2008. augusztus 13. szerda

aug. 13
0:15
Ferencváros: az Illovszky Stadionban lesz a BKV elleni meccs (She)
A BKV Előre–Ferencváros NB II-es labdarúgó-mérkőzést az eredeti tervektől eltérően a Vasas pályáján, az Illovszky Stadionban rendezik meg, szeptember 1-én (hétfőn), 19 órakor – az MLSZ honlapja szerint.
aug. 13
2:39
Program: a teljes szerdai műsor a magyar indulókkal (She)
Szerdán 17 számban hirdetnek bajnokot a pekingi olimpián, a magyarok közül az egyéni versenyekben 20 sportolónk lesz érdekelt, többek között a 200 méter pillangóúszás döntőjében Cseh László, valamint a férfiak országúti kerékpáros egyéni időfutamában induló Bodrogi László. Csapataink közül a női kézilabda-válogatottunk Németország ellen lép pályára délután, női póló-válogatottunk pedig Ausztrália…
aug. 13
2:57
NHL: kinevezték a New York Islanders új vezetőedzőjét (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New York Islanders vezetői kinevezték a csapattól júliusban távozó Ted Nolan utódjául Scott Gordont.
aug. 13
3:15
Tenisz: Szávayék tízkor kezdenek párosban (She)
A pekingi olimpia hivatalos honlapja szerint magyar idő szerint 10 órakor lép pályára először az Arn Gréta, Szávay Ágnes duó a női teniszezők párosversenyében. A mieink a nyolcas pályán teniszeznek majd.
aug. 13
3:51
Birkózás, 66 kg: Lőrincz Tamás továbbjutott (She)
A magyar birkózó-válogatott megkezdte szereplését, Lőrincz Tamás volt az első, aki szőnyegre lépett. A 66 kilós kötöttfogású birkózó az örmény Amran Adikjant verte meg, és bejutott a legjobb 16 közé.
aug. 13
4:09
Birkózás, 74 kg: Bácsi Péter a legjobb 16 között (She)
A férfi kötöttfogású birkózók 74 kilogrammos súlycsoportjának első fordulójában az Európa-bajnok Bácsi Péter is megkezdte a szereplést, a magyar versenyző magabiztosan győzte le az amerikai TC Dantzlert, és jutott be a legjobb 16 közé.
aug. 13
4:13
Női pisztoly, 25 méter: Csonka Zsófia nem került döntőbe (She)
A pekingi lőtéren szerdán Csonka Zsófia lépett lőállásba, ugyanis magyar idő szerint hajnalban rendezték a 25 méteres női pisztolyosok selejtezőjét.
aug. 13
4:27
Úszás, 100 m férfi gyors: két világcsúcs az elődöntőben (She)
A két elődöntő után kialakult a 100 méter férfi gyors mezőnye. Az első futamban a francia Alain Bernard világcsúcs részidővel fordult, majd 47.20-as új világ- és olimpiai csúccsal csapott célba, de nem sokáig örülhetett rekordjának.
aug. 13
4:31
Birkózás: Lőrincz 25, Bácsi 45 perc múlva birkózik (She)
Két kötöttfogású birkózónk, a 66 kilós Lőrincz Tamás és a 74 kilós Bácsi Péter is sikerrel vette az első fordulót a pekingi ötkarikás játékokon, s már ki is derült, mikor folytatják.
aug. 13
4:35
Úszás, 200 m női gyors: világcsúcssal győzött Pellegrini (She)
A nap harmadik úszószámában is világcsúcsot láthattunk, ám ez már aranyat ért.
aug. 13
4:45
Cseh László Európa-csúccsal olimpiai ezüstérmes (Infostart)
Cseh László 1:52,70-es fantasztikus Európa-csúccsal ezüstérmet nyert a férfi 200 méteres pillangóúszásban a pekingi olimpián. Mindössze 67 századmásodperccel kapott ki a minden idők legeredményesebb olimpikonjává előlépő, immár Pekingben a negyedik, összesen a tizedik aranyérmét nyerő Michael Phelpstől.
