2019. január 24. csütörtök

jan. 24
0:00
Brutális sztrájkbejelentés: ilyen még nem volt Magyarországon! (Blikk)
Ilyen még nem volt a győri gyárban - az Audi-dolgozók szakszervezete egy hetes sztrájkot jelentett be!
jan. 24
0:04
Súlyos balesetnél segítettek a szombathelyi börtönőrök (Blikk)
A győri rendőrök dél körül a honlapjukon sajnálatos balesetről számoltak be, miszerint egy balesetnél egy férfi zuhant az úttestre egy gépkocsiból. Mint később megtudtuk, a szombathelyi börtön munkatársai voltak azok, akik megálltak és segítséget nyújtottak a sérülteknek.
jan. 24
0:08
Döbbenetes történet: megbontotta a ház falát egy betörő, hogy lophasson (Blikk)
Hihetetlen történetről számolt be a rendőrség. A Veszprém megyei Berhida városában egy családi házat bérlő férfi lebontotta a kis ház falát, hogy onnan lophasson.
jan. 24
0:12
Figyelmeztet a Nébih: ezt találtak a citromlevekben – Súlyos következményekhez is vezethet a fogyasztásuk (Blikk)
A német hatóság szulfitot mutatott ki Piacelli márkájú citromlé-koncentrátumokban, amelyet a termék jelölésén nem tüntettek fel. A szulfitra érzékeny fogyasztóknál a termék allergiás reakciókat válthat ki - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán, a honlapján.
jan. 24
0:12
Méhek kezelésére szolgáló készítményt hívott vissza a Nébih (Propeller)
Megtiltotta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a mézelő méhek varroa atka okozta fertőzésének kiegészítő kezelésre szolgáló, oxálsav tartalmú Oxxovar 5 százalékos oldat forgalmazását, felhasználását, és felhasználói szintig kivonta a terméket a piacról. A hatóság szerdai tájékoztatása szerint november-decemberben többször is Oxxov
jan. 24
0:16
Az ügyészségnél tüntetnek Hadházyék (Blikk)
Tüntetést szerveztek a Markó utcába, miután a képviselők felelősségét kezdte vizsgálni az ügyészség az MTVA épületében intézkedő biztonságiaké helyett.
jan. 24
0:20
Ön lecserélné a gázfűtését? Olvasóink válaszoltak! (Blikk)
Olvasóink 56%-a lecserélné a fűtését környezetbarátabbra, ha kevesebbet kellene fizetnie, illetve, ha az új technika megbízható lenne.
jan. 24
0:24
Elfoglalták a Nyugati felüljárót a tüntetők, rendőrök vették körbe őket (Blikk)
A tüntetők elfoglalták a Nyugati téri felüljárót!
jan. 24
0:28
Botrányok után távozik a BKK-vezér (Blikk)
Kirúgták Dabóczi Kálmánt (48), a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatóját.
jan. 24
0:32
Erre költ a kormány a következő három évben (Blikk)
A Miniszterelnökség és a honvédelmi tárca lehet a következő évek legnagyobb nyertese, míg az igazságügyi tárcának és a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetirodának jóval kevesebb pénz jut a következő években – derül ki abból a kormányhatározatból, amely a következő három év költségvetését taglalja.
jan. 24
0:36
Múzeumi festményekkel ékesíti az irodáját Hoppál Péter (Blikk)
A Janus Pannonius Múzeumtól kapott képekkel díszítette irodáját Hoppál Péter fideszes képviselő. Ezzel maga a politikus dicsekedett el Facebook-bejegyzésében.
jan. 24
1:00
Akkora orvoshiány van egy budapesti kórházban, hogy egyáltalán nem tudnak időpontot adni hasi ultrahangra (Propeller)
Orvoshiány miatt nem tudnak időpontot adni hasi ultrahang vizsgálatra egy budapesti kórházban –ez derült ki a Házon kívül adásából. A kőbányai Bajcsy-Zsilinszky Kórház betegfelvételi centrumában azt mondták, várólistára tudják felvenni a betegeket, de hogy mikor kerülhetnek sorra, azt nem tudták megmondani. Országszerte sem jobb a helyzet: Nyíregyh
jan. 24
1:30
Valótlan volt a honvédelmi alkalmazotti jogállás bevezetésével kapcsolatos ijedtségkeltés (Hírstart)
Benkő Tibor közölte: a Honvédkórház mintegy 3000 érintett dolgozója közül 54 közalkalmazott döntött úgy, hogy nem vállalja a honvédelmi alkalmazotti jogviszonyt.
