2008. augusztus 26. kedd

aug. 26
6:00
Nincs más hátra, mint előre (Behaviour)
Kész, vége, túl vagyunk rajta. A XXI. század első nagyhatalmi olimpiája a kor szelleméhez mérten mindenekelőtt grandiózusra, ennek megfelelően emlékezetesre sikeredett. Nekünk, magyaroknak különösképpen, hiszen több mint nyolcvan esztendeje nem szerepeltünk ilyen rosszul az ötkarikás játékokon, ám kérdés, hogy Peking hagyatéka hosszan tartó, krónikus nemzetfájdalommá válik-e, avagy a megújhodás…
aug. 26
6:15
Kemény Dénes élő legenda (Blikk)
Egymás utáni három olimpiai aranyával vált sportlegendává
aug. 26
6:17
Schmitt Pál: Többet vártam az olimpiától (Blikk)
Schmitt szerint mindenkinek le kell vonnia a konzekvenciát
aug. 26
6:19
Räikkönen összeomlott (Blikk)
Eltörte a szerelő lábát, lerobbant az autója, válságban a világbajnok
aug. 26
6:21
Fantasztikus a Real Madrid (Blikk)
Kilenc emberrel győzött a Valencia ellen a királyi gárda a Szuperkupában
aug. 26
6:33
Megérkezett az "aranygép" (Infostart)
Kedden kora reggel hazaérkezett Pekingből az "aranygép", vagyis a magyar olimpikonokat, köztük a kajak-kenu válogatottat és a vízilabdásokat is szállító járat. Mintegy ezer rajongó, rokonok, barátok várták a hazaérkező magyar sportolókat.
aug. 26
6:36
Leszállt Ferihegyen az "aranygép" (Behaviour)
Kedden kora reggel hazaérkezett Pekingből Ferihegyre az "aranygép", vagyis a magyar olimpikonokat, köztük a kajak-kenu válogatottat és a vízipólósokat is szállító menetrendszerinti járat.
aug. 26
6:51
Peking 2008: Budapestre érkezett az aranygép (She)
Kedden kora reggel hazaérkezett Pekingből Ferihegyre az „aranygép”, vagyis a magyar olimpikonokat, köztük a kajak-kenu válogatottat és a vízipólósokat is szállító menetrendszerinti járat.
aug. 26
8:21
Peking 2008: ezer szurkoló várta az olimpikonokat (She)
Közel ezer rajongó, rokonok, barátok várták kedden reggel a pekingi olimpiáról hazaérkező magyar sportolókat, köztük a kajak-kenu válogatottat és a vízipólósokat.
aug. 26
8:39
Tihanyi: Túlzottak a magyar olimpikonokkal szembeni elvárások (Infostart)
Túlzottak a magyar olimpiai csapattal szembeni elvárások - véli a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának dékánja. Tihanyi József szerint ugyan nem egyedül a sport szűkös pénzügyi lehetőségeivel magyarázható a versenyzők gyengébb teljesítménye, mégis, az állami finanszírozási kérdéseket meg kell oldani.
aug. 26
8:57
Kosárlabda: Dzunics Braniszlav lesz a Kaposvár vezetőedzője (She)
Korábbi csapatánál folytatja edzői karrierjét Dzunics Braniszlav. A 44 éves, szerbiai származású, de már magyar állampolgárságú tréner utoljára Kaposváron kosárlabdázott – 2004-ben bajnok is lett a somogyiakkal –, mielőtt 2005-ben a visszavonulás és az edzői pályafutás mellett döntött.
aug. 26
8:59
Kosárlabda: Németh István az AEK Athén csapatában folytatja (She)
Ha nem is világra-, de minimum kontinensreszóló diadalt aratott a magyar férfiválogatott szombaton az olaszok legyőzésével az Európa-bajnoki selejtezősorozat második fordulójában. A hajrá és egyúttal az egész meccs egyik kulcsfontosságú kosarát szerző Németh István nemcsak a sikernek örülhetett, hiszen eldőlt: a magyarok csapatkapitánya a szerb Vojvodinából a görög AEK Athénhoz szerződik.