aug. 13
4:45
Úszás: Cseh Laci ezüstérmes 200 pillangón! (She)
Cseh László a 10. olimpiai aranyérmét megszerző Michael Phelps mögött másodikként célba érve 1.52:70-es idővel új Európa-csúcsot úszott a 200 méteres pillangóúszás döntőjében, s ezzel megszerezte önmaga és a magyar küldöttség második ezüstérmét.
aug. 13
4:49
Birkózás, 66 kg: Lőrincz Tamás kiesett, vigaszágra vár (She)
Lőrincz Tamás a tavalyi világbajnokságon ezüstérmet szerző francia Steeve Guenot ellen lépett szőnyegre a 66 kilósok nyolcaddöntőjében, és ugyan jól birkózott, több pontot is szerzett, mégis vereséget szenvedett. A francia egyetlen akciót sem tudott Lőrinczen végigvinni.
aug. 13
5:03
Súlyemelés: Baranyai János megsérült, nem folytathatja (She)
Sajnos megsérült egyetlen súlyemelőnk a pekingi olimpián, a férfiak 77 kg-os súlycsoportjának B-csoportjában induló Baranyai János a szakítás harmadik gyakorlata során maga mögé ejtette a súlyt, és súlyosan megsérült.
aug. 13
5:05
Úszás, 200 m női pillangó: két kínai a döntőben (She)
aug. 13
5:07
Úszás: Cseh nem ezüstfiú, és ráfeküdne a pillangóra (She)
Cseh László fantasztikus úszással szerzett ezüstérmet a 200 méteres pillangóúszásban, 1:52.70 perces ideje új Európa-csúcs.
aug. 13
5:21
Úszás, 200 m férfi mell: Gyurta Dániel a döntőben (She)
aug. 13
5:23
Birkózás, 74 kg: Bácsi Péter bejutott a legjobb nyolc közé (She)
Bácsi Péter a 74 kilogrammosok kötöttfogású birkózók versenyében a nyolcaddöntőben az örmény Arsen Julfalakjan ellen lépett szőnyegre és végül kedvezményezettként megnyerve a harmadik menetet, bejutott a legjobb nyolc közé. Az elődöntőért a Sydneyben 63 kilósok között aranyat nyerő, kétszeres világbajnok, egyszeres Európa-bajnok orosz Varteres Szamurgasev lesz az ellenfele.
aug. 13
5:39
Bácsi továbbjutott, Lőrincz a vigaszágon (Infostart)
Bácsi Péter bejutott a legjobb nyolc közé a 74 kilogrammos kötöttfogású birkózók versenyében a pekingi olimpián, míg a 66 kilósok között Lőrincz Tamás kikapott, de a vigaszágon még bronzérmet szerezhet.
aug. 13
5:39
Női kézilabda: sima orosz siker Brazília ellen (She)
Oroszország magabiztosan győzte le Brazíliát a női kézilabdázók magyar érdekeltségű, B jelű csoportjának második fordulójában.
aug. 13
5:41
Cseh László Európa-csúccsal olimpiai ezüstérmes (Infostart)
Cseh László 1:52,70-es fantasztikus Európa-csúccsal ezüstérmet nyert a férfi 200 méteres pillangóúszásban a pekingi olimpián. Mindössze 67 századmásodperccel kapott ki a minden idők legeredményesebb olimpikonjává előlépő, immár Pekingben a negyedik, összesen a tizedik aranyérmét nyerő Michael Phelpstől. A Legyőzhetetlen aztán nyert még egy aranyat, a váltóval.
aug. 13
5:41
Ökölvívás: Bedák Pál 7 óra 45 perckor bunyózik először (She)
A pekingi olimpia hivatalos honlapja szerint Bedák Pál 7 óra 45 perckor kezdi meg szereplését a pekingi olimpián az ökölvívók 48 kg-os súlycsoportjában.
