2008. augusztus 28. csütörtök

aug. 28
0:09
US Open: Turszunov, Stepánek, Moyá és Ginepri is továbbment (She)
A 26. helyen kiemelt Dmitrij Turszunov és a 28. helyen rangsorolt cseh Radek Stepánek is továbblépett a második körbe az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
aug. 28
0:13
Barátságos mérkőzés: a Real Madrid ötöt vágott a Sportingnak (She)
A Real Madrid 5–3-ra győzte le hazai pályán, felkészülési mérkőzésen a Sporting Lisboát.
aug. 28
0:17
BL: íme a teljes főtábla, három magyar légiós játszhat a csoportkörben (She)
A selejtezők harmadik körének visszavágóival kialakult a Bajnokok Ligája 2008–09-es szezonjának főtáblája, a 32 csapat 17 országból érkezik. Három ország (Spanyolország, Olaszország, Anglia) delegál négy-négy csapatot, míg a francia együttesek közül három lesz érintett a küzdelmekben. További négy nemzet (Németország, Portugália, Románia, Ukrajna) kettő-kettő együttessel képviselteti magát, míg 9…
aug. 28
0:45
US Open: Djokovics három játszmában "sétált be" a második körbe (She)
Magabiztosan jutott be a második fordulóba az amerikai nyílt teniszbajnokságon a férfi egyes harmadik kiemeltje, a szerb Novak Djokovics.
aug. 28
1:03
US Open: Csie Cseng meglepte Medina-Garríguest a második körben (She)
Szávay Ágnes jó ismerőse, Csie Cseng már a harmadik fordulóban van az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a nem kiemelt kínai a második kanyarban legyőzte a 26. helyen rangsorolt spanyol Medina-Garríguest.
aug. 28
6:09
10 milliós fájdalomdíj (Blikk)
„Úgy érzem, hogy megdolgoztam a pénzemért, miért ne venném át?” – mondta Fábiánné Rozsnyói Katalin
aug. 28
6:11
Lipcsei térdoperáció előtt (Blikk)
A térd ínjából pótolják a keresztszalagját
aug. 28
6:13
Figo apró fürdőnadrágban sétálgatott a strandon (Blikk)
Apró fürdőnadrágban sétálgatott a comói strandon
aug. 28
6:15
Mikor bokszol Erdei Zsolt? (Blikk)
Erdei Zsolt teljes a bizonytalanságban van
aug. 28
6:45
Edzője szerint 9.52-t is tud a "szórakozott" Bolt (Infostart)
Glen Mills, a Pekingben három olimpiai aranyérmet gyűjtő jamaicai atléta, Usain Bolt edzője szerint a sprinter 9.52 másodperc alatt is le tudta volna futni a százméteres távot, ha a célba érkezés előtt nem saját maga ünneplésével van elfoglalva.
aug. 28
7:21
Turisták is bemehetnek a Madárfészekbe és a Vizes Kockába (Infostart)
Október elején megnyitják a turisták számára a pekingi olimpia versenyszínhelyeit, így többek között a Madárfészeknek nevezett Nemzeti Stadiont és a Vizes Kockát is.
aug. 28
7:21
US Open: Andy Roddick el tudta bűvölni a „Mágust” (She)
Fantasztikus teljesítménnyel rukkolt elő esti meccsén az Artur Ashe-stadionban Andy Roddick: az idén nem különösebben jó idényt futó amerikai bombázó 6:2, 6:2, 6:2-re lemosta a pályáról Fabrice Santorót.
aug. 28
7:23
Úszás: megműtötték Peking után a rákos Shanteau-t (She)
Ígéretéhez híven az olimpia után kés alá feküdt a hererákkal diagnosztizált amerikai mellúszó, Eric Shanteau. Shanteau-nál egy júniusi vizsgálaton vették észre a rosszindulatú daganatot, de az amerikai válogatón a 200 mellen világcsúcstartó Brendan Hansent megelőző úszó mindenképpen indulni akart Pekingben.