aug. 26
9:15
Manchester City: marad az adócsalással vádolt thaiföldi tulaj (She)
Garry Cook, a Manchester City ügyvezető elnöke úgy nyilatkozott, Thaksin Shinawatra nem akar megválni a klubtól. A thaiföldi milliárdost adócsalással és korrupcióval vádolják hazájában, ám a manchesteriek tulajdonosa egyelőre Londonban tartózkodik, nem tért vissza az ázsiai országba.
aug. 26
9:33
Ferencváros: Lipcsei attól fél, súlyos sérülést szenvedett (She)
A Ferencváros csapatkapitánya, Lipcsei Péter a Békéscsaba ellen 6–1-re megnyert hétfői bajnokin szenvedett sérülést, és bár az orvosi vizsgálatok eredménye még nem ismert, a játékos szomorú, úgy érzi, elszakadt a jobb térdében a szalag.
aug. 26
9:54
Gyenesei: A vízilabda csapat is fejenként 20 millió forintot kapjon! (Behaviour)
A sportot felügyelő önkormányzati miniszter a Napkeltében elmondta: javaslatot tesz arra, hogy a Pekingben aranyérmet nyert vízilabda válogatott és edzőjük jutalmát az egyéni győztesnek megajánlott 20 millió forintra egészítsék ki, az eredeti 12 millió forint helyett.
aug. 26
10:45
Kovács Katalin: "Nem vagyok mindennel elégedett" (Infostart)
A kétszeres olimpiai bajnok Kovács Katalin egyelőre nem tudja, hogy miért nem sikerült egyesben dobogóra kerülnie a pekingi játékokon. A 23-szoros világbajnok kajakozó Janics Natasával párosban aranyérmes lett, a négyesben pedig ezüstérmet szerzett.
aug. 26
10:45
Franciaország: a Lyon Massimo Oddót vinné a Milantól (She)
A térdsérülése miatt hosszú ideig harcképtelen Francois Clerc helyére jobbhátvédet keres az Olympique Lyon.
aug. 26
10:45
Ezren várták az olimpikonokat (Blikk)
Hátsó bejáraton érkeztek, aztán megünnepelték őket
aug. 26
10:47
Real Madrid: 48 millió eurót sem sajnálnának David Villáért (She)
A mindig jól értesült spanyol rádióadó, a Cadena Ser információi szerint a Real Madrid minden pénzt megadna a Valencia spanyol válogatott csatáráért, David Villáért.
aug. 26
10:49
Férfi kézilabda: Joel Abati visszavonult a válogatottól (She)
Bejelentette visszavonulását a válogatott szerepléstől Joel Abati, a franciák olimpiai bajnok kézilabda-játékosa.
aug. 26
11:03
Törökország: a Galatában folytatja pályafutását Milan Baros (She)
A Galatasarayban folytatja pályafutását Milan Baros, a cseh válogatott csatár az Olympique Lyontól igazol a török együtteshez. A szerződéskötés tényét az isztambuli klub hivatalos honlapján jelentették be.
aug. 26
11:39
Kína: 608 millió forintnyi jutalom az aranyérmeseknek (She)
A kínai kormány mintegy 2,6 millió eurónyi (körülbelül 608 millió forint) jüant oszt szét a pekingi olimpián aranyérmet nyerő hazai sportolók között.
aug. 26
11:57
AC Milan: Seva békét kötött a Milan-szurkolókkal (She)
Nem nevezhetőek éppen felhőtlennek Andrij Sevcsenko Milánóba érkezésének első percei, mert az ukránt az újságírókon kívül a Milan-szurkolók szövetségének képviselői is várták a repülőtéren, és nem csak azért, hogy köszöntsék.
aug. 26
11:59
Blog: Nemcsik Zsolt írása kudarcról és tragédiáról (She)
Az athéni ezüstérmes kardozónk kisebb szünet után újabb írással jelentkezett blogjában.