aug. 13
5:43
Úszás, 200 m női vegyes: Stephanie Rice aranyérmes (She)
A női 200 méteres vegyes úszás döntőjét Stephanie Rice nyerte meg, a mai divatnak megfelelően világcsúccsal, míg mögötte a zimbabwei Kirsty Coventry végzett, aki már a harmadik ezüstérmét szerezte Pekingben.
aug. 13
5:45
Baseball: doppingoláson kaptak egy tajvani játékost (She)
Fennakadt a doppingvizsgálaton Csang Taj-san tajvani baseballjátékos a pekingi olimpián. A sportolót még július 24-én vizsgálták meg. Azt egyelőre nem közölték, hogy milyen szert találtak a szervezetében.
aug. 13
5:57
Egy kínai győztes 220 milliót visz haza (Infostart)
Magyarország a középmezőnybe tartozik azzal a 20 millió forinttal, amit egy-egy pekingi aranyéremért kapnak a sportolók. Thaiföldön 55 milliót, az Egyesült Államokban viszont csak 3,5 milliót ér egy olimpiai győzelem. Van viszont, ahol örökös életjáradékot, aranytömböt, vagy olajkutat adnak a győztesnek.
aug. 13
5:57
Úszás, 4x200 m férfi gyors: amerikai arany, világcsúcs (She)
Az amerikai „vizes Dream Team" szerezte meg a 4x200 méteres férfi gyorsváltó aranyérmét, hatalmas világcsúccsal.
aug. 13
5:59
Súlyosan megsérült az egyetlen magyar súlyemelő (Infostart)
Súlyos sérülést szenvedett Baranyai János súlyemelő, a sportág egyetlen magyar szereplője a pekingi olimpián.
aug. 13
5:59
Súlyemelés: Baranyai izomszakadást szenvedett (She)
Az első diagnózisok szerint izomszakadást szenvedett Baranyai János, a férfi súlyemelők 77 kg-os kategóriájában szereplő magyar versenyző.
aug. 13
6:15
Női kosárlabda: orosz győzelem a szomszédok ellen (She)
Második mérkőzésén is győzelmet aratott az orosz női kosárlabda-válogatott, az Európa-bajnok ezúttal 71–65-re verte meg Fehoroszországot.
aug. 13
6:15
119 bajnoki cím a házigazdák célja (Blikk)
„A győztes király lesz, a vesztes pedig bandita”
aug. 13
6:17
Birkózás, 74 kg: Bácsi orosz gigászt vert és pontszerző! (She)
Bácsi Péter a negyeddöntőben a Sydneyben a 63 kilósok között aranyat nyerő, kétszeres világbajnok, egyszeres Európa-bajnok orosz Varteresz Szamurgasev ellen lépett szőnyegre, és nagyszerű birkózással győzni tudott, így bejutott a legjobb négy közé!
aug. 13
6:17
Ferenczi megérte a 30 milliót (Blikk)
Három góllal mutatkozott be a Fradi új csatára
aug. 13
6:19
Némethet lerúgták a Manchester védői (Blikk)
Gólt lőtt, majd megsérült a Liverpool játékosa
aug. 13
6:21
Szigorúan ellenőrzött sajtó (Blikk)
Hatalmas erődemonstráció az olimpián
aug. 13
6:23
Phelps, a Superman (Blikk)
Riválisai csak földönkívülinek nevezik az amerikai úszót
aug. 13
6:33
Birkózás, 66 kg: Lőrincz a vigaszágon folytathatja (She)
Lőrincz Tamás folytathatja szereplését a férfi birkózók 66 kg-os versenyszámában, miután az őt korábban legyőző francia Steeve Guenot bejutott a döntőbe.
aug. 13
6:35
Női röplabda: magabiztos olasz győzelem Algéria ellen (She)
A női olasz röplabda válogatott magabiztosan győzte le afrikai vetélytársát, 3–0 arányban.