aug. 28
7:25
Peking 2008: megnyitják a turistáknak az olimpiai helyszíneket (She)
Október elején megnyitják a turisták számára a pekingi olimpia versenyszínhelyeit, így többek között a Madárfészeknek nevezett Nemzeti Stadiont és a Vizes Kockát is.
aug. 28
8:33
NBA: szeptemberben nevezik el az oklahomai franchise-t (She)
A júliusban Oklahoma Citybe költözött Seattle SuperSonics vezetősége bejelentette, hogy az új franchise nevét és klubszíneit szeptember 3-án hozzák nyilvánosságra a csapat hivatalos honlapján.
aug. 28
8:51
Liverpool: megműtik Gerrardot, két hetet hagy ki (She)
A Standard Liége elleni mérkőzés után kés alá fekszik Steven Gerrard, a Liverpool középpályása, hogy megműttesse ágyéksérülését.
aug. 28
9:09
Vb-selejtezők: nem Karlsruhéban lesz a grúz–ír (She)
Nem a németországi Karlsruhéban rendezik végül a Grúzia–Írország vb-selejtező mérkőzést, mivel a KSC vezetői szerint stadionjuk nem megfelelő a meccs lebonyolítására.
aug. 28
9:11
Spanyolország: Henry Rijkaardot hibáztatja a gyenge évért (She)
Thierry Henry a Periódico de Catalunyának elmondta, Frank Rijkaard tehet arról, hogy az elmúlt idényben nem tudott igazán jól játszani.
aug. 28
9:13
Ciprus: átejtették a szerződéssel Mátyust, így hazatér (She)
Mindössze egy hónap után hazatért Ciprusról Mátyus János, miután a másodosztályban szereplő ASIL Lysszi vezetői előnytelen ajánlatot kínáltak neki.
aug. 28
9:45
Ciprusi és fehérorosz csapat is a labdarúgó BL főtábláján (Infostart)
Tizenhét ország képviselteti magát, a nagy ötös, Anglia, Spanyolország, Olaszország, Franciaország és Németország csapatai közül csak a Schalke bukott el a selejtezőben, igaz, az Atlético Madrid ellen. Négy olyan gárda került a 32 közé, amelyik korábban soha nem szerepelt még ott: az orosz Zenit, a román CFR Cluj, a ciprusi Anorthoszisz és a fehérorosz BATE. Utóbbi kettő hazája valaha volt első…
aug. 28
10:03
HSV: a Bayern válogatott védőjével erősítettek a hamburgiak (She)
A Hamburger SV egyezségre jutott a Bayern Münchennel, így a kikötővárosi csapat leigazolja a bajorok válogatott védőjét, Marcell Jansent. Amennyiben Jansen átmegy a csütörtöki orvosi vizsgálatokon, 2013-ig ír alá a HSV-hoz.
aug. 28
10:39
Peking 2008: hősnek kijáró fogadtatást kapott az afgán érmes (She)
Hatalmas ünneplésben részesült Kabulban Afganisztán első olimpiai érmese, a Pekingben tékvandóban bronzot szerző Rohullah Nikpai.
aug. 28
10:41
MTK: a bajnokcsapat szélsője Fehérvárott folytatja (She)
Az MTK hivatalos honlapjának információi szerint az FC Fehérvár csapatában folytatja pályafutását Kulcsár Tamás, a kék-fehérek technikás szélsője.
aug. 28
11:15
Everton: ecuadori és nigériai válogatott érkezik (She)
David Moyes, az Everton menedzsere komoly bevásárlást rendez az átigazolási piac zárása előtt: a liverpooli „kékek” leigazolják a Crvena zvezda ecuadori válogatott középpályását, Segundo Castillót, illetve sajtóértesülések szerint kölcsönveszik Victor Obinnát.
aug. 28
11:51
Skócia, Ligakupa: László Csaba nagyon csalódott a kiesés miatt (She)
László Csaba, a Hearts menedzsere szomorúan nyilatkozott csapata veresége után a skót Ligakupában, amikor a magyar tréner együttese a tizenegyes-párbajban vérzett el a másodosztályú Airdrie United ellen.