jan. 24
2:48
Bayer Zsolt: az európai embert megfosztják vallási, nemzeti és nemi identitásától (Hírstart)
Ha minden így marad, és az emberiség továbbra is így kizsákmányolja a bolygó természeti erőforrásait, elkerülhetetlen egy újabb népvándorlás – mondta a publicista.
jan. 24
3:06
Citromlé miatt figyelmeztet a Nébih (24.hu)
Az olasz előállítású termékekből csaknem 50 országba került világszerte.
jan. 24
3:06
Somogyi kutyatámadás: több mint ötven felajánlás érkezett tőletek! (NLC)
Tegnap jelent meg cikkünk arról a kisfiúról, akit egy héttel ezelőtt kutyatámadás ért. Jártunk a családjánál is, ahol kiderült, hogy két testvérével együtt igen rossz körülmények között él. Első szóra segítettetek.
jan. 24
3:24
Tüntettek a Legfőbb Ügyészség épületénél (Hírstart)
Ismeretlen tettesek tüntetése címmel hirdettek ellenzéki demonstrációt Budapesten, amelyet a Legfőbb Ügyészség épületénél tartottak. Néhányan akadályozni próbálták a közlekedést.
jan. 24
3:28
Akkora orvoshiány van egy budapesti kórházban, hogy egyáltalán nem tudnak időpontot adni hasi ultrahangra (Hírstart)
Orvoshiány miatt nem tudnak időpontot adni hasi ultrahang vizsgálatra egy budapesti kórházban –ez derült ki a Házon kívül adásából. A kőbányai Bajcsy-Zsilinszky Kórház betegfelvételi centrumában azt mondták, várólistára tudják felvenni a betegeket, de hogy mikor kerülhetnek sorra, azt nem tudták megmondani. Országszerte sem jobb a helyzet: Nyíregyh
jan. 24
4:00
Bakondi György: a menekülttábor kiürítése része az új, markánsabb olasz kormánypolitikának (Hírstart)
A főtanácsadó szerint Olaszország a tengeri határok lezárásával, a civil szervezeti hajók távoltartásával, a líbiai parti őrség megerősítésével eredményt ért el.
jan. 24
4:06
Méhek kezelésére szolgáló készítményt hívott vissza a Nébih (Hírstart)
Megtiltotta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a mézelő méhek varroa atka okozta fertőzésének kiegészítő kezelésre szolgáló, oxálsav tartalmú Oxxovar 5 százalékos oldat forgalmazását, felhasználását, és felhasználói szintig kivonta a terméket a piacról. A hatóság szerdai tájékoztatása szerint november-decemberben többször is Oxxov
jan. 24
5:06
Polt Péter hivatala előtt tüntettek, aztán lezárták a Váci úti felüljárót (Hírstart)
A közmédia erőszakos biztonsági emberei helyett a letámadott képviselők ellen indult eljárás.
jan. 24
5:18
Felvette a harcot egy nyírségi jegyző a nyugdíjért fiktíven bejelentkezők ellen (ATV)
Nyírmeggyesen több esetet is vizsgál az ügyészség. A falu jegyzője szerint az ellenőrzések igazolják, hogy Kárpátaljáról fiktíven jelentkeznek be hozzájuk. Egy család már lebukott, 11 milliót vettek fel jogtalanul.
jan. 24
5:48
Minimálbér: Így vezet félre a legújabb kormányzati sikerjelentés (Menedzsment Fórum)
Magyarország jobban teljesít leporolt szlogen alatt indította útjára a kormány a legújabb sikerpropagandát, mely azonban egy ponton meglehetősen félrevezető.
jan. 24
5:54
Pásztor Erzsi: kineveztek az ország alkoholistájának (ATV)
Éveken keresztül fogalma sem volt Pásztor Erzsinek, a Szomszédok Janka nénijének arról, hogy szinte egy egész mémgyár nőtte ki magát a sorozatban játszott gonosz alkoholista szerepére építve.