aug. 13
6:37
Női torna: kínai győzelem a „140 centisek háborújában” (She)
Története során először szerezte meg a női torna csapatverseny olimpiai aranyérmét a kínai válogatott, amely magabiztos teljesítménnyel, teljesen megérdemelten győzött az Alicia Sacramone hibáiért és a felemás korláton elkövetett rontásokért drágán fizető amerikaiak előtt. A dobogó harmadik fokára a címvédő és Európa-bajnok románok állhattak fel.
aug. 13
6:39
Birkózás, 74 kg: Bácsi nem döntős, de érmes lehet (She)
Bácsi Péter csodaszép akciókat hajtott végre klasszis grúz ellenfelén, ám mindez kevés volt, Manucsar Kvirkelia a harmadik két perc elején két vállra fektette a magyar, aki így a bronzéremért birkózhat.
aug. 13
6:51
Bácsi a bronzéremért mérkőzhet (Infostart)
Bácsi Péter nem jutott a döntőbe, miután a négy között kikapott a grúz Manucsar Kvirkelijától a kötöttfogású birkózók 74 kilós súlycsoportjában a pekingi olimpián.
aug. 13
6:51
Női kézilabda: román siker a hibátlanok meccsén (She)
Két hibátlan csapat közül a román válogatottnak maradt makulátlan a mérlege a női kézilabdázók A-csoportjának harmadik fordulójában, szomszédaink 34–26-ra győzték le Franciaországot.
aug. 13
6:53
Doppingolt egy baseballjátékos (Infostart)
Fennakadt a doppingvizsgálaton Csang Taj-san tajvani baseballjátékos a pekingi olimpián.
aug. 13
6:53
Súlyemelés: nincs törés Baranyai könyökében (She)
Súlyos sérülést szenvedett Baranyai János súlyemelő, a sportág egyetlen magyar szereplője a pekingi olimpián. A 77 kg-os kategóriában érdekelt versenyzőnek a jobb könyöke kifacsarodott a harmadik szakításkísérletekor, a 148 kg felemelése közben. Baranyait, akinek ráadásul a visszazuhanó súlyzó a hátára esett, hordágyon vitték le a pódiumról.
aug. 13
7:09
Phelps számára nincs lehetetlen - 11 arannyal a trónon (Infostart)
Egy óra alatt két aranyérmet szerzett a pekingi ötkarikás játékokon Michael Phelps, így immár az amerikai úszó minden idők legeredményesebb olimpikonja tizenegy elsőséggel. A Legyőzhetetlen újabb csúcsokat ostromol.
aug. 13
7:09
Gyeplabda, férfiak: ausztrál henger, kínai győzelem (She)
aug. 13
7:11
Birkózás, 74 kg: francia vagy német ellenfele lesz Bácsinak (She)
11 óra 40 perckor kerül sor Bácsi Péter bronzmérkőzésére a kötöttfogású birkózók 74 kg-os számában, de azt még nem tudni, hogy kivel kell csatáznia a magyar versenyzőnek.
aug. 13
7:13
Atlétika: Powell elgyengül a doppingvizsgálatok miatt (She)
Asafa Powell, a jamaicaiak aranyesélyes sprintere negyedik doppingtesztje után panaszkodott a kontrollok gyakoriságára.
aug. 13
7:15
Női vízilabda: megy a magyar-ausztrál, élőben az NSO-n! (She)
Ezekben a percekben kezdődött el a magyar női vízilabda-válogatott második mérkőzése a pekingi olimpiai tornán, a mieink az ausztrálokkal játszanak.
aug. 13
7:17
Tenisz: több kiemelt is elbúcsúzott a washingtoni tornán (She)
Két kiemelt, az amerikai Mardy Fish és az orosz Marat Szafin is már az első fordulóban búcsúzott az 508 ezer dollár összdíjazású washingtoni kemény pályás férfi tenisztornán.
aug. 13
7:27
Női országúti kerékpár: negyedik lett a 49 éves versenyző (She)
A női országúti kerékpárosok egyéni időfutamát a jónevű maerikai Kristin Armstrong nyerte, mögötte az angol Emma Pooley és a svájci Karin Thurig zárt a második, illetve a harmadik helyen.

Keresés