MTVA-ban Szél Bernadettet (Propeller)
Szél és Hadházy az MTVA-ban töltötték az éjszakát. Folytatódik az ellenzéki képviselők akciója Óbudán. Felkeltem és ezt láttam Sok mindent csináltam már a kamera előtt – aludni még nem aludtam, az fix. Hogy ebből milyen műsor lesz, elképzelni sem tudom. Ezek konkretan perverzek. Propagandamentes jó reggelt kívánunk mindenkinek a propagandatévébő
jan. 15
7:03
Alvás közben is filmezték Szélt és Hadházyt az MTVA székházában (Hírstart)
A két független országgyűlési képviselő ígéretéhez híven az MTVA Kunigunda úti székházában töltötte az éjszakát. Hétfő éjjel fél 12 előtt pedig szél Bernadett Facebook-oldalán megjelent egy új videó, amelynek a tanúsága szerint az MTVA operatőrei folyamatosan,veszik őket, akkor is, amikor éppenséggel alszanak.
jan. 15
7:09
Így telt Hadházyék estéje az MTVA-ban (ATV)
Az egész éjszakát az MTVA székházában töltötte Hadházy Ákos és Szél Bernadett, aki az ébredés pillanatait megosztotta a Facebookon. Azt írja: "Sok mindent csináltam már a kamera előtt — aludni még nem aludtam, az fix. Hogy ebből milyen műsor lesz, elképzelni sem tudom."
jan. 15
7:15
Orbán Viktor ellopta a nemzeti szuverenitást, a jelenlegi kormányzati magatartás a képmutatás csúcsa (168 Óra Online)
A miniszterelnök jószerével mindent szuverenitási kérdésnek tekint, ezekről pedig már vitát nyitni is hazaárulás.
jan. 15
7:15
Egész éjjel, alvás közben is filmezték Szélt és Hadházyt a közmédiában (444)
A két független ellenzéki képviselő az MTVA központjában töltötte az éjszakát.
jan. 15
7:21
Óvodásokat tanítanak programozni több magyar településen (Infostart)
Az illegális dohánypiacról írt a Magyar Idők, a SZEF tagjai ma döntenek a sztrájkról a Népszava szerint. A gépesítési pályázatok hatásáról írt a Világgazdaság.
jan. 15
7:33
Négyszeresére emelkedett a minimálbér Venezuelában (Menedzsment Fórum)
Ezt hozta az 1,7 millió százalékos infláció az országban.
jan. 15
7:33
Így fog kinézni a ferihegyi reptér - látványterven a vasút is (Infostart)
Új részletek a gigantikus beruházásról, amely keretében új terminált építenek.
jan. 15
7:33
Rétvári Bence: Növekedett a nyugdíjak vásárlóértéke az elmúlt években (Hírstart)
Az államtitkár kiemelte: a kormány számára a családok támogatása azért is kiemelt feladat, mert szeretné elsősorban a magyar állam és nemzet érdekeit szolgálni.
jan. 15
7:33
Ez a helyzet kedd reggel az ország közútjain (Propeller)
Az autópályák bevezető szakaszai hozzák a szokásos formájukat. Az 55-ös főúton Ásotthalom térségében gyalogos gázolás miatt, a 36-os km-nél lezárták az utat. Élénk a járműmozgás a reggeli forgalomnak megfelelően Budapest felé az M3-as autópályán az M0-ástól befelé, valamint torlódnak a járművek az M1-M7 közös szakaszán a Budaörsi útól. Lassú halad
jan. 15
7:35
Egész éjjel, alvás közben is filmezték Szélt és Hadházyt a közmédiában (Hírstart)
A két független ellenzéki képviselő az MTVA központjában töltötte az éjszakát.
jan. 15
7:36
Az MTVA-vezér megijedt Széltől és Hadházytól (24.hu)
A képviselők akár egy hétig is a székházban maradnak, ha nem kapnak választ kérdéseikre.

Keresés