2008. augusztus 27. szerda

aug. 27
0:03
Anglia, Ligakupa: Halmosi Péterék hosszabbítás után estek ki (She)
Halmosi Péter csapata, a Hull City kiesett az angol Ligakupa második fordulójában, miután 1–1-es rendes játékidőt követően a hosszabbításban kapott góllal szenvedtek vereséget. A magyar légiós végigjátszotta a mérkőzést.
aug. 27
1:03
Skócia, Ligakupa: Gróf első tétmeccse nem sikerült jól a Hibsben (She)
A fiatal magyar kapus, Gróf Dávid tétmeccsen is bemutatkozott a Hibernianben, de csapata hosszabbítás után kikapott 4–3-ra a skót Ligakupában a Mortontól, és búcsúzott.
aug. 27
5:15
Sok vagy kevés a közpénz a magyar élsportban? (Behaviour)
Az olimpiai küldöttség tegnap kora reggel landolt Ferihegyen. A géppel 221-en érkeztek: 190-en, a sportolók és a szakvezetők a turistaosztályon, 31-en pedig, a felső sportvezetés a business osztályon utazott. Hogy miért volt ez így, arra a MOB-ból senki sem adott választ a Hírszerző internetes portálnak. Az persze, hogy ki utazik első és ki második osztályon, kicsinyes megközelítése az olimpiai…
aug. 27
5:51
A sportszakállamtitkár nem hisz a budapesti olimpiában (Infostart)
Elbert Gábornak hiányérzete van a magyar sportolók pekingi olimpiai szereplése kapcsán, az Önkormányzati Minisztérium hamarosan távozó sportszakállamtitkára hagyományos fórumán, az egyik fővárosi étteremben értékelte a vasárnap véget ért ötkarikás játékokat.
aug. 27
6:09
Svédország: Ibra és Henke Larsson is készül ellenünk (She)
Kijelölte 22 fős keretét az Albánia elleni szeptember 6-i, tiranai, és a Magyarország elleni szeptember 10-i, stockholmi világbajnoki selejtezőre a svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Lars Lagerbäck.
aug. 27
6:09
Lipcsei nem adja fel! (Blikk)
Meg kell műteni a focistát, aki fél év múlva már játszani akar
aug. 27
6:09
El kell fogadnunk, hogy már nem vagyunk sportnagyhatalom (Behaviour)
Schmitt Pált, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökét a hazatérést követően szinte egymásnak "adogatták" az újságírók. Érthető a személye iránti fokozott érdeklődés, elvégre egy olimpia után mégiscsak neki kell számot vetnie az eredményekkel. A MOB vezetője lapunknak is készségesen nyilatkozott.
aug. 27
6:11
Pénztemető a Chelsea (Blikk)
Abramovics 117 milliárdot bukott a Chelsea-vel
aug. 27
6:13
Héder megmentette a vívást (Blikk)
Felülről is megmutatnak egy-egy izgalmas vívójelenetet
aug. 27
6:27
Vb-selejtező: Karlsruhében rendezik a grúz-ír mérkőzést (She)
A Grúzia és Oroszország között fennálló feszült politikai helyzet miatt Németországban rendezik meg a szeptember 6-ra kiírt Grúzia–Írország labdarúgó világbajnoki selejtezőt.
aug. 27
6:45
Brazília: chilei válogatott támadóval erősített a Flamengo (She)
Chilei támadó középpályással erősítette meg a keretét a Flamengo, a patinás brazil klub négyéves szerződést kötött a Colo-Colo labdarúgójával, Gonzalo Fierróval.
aug. 27
8:51
Lombard Pápa: mindössze egy brazil játékos maradt a keretben (She)
Az utóbbi években megszokottá vált, hogy három-négy brazil is szerepel a Lombard Pápa Termál FC keretében.
aug. 27
8:51
Koeman 24-es kerete (Blikk)
aug. 27
8:53
Kosárlabda: Wehner Zoltán Nyíregyházán folytatja pályafutását (She)
A kieső MAFC csapatából erősített a Marso-Vagép NYKK férficsapata. A nyíregyháziak szerződtették Wehner Zoltánt.
aug. 27
9:09
U18-es válogatott: kezdésként kaptunk egy ötöst Norvégiától (She)
Nem kezdte jól a csehországi Nymburkban rendezett korosztályos nemzetközi tornát az U18-as magyar labdarúgó-válogatott, a mieink az mlsz.hu tájékoztatása szerint 5–0-ra kikaptak.
aug. 27
9:11
Spanyolország: az Atlético kölcsönvette Banegát a Valenciától (She)
Megszületett a megállapodás a Valencia és az Atlético Madrid között az újdonsült olimpiai bajnok, Éver Banega átigazolásáról.
aug. 27
9:27
Chelsea: Luís Fabiano lenne a megoldás a csatárgondokra? (She)
Angol lapértesülés szerint könnyen elképzelhető, hogy a Chelsea-ben folytatja pályafutását Luís Fabiano, a Sevilla brazil gólvágója.