aug. 26
12:15
Janics Natasa: "Nem szabad szomorkodni" (Infostart)
A háromszoros olimpiai aranyérmes Janics Natasa a Kovács Katalinnal párosban elért siker mellett a négyes tagjaként ezüstérmet szerzett Pekingben. A Szeged versenyzője az InfoRádiónak elmondta: a döntőre tervezett taktika bevált, és nem aggódott, hogy Kovács Katalin egyéniben elért negyedik helye kihat a kettes teljesítményére.
aug. 26
12:33
Videó: nézze meg Ferenczi mesternégyesét az FTC-ben! (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros 6–1-re győzött a Békéscsaba ellen a labdarúgó NB II. 3. fordulójában. Most megnézheti a találkozó góljait videón!
aug. 26
13:09
Németország: a Hamburg ajánlatot tett Niko Kranjcarra (She)
A Hamburg még keresi a Real Madridhoz igazolt Rafael van der Vaart utódját. Egyik kiszemeltjük, a horvát válogatott középpályása, Niko Kranjcar, akire már hivatalosan is ajánlatot tett a német klub a Portsmouthnak.
aug. 26
13:27
Vajda Attila: Én voltam az erősebb (Infostart)
Csak egy riválisára figyelt a kenus Vajda Attila a pekingi olimpia 1000 méteres döntőjében, és számított arra, hogy nyerni fog. A szegedi versenyző az InfoRádiónak elmondta: a legfontosabb az volt, hogy elhiggye, meg tudja csinálni.
aug. 26
13:27
Real Madrid: élénk érdeklődés Santi Cazorla iránt (She)
A spanyol bajnok Real Madrid szeretné leigazolni a Villarreal játékosát, Santi Cazorlát.
aug. 26
13:45
Hollandia: Dzsudzsák Balázs 20 éves vetélytársat kapott (She)
Dzsudzsák Balázs csapata, a bajnok PSV ötéves szerződést kötött Stef Nijlanddal, a Groningen 20 éves futballistájával.
aug. 26
14:03
Kemény Dénes: "Jobbal szoktunk fellépni a dobogóra" (Infostart)
Hazatért Pekingből a sorozatban harmadszor is olimpiai aranyérmes magyar férfi vízilabda-válogatott. Kemény Dénes szövetségi kapitány szerint mind a 13 játékosnak nagy szerepe volt a sikerben. A szakvezető az InfoRádiónak kimelte: a csapat teljesítménye napról napra javult.
aug. 26
14:03
Kosárlabda: lemondott a spanyol szövetségi kapitány (She)
Lemondott posztjáról Aítor García Reneses, az olimpiai ezüstérmes spanyol férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 26
14:21
Falco: fiatal tehetséget igazoltak Kálmán László posztjára (She)
Vida Máté a kecskeméti Univer együttesétől a Falco KC csapatához igazolt. A szombathelyiek egy plusz egyéves szerződést kötöttek a 22 esztendős, 191 centiméter magas irányító-hátvéddel.
aug. 26
14:23
Everton: Lars Jacobsen érkezett a német Nürnbergtől (She)
Lars Christian Jacobsennel egyéves szerződést kötött az Everton.
aug. 26
14:39
MU: Ronaldo természetesnek tartja, hogy ő lehet a legjobb (She)
Az Európa-bajnokság utáni műtétét követően Cristiano Ronaldo még lábadozik. Sir Alex Ferguson, a Manchester menedzsere elárulta, nem is várja vissza játékosát október elejéig, Ronaldo ugyanis még nem kezdte meg a labdás edzéseket.
aug. 26
14:39
Egy évre tiltották el a doppingolót (Behaviour)
Egy évre szóló eltiltást kapott Csang Taj-san (Chang Tai-shan) tajvani baseballjátékos, aki még a pekingi olimpia előtt, július 24-én akadt fenn a vizsgálaton.
