2008. augusztus 12. kedd

aug. 12
1:24
Anglia: a "traktorosokhoz" igazolt a BL-győztes spanyol védő (She)
A Real Madriddal 2000-ben BL-győztes Ivan Campo kétéves szerződést kötött az angol másodosztályú Ipswich Town csapatával.
aug. 12
3:12
Program: a teljes keddi műsor a magyar indulókkal (She)
Tizenkilenc számban avatnak bajnokot kedden a pekingi olimpián, a magyarok közül pedig az egyéni számokban érdekelt sportolóink közül tizenheten lesznek érdekeltek. De ne feledkezzünk meg a férfi vízilabda-válogatottról sem, a mieink nyolc órakor játszanak Görögország legjobbjaival.
aug. 12
4:06
Dupla trap: Gerebics a 12. helyen zárta az első sorozatot (She)
Az olimpiai dupla traplövészet selejtezőjének első fordulója után a Sydneyben ötödik helyen végző Gerebics Roland a 12. helyen áll. A magyar lövő az 50 korongból 44-et talált el, még két ötvenes sorozat van hátra.
aug. 12
4:09
Pókerjátékosnak is beillene a légpuskások új olimpiai bajnoka (Behaviour)
Gondolták volna, hogy egy olimpiai aranyérmet is lehet egykedvűen tudomásul venni? Tegnap kiderült, bizony lehet. Az illetőt, akiről szó van, nem Michael Phelpsnek hívják, hanem Abhinav Bindrának, aki ráadásul India első egyéni elsőségét szállította a játékok történetében.
aug. 12
4:24
Úszás: Mutina Ágnes nem jutott a 200 méteres gyors döntőjébe (She)
A 200 méter gyors középdöntőit kedd reggel rendezték, Mutina Ágnes a második futamban úszott, és 1:58.15-ös idővel összesítésben a tizenegyedik helyen végzett.
aug. 12
4:28
Tenisz, Washington: búcsúzott a hetedik kiemelt francia Gicquel (She)
A negyedik helyen kiemelt német Tommy Haas bejutott a második fordulóba az 508 ezer dollár összdíjazású washingtoni kemény pályás férfi tenisztornán. Kiesett a hetedik helyen kiemelt francia Marc Gicquel.
aug. 12
4:32
Tenisz: kora délután, a hetes pályán játszanak Szávayék (She)
A tegnap egyéniben a további küzdelmektől elbúcsúzó Szávay Ágnes magyar idő szerint kedd dél után párosban is bemutatkozik Arn Gréta oldalán.
aug. 12
4:36
Úszás: Michael Phelps világcsúccsal nyerte kilencedik olimpiai aranyát (She)
A 200 méteres férfi gyorsúszás döntőjében Michael Phelps világcsúccsal győzött, és ezzel roppant illusztris társaságba került. Phelps mindössze az ötödik olyan sportoló, aki pályafutása során kilenc olimpiai aranyérmet nyert (Larisza Latinyina szovjet tornász, Paavo Nurmi finn atléta, Mark Spitz amerikai úszó és Carl Lewis amerikai atléta után).
aug. 12
4:42
Úszás: Natalie Coughlin megvédte címét 100 női háton (She)
Natalie Coughlin egy századot javítva eddigi legjobbján, 58.96-ot úszva megvédte olimpiai bajnoki címét 100 méter női háton.
aug. 12
4:46
Férfi kézilabda: Horvátország könnyedén lelépte Brazíliát (She)
A horvát férfi kézilabda-válogatott egy híján 20 góllal legyőzte Brazília legjobbjait. A horvátok ezzel nagy lépést tettek a továbbjutás felé, miután első meccsüket is megnyerték, akkor 31–29-re verték a spanyolokat. A mérkőzés legeredményesebbje a korábban a Veszprémben játszó Mirza Dzomba volt 7 góljával.
aug. 12
4:50
Úszás: világrekorddal nyert Aaron Peirsol 100 férfi háton (She)
Kettős amerikai győzelem született a 100 méteres férfi hátúszás döntőjében: Aaron Peirsol világcsúcsot, 52.54-et úszva szerezte meg az aranyérmet honfitársa, Matt Grevers előtt.
aug. 12
5:00
Úszás: Leisel Jones olimpiai csúccsal nyert 100 mellen (She)
Három amerikai arany után az ausztrálok is örülhettek, a 100 méteres női mellúszás döntőjét Leisel Jones nyerte, olimpiai csúcsot, 1:05.17-et úszva.
aug. 12
5:18
Férfi kosárlabda: újabb litván siker, ezúttal könnyű meccsen (She)
Litvánia férfi kosárlabda-válogatottja a második mérkőzését is megnyerte a pekingi olimpián, a balti állam legjobbjai fölényesen győzték le Iránt.
aug. 12
5:36
Férfi kard: Szilágyi nyerte a magyar csatát, Decsi kiesett (She)
Kegyetlen sorsolást kapott Szilágyi Áron és Decsi Tamás, a két magyar egymás ellen kezdte meg a szereplést a férfi kardvívók egyéni versenyszámának 32-es tábláján.