jan. 24
6:06
Őrült tempóban terjed az influenza (Infostart)
Csak az elmúlt héten megduplázódott a betegek száma. Egyre több kórházban van látogatási tilalom. Az egyik oltóanyag már elfogyott, de a többi is megfelelő védettséget biztosít - tudta meg az InfoRádió Molnár Zsuzsannától, a Nemzeti Népegészségügyi Központ Járványügyi szakértőjétől.
jan. 24
6:06
Ultra újságíró lopta el a show-t Bayer Zsolt fórumán (444)
A Fidesz fő publicistája a hanyatló Európáról tartott előadást, amit Soros-maszkos fiatalok zavartak meg. Ez önmagában sem rossz mulatság, de aztán jött a vadhajtasok.hu szerzője, és bemutatta, hogy dolgozik egy újhullámos konzervatív újságíró.
jan. 24
6:06
Új vezetőket neveztek ki a Honvédkórházban (Hírstart)
Új vezetőket neveztek ki a budapesti Honvédkórházban, a sürgősségi centrumot például Zacher Gábor felmondása után február 1-jétől Hetzmann László légi-mentő vezeti majd - írja a Népszava.
jan. 24
6:08
Rétvári Bence szerint hiába mentek perre a kiadók (Hírstart)
Lezárult a tankönyves perek alapszakasza, amelynek során magánkiadók perelték be az Oktatási Hivatalt, mivel az nem hosszabbította meg összesen 123 korábbi tankönyvük engedélyét.
jan. 24
6:18
Csökkenéssel kezdte az évet a GKI konjunktúraindexe (Propeller)
Három hónapos növekedés után januárban a tavaly októberi szintjére esett vissza a GKI konjunktúraindexe. Kissé romlottak az üzleti és a fogyasztói várakozások, az utóbbiak az egy évvel korábbinál kedvezőtlenebbek ugyan, de mindkettő erős optimizmust tükröz – közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. az MTI-vel. Az Európai Unió támogatásával végzett felmér
jan. 24
6:30
Béremelés, többletterhek csökkentése - itt vannak a pedagógusok követelései (ATV)
Öt pontban rögzítette követeléseit a Pedagógusok Szakszervezete. A javaslataikra a napokban érkezhet válasz a kormánytól - mondta el Szabó Zsuzsanna, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke az ATV Start című műsorában.
jan. 24
6:36
Dömötör: A családtámogatási rendszer erősödni fog (HírTV)
Heteken belül eldől, hogyan bővül tovább a családtámogatási rendszer – mondta az államtitkár.
jan. 24
6:36
Nincs orvos, ezért időpontot sem adnak hasi ultrahangra egy budapesti kórházban (Szeretlek Magyarország)
Egyelőre csak várólistára veszik fel a betegeket, de azt nem tudják megmondani, mikor kerülhetnek sorra.
jan. 24
6:42
Egy híján mindent pert elvesztettek a magánkönyvkiadók az Oktatási Hivatallal szemben (ATV)
Lezárult a tankönyves perek alapszakasza, amelynek során magánkiadók perelték be az Oktatási Hivatalt (OH), mivel az nem hosszabbította meg összesen 123 korábbi tankönyvük engedélyét.
jan. 24
6:48
Az Orbán-rendszer ellen csak újítással lehet eredményt elérni, de mi a helyzet most? (168 Óra Online)
A december eleje óta tartó tüntetéshullám további folytatódása önmagában is szinte példátlan. A hirtelen mozgalmi hullámhegy kialakulását nagyon gyorsan követi a hosszú, mély hullámvölgy.
jan. 24
6:48
Zacher Gábor utódja szerint is az összeomlás határán volt a Honvédkórház sürgősségi osztálya (444)
Pedig Zacher lemondásakor a HM próbálta úgy beállítani a dolgot, mintha csak a sértetten távozó osztályvezető próbálná lejáratni az intézményt.
jan. 24
6:48
Andy Vajna milliókkal támogatott rászorulókat titokban (Szeretlek Magyarország)
Egy beteg asszony gyógykezelésének költségeit is állta, de kórházaknak is segített.
jan. 24
6:54
Mától egy hétig sztrájkolnak az Audinál (ATV)
Az olasz, a német, a cseh, a lengyel és a szlovák gyárak érdekképviseletei szolidaritási nyilatkozatokat írtak alá.