aug. 26
14:57
Szávay tornagyőzelme 66-szoros pénzt érne (Metropol)
A tekintélyes brit William Hill fogadóiroda 66-szoros pénzt ígér arra az esetre, ha Szávay Ágnes, a viadal 13. kiemeltje megnyeri a hétfőn kezdődött amerikai nyílt teniszbajnokságot.
aug. 26
15:51
Ökölvívás: halálra késeltek egy osztrák-szerb bokszvilágbajnokot (She)
Kedden kora reggel holtan találták Bécsben, saját kocsmája előtt Edip Sekowitsch korábbi profi világbajnok ökölvívót.
aug. 26
15:51
A szegedi olimpikonok külön pénzt kapnak (Behaviour)
A szegedi önkormányzat pénzbeli jutalomban részesíti a pekingi olimpián sikerrel szerepelt olimpikonokat.
aug. 26
15:53
Milan: Adriano Galliani szerint Ronaldo Manchesterbe igazol (She)
A Milan elnöke, Adriano Galliani a Sky Sport Italia kérdésére elmondta, információi szerint a sérüléssel bajlódó Ronaldo a Manchester Cityben folytatja pályafutását.
aug. 26
16:09
Formula–1: Senna tagadja, hogy a Toro Rossóban folytatná (She)
Az 1994-ben az imolai futamon elhunyt Ayrton Senna unokaöccse, Bruno Senna tagadja, hogy a Toro Rosso csapatában kezdené meg Formula–1-es karrierjét.
aug. 26
16:27
NFL: Michael Strahant visszacsábítaná a bajnok Giants (She)
Az előző szezon bajnoka, a New York Giants szeretné, ha egykori sztárjátékosa, Michael Strahan visszatérne a csapathoz.
aug. 26
16:45
Az olimpia legszebb pillanatai - a vízilabdázók szemével (Infostart)
Kásás Tamásnak a vízilabda döntő lefújása, Biros Péter számára a ki- és hazautazás volt az olimpia legszebb pillanata. Az olimpiai győzelmet mindenki a csapat eredményeként értékeli, a legnehezebb ellenfélnek pedig a montenegróiakat találták a pólósaink.
aug. 26
16:45
Dánia: Olsen két körben hirdet keretet, íme az első 15 játékos! (She)
A dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Morten Olsen tizenöt játékost már most kijelölt a szeptember 6-i, budapesti, valamint a szeptember 10-i, lisszaboni világbajnoki selejtezőre.
aug. 26
17:21
Puskás Akadémia: Bognár György az új szakmai igazgató (She)
Bognár György a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia új szakmai igazgatója.
aug. 26
17:24
Futva vitt jókedvet a gyerekeknek Schirilla György (Metropol)
Budapestre ért Schirilla György, aki a beteg gyermekeket támogatta karitatív célú futásával.
aug. 26
17:39
Ferling: Jó lett volna egy érem a pályafutásom vége felé (Infostart)
A döntőbe jutás elszalasztását sajnálja a leginkább Ferling Bernadett a magyar női kézilabda-válogatott Pekingben szerzett negyedik helye után. A Dunaferr játékosa nem tartja valószínűnek, hogy a decemberi Európa-bajnokságon is a válogatott tagja lesz.
aug. 26
17:39
Internazionale: Santiago Solari tíz esztendő után hazatér (She)
Santiago Solari, az Inter támadó középpályása 10 év légióskodás után visszatér hazájába, Argentínába, és a San Lorenzo együttesében folytatja pályafutását – adta hírül a Marca internetes oldala.
aug. 26
17:39
Nézd meg, hogyan ünnepelték az olimpia magyar hőseit! (Blikk)
Ferihegyen landolt a Pekingből hazaérkező „aranygép”.
aug. 26
17:41
Női magasugrás: Hellebaut nem védi meg pekingi címét (She)
Londonban nem védi meg a múlt héten megszerzett olimpiai bajnoki címét Tia Hellebaut, a női magasugrás pekingi aranyérmese.

Keresés