aug. 12
5:54
Phelps: újabb arany és rekord (Infostart)
Harmadik aranyérmét szerezte a pekingi olimpián Michael Phelps: az amerikai klasszis a férfi 200 m-es gyorsúszás döntőjét 1:42.96 perces világcsúccsal nyerte.
aug. 12
5:54
Úszás: Verrasztó Evelyn szétúszással juthat döntőbe (She)
Verrasztó Evelyn 2:12.18-as idővel, Kitagava Aszamival holtversenyben a nyolcadik helyen végzett a 200 méteres női vegyes úszás középdöntőjében, így a magyar és a japán versenyző szétúszással fog dönteni a döntőbe jutásról, a legfrissebb hírek szerint 6.10-kor.
aug. 12
5:56
Mindhárom magyar kardozó búcsúzott (Infostart)
Szilágyi Áron a nyolcaddöntőben, Nemcsik Zsolt és Decsi Tamás a 32 között búcsúzott férfi kardozók egyéni versenyében a pekingi olimpián.
aug. 12
6:12
Cseh döntős, Mutina és Verrasztó nem jutott a fináléba (Infostart)
Döntőbe jutott Cseh László a 200 méteres pillangóúszásban a pekingi olimpián, Verraszó Evelynnek és Mutina Ágnesnek azonban nem sikerült a fináléba kerülnie.
aug. 12
6:12
Oláh megéri a pénzét (Blikk)
Szépen törleszti a vételárát a debreceni csatár
aug. 12
6:14
Urbán egy hónapra kidőlt (Blikk)
Részleges combizomszakadása van a csatárnak
aug. 12
6:15
Cseh László 200 m pillangón döntős (Behaviour)
Cseh László a negyedik helyen bejutott a 200 m-es pillangóúszás szerdai fináléjába a pekingi olimpián, Mutina Ágnes 200 m gyorson búcsúzott az elődöntőben.
aug. 12
6:16
Száműzik a súlyemelést? (Blikk)
„Nincs szándékukban barátságok sorát kötni itt”
aug. 12
6:17
Verrasztó Evelyn a nyolcadik legjobb időt úszta (Behaviour)
Holtversenyben a nyolcadik időt úszta Verrasztó Evelyn a 200 m vegyes elődöntőjében a pekingi olimpián, így szétúszásra kényszerült a szintén 2:12.18 perc alatt célba ért japán riválisával.
aug. 12
6:18
Szigorúan ellenőrzött magyarok (Blikk)
Fazekaséknál kopogtattak a doppingellenőrök
aug. 12
6:19
Verrasztó Evelyn most úszik a döntőbe jutásért! (Behaviour)
Holtversenyben a nyolcadik időt úszta Verrasztó Evelyn a 200 m vegyes elődöntőjében a pekingi olimpián, így szétúszásra kényszerült a szintén 2:12.18 perc alatt célba ért japán riválisával.
aug. 12
6:20
Nemcsik unja az ezüstöket (Blikk)
"Ha jól sikerül, azért, ha nem, akkor pedig azért nem vonulok vissza"
aug. 12
6:30
Úszás: Verrasztó kikapott a szétúszásban, nem döntős (She)
200 méter női vegyesen szétúszás döntött a finálé nyolcadik helyéről a japán KItagava Aszami és Verrasztó Evelyn között, miután a középdöntőben mindketten 2:12.18-as időt értek el.
aug. 12
6:32
Tenisz: Serena továbbment, Hantuchová kiesett (She)
Az amerikai Serana Williams 6:2, 6:0-ra verte meg az ausztrál Samantha Stosurt a női egyes második fordulójában.
aug. 12
6:33
Kitagawa egyértelmű győzelmet aratott Verrasztó Evelyn felett (Behaviour)
Holtversenyben a nyolcadik időt úszta Verrasztó Evelyn és Kitagawa a 200 m vegyes elődöntőjében a pekingi olimpián, így szétúszásra kényszerült a szintén 2:12.18 perc alatt célba ért japán riválisával.
aug. 12
6:35
Szilágyi nyolcaddöntős a férfi kardozók egyéni versenyében (Behaviour)
Szilágyi Áron bejutott a nyolcaddöntőbe, Nemcsik Zsolt és Decsi Tamás ugyanakkor kiesett a legjobb 32 között kiesett a férfi kardozók egyéni versenyében a pekingi olimpián.
aug. 12
6:48
Férfi vízilabda: minimális spanyol siker Ausztrália ellen (She)
Az olimpia férfi vízilabdatornájának magyar érdekeltségű, A jelű csoportjában Spanyolország 9–8-ra győzött Ausztrália ellen a második fordulóban.
aug. 12
6:50
Férfi kézilabda: keserves orosz siker Egyiptom ellen (She)
Egy góllal nyert az orosz férfiválogatott Egyiptom ellen az olimpiai kézilabdatorna B-csoportjának második fordulójában.
aug. 12
6:51
Sajnos, kiestek a kardosaink! (Behaviour)
Szilágyi Áron is kiesett Nemcsik Zsolt és Decsi Tamás után a férfi kardozók egyéni versenyében a pekingi olimpián.