aug. 27
9:29
NFL: Michael Strahan nem tér vissza a New York Giantsbe (She)
Michael Strahan nem tér vissza a Super Bowl-győztes New York Giantsbe.
aug. 27
9:31
Chelsea: Abramovics ultimátumot intézett a Realhoz Robinho ügyében (She)
Robinho átigazolásának ügyében ultimátumot intézett a Real Madrid vezetőségéhez az angol Chelsea orosz tulajdonosa, Roman Abramovics. Legalábbis erről számolt be szerda reggel a spanyol sportnapilap, a Marca.
aug. 27
9:48
Jégkorong: felmentették a Miskolci Jegesmedvék edzőjét (She)
Váratlanul felmentette a munkavégzés alól Jan Faith vezetőedzőt a Miskolci Jegesmedvék elnöksége.
aug. 27
9:50
Fulham: holland szupertinit szerződtetne Gera Zoltán klubja (She)
A Premier League-ben szereplő Fulhamnél folytathatja pályafutását az egyik legtehetségesebb holland futballista, az U17-es válogatott alapemberének számító Danny Hoesen.
aug. 27
10:06
Aston Villa: Stieber balhátvédként rúgott hármat a tarcsiban (She)
Stieber Zoltán mindent megtesz azért, hogy az Aston Villánál ne csak a felkészülési mérkőzéseken, hanem végre tétmérkőzésen is szerepet kapjon a felnőttcsapatban.
aug. 27
10:08
Peking 2008: népbutítás az olimpiai doppingteszt (She)
Werner Franke német doppingszakértő szerint a népbutítás kategóriájába tartoznak a pekingi olimpián elvégzett vizsgálatok.
aug. 27
10:42
Ausztria: az utóbbi időben lecsúszó Aílton az Altachnál folytatja (She)
Az osztrák élvonalban szereplő Altachban folytatja pályafutását Aílton, a Bundesliga 2003–04-es szezonjának brazil gólkirálya.
aug. 27
11:00
Turi György: Laci egyszer elkapja Phelpst (Infostart)
Cseh László trénere szerint az új fejlesztésű úszódresszek hozták a legkiemelkedőbb előrelépést a sportágban. Turi György az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában úgy vélekedett, hogy a mostani technikai újítás után egy évvel már jóval ritkábban dőlnek majd meg a világrekordok. Az edző hozzátette: tanítványa akár már jövőre, a római világbajnokságon legyőzheti legnagyobb ellenfelét, az…
aug. 27
11:00
Röplabda: brazilok a tízszeres bajnok Kométa-Kaposvárban (She)
A Kométa-Kaposvár tízszeres bajnok és tizenegyszeres kupagyőztes együttese egyidejűleg három brazil röplabdázót szerződtetett.
aug. 27
11:02
Peking 2008: Kína több olimpiai aranyra vágyik (She)
Atlétikában és úszásban több olimpiai aranyat remél a jövőben a kínai sportvezetés.
aug. 27
11:18
Olaszország: az „uruguayi Gattusóra" vadásznak Genovában (She)
A Serie A-ban szereplő Genoa rámozdult a Atlético Penarol uruguayi középpályására, Marcel Románra.
aug. 27
11:54
AC Milan: Paloschit elengedték a második ligás Parmához (She)
Az AC Parma hivatalos honlapján megjelent hírek szerint Alberto Paloschi a másodosztályban szereplő együttesben folytatja pályafutását.
aug. 27
11:56
Angila: Roman Pavljucsenko állítja, a Tottenhambe igazolt (She)
A nyári Európa-bajnokság egyik felfedezettje, Roman Pavljucsenko hosszas gondolkodás után 12 millió angol fontnak megfelelő összegért a Tottenham Hotspur csapatához igazolt – legalábbis egybehangzó angol lapértesülések szerint.
aug. 27
12:12
AS Roma: fiatal francia csatárt igazoltak a Monacótól (She)
Az AS Romában folytatja pályafutását Jérémy Menez, a 2006 nyara óta a Monacóban futballozó 21 éves támadó.
aug. 27
12:14
Kézilabda: tornagyőztes az dunaújvárosi férficsapat (She)
Az újvárosi férficsapat tornagyőztes lett a romániai Constantában, ahol a csoportküzdelmekben a bolgár Várnát és a házigazdák együttesét verte meg, majd a döntőben a román CSM Medgidia ellen 33–26-ra diadalmaskodott.
aug. 27
12:48
FC Himki: Kuffour helyett Yepes érkezhet az oroszokhoz (She)
A Sport Express című orosz lap értesülései szerint az orosz élvonalban szereplő FC Himki csapata az eredetileg kinézett, a holland Ajaxban szereplő ghánai Samuel Kuffour helyett a PSG-től érkező Mario Yepessel erősödhet.
aug. 27
13:06
Születésnap: köszöntötték a hetven éves Balczó Andrást (She)
A 70 éves Balczó Andrást, háromszoros olimpiai és tízszeres világbajnok öttusázót, a Nemzet Sportolóját, valamint a magyar sport számos kiemelkedő egyéniségét köszöntötte Elbert Gábor sportszakállamtikár abból az alkalomból, hogy a hírességek a közelmúltban ünnepelték kerekévfordulós születésnapjukat.