aug. 28
11:51
Elbert Gábor az új főtitkár (Metropol)
Elbert Gábor távozó sportszakállamtitkárt választották meg a Magyar Labdarúgó Szövetség új főtitkárává.
aug. 28
11:53
Ciprus: ezrek ünnepelték az Anorthoszisz hőseit (She)
Több ezer ünneplő szurkoló várta az Athénból visszatérő Anorthoszisz labdarúgóit a larnacai reptéren. A ciprusi bajnokcsapat az ország futballtörténelmének legnagyobb sikerét aratta azzal, hogy a BL-főtáblájára jutott az elmúlt 11 idényben mindig az elitbe kerülő görög Olympiakosszal szemben.
aug. 28
12:09
Elbert Gábor lett a Magyar Labdarúgó Szövetség új főtitkára (Infostart)
Elbert Gábor távozó sportszakállamtitkárt választották meg a Magyar Labdarúgó Szövetség új főtitkárává.
aug. 28
12:09
Görögország: alakul Láriszában a Newcastle öregfiúk (She)
A 2007-es görög kupagyőztes Láriszához igazolt Laurent Robert, a Newcastle volt játékosa.
aug. 28
12:09
MLSZ: Elbert Gábor az új főtitkár (Behaviour)
Az MLSZ csütörtöki elnökségi ülésén a tagok egyhangúlag szavazták meg a szakállamtitkárság irányítását 2006. júliusától idén augusztus 31-ig betöltő sportvezetőt a posztra.
aug. 28
12:27
MLSZ: Elbert Gábor a szövetség új főtitkára (She)
Az augusztus 31-én szakállamtitkári posztjáról távozó Elbert Gábor lesz a Magyar Labdarúgó Szövetség új főtitkára.
aug. 28
12:29
Ökölvívás: Pacquiao ellen vívja utolsó csatáját De La Hoya (She)
Minden jel szerint eldőlt, hogy a profi ökölvívás legnagyobbjai között jegyzett amerikai Oscar De La Hoya a Fülöp-szigeteki klasszis, Manny Pacquiao ellen vívja utolsó mérkőzését, mielőtt az év végén visszavonulna.
aug. 28
12:45
Ferencváros: sikeres volt Lipcsei Péter műtétje (She)
Csütörtökön délelőtt sikeres műtéten esett át a Ferencváros csapatkapitánya, Lipcsei Péter. A 100% Fradi információi szerint a beavatkozás során minden rendben zajlott.
aug. 28
13:21
Mátyás Gábor a Dunaferr SE új ügyvezető igazgatója (Behaviour)
A Dunaferr SE elnöksége Mátyás Gábort, a birkózó szakosztály eddigi vezetőjét választotta meg a klub új ügyvezető igazgatójának.
aug. 28
13:57
Dunaújváros: Mátyás Gábor a Dunaferr új ügyvezető igazgatója (She)
A Dunaferr SE elnöksége Mátyás Gábort, a birkózó szakosztály eddigi vezetőjét választotta meg a klub új ügyvezető igazgatójának.
aug. 28
14:33
Paralimpia 2008: meggyújtották a lángot (Behaviour)
Ven Csia-pao (Wen Jiabao) kínai miniszterelnök jelenlétében gyújtották meg a Peking déli részén található Ég Templomában a paralimpiai lángot, s ezzel elindult a váltófutás, amely a 13. paralimpiai játékok szeptember 6-i megnyitójáig tart.
aug. 28
14:51
Átigazolás: Massimo Oddo Lyon helyett Münchent választotta (She)
Újabb olasz világbajnok érkezett Münchenbe: Luca Toni mellett mostantól Massimo Oddo is a bajorokat erősíti.
aug. 28
14:53
Real Madrid: fiatal tehetség érkezhet a sztárok helyett (She)
A Real Madrid nem tudta megszerezni két kiszemeltjét: David Villát és Santiago Cazorlát – mindkét játékos hosszabbított klubjával –, és most úgy tűnik, hogy a Paris St. Germain fiatal játékosára, Yannick Bolira vadászik.