jan. 24
6:54
„Védhetetlen történet Sneider Tamás újabb ügye” (HírTV)
A Jobbik közelmúltban nyilvánosságra kerülő botrányairól is szó volt a Lapzártában.
jan. 24
6:57
Varga Mihály megerősítette: Esztergom felé építik az M0-t (24.hu)
A budai kerületek is lobbiztak a nyomvonal újragondolásáért.
jan. 24
7:06
Andy Vajna milliókkal támogatott rászorulókat titokban (Hírstart)
Egy beteg asszony gyógykezelésének költségeit is állta, de kórházaknak is segített.
jan. 24
7:06
A létszámhiány miatt nem volt érvényes orvosi beosztás a Honvédkórházban (Propeller)
Valóban az összeomlás határán volt tavaly augusztusban a Honvédkórház sürgősségi centruma – ismeri el keddi, kollégáinak írt levélben Burány Béla, a részleg eddigi, hamarosan távozó megbízott vezetője, aki a lemondott Zacher Gábor utóda lett a részlegen. A honvédelmi tárca mindeddig és azóta is folyamatosan tagadja, hogy gond lenne az intézménybe
jan. 24
7:18
Simán eltitkolnák, mennyi közpénz landol Schmidt Mária cégénél (Hírstart)
Hiába fizetik közpénzből, nem hajlandóak elárulni, mennyiért bérli az Orbán-kormány a saját kormánybiztosának ingatlancégétől azt a belvárosi ingatlant, ahová nemrég átköltöztették az Agrárminisztériumot. A hvg.hu ezért pert indított a kormányszerv ellen a közérdekű adatok kiadásáért, hogy kiderüljön, nem volt-e költséghatékonyabb megoldás, mint a
jan. 24
7:24
Élhetetlenné vált a falu a hulladéklerakó miatt (HírTV)
A polgármester tud a problémáról, de azt mondta, nincs ideális megoldás.
jan. 24
7:30
Az iskola, amit az egész ország megismert (24.hu)
Egy miskolci iskola tanári kara és diákjai készítettek egy videoklipet, az eredményt pedig már több mint félmillió alkalommal látták. A rendező elmesélte, mitől különleges a Herman Ottó Gimnázium, és miben változott meg az iskola élete a videó megjelenése óta.
jan. 24
7:36
Kimozdult a Föld az elmúlt 100 év stabilitásából (ATV)
Perger András szerint már most is zajlanak katasztrófák, a klímaváltozás miatt pedig emberek halnak meg.
jan. 24
7:42
Titokban adományozott Andy Vajna (Propeller)
Soha senkinek nem beszélt arról Andy Vajna, hogy ismeretlen embereken is segített. Andy Vajna nagy titokban tartotta, hogy bőkezűen adakozott vagyonából, sokszor állt jó ügy mellé támogatásával, egy rákos asszonyt például haláláig segített. A Bors úgy tudja, a nő kezelésére Vajna másfél éven át havi másfél millió forintot adományozott, mert azt a
jan. 24
7:48
Nemsokára újraindulhat a Magyar Nemzet (Propeller)
A következő hónapokban újraindulhat a Magyar Nemzet, megszűnne a Magyar Idők. A tavaly megszüntetett Magyar Nemzetet, ismét kormánypárti lapként indítják újra. Több, egymástól független forrásból származó értesülésük szerint ezzel együtt megszüntetnék a Magyar Időket – írja a Népszava. Két időpontot említenek az indulásra: az egyik február 6., a G
jan. 24
7:54
Karasztrofális állapotok uralkodtak a Honvédkórház sürgősségijén – Levelet rt a távozó igazgató (168 Óra Online)
„2018. szeptember 1-én egy működésképtelen SBC-t vettem át”
jan. 24
8:00
Katasztrofális állapotok uralkodtak a Honvédkórház sürgősségijén – Levelet írt a távozó osztályvezető (168 Óra Online)
„2018. szeptember 1-én egy működésképtelen SBC-t vettem át”
jan. 24
8:00
Bayer Zsolt: A nyugati civilizációt megfosztották vallásától (Hírstart)
A publicista szerint most készülnek elvenni nemzeti és nemi identitását.

Keresés