aug. 27
13:08
Peking 2008: még Jao Ming ágyát is elárverezik (She)
Mintegy húszmillió tárgyat árvereznek el az olimpia után a pekingi ötkarikás játékok szervezői, többek közt a megnyitón használt régi hangszereket és Jao Ming ágyát is.
aug. 27
13:24
Blackburn: Olaszországból igazolt ausztrál középpályást Paul Ince (She)
A Serie A-ban szereplő Torinóból igazolt középpályást a Premier League-es Blackburn Rovers: az ausztrál Vincenzo Grella négyéves szerződést kötött a Paul Ince által dirigált angol együttessel.
aug. 27
13:24
Gyenesei: az aranyérmek felét hat ország vitte el (Behaviour)
Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter szerint nem vallott kudarcot a magyar olimpiai csapat Pekingben, és az eredményeket kijózanító valóságnak nevezte.
aug. 27
13:26
Németország: Arne Friedrich kihagyja a selejtezőket (She)
Hátsérülése miatt kihagyja a német válogatott Liechtenstein (szeptember 6.) és Finnország (szeptember 10.) elleni vb-selejtezőit Arne Friedrich, a Hertha hátvédje.
aug. 27
13:42
Spanyolország: a Betis a Benficától igazolt bekket (She)
A spanyol Betis szerződtette a portugál Benfica 25 éves jobbhátvédjét, Nelsont, azaz teljes polgári nevén Nelson Augusto Tomar Marcost.
aug. 27
13:44
Európai Szuperkupa: dán hármas fújja a sípot Monte-Carlóban (She)
A dán Claus Bo Larsen vezeti az európai Szuperkupa-döntőt Monte-Carlóban, segítői honfitársai, Henrik Sönderby és Anders Norrestrand lesznek.
aug. 27
13:46
Magyar Kupa: Vecsésen kezd az Újpest, Turán a Honvéd (She)
Kisorsolták az MLSZ székházában a Magyar Kupa harmadik fordulójának párosításait. A nemzetközi kuparésztvevők (MTK, Győr, DVSC) kivételével minden élvonalbeli csapat bekapcsolódik a küzdelmekbe.
aug. 27
14:00
Ligue 1: Franciaországban is csak elsején zár a játékospiac (She)
Anglia, Németország, Olaszország, Hollandia és Skócia után Franciaországban is eltolták egy nappal az átigazolási határidőt, azaz augusztus 31-e helyett szeptember 1-én zár be a piac.
aug. 27
14:18
Newcastle: James Milner átadólistára kérte magát (She)
Távozni akar a Newcastle Unitedtől, ennek érdekében pedig írásos kérelmet nyújtott be a klubvezetéshez James Milner, a „szarkák” játékosa.
aug. 27
14:18
A brit nagykövetség is gratulál az aranyérmes vízilabdázóknak (Behaviour)
A budapesti Brit Nagykövetség gratulál a magyar férfi vízilabda-válogatottnak sorozatban nyert harmadik, összességében pedig kilencedik olimpiai aranyérméhez.
aug. 27
14:20
NBA: részlegesen amputálni kellett az egykori klasszis lábát (She)
Csontrákja miatt részlegesen amputálni kellett Wayman Tisdale-nek, a 44 éves volt NBA-játékosnak a lábát. Tisdale tagja volt az 1984-ben olimpiai aranyérmet nyerő amerikai csapatnak, 1985-ben másodikként draftolta az Indiana Pacers.
aug. 27
14:36
NBA: elhunyt a korábbi kiváló center, Kevin Duckworth (She)
Gyászol a tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA), miután 44 éves korában elhunyt Kevin Duckworth, a Portland Trail Blazers egykori centere. Duckworth 1986-tól 1993-ig szerepelt a portlandi csapatnál, kétszer ’90-ben és ’92-ben szerepelt az NBA nagydöntőjében. A 2.13 méter magasra nőtt kosaras kétszer, ’89-ben és ’91-ben szerepelt az NBA All Star meccsén.
aug. 27
15:48
Formula–1: Rosberg a leggyorsabb a monzai teszten (She)
Valencia után Monzába költözött a Formula–1 mezőnye: az olasz pályán ma tökéletes körülmények között, tiszta időben tesztelhetett a tíz csapat.
aug. 27
16:24
Portsmouth: csak novemberben térhet vissza Krajncar (She)
Bokaműtétje után három hónapot kell kihagynia Niko Krajncarnak, a Portsmouth horvát válogatott középpályásának.
aug. 27
16:26
Nantes: Alain Perrin nem lesz a gyengén rajtoló csapat edzője (She)
Eldőlt, hogy Alain Perrin nem lesz a francia élvonalban Nantes vezetőedzője, ezt az újonc klub vezetői jelentették be szerda délután.
aug. 27
16:42
Hearts: László Csaba a Rangers szélsőjét szerződtetné (She)
A Sky Sports információi szerint a Heart of Midlothian még a nyári átigazolási időszak lezárása előtt meg akarja szerezni Alan Gow-t, a Rangers szélsőjét.

Keresés