aug. 28
14:55
Paralimpia 2008: meggyújtották a paralimpiai lángot (She)
Ven Csia-pao kínai miniszterelnök jelenlétében gyújtották meg a Peking déli részén található Ég Templomában a paralimpiai lángot, s ezzel elindult a váltófutás, amely a 13. paralimpiai játékok szeptember 6-i megnyitójáig tart.
aug. 28
15:09
Anglia: Buzsáky Ákos jövő hét kedden már újra pályára lép (She)
Buzsáky Ákos, a Queens Park Rangers magyar középpályása lassan felépül bokasérüléséből, és jövő hét kedden már mérkőzést játszik a QPR tartalékcsapatában.
aug. 28
15:09
Hősként köszöntötték hazájában az afgán bronzérmest (Metropol)
Afgán szurkolók és rajongók ezrei töltötték meg a nemzeti stadiont Kabulban, amikor az ország első olimpiai érmese, a tékvondós Rohullah Nikpai csütörtökön hazaérkezett.
aug. 28
15:27
Vb-selejtező: Grúzia végül Mainzban fogadja Írországot (She)
Grúzia labdarúgó-válogatottja a korábbi hírekkel ellentétben nem Karlsruhéban, hanem Mainzban játssza világbajnoki selejtezőjét Írország legjobbjai ellen szeptember 6-án.
aug. 28
15:45
Olaszország: Nedved kihagyhatja a Juve első bajnokiját (She)
Pavel Nedved, a Juventus cseh játékosa megsérült az olasz csapat csütörtöki edzése közben, így valószínűleg kihagyja csapata első bajnokiját.
aug. 28
16:03
Anglia: Wright-Phillips elhagyta a Chelsea-t, hazatért Manchesterbe (She)
Shaun Wright-Phillips elhagyta az angol ezüstérmes Chelsea együttesét és visszatért a Manchester Cityhez, ahol négy éves szerződést írt alá.
aug. 28
16:21
Anglia: Laczkó Zsolt Priskin csapattársa lehet Watfordban (She)
A Ferencváros korábbi középpályását, Laczkó Zsoltot az angol másodosztályú Watford teszteli. A játékos menedzsere, Filipovics Vladan a hétvégére vár választ a Priskin Tamást is foglalkoztató klubtól.
aug. 28
16:57
Labdarúgó NB II: a Gyirmót SE pályáján játszik az ETO B (She)
A felnőtt csapat sűrű programja következtében, a centerpálya gyepjének kímélése végett a Győri ETO vezetősége kérvényezte az MLSZ-nél, hogy a másodosztályú bajnokságban szereplő ETO B a Gyirmót pályáján játszhassa elkövetkező néhány mérkőzését.
aug. 28
17:15
MLSZ: Elbert szerint az embereket közelebb kell hozni a futballhoz (She)
Ahogy arról a nap folyamán korábban beszámoltunk, Elbert Gábor távozó sportszakállamtitkárt választották meg a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) új főtitkárává.
aug. 28
17:33
Anglia: a második ligából érdeklődnek Fülöp Márton iránt (She)
Néhány nappal az átigazolási időszak zárása előtt egyelőre nincs semmi konkrét fejlemény Fülöp Márton jövőjét illetően, a magyar válogatott kapus maga kérte Roy Keane menedzsert, hogy legyen harmadik számú kapus a klubnál, mivel továbbra is szeretne eljönni a Sunderlandtől.
aug. 28
18:09
Paralimpia 2008: Szekeres Pál játszva tud csak nyerni (She)
Szekeres Pál a paralimpiák történetének legeredményesebb magyar versenyzője újabb aranyérmeket akar nyerni Pekingben.
aug. 28
18:45
Franciaország: gólerős szlovák csatárral erősített a Lille (She)
Hároméves szerződést kötött a francia élvonalban szereplő Lille együttesével Róbert Vittek, aki az előző szezonban Németországban, Nürnbergben futballozott.

Keresés