aug. 12
6:52
Férfi kard: Szilágyi is kiesett, nincs a nyolcban magyar (She)
Nem jutott be a legjobb nyolc közé Szilágyi Áron a férfi kardozók egyéni versenyében, miután a nyolcaddöntőben 15–10-re kikapott az amerikai Kenneth Smarttól.
aug. 12
7:06
Gerebics kilencedikként végzett (Infostart)
Rosszul sikerült a szétlövés Gerebics Rolandnak, aki végül a kilencedik helyen zárt a férfi dupla traposok versenyében a pekingi olimpián.
aug. 12
7:06
Dupla trap: Gerebics csak szétlövéssel lehet döntős (She)
Befejezte a szereplést a sportlövők dupla trap versenyszámának selejtezőjében Gerebics Roland, aki az első két sorozatban leadott 100 lövéséből 91 találatot ért el. A harmadik 50 lövés során 45 alkalommal talált, így 136 korongos teljesítménnyel zárt, és jelenleg, amikor még négy lövő hátra van, a döntőt érő 5. helyen áll.
aug. 12
7:08
Férfi szabadpisztoly: csak ázsiai került fel a dobogóra (She)
A dél-koreai Dzsing Dzsong O nyerte a férfi szabadpisztolyosok versenyét a pekingi olimpián.
aug. 12
7:09
"Ez a győzelem feldobott minket" (Behaviour)
A kajakos Kucsera Gábor pályafutása első olimpiáján vesz részt Pekingben, s a zászlóvivő, immár háromszoros ötkarikás aranyérmes Kammerer Zoltánnal párosban 1000 és 500 méteren is az aranyért száll vízre.
aug. 12
7:10
Birkózás: botlottak a kötöttfogású óriások 60 kg-ban (She)
Szuperrangadóval kezdődött a 60 kg az olimpiai birkózóversenyek első napján, kötöttfogásban.
aug. 12
7:12
Férfi röplabda: hatalmas csata, orosz győzelemmel (She)
Az athéni olimpián bronzérmes orosz férfi röplabda-válogatott hatalmas, ötjátszmás csatában verte meg Németországot a B-csoport második fordulójában.
aug. 12
7:14
Dupla trap: Gerebics Roland készülhet a szétlövésre (She)
Hét óra harminc perckor kerül sor a dupla trap négyes szétlövésére, miután a 150 lövéses selejtező során négyen – Gerebics, a címvédő, egyesült arab emírségekbeli Ahmed al-Maktum, a máltai William Chetcuti és az ausztrál Russel Mark – egyaránt 136 korongos eredményt értek el.
aug. 12
7:24
Torna: kínai arany a férfiak csapatversenyében (She)
A világbajnok kínai férfi tornászválogatott aranyérmes lett a pekingi olimpián.
aug. 12
7:26
Ökölvívás: Kalucza Norbert csak szombaton kezd (She)
Immár bizonyos, hogy Kalucza Norbert csak szombaton kezdi meg szereplését az ötkarikás játékokon, kedvező sorsolásának köszönhetően.
aug. 12
7:42
Kerékpár: Bodrogi László szerdán 8 óra 43 perckor indul (She)
Szerdán rendezik az olimpián a férfi kerékpárosok egyéni indítású időfutamát, amelyben Bodrogi László – mint a tavaly, Stuttgartban rendezett világbajnokság időfutamának ezüstérmese – a győzelemre esélyesek között szerepel.
aug. 12
7:44
Tenisz: Venus is továbbment, Radwanska kiesett (She)
Az amerikai Venus Williams követte testvérét, Serenát a harmadik fordulóba, miután 6:1, 6:4-re megverte a cseh Iveta Benesovát a női egyes második fordulójában.
aug. 12
7:45
Gerebics szétlő a döntőért (Behaviour)
Gerebics Roland három vetélytársával holtversenyben a hatodik helyen végzett az alapversenyben, így szétlövés vár rá az utolsó finálés pozícióért a férfi dupla traposok versenyében a pekingi olimpián.
aug. 12
8:00
Kétszázhúsz millió jár a kínai győzteseknek (Infostart)
Dúsgazdag emberként élhetnek tovább azok a hazai sportolók, akik aranyérmet nyernek a pekingi olimpián.
aug. 12
8:00
Labdarúgás: a Hamburg visszarendelte Kompanyt (She)
Visszarendelte belga labdarúgóját, Vincent Kompanyt a pekingi olimpiáról a Hamburger SV csapata.
aug. 12
8:02
Férfi vízilabda: az USA egy góllal verte Olaszországot (She)
Az olimpiai vízilabdatorna B-csoportjában az Egyesült Államok csapata 12–11-re győzte le Olaszországot.
aug. 12
8:03
Mi történt ma az olimpián (Behaviour)
Cseh László országos csúccsal, a negyedik legjobb idővel bejutott a döntőbe 200 m pillangón a pekingi olimpián - ez a legjobb reggeli eredményük a magyaroknak a pekingi olimpián, ugyanakkor a férfi kardozók a reméltnél sokkal gyengébben szerepeltek.

Keresés